Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia™ ARC | Yardımlaşma & Fan Club | Oyun & Uygulama Paylaşımı | Destek | <<<< (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.332
Cevap
17
Favori
239.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARC için aklı başında bir termometre programı var mı?
  • vizBattery yükledim masaüstünde widget olarak şarj yüzdesini göstersin diye. Gerçekten de yararlı ve güzel bir program. Ama bir sormak istediğim var. Bu program sadece masaüstünde bunu göstersin diye, menüde vizBattery ikonu boşuna gibi yani. Uygulamanın telefonda yüklü kalmasını sağlayıp, onun menüdeki simgesini silmek gibi bir imkanımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

vizBattery yükledim masaüstünde widget olarak şarj yüzdesini göstersin diye. Gerçekten de yararlı ve güzel bir program. Ama bir sormak istediğim var. Bu program sadece masaüstünde bunu göstersin diye, menüde vizBattery ikonu boşuna gibi yani. Uygulamanın telefonda yüklü kalmasını sağlayıp, onun menüdeki simgesini silmek gibi bir imkanımız var mıdır?

system info widget i dene birde bakalım.yalnız ücretli uygulamaydı galiba.blackmart alpha dan indir.pil yanında hafızalar felanda gösteriyor.menüdede görünmemesi lazımdı.yükledikten sonra masaüstünde elini basılı tuttuktan sonra widgetlerden istedigin boyutu secersin.
  • O hafiza karti icin verdigin siye pahali gibi geldi hepsiburda da daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

quote:

vizBattery yükledim masaüstünde widget olarak şarj yüzdesini göstersin diye. Gerçekten de yararlı ve güzel bir program. Ama bir sormak istediğim var. Bu program sadece masaüstünde bunu göstersin diye, menüde vizBattery ikonu boşuna gibi yani. Uygulamanın telefonda yüklü kalmasını sağlayıp, onun menüdeki simgesini silmek gibi bir imkanımız var mıdır?

system info widget i dene birde bakalım.yalnız ücretli uygulamaydı galiba.blackmart alpha dan indir.pil yanında hafızalar felanda gösteriyor.menüdede görünmemesi lazımdı.yükledikten sonra masaüstünde elini basılı tuttuktan sonra widgetlerden istedigin boyutu secersin.

Teşekkürler. Blackmart'ı kuracağım bugün zaten, bakacağım mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: emots61

bende arc aldım şimdilik hiç bi sorun yaşamadım. 1 haftadır kullanıyorum. burada önerilen bir kaç programı da yukleedim. özellikle droidstats cok güzel tam benlik. öneren arkadaşa da teşekkür ederim.

bir sorum olacak.... acaba bu android işletim sistemi java çalıştırmıyomu?? eski telimde kullandığım güzel bi java uygulamam vardı. yuklemeye çalıştım ama olmadı. bi yöntemi var mı?? yoksa çalışmaz mı?

bu soruma cevap alamadım ama olsun ben başka soru sorayım :)

şu türkcell maç sonuçları falan veriyo ya 055 kanalından. bunu nasıl açacas aktifleştireces??? bulamadım..
  • class 10 hafıza kartı almak istiyorum ama kredi kartımda bulunan hediye puanla alacağım. bunu yapabileceğim bir internet sitaesi var mı?
  • Kısmetse gelecek bu zamanlar almış olurum telefonu ama 1 ay içinde arc modelinin üstü çıkacak gibi mi SE tarafından ona göre para ayarlayayım bende ))

Bir sorum olacak ilk 6 sayfayı filan tamamen okudum root olma olayının üzerinde çok durulmuş olmazsa olmaz mıdır root olma olayı ? Bir de SE Arc benim ilk dokunmatik ekran deneyimim olacak. Sizde dokunmatiği nasıldır. Teşekkürler.
  • quote:

Şarj yüzdesi için telefonun orjinal widgetlarında durum geçişini kullanıyorum. Tek dokunuşla tüm bağlantıları, sesi ve uçuş modunu açma/kapama yapabilirsin.

Ayrıca 3G (hspa) kapamak için widgetlardan veri trafiğini seçtim. Tek tuşla açma kapama yapıyorum. Bu sayede telefonun şarjı 3 gün civarına geldi (geceleri uçuş modunda).

Selamlar

• Arkadaşlar merhaba. Diğer forumlarda okudum ARC lerde çatlama problemi varmış diye. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Almayı düşünüyordum, cesaretim kırıldı...cevaplayabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor803

Arkadaşlar merhaba. Diğer forumlarda okudum ARC lerde çatlama problemi varmış diye. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Almayı düşünüyordum, cesaretim kırıldı...cevaplayabilirseniz sevinirim...

Ben de bazı kişilerde olduğunu duymuştum ancak bende öyle bir sorun olmadı. Aman bişey olmasın diye kılıf falan da kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Şarj yüzdesi için telefonun orjinal widgetlarında durum geçişini kullanıyorum. Tek dokunuşla tüm bağlantıları, sesi ve uçuş modunu açma/kapama yapabilirsin.

Ayrıca 3G (hspa) kapamak için widgetlardan veri trafiğini seçtim. Tek tuşla açma kapama yapıyorum. Bu sayede telefonun şarjı 3 gün civarına geldi (geceleri uçuş modunda).

Selamlar

Veri trafiğini kapatmakla 3G'yi kapatmak aynı şey değil. Veri trafiğini kapatırsınız ama telefonunuz 3G modundaysa eğer kapanmış olmaz. 3G'yi kapatmak için ayarlardan 2G'yi seçmek gerekiyor. 3G sadece internetle alakalı değil çünkü. Konuşme ve mesajlaşma ile de ilgili. Veri trafiğini kapatarak sadece internet kullanımını kapatmış oluyorsun sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

Kısmetse gelecek bu zamanlar almış olurum telefonu ama 1 ay içinde arc modelinin üstü çıkacak gibi mi SE tarafından ona göre para ayarlayayım bende ))

Bir sorum olacak ilk 6 sayfayı filan tamamen okudum root olma olayının üzerinde çok durulmuş olmazsa olmaz mıdır root olma olayı ? Bir de SE Arc benim ilk dokunmatik ekran deneyimim olacak. Sizde dokunmatiği nasıldır. Teşekkürler.

Dokunmatiği gayet iyi. Root ise olmazsa olmaz değildir ama zamanla insan yapmak istiyor. Bazı şeyler için gerekli oluyor ama standart bir kullanıcıyım dersen root'a gerek yok. Bunun dışında da eğer yapmak istiyorum diyorsan da yapması kolay zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

class 10 hafıza kartı almak istiyorum ama kredi kartımda bulunan hediye puanla alacağım. bunu yapabileceğim bir internet sitaesi var mı?

Hepsiburada.com'dan yapılıyor büyük ihtimalle. Oradan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

Kısmetse gelecek bu zamanlar almış olurum telefonu ama 1 ay içinde arc modelinin üstü çıkacak gibi mi SE tarafından ona göre para ayarlayayım bende ))

Dokunmatiği gayet iyi. Root ise olmazsa olmaz değildir ama zamanla insan yapmak istiyor. Bazı şeyler için gerekli oluyor ama standart bir kullanıcıyım dersen root'a gerek yok. Bunun dışında da eğer yapmak istiyorum diyorsan da yapması kolay zaten.

beni illahaki dürter root olurum ben de tabi önce telefonu almak lazım peki şu 1-2 ay içinde yeni bir model çıkartma ihtimali var mı SE nin ? Bir haber filan var mı hiç bildiğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Selamlar

Veri trafiğini kapatmakla 3G'yi kapatmak aynı şey değil. Veri trafiğini kapatırsınız ama telefonunuz 3G modundaysa eğer kapanmış olmaz. 3G'yi kapatmak için ayarlardan 2G'yi seçmek gerekiyor. 3G sadece internetle alakalı değil çünkü. Konuşme ve mesajlaşma ile de ilgili. Veri trafiğini kapatarak sadece internet kullanımını kapatmış oluyorsun sen.

Benim istediğim o zaten kardeş 1000 MB paketim var ama interneti kullanmadığım zaman hep kapalı tutuyorum. Hem kota hem de şarj bakımından iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images//images/haber/27321/DH_Arc_1.jpg [/simage]
    Cihazında şu şekilde çatlağı olan var mı arkadaşlar ?

Bende çatlak var:)
    Ama xda da haberi görünceye kadar farkına bile varmamıştım. Yani çok yakından dikkatli bakınca görülüyor. İlk çıkan mavi arc lardan.
    Aldıgımda mı vardı yoksa daha sonramı oluştu bilgim yok. Kılıfsız, yaklaşık bir ay kullandım. Fazla yüksekten değil ama 1-2 kere yere düşürdüm. Çizik, ezik bişey olmadı. Belki o çatlakta düşürdüğüm zamanlarda oluşmuştur.
    Dediğim gibi dikkatli bakmadıkça görünmüyor. Ama hoş bişey değil tabiki.

Xperia ARC'tan soğudum.Dün almaya gittim sonra dedim ya çatlarsa ?,Reset sorunları başlarsa ? Pazartesi bi daha gideceğim.Galaxy S 2 alacağım sanırım

SGS2 iyi telefon. İncelemeleride izledik. Gerçekten çok hızlı. Fakat tipi çirkin bence:)
    Kamera, tasarım, belki ekran, konusunda arc geçer sgs2 yi. Gerisinde sgs2 daha iyi. Birde fiyat performans durumu var tabi. Benim arc 600 tl ye falan geldiği için sgs2 yi almam:)

Bu arada reset sorunu yaşayan arkadaşlar, telefonunuz rootlu ise setcpu programıyla, max cpu yu 768 e düşürün.
    Hem ısınma probleminden hem reset probleminden kurtulacaksınız ve batarya süreniz artacak. 40 kere söyledim bunu, deneyen çıkmadı herhalde. Setcpu kullanana kadar telefondan çok rahatsızdım ama reset sıfıra inince abartmıyorum belki 1 haftadan fazla yeniden başlatmadan kullanmışımdır telefonu. Onlarca program yükledim, sildim. Onlarca 3d oyun denedim. Reset sıfır.

Bu setcpu programıyla dediğin gibi 1 haftadır 768 de kullanıyorum ve 1 kere bile reset atmadı. hatta oyunlarıda oyundan atmadan oynuyorum. çok teşekkürler. ama bir sorum olacak. bu set cpu programı sıcaklığı sürekli 0 derece olarak gösteriyor.yani profil ayarlarında sıcaklık şu dereceye gelince işlemci hızını şuna düşür diyemiyorum. sıcaklığımı nasıl aktif yaparım? setcpu 2.2.4 yüklü.

• Telefonun kendi müzik çaları gerçekten kötü. Forumdan bir arkadaş da yazmış, ona uyup PlayerPro'yu yükledim, şimdi çok daha iyi, onu kullanıyorum müzik çalar olarak. Bir de Blackmart Alpha da harikaymış. Applanet'te zaten hareket yok ne zamandır, SlideME de yüklü ama Blackmart'ı gerçekten beğendim.
  • Harika yararlı konu uygulama önermelerine devam edin lutfen.

Ayrıca Iphonedeki silah uygulaması ARCde varmı? Hani silaha mermi doldurup sonra tetiğe basıyoruz.
  • blackmarttan birsey indirmek istedigimde "paket ayristitma hatasi" veriyor. Sebep nedir nasil cozebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.