Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
24.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılım hatası yazılımı çökmüş telefonun
  • Update Service ile İşlemi Yapsam YAzılımı Kurmus olurmu baştan ? bişi daha sorucam yazılım çökmüş ve ben kurmak istiyorum fakat yazılım olmadıgı için herhalde şarjı kabul etmiyo.şarj dolu olmayıncada update yapamıyorum :D Brezilya dizisi gibi oldu telefon :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr3w -- 11 Eylül 2009; 20:30:05 >
  • Bi Problem daha Sony Ericsson un Sitesinde Ne W950i - M600i nede W960i ye Ait Herhangi Bi YAzılım Bulamadım.Update Service de Yazılımı Bulamıyor :S Ben Ve Benim Gibiler Ne Halt Edecek :D
  • w950 m600 gibi cihazlara nasıl yazılım atılıyor nasıl modlama yapılıyor hiç bir bilgim yok java se lardan çok farklı bir işletim sistemi kullanılıyor. ismini unuttum sybiandı ama QI3 mü ne öyle bir şeydi
    demem o ki seusla yazılım atabilirsiniz. başka program yardımıyla atılabiliyor mu hiç bilmiyorum taken21 nickli arkadaşımız w950i kullanıyor o biliyordur.
    ucuz temiz w950 m600 (sadece telefon, bataryası ve kalemi hafıza kartı(m600 için malum w950 de hafıza kartı yok) şarj aleti vs. hiç bir şey istemiyorum) satmak isteyen olursa pm atısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Bu telefona manuel ekolayzer ayarlı müzikçalar yüklenebiliyor mu? Symbian yazılımı değil ama orjinal yazılım. W810 gibi.

arkadaşım bu telefona lcg jukebox programını yükle .tabii serial isteyecek ona göre serialini bulman lazım.bu proyu yükledikten sonra ekolayzırdan istediğin türü seçip şarkıları öylede dinleyebilirsin.ha ordaki ekolayzır türlerini beğenmediysen kendinde ayarlayabiliyorsun.bu programdan direkt olark internet radyosuda dinleyebiliyorsun.ancak kontüründe gider yani söliyim.wirellesten bağlanırsan sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Bu telefona manuel ekolayzer ayarlı müzikçalar yüklenebiliyor mu? Symbian yazılımı değil ama orjinal yazılım. W810 gibi.

arkadaşım bu telefona lcg jukebox programını yükle .tabii serial isteyecek ona göre serialini bulman lazım.bu proyu yükledikten sonra ekolayzırdan istediğin türü seçip şarkıları öylede dinleyebilirsin.ha ordaki ekolayzır türlerini beğenmediysen kendinde ayarlayabiliyorsun.bu programdan direkt olark internet radyosuda dinleyebiliyorsun.ancak kontüründe gider yani söliyim.wirellesten bağlanırsan sorun yok...

bencede lcg jukebox daha iyi. ekolayzırı sahane. walkman player dan daha iyi ses veriyor. itunes ile albüm kapaklarini eklerseniz sarkilariniza, jukebox tan detayli bi sekilde bakabilirsiniz. zoom falan da yapiliyor. ayrica sarki listenizi güncelleme derdi yok. fakat hpm82 kullaniyorsaniz sadece ses acip kapayabiliyorsunuz bu programda.

• arkadaşlar ben 2007 den beri w950 kullanmaktayım. fakat bazı takılmalar kapanıp açılmalar yaşamaya başladım son aylarda. şöyle bi temiz format yada restore yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum pc suite kısmında göremedim restore gibi bir seçenek, içindeki herşeyi komple sileyim sistemi yeniden yükleyeyim tertemiz yeni olsun istiyorum bir öneriniz yada bilginiz var mı? yardım ederseniz çok sevinirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

arkadaşlar ben 2007 den beri w950 kullanmaktayım. fakat bazı takılmalar kapanıp açılmalar yaşamaya başladım son aylarda. şöyle bi temiz format yada restore yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum pc suite kısmında göremedim restore gibi bir seçenek, içindeki herşeyi komple sileyim sistemi yeniden yükleyeyim tertemiz yeni olsun istiyorum bir öneriniz yada bilginiz var mı? yardım ederseniz çok sevinirim??

hem fabrika ayarlarina dondur. sana sorcak bilgiler silinsinmi diye. bilgi dedigi c de sonrada yüklenen seyler oluyor. silinsin de. ayarlarida sifirlicak. sonra sorunlarin devam ediyorsa d yide formatla denetim masasindan.
  • Hocam ana sifirlamayi sectim sifirla dedim bana telefon kodunu sordu ben kaç sene önce değiştesin onu hatirlamiorm ne denediysem olmadı ilk başlangıç şifresi olan 0000ida girdim olmadı bu acaba standart bı numaramı yoksa benim zamanında degistirdigim mı? Eğer hatirlayamazsam nası bulcam o şifreyi bilen biri yardimcii olursa cok sevinirim para yok telefonda alamam bu teli yapmam lazım :)
  • Arkadaşlar temiz W950i yada M600i arıyorum. Olupta satmak isteyen bana ulaşsın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

Hocam ana sifirlamayi sectim sifirla dedim bana telefon kodunu sordu ben kaç sene önce değiştesin onu hatirlamiorm ne denediysem olmadı ilk başlangıç şifresi olan 0000ida girdim olmadı bu acaba standart bı numaramı yoksa benim zamanında degistirdigim mı? Eğer hatirlayamazsam nası bulcam o şifreyi bilen biri yardimcii olursa cok sevinirim para yok telefonda alamam bu teli yapmam lazım :)

yeniden yazilim atma sansin varmi?
  • Arkadaşlar bizim cihaz için uygun ücretsiz navigasyon yazılımı var mı? GPRS var diye biliyorum telde, tam da emin değilim.

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehilak

Arkadaşlar bizim cihaz için uygun ücretsiz navigasyon yazılımı var mı? GPRS var diye biliyorum telde, tam da emin değilim.

şimdiden teşekkürler

GPRS ve GPS tamamen farklı teknolojiler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehilak

Arkadaşlar bizim cihaz için uygun ücretsiz navigasyon yazılımı var mı? GPRS var diye biliyorum telde, tam da emin değilim.

şimdiden teşekkürler

gprs internete baglanmanı saglayan bir teknoloji. gps ise yerini belirleme olayi. w950 de yok gps olayi. ama internet paketi kullaniyorsan google maps in symbian versiyonunu indir ve kur. o senin yerini belirliyor program ücretsiz. haritalari anında internetten yüklüyor.
  • w950 kullanan kalmadi galiba forumda
  • S.A.
    Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmatayım. W950'im inşallah birkaç saat sonra elimde olacak. Cihazla ilgili görüşlerimi sizinle paylaşabileceğim. Yani W950 beğenenler halen mevcut.
  • Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar 3 yıl civarıdır kullanıyorum ben bildiğim ölçüde yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

Sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar 3 yıl civarıdır kullanıyorum ben bildiğim ölçüde yardımcı olurum.

tema otun ve progromların varsa paylasabilirmisin
  • arkadaşlar benim telefonun dokunmatik ekranı artık çalışmıyor elim ıslakken dokunmustum şimdi artık calısmıyor ne yapmam gerekiyor ankarada nerden tamir ettirebilirim..
  • 320x240 sony ericsson oyunlarından indirip oynuyorum ben de rahatça bulabilirsin eminim sitede.symbian isteyen oyunları da kullanabilirsin unutma
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.