Şimdi Ara

Sony Ericsson W950i ANA KONU, İNCELEME VE PAYLAŞIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
24.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazı güncelledim.pc suit smartphone yi kurdum ama internetten indirdigim temaları nereye koyacam onu bilmiyorum .temalarda göremedim.bilen varmı?

bu arada cihaz gayet hızlı menü geçişleri dokunmatik tepkisi harika.kulaklık sesi gayet güsel .açıkçası bu kadar performans beklemiyordum
  • temaları herhangi bi yere atarak cihazta tıklaman yeter o kuruyor zaten sonrasında tema menüsünde çıkıyor bende güncelledim teli güncelledikten sonra açılışta yükleme cizgisi çıktı dimi sende?
  • evet o çizgi çıktı ve her açtıgımda yine çıkıyor
  • iphone temesı kurdum cam gibi oldu cihaz tema degişince zil sesi ayarları degişmedi bende .forumda hangi sayfada bilmiyorum biri degişiyor demişti.

cihaz gayet stabil çalışıyor.tatmin edici.
  • abiler

pc suitde sis jar dosyalarını uygulama yğkle diye atıyorum ama engellendi diye atıyor .bazılarında kopyalıyorum çalıştırıyorum kurarken dosya korumalı gibi bir hata veriyor kuramıyorum

sürücüden kopyala ile atıyorum telefona alıyor .neden 8700 diya başlayana engellendi hatası çıkıyor?

birde forumlarda gdesk diye arayüz masaüstü degiştirme programları var deneyen varmı?

birde apple slide kilit gibi parmakla açan tuş kilidi programı varmı elinide ?
  • Sana verdiğim blog sitesinde var hepsi iphone lock diye geçiyor nasıl kurulacağıda var orda yazılım yüklerken uyarıları gidermeninde yolu var orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

abiler

pc suitde sis jar dosyalarını uygulama yğkle diye atıyorum ama engellendi diye atıyor .bazılarında kopyalıyorum çalıştırıyorum kurarken dosya korumalı gibi bir hata veriyor kuramıyorum

sürücüden kopyala ile atıyorum telefona alıyor .neden 8700 diya başlayana engellendi hatası çıkıyor?

birde forumlarda gdesk diye arayüz masaüstü degiştirme programları var deneyen varmı?

birde apple slide kilit gibi parmakla açan tuş kilidi programı varmı elinide ?

kardeş signed mod yapman lazım daha önce söylicektim ama nickim ceza yedi için söyleyemedim baktım olmuyo bi hesap açıp öyle diyim dedim...
    http://uiq3.blogcu.com/signed-olayina-kokten-cozum_17469301.html
    2. yöntemi edne o daha basit... ( bu arada yazılar çıkmıyo bazen orda yazan yazıları mause ile vurgulayarak okuyabilirsin:) az önce bende öyle oldu:d )

gdesk olayı gerçekten çokk güzel ancak bende daha tam anlamıyla kullanabilmiş degilim kendi dizaynını yapamadın sürece çok iyi idiyemem kendi dizaynını yapmasını ögren ;) kullandım telefon w960...

• abiler

saolun yaptım imza işini iphone tuş kilidide yaptım tema koydum aynı iphone oldu

yalnız hala quick ofis yüklerken internetten sertefika sorgulama gibi bir şey yapıyor bir türlü geçmiyor kurmaktan vazgeçtim

birde alarm kuruyorum günlük seçiyorum akşam teli kapatıyorum sabah çalmıyor bu telde alarm tel kapalı iken çalmıyormu?

gdeski okudum ama tel elimde kalır bilen biriyle yapmak isterim şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 19 Şubat 2009; 21:40:42 >
  • kardeş symbian tellerin genel sorunu zaten kapalıyken alarmı unut:) birde sesini kısma :D ofisi güncellemeylede pek ugrasma bazen sorun çıkabiliyor var olan ofis zaten yeterli...

gdeskin bi riski yok ama kurdun zaman dogru düzgün kulanamıyorsun kullanılıyor ama tam performans alabilmen için kendi dizaynını kendin yapman lazım:) ben hala nasıl yapıcamı ögrenemedim :P
  • ben güncelleme yapmayan tele atınca kurulan ofisi bulamadım bana gönderebilecek varmı

bu tel için tercihler gibi bir program varmı ofis toplantı vs şeklinde yapabilecegimiz
  • teldeki rehberi daha büyük göstrecek bir ayar v eya program varmı
  • son güncel yazılımı nedir telin?
    Ben bulamadım, link verirseniz sevinirim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 2 Mart 2009; 14:07:42 >
  • Sonunda bende aranizdayim. temalari yanlislikla sildim bi tane tema vardi darkwave mi ne karanlik bisey, onu birisi upload edebilirmi
  • "0" ı var mı bu aletin acaba bide kulaklık sesi iyi diyorlar iyi mi?
    acoustic falan atılabiliyor mu?
    ya hiç bi yerde ne k790i, k810i, k850 vs yok nereye gitti bu aletler"
    @taken21
    güle güle kullan
  • sahibinden.com da sıfırı var 300tl. kullanilmamis ve 2 sene telpa garantili.
    kulaklik sesi basta iyi deildi ama modlama yaptiktan sonra harika oldu. akustik atma gibi bisey yani.
    tesekkür ederim @frt-_-ctn
  • Arkadaslar bu telefonun türkcell internet ayarlarini nasil yaptınız :S
  • W950i Kullanıcısıyım bene 2007 den Bu yana.Cihaz Tabi Biraz Hırpalandı Ama Sadece kasa olarak.Bir kaç kere Güncelleme Yapamadıgımdan Servise Gitti.Cihazı tam düzgün hale getirmişken bataryası şişti ve arka kapağını bıcak yardımı ıle acmak zorunda kaldım.batarya bitti dediler yeni bi batarya aldık fakat şimdide şarja koydugumda telefonun power tusunun yanında kızrmızı bi ısık yanıyo ve ne anlama geldıgını bılmıyorum ve cihazı hiç bir şekilde acamıyorum.

http://img17.imageshack.us/i/goruntu015f.jpg/
    http://img24.imageshack.us/i/goruntu016.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr3w -- 11 Eylül 2009; 18:06:05 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.