arkadaşlar bu tlefon açılan uygulamaları bi süre sonra kendi kapatıyomu ? yada killer programını kullanmaya devammı edeyim bi arkadaş killer şarz süresini azaltıyo demiş şarz benimde problemim o yüzden soruyorum ?
hocam killer tarzı programlar gerçekten de şarjı daha çabuk bitirir (ARCda) çünkü telefon belli bir zaman sonra kendi kendine kapatıyor arkada çalışan programları
tamamda kardeş killeride her zaman açık tutmuyorum ki mesela programları kaatırken killerinde işaretliyorum her tuş kilidinden önce killeri açıyorum 7-8 tane uygulama falan açık arkada kıller tuşuna cliklemeden kılleride seçiyorum hepsini birden kapatıyorumm yani killerde açık kalmıyoo ?
kafayı yiyecem ya kendi kendine google haritaları açıyo 3d bi golf oyunu var onu açıyo uno mudur nedir onu açıyo müzik falan her girdiğimde bakıyorum hepsini açmış onlarıda silmek için root gerekiyo galiba ama benim sürüm 2,3,3 onuda daha çıkmadı galiba ne yapsam bilemedim valllaaa (not : bunu okuyan ve telefonu yeni almayı düşünen kardeşlerimin gözü korkmasın verdiği olanakların yanında bu küçücük sorunlar vızz gelio ama insan oğlu işte taktımı takıyo:)
Bence kaldır killer programını telefonu akışına bırak. Bir ara sürekli rami kontrol ediyordum. Açık olanları durduruyordum falan derken sonra bu iş boyle olmaz dedim :) En iyisi hiç kurcalamamak dedim ve hiç ellemiyorum androide çok rahatladım açıkçası :)
arkadaşlar bu task killer ne işe yarar cok merak edıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: se_runtome
arkadaşlar bu task killer ne işe yarar cok merak edıyorum?
Görev yöneticisi hocam. İstemediğin uygulamaların arka planda çalışmasını engelliyosun. Ram ve şarja katkı sağlıyor bu da tabii.
selam arkadaşlar 1 bucuk haftalık xperia arc kullanıcısıyım.Telefonumda bikaç problem var burdan yardım istersem çözebileceğimi düşünüyorum şimdiden teşekkürler. 1.sorun 3 gündür telefonda galeriye girdiğim zaman kamera image video seçenekleri gözükmüyor.gözüken şey sadece sol üstteki galeri yazısı ve sağdaki kamera butonu. telefonu kapatıp açtıktan sonra galeriye giriyorum seçenekler gözüküyor ama galeriden çıkıp tekrar girince gene kayboluyorlar.
2.sorun Telefonda bazen aşırı kasmalar oluyor hiç program atmadım.güncelleme 2.3.3 olarak geldi elime.8 gb lik hafiza kartininda 5 gbsini doldurdum ama 32 gbya kadar cıkıyormus o yüzden kasmaz diye düşünüyorum.Kasması aynen 5-10 yıllık xp makinalarda açılıştaki böyle bilgisayar kendine gelene kadar bi ağırlık olur aynen öyle. menüyü açtımmı yana kaydırdımmı 1 -2 snlik donmalar oluyor sonra düzeliyor .
3.sorun
Telefonun şarj konusundaki problemim ise telefon full %100 durumdayken 1 saat şarkı dinledikten sonra hemen %20 %15 e düşüyor.ben bu telefonu alırken +40 saate kadar aralıksız müzik dinleyebileceğimi okumustum biyerde ama 1 saaatte bitiyor :) +40 bile fazla hani gitse şöyle 10 saat ona bile razıyım.
sorunlarım bu kadarla sınırlı değil bikaçtane daha var bunları yanıtlarsınız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: womanizerrr
selam arkadaşlar 1 bucuk haftalık xperia arc kullanıcısıyım.Telefonumda bikaç problem var burdan yardım istersem çözebileceğimi düşünüyorum şimdiden teşekkürler. 1.sorun 3 gündür telefonda galeriye girdiğim zaman kamera image video seçenekleri gözükmüyor.gözüken şey sadece sol üstteki galeri yazısı ve sağdaki kamera butonu. telefonu kapatıp açtıktan sonra galeriye giriyorum seçenekler gözüküyor ama galeriden çıkıp tekrar girince gene kayboluyorlar.
2.sorun Telefonda bazen aşırı kasmalar oluyor hiç program atmadım.güncelleme 2.3.3 olarak geldi elime.8 gb lik hafiza kartininda 5 gbsini doldurdum ama 32 gbya kadar cıkıyormus o yüzden kasmaz diye düşünüyorum.Kasması aynen 5-10 yıllık xp makinalarda açılıştaki böyle bilgisayar kendine gelene kadar bi ağırlık olur aynen öyle. menüyü açtımmı yana kaydırdımmı 1 -2 snlik donmalar oluyor sonra düzeliyor .
3.sorun
Telefonun şarj konusundaki problemim ise telefon full %100 durumdayken 1 saat şarkı dinledikten sonra hemen %20 %15 e düşüyor.ben bu telefonu alırken +40 saate kadar aralıksız müzik dinleyebileceğimi okumustum biyerde ama 1 saaatte bitiyor :) +40 bile fazla hani gitse şöyle 10 saat ona bile razıyım.
sorunlarım bu kadarla sınırlı değil bikaçtane daha var bunları yanıtlarsınız sevinirim.
Telefona marketten dosyas yöneticisi indir ( Astro file manager gibi ) sonra hafıza kartına gir .nomedia yazan dosyaları bulup sil
Hafıza kartını classı düşük en az class 6 yada class 10 hafıza kartı al ( forumda class 10 16 GB kartlar 65 lira biz aldık çok iyi daha uygunu yok )
3G - GPS - Wifi kapalı tut, ekran parlaklığını en düşük seviyelerde kullan
telefonu 3 gündür kullanıyorum. her dakika bir şey çıkıyor. donanımı süper, yazılım eksiklikleri var ama mesala orjinal medya oynatıcı çok zayıf kalmış. boyut büyük ama incelik ve şekil dolayısıyla her cebe giriyor, bende o konu sorun olmadı.
kılf konusunda biraz araştırıp şunu aldım: FULL BODY FİLM fikri olan denemiş olan varsa yazarsa sevinirm. bu akşam elimde olur sanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: erinde
telefonu 3 gündür kullanıyorum. her dakika bir şey çıkıyor. donanımı süper, yazılım eksiklikleri var ama mesala orjinal medya oynatıcı çok zayıf kalmış. boyut büyük ama incelik ve şekil dolayısıyla her cebe giriyor, bende o konu sorun olmadı.
kılf konusunda biraz araştırıp şunu aldım: FULL BODY FİLM fikri olan denemiş olan varsa yazarsa sevinirm. bu akşam elimde olur sanıyorum.
Insivible Shield bu. Youtube videolarında görmüştüm. Cihazı çizilmelere karşı koruyor, çizilmiyor daha doğrusu. Pahalı almışsınız yalnız, Hepsiburada'da 35 küsür filan.
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Orijinalden alıntı: erinde
Insivible Shield bu. Youtube videolarında görmüştüm. Cihazı çizilmelere karşı koruyor, çizilmiyor daha doğrusu. Pahalı almışsınız yalnız, Hepsiburada'da 35 küsür filan.
oraya da baktım, arc için yok diğerleri de aşağı yukarı bu fiyatlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
3.sorun
Telefona marketten dosyas yöneticisi indir ( Astro file manager gibi ) sonra hafıza kartına gir .nomedia yazan dosyaları bulup sil
Hafıza kartını classı düşük en az class 6 yada class 10 hafıza kartı al ( forumda class 10 16 GB kartlar 65 lira biz aldık çok iyi daha uygunu yok )
3g yi ve gps i nasıl kapatıyoruz acaba?
Senin çatlağı görünce bende baktım,, benimkide çatlamış ya,, :) gerçekten dikkatli bakıncaya kadar anlamamıştım,, acaba alırkende varmıydı zira ben hiç düşürmemiştim.. belki bir kaç kere kot pantalona falan koymuştum o zamanda olabilir.. neyse yapcak bişey yok artık :)
Arkadaşlar benim ARC de arada sırada kendi kendine reset yapıyordu,, bataryadan olduğunu keşfettim,, bataryanın altına ufak bir bant çektim düzeldi,, sanırım genel bir sorun bu,,
quote:
Orijinalden alıntı: onrgfr
quote:
quote:
3.sorun
3g yi ve gps i nasıl kapatıyoruz acaba?
Ayarlar - kablosuz özelliği ve ağlar - mobil ağ ayarları - yalnızca 2G kullan
Ayarlar - Konum ve güvenlik - Gps uygularını kullan
bende arc aldım şimdilik hiç bi sorun yaşamadım. 1 haftadır kullanıyorum. burada önerilen bir kaç programı da yukleedim. özellikle droidstats cok güzel tam benlik. öneren arkadaşa da teşekkür ederim.
bir sorum olacak.... acaba bu android işletim sistemi java çalıştırmıyomu?? eski telimde kullandığım güzel bi java uygulamam vardı. yuklemeye çalıştım ama olmadı. bi yöntemi var mı?? yoksa çalışmaz mı?
Arkadaşlar şöyle bir program arıyorum. bana gelen aramalar sırasında ekran arayan kişiye göre ayarladığım renkte led şeklinde yansın. mesela babam arıyor, arama sırasında ekran mavi led, annem arayınca ekran kırmızı led olarak aydınlansın; gibi. bu şekilde bir program mevcut mudur?
arkadaslar logitech bluetooh klavyem var androide nasil tanitabilirim ?
ps3 için olan klavyeden bahsediyorum .
Peki bu telefonun hafıza kartı Class kaç ?
quote:
Orijinalden alıntı: Karabela91
Class II 8 GB geliyor içinde. Alanlara Class 6 yada Class 10 kart almalarını öneriyoruz
quote:
quote:
Class II 8 GB geliyor içinde. Alanlara Class 6 yada Class 10 kart almalarını öneriyoruz
Neden peki ? HD video kaydı için falan mı? Pek anlamıyorum açıkcası o yüzden soruyorum ama veri aktarım hızı HD video için iyi olması gerekir heralde.
quote:
quote:
quote:
Neden peki ? HD video kaydı için falan mı? Pek anlamıyorum açıkcası o yüzden soruyorum ama veri aktarım hızı HD video için iyi olması gerekir heralde.
Tam üstüne bastın . Video kaydederken ve izlerken donma takılma oluyor, aynı şeklde karttaki uygulamaları açarken de
Selam,
İphone 4 ümü eşime vererek bende bugün arc sahibi oldum. birde android deniyelim bakalım. :) kanyon tim den 1299/8 taksitle aldım bilginize..