Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
24.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony Ericsson servisinden ücretini ödeyip yaptıramaz mısın acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

Sony Ericsson servisinden ücretini ödeyip yaptıramaz mısın acaba ?

bazı telefoncular bile 100 kusur lira istedi ekranın komple değişmesi gerekiyormuş 100 lira vermektense boyle kullanırım dedim ama bazı işlemleri yapamıyorum malesef mesela yeni kişileri telefona kayıt edemiyorum..
  • benim p1 ın yukarı tekerlek tuşu sapıtıyo arada bir nasıl düzelebilir daha önce hiç açmadım içini burhaniye_lee
  • Arkadaşlar telefonun ses seviyesini nasıl yükseltebilirim? Ses gerçekten çok az çıkıyor özellikle kulaklıkta. N91'in yanında fısıldıyor sanki. Bir de elinde bu telefon için kasa olan varsa bana özelden ulaşabilir.
  • arkadaslar haşat olmamıs temiz w950 arıyorum. ilgilenenler pm atabilir.
    bir zamanlar benimde w950'im vardı

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 15 Mayıs 2011; 23:23:15 >
  • Elimde temiz kullanılmış ve kutulu W950 var ,ilgilenenler PM atabilir.
  • arkadaşlar bu cihazı simsiz açmak için ne yapabilirim? Mp3 playr olarak kullanmak istiyorum, ses kalitesi vs nasıl arttırabilirim
  • selamlar
    ben kullanırken turkçe dil dosyasını silmiştim. şimdi arkadaşıma verdim fakat oda ingilizce kullanamadı. sony sitesine girdiğimde w950i için destek/dosya kısmı kapatılmış. elinde trk dil dosyası olan bir kişi paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.