Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo V Root + CWM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
5
Favori
31.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben bu ics den bıktım. arkadaşta gb sürümü görünce içim gitti :)) gb geri dönmeye karar verdim. flastoolla direk geri gb downgrade yapabiliyormuşuz . ama cihazı rootladık ya acaba bi sıkıntı yaratır mı işlem sırasında şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jz ``

hocam ben bu ics den bıktım. arkadaşta gb sürümü görünce içim gitti :)) gb geri dönmeye karar verdim. flastoolla direk geri gb downgrade yapabiliyormuşuz . ama cihazı rootladık ya acaba bi sıkıntı yaratır mı işlem sırasında şimdiden teşekkürler.

hocam tmm ben halletim bi sıkıntı olmadı :} baya bi fark var menü geçişlerinde
  • quote:

quote:

hocam ben bu ics den bıktım. arkadaşta gb sürümü görünce içim gitti :)) gb geri dönmeye karar verdim. flastoolla direk geri gb downgrade yapabiliyormuşuz . ama cihazı rootladık ya acaba bi sıkıntı yaratır mı işlem sırasında şimdiden teşekkürler.

hocam tmm ben halletim bi sıkıntı olmadı :} baya bi fark var menü geçişlerinde

Orjinal GB'yi flashlamanız yeterli olacaktır, daha akıcı olur ama ics daha iyi bence. Tercih meselesi tabi. İyi forumlar.
  • çok güzel ve basit bi şekilde açıklamışsınız tebrik ederim baya uğraşmıştım önceden şimdi ise iki dakikamı almadı nerdeyse.tesekkurler
  • Merhaba Linkten indirme yapamıyorum sürekli olarak indirme limitinize ulaştınız hatası veriyor başka yere uplar mısınız ve son olarakta ben 1.5 yıl once cihzaı rootlayıp unroot yapmıstım ondan beri yeni güncellemeleri görmiyor telefon son olarak 2.3.4 , bu sorunla karşılaşan başkaları var mı? iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim_61

Merhaba Linkten indirme yapamıyorum sürekli olarak indirme limitinize ulaştınız hatası veriyor başka yere uplar mısınız ve son olarakta ben 1.5 yıl once cihzaı rootlayıp unroot yapmıstım ondan beri yeni güncellemeleri görmiyor telefon son olarak 2.3.4 , bu sorunla karşılaşan başkaları var mı? iyi günler

Premium olarak letitbit kullandığım için başka bir site kullanmıyorum maalesef. Modemi kapatıp açın ve limit hatası alıyorsanız.
    GB ile hiç root yapmadığım için sorunuza cevap veremiyorum ama sus ile onarıp sonra ics yükleyip güncellemeleri alabilirsiniz, ya da direk ics flashlayın.
  • Modemi resetleyip tekrar denedim ancak sonuç aynı . Güncellemeleri düzeltmek için sus indirin demişsinz bunun ayrıntılı anlatımı var mıdır forumda?
    Not:Telefonu unroottan sonra pc'ye bağlayıp telefon yazılımını yeniden yükledim , güncellemeleri almayı denedim sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim_61 -- 21 Nisan 2013; 12:45:02 >
  • quote:

Modemi resetleyip tekrar denedim ancak sonuç aynı . Güncellemeleri düzeltmek için sus indirin demişsinz bunun ayrıntılı anlatımı var mıdır forumda?

Sony update Service, indirip telefonu bağlayacaksınız o sizi yönlendirecek zaten.
    Limit aşımı yapmış olamazsınız daha önce bir dosya indirmedi iseniz, dolayısı ile modem resetleme ile bu aşılabilecek bir sorun, yanlış bir işlem yaptığınızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Modemi resetleyip tekrar denedim ancak sonuç aynı . Güncellemeleri düzeltmek için sus indirin demişsinz bunun ayrıntılı anlatımı var mıdır forumda?

Sony update Service, indirip telefonu bağlayacaksınız o sizi yönlendirecek zaten.
    Limit aşımı yapmış olamazsınız daha önce bir dosya indirmedi iseniz, dolayısı ile modem resetleme ile bu aşılabilecek bir sorun, yanlış bir işlem yaptığınızı düşünüyorum.

Sony update center ile denedim ancak sonuç alamadım . 2.3.4 gösteriyor son güncelleştirme olarak . Telefonun yazılımı yeniden yükleyip tekrar denedim yine olmadı.Sizin anlattığınız root işlemini 2.3.4 sürüme uygularsam sorun çıkar mı ve Letitbit için herhangi bir download programına gerek var mı(SKymonk gibi) Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim_61 -- 21 Nisan 2013; 12:56:53 >

• quote:

quote:

quote:

Sony update center ile denedim ancak sonuç alamadım . 2.3.4 gösteriyor son güncelleştirme olarak . Telefonun yazılımı yeniden yükleyip tekrar denedim yine olmadı.Sizin anlattığınız root işlemini 2.3.4 sürüme uygularsam sorun çıkar mı ve Letitbit için herhangi bir download programına gerek var mı(SKymonk gibi) Teşekkürler.

Sony PC Companion ile deneyin güncellemeyi bir de. skymonk ile indir seçeneğini işaretlemeden indirin. Anlatılan root işlemi gb ile işe yaramaz. direk ics güncelleyin ya da direk ics flashlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 21 Nisan 2013; 13:27:31 >

• bu sony nin kendi launcherını tamamen nasıl kaldırabilirz telden. başka launcher kurdum tele ve gayet memnunum.systeam clean up ta sony launcher gibi birşey goremedım sony ana sayfa var acaba onu kaldırınca mı silmis oluyoruz ? şimdiden teşekkürler
  • quote:

bu sony nin kendi launcherını tamamen nasıl kaldırabilirz telden. başka launcher kurdum tele ve gayet memnunum.systeam clean up ta sony launcher gibi birşey goremedım sony ana sayfa var acaba onu kaldırınca mı silmis oluyoruz ? şimdiden teşekkürler

önce varsayılan olarak kullanmak istediğiniz uygulamayı seçin ve system clean up uygulaması ile kullanmak istediğiniz launcher'ı sisteme taşıyan, daha sonra telefonu yeniden başlatın. Sonra tekrar system clean up ile ana sayfayı kaldırdığınız taktirde sony launcher gitmiş olacak.
  • quote:

quote:

bu sony nin kendi launcherını tamamen nasıl kaldırabilirz telden. başka launcher kurdum tele ve gayet memnunum.systeam clean up ta sony launcher gibi birşey goremedım sony ana sayfa var acaba onu kaldırınca mı silmis oluyoruz ? şimdiden teşekkürler

önce varsayılan olarak kullanmak istediğiniz uygulamayı seçin ve system clean up uygulaması ile kullanmak istediğiniz launcher'ı sisteme taşıyan, daha sonra telefonu yeniden başlatın. Sonra tekrar system clean up ile ana sayfayı kaldırdığınız taktirde sony launcher gitmiş olacak.

hocam peki tel i fabrika ayarlarına geri aldıgımızda sıkıntı olacak mı? sony kendi launcher geri gelir demi?

• quote:

quote:

quote:

hocam peki tel i fabrika ayarlarına geri aldıgımızda sıkıntı olacak mı? sony kendi launcher geri gelir demi?

onar dediğinizde gelir elbette.

• Kardeş Sağolasın dedigini aynen uyguladım ve sorunsuz bie şekilde telefonum root oldu.
    bu sony nin gereksiz uygulamaları yuzunden telefonu değiştirecektim.
    şimdi sizden bi ricam var.
    ben daha önce t20 kullandım kendim rootladım kendim rom yükledim.
    Bu Xperia Neo v için performansı yuksek bir rom önerebilirmisiniz bana ?
    tekrar teşekkürler anlatımında sade ve güzel olmuş emegine ağzına sağlık. @innocent_
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricex

Kardeş Sağolasın dedigini aynen uyguladım ve sorunsuz bie şekilde telefonum root oldu.
    tekrar teşekkürler anlatımında sade ve güzel olmuş emegine ağzına sağlık. @innocent_

kendim pureness sp1 kullanıyorum gayet memnunum.
  • quote:

quote:

Kardeş Sağolasın dedigini aynen uyguladım ve sorunsuz bie şekilde telefonum root oldu.

Nasıl bulabilirim bu rom u ve nasıl yüklerim ?
    Daha önce Xperia Neo ya rom yüklemedim hiç.
    Birde Bu konuda yardımcı olursan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bulabilirim bu rom u ve nasıl yüklerim ?
    Daha önce Xperia Neo ya rom yüklemedim hiç.
    Birde Bu konuda yardımcı olursan sevinirim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737862

nasıl yükleneceği yine bu konuda adım adım anlatıldı, önceki sayfalara bakabilirsiniz.

• Telefonu kapattık. Flashtool programını açtık. Yıldırım işaretli sekmeye tıklayın ve flashmode sekmesini seçin. Burdan kopyaladığımız kernelleri göreceksiniz. 562'yi seçip ok deyin. daha sonra göreceğiniz üzere telefonu bağlamamızı isteyecek. lakin teli pc ye bağlarken telefonumuzun geri tuşuna basılı tutup bağlayacağız ve flash işlemi seri bir şekilde başlayıp bitecek. 562 kernelini başarılı bir şekilde yazdık

Bu işlemi yaptıktan sonra telefon açılıyor sony yazısı geliyor sonra klasik sony ericsonn amlemi geliyor ve kapanıyor bunu döngü halinde yapıyor dönüp dolaşıp aynı şeyi yapıyor telefon açılmıyor napmam gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Telefonu kapattık. Flashtool programını açtık. Yıldırım işaretli sekmeye tıklayın ve flashmode sekmesini seçin. Burdan kopyaladığımız kernelleri göreceksiniz. 562'yi seçip ok deyin. daha sonra göreceğiniz üzere telefonu bağlamamızı isteyecek. lakin teli pc ye bağlarken telefonumuzun geri tuşuna basılı tutup bağlayacağız ve flash işlemi seri bir şekilde başlayıp bitecek. 562 kernelini başarılı bir şekilde yazdık

Bu işlemi yaptıktan sonra telefon açılıyor sony yazısı geliyor sonra klasik sony ericsonn amlemi geliyor ve kapanıyor bunu döngü halinde yapıyor dönüp dolaşıp aynı şeyi yapıyor telefon açılmıyor napmam gerekli ?

Bu konuya bakın, neyi yanlış yaptınız da reset sorunu ile karşılaştınız anlamıyorum ki, yaptığınız işlemi tam olarak yazarsanız, ve telefonunuzun mevcut sürümü kaçtı onu da bildirirseniz daha detaylı yardımcı olabilirdik.

http://forum.donanimhaber.com/m_69236312/f_//tm.htm#69236312

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.