Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grk207 kardesım 2.1 cıkınca pekı ıngılızce olarak kullanmak ıstesem yınede kullanamıyacakmıyım.illa turkcesınımı beklıcez.
  • merhaba
    bende aranıza katıldım :D gayet şık bir telefon daha önce c905 vardı malzeme kalitesi vs pek içime sinmemişdi aldıgımda lakin xperia kullanınca gayet şık bir kalitede oldugunn farkına vardım budur dedirten bir cihaz cevremdeki iphone kullanıcıları dahi hayranlikla bakıyor fazla söze gerek yok
  • arkadaşlar tecrubelerimi ve programları aktarmaya devam ediyorum.Şu an yapıkredi android uygulaması çıktı.Finansal uygulama henüz.Markete yapı kredi yazın çıkıyo kurun.2. önemli konu ise tag olayı.Biliyorsunuz yeni nesil barkod tipi.Ekrandan yada kağıttan tag reader ile okutup ilgili yerlere gidebiliyorsunuz.Bir sürü program denedim.şu an en hızlısı mobiletag programı.3. olarak bu güzel cihazın en zayıf nokalarından biri olan müzik kalitesini yukarıda tutmak adına mp3 lerinizi 320kb indirip,orta seviye bir kulaklık (mdrex300sl-cx300 vb.) aldığınızda audio player withEQ programını silver yada platinum ver. yüklerseniz oh be budur diyeceğiniz bir kıvama geliyor.Bilyorsunuz mixzing kullanıyordum artık 2. alternatifim oldu.
    şimdilik bu kadar dostlar..
  • Arkadaşlar 21.10.2010 tarihinde Ankara-Teleses mağazasından almış olduğum beyaz renk x10umu satıyorum. Cihaz bir haftalık olup faturası dahil bütün parçaları eksiksizdir. İlgilenen arkadaşar olursa fiyatı 900 TL olup numaram 0532 558 31 19'dur. Ankara'da ikamet eden arkadaşlara elden teslim yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

grk207 kardesım 2.1 cıkınca pekı ıngılızce olarak kullanmak ıstesem yınede kullanamıyacakmıyım.illa turkcesınımı beklıcez.

2.1 yurt dışında çıksın bi, ingilizcede olsa ben kurmayı deneyeceğim. En azından türkçe çıkana kadar kullanmak için. Denediğimde haber veririm. Şimdi yaparım dersem yalan olur. Önce bi deneyelim.
  • market kuran arkadaşların telefonları generic mi? update olunca mesela ingiltere ilk diyelim benim update i almamı nasıl engelleyecekler. internet çıkışımıza göre mi telefonun ait olduğu bölgeye göre mi?
  • Arkadaşlar mesaj yazarken shift tuşuna basılı tutup diğer tuşlardan birine basın. Ekranın iki dokunmayı da algıladığını göreceksiniz :) Telefonda Dual Touch var sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCoy

market kuran arkadaşların telefonları generic mi? update olunca mesela ingiltere ilk diyelim benim update i almamı nasıl engelleyecekler. internet çıkışımıza göre mi telefonun ait olduğu bölgeye göre mi?

Telefonun ait olduğu bölgeye göre ise kötü, internet çıkışına göre ise, çare bulunabilir, kullandığın update servise.exe ye göre ise zaten çok kolay. Bunu anca 2.1 çıktığında deneyip görebileceğiz. Ama benim tahminim telefonun ait olduğu ülkeye göre aldığı. Umarım öyle değildir.
  •  >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Arkadaşlar ebay.de sitesinden sipariş verecegim bunlar sizce nasıl ¿ Nereye sorsam bayramdan sonra qelicek diyorlar en azından işime yarayabilir diye düşünüyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

market kuran arkadaşların telefonları generic mi? update olunca mesela ingiltere ilk diyelim benim update i almamı nasıl engelleyecekler. internet çıkışımıza göre mi telefonun ait olduğu bölgeye göre mi?

Telefonun ait olduğu bölgeye göre ise kötü, internet çıkışına göre ise, çare bulunabilir, kullandığın update servise.exe ye göre ise zaten çok kolay. Bunu anca 2.1 çıktığında deneyip görebileceğiz. Ama benim tahminim telefonun ait olduğu ülkeye göre aldığı. Umarım öyle değildir.

telefonun ait olduğu bölgeyi nereden anlıyoruz? bende generic global diye geçiyor.

• quote:

telefonun ait olduğu bölgeyi nereden anlıyoruz? bende generic global diye geçiyor.

Tuşlardan birine 3 yada 5 kere basıyodun ve bu bilgilerin oldugu ekran açılıyordu. ama hangi tuştu kaç kere basıyoduk bulamadım. İki saattir onu arıyorum deli olacağım. Hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Arkadaşlar ebay.de sitesinden sipariş verecegim bunlar sizce nasıl ¿ Nereye sorsam bayramdan sonra qelicek diyorlar en azından işime yarayabilir diye düşünüyorum ?

link paylassana musty bizde yararlanalım.guzelmıs.tr de yokmu hıcbı yerde?

•  >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Gittiden bu ürünü aldım.. Fotolarda göründüğü kadar güzel değil :) Biraz kaba ve çok ufak da olsa telefona büyük gibi. Ayrıca yere falan düşerse de kolay çıkacak gibi duruyor.. Yine de 10 lira için iyi bi koruma. Hiç yoktan iyidir diyenler alabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/Sony-Ericsson-X10-Xperia-Slim-RUBBER-CASE_W0QQidZZ31730102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 28 Ekim 2010; 20:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

link paylassana musty bizde yararlanalım.guzelmıs.tr de yokmu hıcbı yerde?

http://cgi.ebay.de/Tr-Silikon-Case-Black-Tasche-f-Sony-Ericsson-Xperia-X10-/360271024046?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e1d38fae
    http://cgi.ebay.de/Crystal-Case-Handyschutz-Sony-Ericsson-Xperia-X10-X-10-/140433481676?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item20b27cdfcc

Ben yurtdışından getiriyorum fakat tr deki sitelerdede secenek var :)

• quote:

quote:

Tuşlardan birine 3 yada 5 kere basıyodun ve bu bilgilerin oldugu ekran açılıyordu. ama hangi tuştu kaç kere basıyoduk bulamadım. İki saattir onu arıyorum deli olacağım. Hatırlayan var mı?

Menu m back b
    M b b m b m m b
    Budur
  • quote:

quote:

quote:

Menu m back b
    M b b m b m m b
    Budur

olmuyor yapabılen varmı?
  • arkadaşlar merhaba bende 2 gün önce aldım telefonu ve mükemmel bir telefon benide aranıza kabul ederseniz çok menmun kalırım saygılarr....
  • marketten bişey indiremiyorum hata veriyor indirilemiyor diyor yardım lütfen sd kartta mı problem var internet bağlantısında sorun yok
  • ciddi söylüyorum sony ericsson müşteri hizmetleri berbet adamlar kağıttan bişeyler okuyor resmen papağan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

arkadaşlar tecrubelerimi ve programları aktarmaya devam ediyorum.Şu an yapıkredi android uygulaması çıktı.Finansal uygulama henüz.Markete yapı kredi yazın çıkıyo kurun.2. önemli konu ise tag olayı.Biliyorsunuz yeni nesil barkod tipi.Ekrandan yada kağıttan tag reader ile okutup ilgili yerlere gidebiliyorsunuz.Bir sürü program denedim.şu an en hızlısı mobiletag programı.3. olarak bu güzel cihazın en zayıf nokalarından biri olan müzik kalitesini yukarıda tutmak adına mp3 lerinizi 320kb indirip,orta seviye bir kulaklık (mdrex300sl-cx300 vb.) aldığınızda audio player withEQ programını silver yada platinum ver. yüklerseniz oh be budur diyeceğiniz bir kıvama geliyor.Bilyorsunuz mixzing kullanıyordum artık 2. alternatifim oldu.
    şimdilik bu kadar dostlar..

arkadaşım emeğine sağlık dediğin gibi ses kalitesinde epey bi düzelme sağladım
    http://www.4shared.com/get/YoYcdDum/AudioPlayer_WithEQ_Platinum_15.html
    bu linktende diğer arkadaşlar faydalanabilirler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.