Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multi Touch resmi olarak yayınlanmayacak bu kesin.. Neden mi? Multi Touch'ın patent'i Apple'a ait. HTC Samsung gibi Mutli Touch özelliğini kullanan şirketlere Apple dava açtı bile. Sony bu yüzden donanım desteklemiyor diyor. Ama aksini kanıtlayan videolar var ve bu videolardaki telefonlar 2.1 sürüm ve custom bi rom kullanıldığı tahmin ediliyor. Yani resmi bi sürüm değil. Eğer bu custom rom internette yayınlanırsa Multi Touch kullanırız , yayınlanmaz ise kullanamayız. Sony'den kesinlikle resmi bi güncellemede Multi Touch desteği beklemeyin.. XDA deliler gibi bootloader'ı kırmak için uğraşıyor. Kırdıkları zaman yapılabilecekleri görücez.. O zaman iç hoparlör ses sorunu falan kalmayacaktır ortada..
  • Yükledigim programı tekrar silip yüklemek istedigimde komut dizisi hatası veriyor acılışta ve dosyalar gözükmüyor programda sizde böyle sorun oldu yardım :(

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

• quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Multi Touch resmi olarak yayınlanmayacak bu kesin.. Neden mi? Multi Touch'ın patent'i Apple'a ait. HTC Samsung gibi Mutli Touch özelliğini kullanan şirketlere Apple dava açtı bile. Sony bu yüzden donanım desteklemiyor diyor. Ama aksini kanıtlayan videolar var ve bu videolardaki telefonlar 2.1 sürüm ve custom bi rom kullanıldığı tahmin ediliyor. Yani resmi bi sürüm değil. Eğer bu custom rom internette yayınlanırsa Multi Touch kullanırız , yayınlanmaz ise kullanamayız. Sony'den kesinlikle resmi bi güncellemede Multi Touch desteği beklemeyin.. XDA deliler gibi bootloader'ı kırmak için uğraşıyor. Kırdıkları zaman yapılabilecekleri görücez.. O zaman iç hoparlör ses sorunu falan kalmayacaktır ortada..

Hocam Multi Touch'u bulan firma Apple değil ki. Sanırım o patent olayı çok muallakta, herkes sahipleniyor.

• bu 26ya güncelleyememe olayı aceba modelden mi? bendeki x10i ve sürüm 24. x10 kullanan arkadaşlar 26ya güncelleme yapabiliyor mu?
  • ben sıze solıyım genclık bu sony nın 2.1 ı cıkartaaagı flan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 26 Ekim 2010; 23:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

ben sıze solıyım genclık bu sony nın 2.1 ı cıkartaaagı flan yok.

Olur mu hiç öyle şey :D Gecikmesinin elbette bir sebebi vardır ;)
  • Ya arkadasşlar karar veremedım sizde xperia mı alayım yoksa satio mu? çok kararsız kaldım ıkısınden bırını alacağim ama tam karar veremedım . yardımcı olursanız çoksevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

bu 26ya güncelleyememe olayı aceba modelden mi? bendeki x10i ve sürüm 24. x10 kullanan arkadaşlar 26ya güncelleme yapabiliyor mu?

X10i ile 26. sürüm kullanıyorum..
  • SONY tarafından yeni bir video eklenmiş.

Top benefits of upgrading your Xperia™ X10 software to Android 2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

bu 26ya güncelleyememe olayı aceba modelden mi? bendeki x10i ve sürüm 24. x10 kullanan arkadaşlar 26ya güncelleme yapabiliyor mu?

X10i ile 26. sürüm kullanıyorum..

ozamn geriye xp veya windows7de yükleme arasındaki fark kalıyo diycem ama telefon kendi otomikte bulmuyo güncellemeyi. yarın obürgün 2.1 ide bulmaz benden soylemesi.
  • Arkadaslar 1 aylık gry garantili faturalı kutulu beyaz renk xperia x10 satılık istedigim fiyat 800 TL isteyen pm atabilir.
  • ya ben tel i cebimde taşıdığım için bazen tuş kilidi açılıyo (ki hala nasıl olduğunu anlamadım). sanırım bu esnada meydana geldi sanırım ama bi türlü düzeltemedim.
    sorun şu: klavye de türkçe karakterler (üzerinde basılı tutunca çıkan) çıkmıyo. ve ingilizce sözlük kullanıyo.. ayarlardaki klavye ayarlarına defalarca baktım ve ihtimalleri denedim. ama bi türlü düzelmedi..

yardımcı olabilen olursa sevinirim..
    ayrıca kenarda rakamları çıkartan tuş başka bi yerde ve ayrıca klavye biraz daha büyük çıkıyo..
  • bu arada 20 ağustosdan beri x10 kullanıyorum..klüp üyeliği açısından yani :-)
  • Yeni katılan tüm arkadaşlar eklenmiştir, gecikme için kusura bakmayın. Yoğun bir tempo yüzünden foruma pek giremedim.

Herkes telefon üzerinde tecrübelendikçe de her soruya cevap vermek zorunda kalmayışımda güzel geldi açıkçası. Diğer kullanıcılara yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

ya ben tel i cebimde taşıdığım için bazen tuş kilidi açılıyo (ki hala nasıl olduğunu anlamadım). sanırım bu esnada meydana geldi sanırım ama bi türlü düzeltemedim.
    sorun şu: klavye de türkçe karakterler (üzerinde basılı tutunca çıkan) çıkmıyo. ve ingilizce sözlük kullanıyo.. ayarlardaki klavye ayarlarına defalarca baktım ve ihtimalleri denedim. ama bi türlü düzelmedi..

ayrıca kenarda rakamları çıkartan tuş başka bi yerde ve ayrıca klavye biraz daha büyük çıkıyo..

Mesaj yazma ekranına gir, oluştur kısmına parmağını koy ve bekle, giriş yöntemini seç ve açılan pencereden Standart klavyeyi seç. Giriş yöntemin değişmiş olabilir.

• Benide ekleyebilirsiniz listeye. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

Yeni katılan tüm arkadaşlar eklenmiştir, gecikme için kusura bakmayın. Yoğun bir tempo yüzünden foruma pek giremedim.

Herkes telefon üzerinde tecrübelendikçe de her soruya cevap vermek zorunda kalmayışımda güzel geldi açıkçası. Diğer kullanıcılara yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

quote:

ya ben tel i cebimde taşıdığım için bazen tuş kilidi açılıyo (ki hala nasıl olduğunu anlamadım). sanırım bu esnada meydana geldi sanırım ama bi türlü düzeltemedim.

abi süpersin yaw.. aynen dediğin gibi düzelttim.. ya telefonda pek çok özellik var ama nereye basılı tutacağını bilmek lazım :-) .. cok sağol
    Mesaj yazma ekranına gir, oluştur kısmına parmağını koy ve bekle, giriş yöntemini seç ve açılan pencereden Standart klavyeyi seç. Giriş yöntemin değişmiş olabilir.

• abi süpersin yaw.. aynen dediğin gibi düzelttim.. ya telefonda pek çok özellik var ama nereye basılı tutacağını bilmek lazım :-) .. cok sağol

(bi öncekini alıntının içine yazmışım pardon)
  • ÜYELER

grk207
    demobig
    Roseblood
    khalukkk
    ByTKN
    seckinsemiz
    thehspeed
    omkkio
    zalman_1
    izzzmirlim
    sinan2609
    trapper54
    buracozdogan
    atememikrop
    samhain
    aLPaSLaN07
    cosef
    hakanr
    emre350z
    barley26
    ilhan santos
    regalangel
    battis
    bombaciemre
    By_Sert
    ramtham
    SonyEricsson Via
    deve3182
    etkafaateş
    bacardimojito
    .Ezel
    zom.zombie
    ugur6089023
    poweredbyofk
    tonyhawk
    androidfurkan
    tr.ferhat
    adadesigner
    newcherry
    yelegu
    rkurtkaya
    battis
    mozanlar
    fettam
    Staminodia
    mertadin
    aLex20*
    sameet
    ahmty
    seko3455
    recepyucel
    thunderous
    yurk
    izmirly_musty
    ekmelburak

bu listede benim ismim iki tane var grk207 kardes bi el atarsan iyi olur :)
  • 2.1 guncellemesi turkıyeye yılbasında gelecek dıyorlar ne derece dogrudur?yanı dunya ıle aynı anda bızde olmıyacakmış...
  • quote:

abi süpersin yaw.. aynen dediğin gibi düzelttim.. ya telefonda pek çok özellik var ama nereye basılı tutacağını bilmek lazım :-) .. cok sağol

(bi öncekini alıntının içine yazmışım pardon)

Aynen öyle Rica ederirm, Valla bende her gün yeni birşey keşfediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

2.1 guncellemesi turkıyeye yılbasında gelecek dıyorlar ne derece dogrudur?yanı dunya ıle aynı anda bızde olmıyacakmış...

Dünya ile aynı anda olmasını beklemiyordum çünkü, ilk olarak ingilizce versiyonu çıkacak, bu türkçeye uyarlanacak, bazı kısıtlamalar getirilecek Biz kısıtlanmazsak olmaz çünkü Güya 2010 un 3. çeyreginde çıkacak olan güncelleme 2011' i buldu. Ben artık yeterki ocak ayında cıksın diye bakıyorum dahada uzamasında ocagada razıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: battis

bu listede benim ismim iki tane var grk207 kardes bi el atarsan iyi olur :)

Fazla olsun eksik olmasın Düzelttim.

quote:

Orijinalden alıntı: Raist

Benide ekleyebilirsiniz listeye. Teşekkürler.

Senide ekledim, hoşgeldin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.