Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo V Root + CWM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
5
Favori
31.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediklerinizi harfiyen yaptım 15-20 dk sürdü ve sonuç mükemmel...root süpersu fena bişiymiş ..titanium backup kurun ve keyfini çıkarın ne varsa ister kaldır ister yedekle.ister sd karta taşı ,dondur.çöz..sil yedekle...müthiş hızlandı neo v telefonum..teşekkür ederim...hata mı yaptınız CVM den yeniden kurun keyfinize bakın:)telefon ilk andaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatux

dediklerinizi harfiyen yaptım 15-20 dk sürdü ve sonuç mükemmel...root süpersu fena bişiymiş ..titanium backup kurun ve keyfini çıkarın ne varsa ister kaldır ister yedekle.ister sd karta taşı ,dondur.çöz..sil yedekle...müthiş hızlandı neo v telefonum..teşekkür ederim...hata mı yaptınız CVM den yeniden kurun keyfinize bakın:)telefon ilk andaki gibi

Biraz daha tecrübe kazandıkça 3-5 dk'lık iş aslında. Keyfini çıkarın :))
  • Güzel anlatımlar ve destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Sayenizde root atıp fazlalıklardan kurtuldum. Ancak Pureness rom için bazı tereddütlerim var. Örneğin dilediğimiz luncher'ı gene kullanabiliyor muyuz? Ben poweramp kullanıcısıyım. Kullanmaya devam edebilecek miyim? Memnun olduğum bazı widgetleri de aynı şekilde?
    Yanıtlarsanız sevinirim... İyi akşamlar dileklerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderali

Güzel anlatımlar ve destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Sayenizde root atıp fazlalıklardan kurtuldum. Ancak Pureness rom için bazı tereddütlerim var. Örneğin dilediğimiz luncher'ı gene kullanabiliyor muyuz? Ben poweramp kullanıcısıyım. Kullanmaya devam edebilecek miyim? Memnun olduğum bazı widgetleri de aynı şekilde?
    Yanıtlarsanız sevinirim... İyi akşamlar dileklerimle...

kendi luncherı oldukça güzel ama tabiki dilediğinizi kullanabilirsiniz. poweramp ben de kullanıyorum bi sorun yapmadı bende. widget sorunu olacağını sanmıyorum ancak sd karta taşınan bazı uygulamaların widgetları hata verebilir dolayısı ile onları ana hafızada tutarak bu problemin önüne geçebilirsiniz.
  • Bmn mesajlar gitti üzüldüm açıkçası. İnnocent ben telefona pureness rom yükledim fakat bir sıkıntım var. Yüklediğim uygulamalar telefonun görünmeyen alt kısmında kalıyor. Çözümü var mı bunun yoksa görünüm sıralamasını değiştirerek kullanmaya devam mı edeceğim.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliconn

Bmn mesajlar gitti üzüldüm açıkçası. İnnocent ben telefona pureness rom yükledim fakat bir sıkıntım var. Yüklediğim uygulamalar telefonun görünmeyen alt kısmında kalıyor. Çözümü var mı bunun yoksa görünüm sıralamasını değiştirerek kullanmaya devam mı edeceğim.?

çözümü elbette var hatta ilk sayfada paylaşılmıştı ama tam görünmüyor link olduğu anlaşılmıyor ondan burada da tekrar edeyim.

Walkman için şu link:
    http://d-h.st/p67

Launcher hatası için şu link:
    http://d-h.st/CSH

Açılış ekranı değiştirmek için şu link:
    http://hotfile.com/dl/173520183/aefac40/Xperia_T_plasma.zip.html

SD karta atıp cwm menüsünden zipli dosyayı kurabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 8 Mart 2013; 14:04:46 >

• Hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Telefona root atıp fazlalık programları SD karta atınca
    telefon bayağı bir rahatladı. Şu halinden de memnunum. Burada sözü edilen romu yüklemek kesinlikle gerekiyor mu?
    Performans daha mı yükseliyor? Artıları eksileri nedir acaba?
  • quote:

Hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Telefona root atıp fazlalık programları SD karta atınca
    telefon bayağı bir rahatladı. Şu halinden de memnunum. Burada sözü edilen romu yüklemek kesinlikle gerekiyor mu?
    Performans daha mı yükseliyor? Artıları eksileri nedir acaba?

daha performansa ve hıza yönelik bir rom ve görsellik olarak çağ atlatıyor telefona, ben çok memnunum bu romdan, kesinlikle yüklenmesi gerek demiyorum ama bi şans vermenizi isterim şahsen. şu hali ile memnunum diyorsanız eminim ki pureness sp1'i görseniz daha da memnun kalırdınız. Kullanıcı tercihine bağlı bu tamamen.
  • Hocam, ben biraz kıl bir adamım fark etmişsinizdir:)), root atmak için bile üç ay bekledim... Bu rom'dan şu anki haline geri dönüş nasıl acaba?
    Bunu da yazarsanız müteşekkir kalırım..
  • quote:

Hocam, ben biraz kıl bir adamım fark etmişsinizdir:)), root atmak için bile üç ay bekledim... Bu rom'dan şu anki haline geri dönüş nasıl acaba?

cwm'den yedeğinizi alıp geri dönebilirsiniz. Ya da direk 587 flashlayarak ics'nin ilk haline dönüp sonra root işlemini tekrar edersiniz.

MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic

http://letitbit.net/download/22451.2fe319a80402ec54e34dac503ee8/MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z.html

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

Bmn mesajlar gitti üzüldüm açıkçası. İnnocent ben telefona pureness rom yükledim fakat bir sıkıntım var. Yüklediğim uygulamalar telefonun görünmeyen alt kısmında kalıyor. Çözümü var mı bunun yoksa görünüm sıralamasını değiştirerek kullanmaya devam mı edeceğim.?

çözümü elbette var hatta ilk sayfada paylaşılmıştı ama tam görünmüyor link olduğu anlaşılmıyor ondan burada da tekrar edeyim.

Walkman için şu link:
    http://d-h.st/p67

Launcher hatası için şu link:
    http://d-h.st/CSH

Açılış ekranı değiştirmek için şu link:
    http://hotfile.com/dl/173520183/aefac40/Xperia_T_plasma.zip.html

SD karta atıp cwm menüsünden zipli dosyayı kurabilirsiniz...

Adamın dibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hocam, ben biraz kıl bir adamım fark etmişsinizdir:)), root atmak için bile üç ay bekledim... Bu rom'dan şu anki haline geri dönüş nasıl acaba?

cwm'den yedeğinizi alıp geri dönebilirsiniz. Ya da direk 587 flashlayarak ics'nin ilk haline dönüp sonra root işlemini tekrar edersiniz.

http://letitbit.net/download/22451.2fe319a80402ec54e34dac503ee8/MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z.html

Çok teşekkür ediyorum. Dün akşam itibariyle ROM'u yükledim. Ancak luncher'da yeni sayfa ekleyemiyorum, ya da ben bulamadım, Atom Luncher yükledim. Onun dışında "experia ana sayfası kapatıldı" gibi bir hata mesajı alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yeniden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderali -- 9 Mart 2013; 11:53:45 >

• İnnocent hâlâ uygulamalar altta gözüküyor.
    :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnnocent hâlâ uygulamalar altta gözüküyor.
    :-(

Tamam yaptım yanlış linki indirmişim. Soryy
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ediyorum. Dün akşam itibariyle ROM'u yükledim. Ancak luncher'da yeni sayfa ekleyemiyorum, ya da ben bulamadım, Atom Luncher yükledim. Onun dışında "experia ana sayfası kapatıldı" gibi bir hata mesajı alıyorum. Nedeni ne olabilir? Yeniden teşekkür ediyorum...

Launcher ana sayfada iken saatin gösterildiği yani 3. ekranda iken sağa ya da sola giderseniz, ya da ekrana uzun dokunursanız solda ev ekranı çıkacaktır ona basarak launcher ayarlarına girip ana ekran sayısını 11'e kadar çıkarabilirsiniz.

Anasayfa kapatıldı uyarısı alıyorsanız launcherı yeniden verdiğim linkten yükleyin. sd karta atıp cwm menüsünden zipli şekilde yükleyin.

• root işlemini yaptım ve Link2Sd programın kurdum, dahili hafızayı boşalttım, bayağı güzel oldu telefon, ışık sensörü de gitti.

yanlız Link2Sd programında yeni yüklenen uygulamaları harici karta yükle seçeneğini işaretlememe rağmen yine dahili hafızaya atıyor, bunun nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

root işlemini yaptım ve Link2Sd programın kurdum, dahili hafızayı boşalttım, bayağı güzel oldu telefon, ışık sensörü de gitti.

yanlız Link2Sd programında yeni yüklenen uygulamaları harici karta yükle seçeneğini işaretlememe rağmen yine dahili hafızaya atıyor, bunun nedeni ne olabilir?

ikinci bir bölüm oluşturmadı iseniz sd kartta belki direk link olarak oraya atmıyor olabilir, ama manuel olarak taşındığı sürece çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum açıkcası.
  • quote:

quote:

root işlemini yaptım ve Link2Sd programın kurdum, dahili hafızayı boşalttım, bayağı güzel oldu telefon, ışık sensörü de gitti.

ikinci bir bölüm oluşturmadı iseniz sd kartta belki direk link olarak oraya atmıyor olabilir, ama manuel olarak taşındığı sürece çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum açıkcası.

manuel olarak atabiliyorum problem yok, 2.bölümü link2sd programıyla mı oluşturuyoruz?

• quote:

quote:

quote:

manuel olarak atabiliyorum problem yok, 2.bölümü link2sd programıyla mı oluşturuyoruz?

ext bölümü oluşturmak diye taratırsanız daha detaylı bulabilirsiniz. bu işi yapabilen pc programları var, sd kartınızı pc ye bağlayıp öyle biçimlendirip bölüm oluşturabilirsiniz.

• arkadaşlar benim telefondada mikrofon problemi var karşı tarafa ses az gidiyor. rom yüklesem sorun çözülür mü? izmir servise versem nasıl olur ne zaman tamir edilir? teknik servise veripte sorun yaşayan yada memnun olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.