Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
24.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklık sesinden şikayet eden arkadaşlara;
    üstünden gelen kulaklığın sesi ilk taktığımda süperdi sonra acayp derecede azaldı nedenini anlamadım ve yeni bir kulaklıkla devam ettim bi kaç ay sonra kulaklığı çıkarıp incelemeye karar verdim kulaklığın içinde perde türünde kumaşımsı garip bişey var acaba sesi omu engelliyor düşüncesiyle çıkardım ve mükemmel ses elde ettim tavsiye ederim... :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

çok güzel bir telefon ama halen fiyatı yüksek :S
    w910i.ye alternatif olarak düşündüm fakat fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: join

birinci sayfadaki tüm linkler ölmüş. Bu telefon sanırım hiç tutulmadı, kimse ilgilenmiyor. Şu sıralar fiyatı 400 YTL'ye kadar gerilemiş ama yinede rağbet yok. Bir kamera ne kadar önemliymiş meğerse. Aslında se ilk çıktığında mantıklı bir fiyatla çıkarsaydı böyle olmazdı. bu konuda se'ye

hocam nerde 400ytl bu yav:S ben okadar arastırdım bulamadım hiç bi yerde :S hep w960.a yakın fiyat çektiler

ilkbahar aylarinda hepsiburada.com da 399 ytl idi. kacırılmıcak firsatti. sahsen ben kacırdım o zamanlar ikinci elleri bile daha pahaliydi. ama ben bu aylarda bi kampanya daha bekliyom. son stoklari tüketcekler

• Merhaba arkadaşlar s.e W950i kullanıcısıyım ama son bikaçgündür ekranın sol üst kısmında mavi zarf şeklinde bir işaret çıktı neden çıkmış olabilir, dahada önemlisi nasıl yokederim onu, bir problem olurmu? Kapatıp açınca gidiyor ancak herzamanda reset atılmazki.. Mesaj hafızasında yeterli yer var onu baştan belirteyim.. Lütfen bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler. Teşekkürler..

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

Orjinalden alıntı: m35

çok güzel bir telefon ama halen fiyatı yüksek :S
    w910i.ye alternatif olarak düşündüm fakat fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: join

birinci sayfadaki tüm linkler ölmüş. Bu telefon sanırım hiç tutulmadı, kimse ilgilenmiyor. Şu sıralar fiyatı 400 YTL'ye kadar gerilemiş ama yinede rağbet yok. Bir kamera ne kadar önemliymiş meğerse. Aslında se ilk çıktığında mantıklı bir fiyatla çıkarsaydı böyle olmazdı. bu konuda se'ye

hocam nerde 400ytl bu yav:S ben okadar arastırdım bulamadım hiç bi yerde :S hep w960.a yakın fiyat çektiler

ilkbahar aylarinda hepsiburada.com da 399 ytl idi. kacırılmıcak firsatti. sahsen ben kacırdım o zamanlar ikinci elleri bile daha pahaliydi. ama ben bu aylarda bi kampanya daha bekliyom. son stoklari tüketcekler

tek sen degil ben daha şimdi duydum... yav harbi güzel telefon onu en azından hatıra olur yav... öyle kalite bi telefon o fiyata vallaha süper fiyat hatta beleş :S ben w910.a 600 verdim 400 dedin ne ki :S nerdeyse hiç bişey:S neyse para biriktirip pusuya yatıcam :D

• bu telde symbian var ama kimse bundan bahsetmemiş..
    şimdi biz bu telde symbian programlarını çalıştıramıyozmu?
    şu sıralar fiyatı iyice düştü 2.el 250 civarı fiyat var temiz bulursam alıcam inşallah.
  • Ben bu Cuma W950i aldım aleti açtım kartı taktım saat falan ayarladıktan sonra ekran kitlendi açtım kapadım yine kitlendi pili çıkarıp taktım yine olay şu telefon pin kodu girene dek çalışıyor sorunsuz ama kod giripte normal ekran gelince pat kitlenip kalıyor. Bunu nasıl halledebilirim servise garantiden götürmek en iyisi değil mi?

Bohlener
  • valla satan olursa haber versin ya w950 yada bundan bulamazsam m600 ve hp 514 alıcam...(2.el )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 21 Eylül 2008; 14:55:01 >
  • W960 satıyorum isteyenler dükkanımdan bakabilir
  • pan ayaarlarını yapabilen varsa anlatabilirmi acele lazım
  • Bu telefona manuel ekolayzer ayarlı müzikçalar yüklenebiliyor mu? Symbian yazılımı değil ama orjinal yazılım. W810 gibi.
  • malesef yoktur...
  • bende W950i edindim çok memnunum ancak daha 2 saat oluyor kullanalı

sağolsun bizim komşumuz bana dedi kullanamıyorum kıl oluyorum bu telefona banada şirketten hediye gelmişti al senin olsun dedi ve aldım :) ( hediye )

daha kurcalıyorum telefonu bakalım çözeceğim çok şey var

teşekkürler programlar ve inceleme için :=)
  • Bu kısım tamamiyle çökmüş herhalde kimse yok valla.
  • arkadaşlar w950 kullanıcısı varsa sorum olacak kullanan arkadaşımlarıma. internet üzerinden konuşmayı sağlayan java destekli sohbet programlarını MIDlet izin sorusuna evet bu oturum için desemde internete bağlanmıyor hiç bir suretle yardımlarınızı bekliyorum
  • bende w950 aldım inşallah pazartesi elime geçecek.ilk önce güncelleme yapayım diyorum
  • telefonum geldi gayet güsel ve hızlı menü, geçişleri..

güncelleme yapacagım bakalım bir şey olacakmı?

merak ettigim bir şey var telefonu black berry olarak kullansam yinede gprs yazar degilmi?
  • arkadaşlar

elinizde tema varmı veya program güncel linke yükleseniz..sayfa balındakiler çok eski linkler
  • http://www.zedge.net/themes/?updPhone=908

Burda tema dolu ben burdan aldım hepsini.
    http://uiq3.blogcu.com/ burdada programlar var

Birde ne kadara aldın acaba telefonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 17 Şubat 2009; 13:40:10 >
  • 250 tl kargo dahil
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.