Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo V Root + CWM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
5
Favori
31.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar basit anlatılırdı bu iş sayende telefonu rootladım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

bu kadar basit anlatılırdı bu iş sayende telefonu rootladım hocam teşekkürler

Ben teşekkür ederim :)
  • bu işlem garantiyi bozuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnckr

bu işlem garantiyi bozuyor mu?

Evet, ama eski orjinal haline dönebilir öyle servise yollayabilirsiniz garantiden yararlanmak için.
  • 02/007/2013 17:07:03 - ERROR -
    02/007/2013 17:07:03 - ERROR - Error flashing. Aborted
    02/007/2013 17:07:04 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    02/007/2013 17:07:04 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
    böyle bir hata alıyorum nedeni nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnckr

02/007/2013 17:07:03 - ERROR -
    02/007/2013 17:07:03 - ERROR - Error flashing. Aborted
    02/007/2013 17:07:04 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
    02/007/2013 17:07:04 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
    böyle bir hata alıyorum nedeni nedir acaba

sürücüler yüklü değil, flashtool klasörü içinde bulabilirsiniz. telefonu pc ye tanıtmanız lazım eksiksiz olarak tüm sürücüler yüklü olmalı.
  • hocam bu superuser programı güncelleme çıkmış.google play den güncellesek sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jz ``

hocam bu superuser programı güncelleme çıkmış.google play den güncellesek sorun olur mu ?

Güncelleme faydalı olur, sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

quote:

hocam bu superuser programı güncelleme çıkmış.google play den güncellesek sorun olur mu ?

eyvallah hocam. bi de şey soracaktım bu link2sd programı ile tel hafızasından sd karta taşıma yapabilmek için sd kartta belli bir bölüm oluşturmak gerekiyormuş galiba onu da bi zahmet anlatabilirseniz :)) biraz fazla soru sordum galiba.
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam. bi de şey soracaktım bu link2sd programı ile tel hafızasından sd karta taşıma yapabilmek için sd kartta belli bir bölüm oluşturmak gerekiyormuş galiba onu da bi zahmet anlatabilirseniz :)) biraz fazla soru sordum galiba.

o bölümü oluşturmadan kullanıyorum ben, illa taşımak için ayrı bi bölüm oluşturmaya gerek yok. ama ben yine de oluşturacağım derseniz xte alanı oluşturmak için sd kartınızı pc'ye bağlayıp pc'ye kuracağınız MiniTool Partition Wizard ile yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o bölümü oluşturmadan kullanıyorum ben, illa taşımak için ayrı bi bölüm oluşturmaya gerek yok. ama ben yine de oluşturacağım derseniz xte alanı oluşturmak için sd kartınızı pc'ye bağlayıp pc'ye kuracağınız MiniTool Partition Wizard ile yapabilirsiniz.

hocam nasıl bölüm oluşturmadan yapıyoruz beceremedim ben ?

• Supersu programını kurup onunla link2sd'ye izin verdiğinizde ve supersu programını açıp kodlarını güncellemesini sağladığınızda, link2sd ile dilediğiniz programı taşıyabilirsiniz.
  • quote:

Supersu programını kurup onunla link2sd'ye izin verdiğinizde ve supersu programını açıp kodlarını güncellemesini sağladığınızda, link2sd ile dilediğiniz programı taşıyabilirsiniz.

hocam superuser aynı işlevi görmüyor mu? orada izni verdik zaten ama link2sd ile mesela antutu,face .. vb tasımak ıstedıgımde segmentation fault hatası veriyor.supersu telefonu kitliyor gibi yorumlar okudum yanlış birşey yapmak istemiyorum.şimdiden teşekkürler
  • Abartmışlar hatta uydurmuşlar. Kendi kullanmadığım bi uygulamayı neden önereyim? Sorunsuz şekilde kullanıyorum. İki program aynı amacı edinmiş ama supersu daha güncel kodlu ve link2sd ile tam uyumlu. İe de browser mozilla da amaç aynı ama tercih sebepleri farklı. Ayrıca Facebook'u taşımak için önce sistemden ayırmalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romda bluetooth kullanılamıyor bir çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobZombie92

Romda bluetooth kullanılamıyor bir çözümü var mı?

Pureness konusunda xda da bluetooth dosyası verilmişti ama link ölmüş, ben indirdi isem upload etmeye çalışırım.

Edit: Link eklendi

http://letitbit.net/download/18611.1bdbcc29b3c272d929058bb89a87/Bluetooth.apk.html

dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 5 Nisan 2013; 18:35:29 >
  • quote:

quote:

Pureness konusunda xda da bluetooth dosyası verilmişti ama link ölmüş, ben indirdi isem upload etmeye çalışırım.

http://letitbit.net/download/18611.1bdbcc29b3c272d929058bb89a87/Bluetooth.apk.html

dener misiniz?

İlgin için teşekkür ederim telefonumda boot olmama problemi var.Açabilirsem denerim :)

• quote:

quote:

quote:

dener misiniz?

İlgin için teşekkür ederim telefonumda boot olmama problemi var.Açabilirsem denerim :)

sony logosunda mı kalıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

dener misiniz?

sony logosunda mı kalıyor

Evet Sony logosunda kalıyordu, update center programıyla stok rom'a döndüm.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.