Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul/Eminönü Doğubank tan bana 1250 TL garantili dediler.(Dükkan garantisi değil servis garantisi dediler.) Doğubank la pek alışverişim yoktur ama bi tanıdığım orada çalışıyor. Bu telefonu ilk defa orada gördüm canlı halde. Hep fotoğraflarını görüyordum (beğenmiyordum açıkcası) Elime alınca biraz hoşuma da gitti. Sizce Doğubank bana nasıl bir fiyat vermiş ve Doğubank tan alınanın TİM den ne farkı vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karabela91

İstanbul/Eminönü Doğubank tan bana 1250 TL garantili dediler.(Dükkan garantisi değil servis garantisi dediler.) Doğubank la pek alışverişim yoktur ama bi tanıdığım orada çalışıyor. Bu telefonu ilk defa orada gördüm canlı halde. Hep fotoğraflarını görüyordum (beğenmiyordum açıkcası) Elime alınca biraz hoşuma da gitti. Sizce Doğubank bana nasıl bir fiyat vermiş ve Doğubank tan alınanın TİM den ne farkı vardır ?

Garanti belgesinde Netcell - Brighstar - Tekofaks yazıyorsa alın. Farklı bir firma ise paralel ithalattr resmi servis bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Selam,

İphone 4 ümü eşime vererek bende bugün arc sahibi oldum. birde android deniyelim bakalım. :) kanyon tim den 1299/8 taksitle aldım bilginize..

Hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza. Eminim memnun kalırsın.
  • arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum bende.
    şarj ı nasıl gidiyor?
    birde bazı arkadaşların telefonları çatlamış. daha önce vivaz kullandım bende ve kalitesinden hiç memnun kalmadım adeta beni sony den soğuttu. şimdi ise telefonu beğeniyorum ama daha tereddütlerim yok değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kuss

arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum bende.
    şarj ı nasıl gidiyor?
    birde bazı arkadaşların telefonları çatlamış. daha önce vivaz kullandım bende ve kalitesinden hiç memnun kalmadım adeta beni sony den soğuttu. şimdi ise telefonu beğeniyorum ama daha tereddütlerim yok değil..

Şarjı fena değil aslında. Işin sırrı ekran patladığında. Diğer hiçbir şeyin bir anlamı yok. Yer ve zamanına göre ekran parlaklığını ayarlarsan şarjı çok iyi gidiyor. Yani sürekli son ayarda kullanmayın. Malzeme kalitesi bence iyi. Sonuçta bu bir telefon ve her telefon gibi buna da nazik davranmak gerekir. Elindekinin telefon olduğunu bilerek kullanırsan malzeme konusunda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Çatlak oldu diyenler illaki telefonu düşürmüşlerdir.

Şarja geri dönecek olursak benim ortalama 1.5 - 2 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 9 Temmuz 2011; 20:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Selam,

İphone 4 ümü eşime vererek bende bugün arc sahibi oldum. birde android deniyelim bakalım. :) kanyon tim den 1299/8 taksitle aldım bilginize..

Sudan çıkmış balığa döndüm kurcalayıp anlamaya çalışıyorum ama baya zorlanıcam sanırım. :S

Bana acilen iphonedaki gibi sbsettings tarzı pro lazım önereceğiniz bir program varmı ? ve her ücretli uygulamanın apk sini kurabilmek için illa root şartmı ? yoksa genel olmasada bazı ücretli uygulamalarmı kurulmuyor root olmadan ?

• quote:

quote:

şarj ı nasıl gidiyor?

Şarjı fena değil aslında. Işin sırrı ekran patladığında. Diğer hiçbir şeyin bir anlamı yok. Yer ve zamanına göre ekran parlaklığını ayarlarsan şarjı çok iyi gidiyor. Yani sürekli son ayarda kullanmayın. Malzeme kalitesi bence iyi. Sonuçta bu bir telefon ve her telefon gibi buna da nazik davranmak gerekir. Elindekinin telefon olduğunu bilerek kullanırsan malzeme konusunda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Çatlak oldu diyenler illaki telefonu düşürmüşlerdir.

valla hocam bende de c7 var. telefona gözüm gibi bakarım ama benim telefonda da çatlak oluştu hemde kendi kendine. buda moralimi bozdu o yüzden değiştirmek istiyorum. mesela c7 de parlaklık son ayarda değil benimki birde ışık sensörü var yani karanlık çöktüğünde ekran daha net göründüğünde telefon kendiliğinden parlaklığı düşürüyor güneş gördüğünde ise otomatik olarak artıyor. bana 3 gün gidiyor c7 nin şarjı. normal kullanımda 2 gün gidiyorsa arc bana yeter.

• quote:

quote:

quote:

Selam,

Sudan çıkmış balığa döndüm kurcalayıp anlamaya çalışıyorum ama baya zorlanıcam sanırım. :S

Bana acilen iphonedaki gibi sbsettings tarzı pro lazım önereceğiniz bir program varmı ? ve her ücretli uygulamanın apk sini kurabilmek için illa root şartmı ? yoksa genel olmasada bazı ücretli uygulamalarmı kurulmuyor root olmadan ?

Sbsettings ne ise yarar ki

Google dan apk dosyasını bulup tele atın, dosya yöneticisi indirin marketten sonra karta attığınız apk dosyasını bulup yukleyin

• dostum sbssettings uygulamalara kısayoldan erişim ve en önemlisi arka planda çalışan proları tek tıkla kapatmak için kullanılıyor. ondan dedim sırf arkada çalışanları tek tuşla kapatmamı sağlıcak bşy varmı diye. :)

marketten önereceğiniz dosya yöneticisi varmı ? birde 2.3.3 olmalı sanırım en son os yi yükledim bugün bunun kolay şekilde root edilmesi mümkünmü ? yoksa ilk sayfada eklediğiniz ikinci seçeneğinimi uygulamak gerek alt versiyon sonra üst versiyona geçirmek gibi.
  • quote:

quote:

quote:

şarj ı nasıl gidiyor?

valla hocam bende de c7 var. telefona gözüm gibi bakarım ama benim telefonda da çatlak oluştu hemde kendi kendine. buda moralimi bozdu o yüzden değiştirmek istiyorum. mesela c7 de parlaklık son ayarda değil benimki birde ışık sensörü var yani karanlık çöktüğünde ekran daha net göründüğünde telefon kendiliğinden parlaklığı düşürüyor güneş gördüğünde ise otomatik olarak artıyor. bana 3 gün gidiyor c7 nin şarjı. normal kullanımda 2 gün gidiyorsa arc bana yeter.

Ilk zamanlar çok çabuk bittiğini hissedersin de normal kullanıma geçtiğinde aşağı yukarı 2 gün gidebiliyor. Tabi ben kapalı alanlarda ekran ışığını kapatırım. Açık alanda görmek için %25 yeterli zaten. Böyle kullanımda benim 2 gün falan gidebiliyor. Şarja takma fırsatım olduğunda şarj etmeyi de eksik etmiyorum. Suan hiç şarj olmadan 1 gün 15 saat geçti şarj %20 civarında. Yoğun geçti zaman. Sürekli mesaj ve telefon konuşmaları. Internette takıldım arada bir. Dışarıda dolaşırken navigasyon denemesi yaptım bir kaç kez. Bu yazdıklarımı telefondan yaziyorum ayrıca.

• quote:

dostum sbssettings uygulamalara kısayoldan erişim ve en önemlisi arka planda çalışan proları tek tıkla kapatmak için kullanılıyor. ondan dedim sırf arkada çalışanları tek tuşla kapatmamı sağlıcak bşy varmı diye. :)

marketten önereceğiniz dosya yöneticisi varmı ? birde 2.3.3 olmalı sanırım en son os yi yükledim bugün bunun kolay şekilde root edilmesi mümkünmü ? yoksa ilk sayfada eklediğiniz ikinci seçeneğinimi uygulamak gerek alt versiyon sonra üst versiyona geçirmek gibi.

Kapatmak için advanced task killer, dosya yöneticisi adao yada astro file manager,

Evet root 2.3.2 de var sadece

• quote:

dostum sbssettings uygulamalara kısayoldan erişim ve en önemlisi arka planda çalışan proları tek tıkla kapatmak için kullanılıyor. ondan dedim sırf arkada çalışanları tek tuşla kapatmamı sağlıcak bşy varmı diye. :)

Task Killer programı var tek tuşla arka plandaki uygulamaları kapatıyor dediğin gibi.

Dosya yöneticisi olarak Bluetooth File Transfer'i öneririm. Hem güzel bir bluetooth aracı hem de güzel bir dosya yöneticisi. Basit kullanımı var ve işinize fazlasıyla yarayacağına eminim. Ben kullanıyorum çok memnunum.

• tşkler arkadaşlar.

bu applanet uygulaması bende ağ hatası veriyor son sürüm. herzaman açık değilmi yoksa bendemi soru var ?

birde oyun navigasyon program vs indirirken çözünürlük olarak neye dikkat edeceğiz ? Googleandroidde 4 inç için 320 * 480 çözünürlük demiş. bizimkisi 4.2 inç olduğuna göre biz hangisini indircez.

birde pil yüzdesini iphone gibi status barda gösteren birşey varmı ?

marketten ücretsiz ebbudy kurdum ilk açtığımda kişileri görüyordum şimdi açıyorum kişiler çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim sorun nedir acaba ?

son olarak not defterini bulamadım varmı acaba telde bi yerlerde bu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 10 Temmuz 2011; 12:13:12 >
  • quote:

tşkler arkadaşlar.

bu applanet uygulaması bende ağ hatası veriyor son sürüm. herzaman açık değilmi yoksa bendemi soru var ?

birde oyun navigasyon program vs indirirken çözünürlük olarak neye dikkat edeceğiz ? Googleandroidde 4 inç için 320 * 480 çözünürlük demiş. bizimkisi 4.2 inç olduğuna göre biz hangisini indircez.

birde pil yüzdesini iphone gibi status barda gösteren birşey varmı ?

marketten ücretsiz ebbudy kurdum ilk açtığımda kişileri görüyordum şimdi açıyorum kişiler çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim sorun nedir acaba ?

son olarak not defterini bulamadım varmı acaba telde bi yerlerde bu :S

applanet şuanda kapalıdır ondan sorun veriyordur.onun yerine blacksmart alpha kullanabilirsin.pil yüzdesi için vizbattery.not defteri olarak AK notepad kullanabilirsin.ilk sayfada geniş bir arşiv in linki var onu indir onun içinde daha çok işine yaracak uygulama bulabilirsin.navigasyon olarakta syhic veya nrive önerirrim.igo da güzel ama rootsuz telefonda bayagı yer kaplıyor.

• eyw üstad. msn sorunum hakkında bir fikrin varmı ? yada önereceğin pro ?
  • quote:

eyw üstad. msn sorunum hakkında bir fikrin varmı ? yada önereceğin pro ?

Navigasyon , Co-pilot yada İGO
    Messenger , Msn Talk Pro yada eBuddy
    Müzikçalar , PowerAMP yada PlayerPro
    Droidstats,
    Applanet yerine Blackmart Alpha öneririm googledan bulabilirsinz 0.49 olanı indirin o çalışıyor bu programı yükleyerek diğer önerdiğim tüm programları yükleyebilirsiniz
  • ben 1 aydır kullaniyorum sarjinin 12 saati gectiğini göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

ben 1 aydır kullaniyorum sarjinin 12 saati gectiğini göremedim

Kardeş bendede aynı sorun vardı şaka gibi 12 saat gidiyodu şarj sonra donanım haber formu buldum üye oldum burdaki arkadaşların tavsiyeline uydum inanmazsın şuan nerdeyse 3 gün gidecek hemen yaptıklarımı yaziim yardımcı olursam ne mutlu bana

1- ekran parlaklığını yarınında altında kullanıorum (zaten sensörü var ışık düzeyine göre kendi ayarlıyo ekran parlaklığını)
    2- internet kullanmadığım zaman ki günün çoğunluğunda kullanamıyoruz veri trafiğini kapalı tutuyorum (ayarlar - kablosuz ve ağ ayarları -mobil ağlar -veri etkin)

3- her zaman gps uydularını kullan seçeneğini kapalı tutuyorum ki üzerindede pil ömrünü harcar yazıyo (ayarlar -konum ve güvenlik - gps uydularını kullan)
    4- ekran otomatik kararmayı 15 sn. de kullanıyorum
    5- Arka plan veriyi bir şey indirmiyorsam kapalı tutuyorum (ayarlar-hesaplar ve senkro.-arka plan veri)
    6- killer programı ile her tuş kilidi öncesi açık kalan programları kapatıyorum

Benim kullanım tarzım bu şekilde bu maddelerden 3-4 ünü bile yapsan emin olki şarzı gözle görülür şekilde artacak ve sen iki gün sonra bana teşekkür edeceksin eğer bunların hepsini zaten yapıyorsan kullanımına bakmak lazım 5 saat telle konuşuyosan yapıcak bişi yok eğer kullanımın azda bunları yapmana rağmen şarz gitmiyosa o zaman bi sorun var bide teli bilgisayardan değil prizden şarz et faydası çok.
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana telefonundan soğuma kullandığın alet tasarım ödüllü ve çoook fARC'lı bi alet ben ilgiden bunaldığımdan dolayı satmayı bile düşünüyorum :D:D:D şaka bi yana elime değmiyo iş yerinde milletten fırsat bulup oynayamıyorum :D harika bi telefona sahibinz ıp4 ,sams.s2 emin olki yalan olur şekli yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: onrgfr

quote:

Kardeş bendede aynı sorun vardı şaka gibi 12 saat gidiyodu şarj sonra donanım haber formu buldum üye oldum burdaki arkadaşların tavsiyeline uydum inanmazsın şuan nerdeyse 3 gün gidecek hemen yaptıklarımı yaziim yardımcı olursam ne mutlu bana

1- ekran parlaklığını yarınında altında kullanıorum (zaten sensörü var ışık düzeyine göre kendi ayarlıyo ekran parlaklığını)
    2- internet kullanmadığım zaman ki günün çoğunluğunda kullanamıyoruz veri trafiğini kapalı tutuyorum (ayarlar - kablosuz ve ağ ayarları -mobil ağlar -veri etkin)

3- her zaman gps uydularını kullan seçeneğini kapalı tutuyorum ki üzerindede pil ömrünü harcar yazıyo (ayarlar -konum ve güvenlik - gps uydularını kullan)
    5- Arka plan veriyi bir şey indirmiyorsam kapalı tutuyorum (ayarlar-hesaplar ve senkro.-arka plan veri)

Benim kullanım tarzım bu şekilde bu maddelerden 3-4 ünü bile yapsan emin olki şarzı gözle görülür şekilde artacak ve sen iki gün sonra bana teşekkür edeceksin eğer bunların hepsini zaten yapıyorsan kullanımına bakmak lazım 5 saat telle konuşuyosan yapıcak bişi yok eğer kullanımın azda bunları yapmana rağmen şarz gitmiyosa o zaman bi sorun var bide teli bilgisayardan değil prizden şarz et faydası çok.
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana telefonundan soğuma kullandığın alet tasarım ödüllü ve çoook fARC'lı bi alet ben ilgiden bunaldığımdan dolayı satmayı bile düşünüyorum :D:D:D şaka bi yana elime değmiyo iş yerinde milletten fırsat bulup oynayamıyorum :D harika bi telefona sahibinz ıp4 ,sams.s2 emin olki yalan olur şekli yeter...

En önemlisini unuttum telefonu 3G de değil 2G de kullanıyorum ki en büyük faydayı bunda gördümm

• quote:

quote:

quote:

En önemlisini unuttum telefonu 3G de değil 2G de kullanıyorum ki en büyük faydayı bunda gördümm

Bunlari benim uygulamam icin mobil neti aktif kullanmamam gerek buda bana uymuyot. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 11 Temmuz 2011; 14:28:32 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.