Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo V Root + CWM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
5
Favori
31.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sony update center dı sanırım oradan telefonu sıfırladım tekrardan root yaptım ama yok cwm de adb sorunu cıkıyor
    peki bu cwm sart mı onun yerını tutan baska bır program yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egminator -- 16 Mart 2013; 22:36:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egminator

hocam sony update center dı sanırım oradan telefonu sıfırladım tekrardan root yaptım ama yok cwm de adb sorunu cıkıyor

xparts google play marketten indirilip kurulabilir, ama cwm önemli rom yüklerken yedek filan alırken çok kolaylık sağlayan bir program.
    driver sorunu alıyor iseniz, başka bi pc'de deneyin bence. mutlaka olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 17 Mart 2013; 1:26:56 >
  • quote:

hocam sony update center dı sanırım oradan telefonu sıfırladım tekrardan root yaptım ama yok cwm de adb sorunu cıkıyor

arkadasım eksik yapmıssın banada oyle oldu 562 de rootladıkdan sonra tekrar 587 guncelliyeceksin ondan sonra cwm yukleye bilirsin ;)
  • Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederım ama ben o kadar basıt bır salaklık yapmısım kı sımdı yabancı bır forumdan baktım C:/ ye atmamısım cwm dosyalarını oldu ıslemlerın tamamı cok sagolun sızınde kafanızı yordum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

quote:

arkadasım eksik yapmıssın banada oyle oldu 562 de rootladıkdan sonra tekrar 587 guncelliyeceksin ondan sonra cwm yukleye bilirsin ;)

quote:

Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederım ama ben o kadar basıt bır salaklık yapmısım kı sımdı yabancı bır forumdan baktım C:/ ye atmamısım cwm dosyalarını oldu ıslemlerın tamamı cok sagolun sızınde kafanızı yordum ..

Çok karşılaşılan bir problemin daha cevabı bulunmuş oldu böylece. Keyfini çıkarın şimdi yeni telefon almış gibi oldunuz, yeni yeni romlar ile daha da tecrübe kazandıkça Neo V'nin aslında çok da kötü bir telefon olmadığını ve gelişmeye ve geliştirilmeye açık olduğunu göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

quote:

quote:

Cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederım ama ben o kadar basıt bır salaklık yapmısım kı sımdı yabancı bır forumdan baktım C:/ ye atmamısım cwm dosyalarını oldu ıslemlerın tamamı cok sagolun sızınde kafanızı yordum ..

Çok karşılaşılan bir problemin daha cevabı bulunmuş oldu böylece. Keyfini çıkarın şimdi yeni telefon almış gibi oldunuz, yeni yeni romlar ile daha da tecrübe kazandıkça Neo V'nin aslında çok da kötü bir telefon olmadığını ve gelişmeye ve geliştirilmeye açık olduğunu göreceksiniz.

şimdi tele root attık rom attık sanki bişeler eksik gibi :) neler yapabilirz daha başka?

overlock telefonu bozarmı oc yapsam hep 1.6 ghz dursa yanarak bozulur mu ?

• Ben buradan eksık kalır mıyım abı sımdı de unlock yapmaya calısıyorum bır nane den cakmıyorum gelmısım unlock yapıyorum program unlock a tıkladıgım da takılıyor cyanogenmod yukleyecegım olmuyor bır fıkrınız var mı hocam *
  • OC işlemi oyun oynarken filan yararlı olur, yani ihtiyaca göre artırıp kapatmak daha mantıklı, sürekli olarak 1.6da çalışması hem şarja hem cihaza zarar verebilir. Bunun için iyi bir kernel ve bl kilidini açmak gerekli. Ben yapmadığım için bi bilgim yok, yalan yanlış bilgi vermek istemem, ama bu konuda deneyimli arkadaşlar var. gerekli kolaylığı sağlarlar neo v sayfasında vardı bi kaç bildi. oradan yararlanabilirsiniz.
  • Hocam hallettim cyanogenmod9 yukledim bootloaderdaki hata ses tusu ile degil en alt sag tusla yapiliyor olmasi acikcasi stock rom mu deniliyor bilmiyrum ama bu islemi yapmamak enayilik sadece klavye zorlayici onada cozum basit yenisi yuklenir sagol ilginden dolayi tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • innocent hocam, pruness14 yükledim , gayet iyi oldu telefon ancak google map, latitude gibi uygulamalar kayboldu, marketten de bulup indiremiyorum.
  • Google tarayıcıdan aratırsan çıkıyorgoogle maps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

innocent hocam, pruness14 yükledim , gayet iyi oldu telefon ancak google map, latitude gibi uygulamalar kayboldu, marketten de bulup indiremiyorum.

Gerek pureness sayfasında gerekse burda google maps'in çıkarıldığı belirtilmişti, alternatif bir yool denemedim ama arkadaşın dediği yolu bi izleyin.
  • tarayıcını ac google maps app yaz indir
  • quote:

tarayıcını ac google maps app yaz indir

çıkmıyor
    sen çıkartabiliyorsan linki paylaş bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adizman

innocent hocam, pruness14 yükledim , gayet iyi oldu telefon ancak google map, latitude gibi uygulamalar kayboldu, marketten de bulup indiremiyorum.

Gerek pureness sayfasında gerekse burda google maps'in çıkarıldığı belirtilmişti, alternatif bir yool denemedim ama arkadaşın dediği yolu bi izleyin.

latitude de mi çıkarıldı
  • bendeki 431 fakat 562 flaşladığımda root işleminden sonra superuser bitürlü gelmiyo uğraşmaktan bıktım yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametduncan

bendeki 431 fakat 562 flaşladığımda root işleminden sonra superuser bitürlü gelmiyo uğraşmaktan bıktım yardımcı olabilir misiniz?

431Den resmi olarka pc companion ile son güncelleme olan 587'ye güncelleyin, daha sonra 562ye inip root işlemini yapın, daha sonra tekrar 587 flashlayın. Burada anlatılan adımlar 587den 562ye düşürülerek yapılması gereken adımlar.
  • evet bende onu düşünüp öyle yaptım tebrikler sunum için. yanlışlıkla pureness 13 ü yüklemişim(önüme gelen ilk pureness'ı indirince öyle oldu) 14 e geçmek için nasıl bi yol izliycem?
  • quote:

quote:

bendeki 431 fakat 562 flaşladığımda root işleminden sonra superuser bitürlü gelmiyo uğraşmaktan bıktım yardımcı olabilir misiniz?

431Den resmi olarka pc companion ile son güncelleme olan 587'ye güncelleyin, daha sonra 562ye inip root işlemini yapın, daha sonra tekrar 587 flashlayın. Burada anlatılan adımlar 587den 562ye düşürülerek yapılması gereken adımlar.

evet bende onu düşünüp öyle yaptım tebrikler sunum için. yanlışlıkla pureness 13 ü yüklemişim(önüme gelen ilk pureness'ı indirince öyle oldu)
    14 e geçmek için nasıl bi yol izliycem?

• quote:

quote:

quote:

evet bende onu düşünüp öyle yaptım tebrikler sunum için. yanlışlıkla pureness 13 ü yüklemişim(önüme gelen ilk pureness'ı indirince öyle oldu)
    14 e geçmek için nasıl bi yol izliycem?

indirip aynı cwm ile adımları takip edip kuracaksınız. anlatıldı önceki sayfalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 20 Mart 2013; 22:57:54 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.