Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

quote:

beyler sızın x10 unuzun bolgesı neresı benım germany
    ogrenmek ıcın telefon tus kilidinde iken bir kez basıp ekranı aydınlatın.tuş kilidini açmayın.daha sonra;
    1 kere en soldaki tusa(menü)
    2 kere en sagdaki tusa(back)
    1 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sağdaki tuşa
    2 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sagdaki tuşa basın

dana sonra service info>modeli info

benımki
    model:x10i
    country:german
    brand:customized

benimki
    country:generic global
    brand:generic

generic global ne anlama geliyor anlamadım???

generic global dıger dunya ulkelerı anlamına gelen bırsey olsa gerek cunku nodric,germany,.... dısındakiler generic global(hindistan,arabıstan,new zeland flan)yarın ogleden sonra nodric ulkelerındekıler 2.1 i yukleyebılecekler.bu arada dostum sen telefonu nerden aldın,aveadan flanmı garantılımı?

eyv teşekkr ederim. ankara telesesden aldım, tekofaks-genpa garantisi var.

• yani 3. dünya ülkesi demek. bize güncelleme gelmez o zamn :(((
  • bende de almanya yazıyo ama brand:customized :S ne olecek benim durum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

quote:

beyler sızın x10 unuzun bolgesı neresı benım germany
    ogrenmek ıcın telefon tus kilidinde iken bir kez basıp ekranı aydınlatın.tuş kilidini açmayın.daha sonra;
    1 kere en soldaki tusa(menü)
    2 kere en sagdaki tusa(back)
    1 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sağdaki tuşa
    2 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sagdaki tuşa basın

dana sonra service info>modeli info

benımki
    country:german

benimki
    country:generic global
    brand:generic

generic global ne anlama geliyor anlamadım???

generic global dıger dunya ulkelerı anlamına gelen bırsey olsa gerek cunku nodric,germany,.... dısındakiler generic global(hindistan,arabıstan,new zeland flan)yarın ogleden sonra nodric ulkelerındekıler 2.1 i yukleyebılecekler.bu arada dostum sen telefonu nerden aldın,aveadan flanmı garantılımı?

benimki
    country: Turkey

• Bu gece biraz araştırma yaptım ve kesin bilgileri size de vermek istedim, bir iyi bir kötü bir de hem iyi hem kötü 3 haberim var
    önce kötü haber;
    2.1 güncellemesinin Türkiye'ye gelişi yılbaşını bulabilirmiş
    İyi haber;
    SE 2.2 froyo için çalışmalara başlamış, er ya da geç o da gelecek yani
    hem iyi hem kötü habere gelince
    androidin 2.3 versiyonu da çıkıyormuş. 2.1 daha gelmedi, 2.2 gelecek mi diye merak ederken bir de 2.3 bekleyeceğiz yani :) al sana bi gerilim daha
  • hocam debrand ve root yapmak gerek'yormu once cunku bilgisayara takiyorum runme ye basiyorum error yaziyor 5 kez sonra devaylersem etmek icin tusa basin diyor basiyorum kapaniyor bi nasil yapacagimi soylersen .unku orada yazan herseyi yapiyorum
  • hocam root ve debrand yapiyorum android 2/1 geldiginde bi sorun olmaz demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

hocam debrand ve root yapmak gerek'yormu once cunku bilgisayara takiyorum runme ye basiyorum error yaziyor 5 kez sonra devaylersem etmek icin tusa basin diyor basiyorum kapaniyor bi nasil yapacagimi soylersen .unku orada yazan herseyi yapiyorum

once programı başlatıp telefonu sonra bağlaman lazım ama programı actıktan sonra hemen telefonu bağlaman lazım(telefon kapalıyken geri tuşuna basılı tutup bağlıman lazım yeşil ışık yancak telfonda sonra hemen bilg.dan devam demen lazım)
  • arkadaşlar benim şimdi telefonum generic global. bana güncelleme nezaman gelir? güncelleme bunla mı alakalı yoksa trde olduğumuz için generic,germany vs farketmeksizin hepimize aynı anda mı gelecek?
  • Model: X10i
    Country: United Kingdom
    Brand: Customized

İngiltere nordic ülkesi değil di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Arkadaşlar işte size müjde Xperia X10 güncelleştirmesi için geri sayım ve sizde bekleyin artık hep birlikte.... :))

sanırım 2 gün kaldı....

http://www.bored.com/makecountdowns/show.php?id=224683
  • arkadaşlar twitter hesabını ekleyebilen varmı ben bir türlü ekleyemedim hep bağlantı kurulamadı diyor kullanıcı adı ve parolayı doğru giriyorum ama bir türlü twitter ı ekleyemiyorum :s
  • selam arkadaşlar.

koyu bır se fanı olarak hala bır k850 kullanıcısıyım ve x10 almak ıstıyorum lakın bu dış ses ve telefon sesı benı bıraz endışelendırıyor. bununla ılgılı bır cozum varmı yada olacak mı. okuduğum yorumlarda dış mekanda adeta sesı duyamadıklarını (ahıze)yazıyorlar bu onemlı bır ayrıntı bence.

kullananların yorumlarını beklıyor bı de a2 plat. (k850)değişıklık yapılıyordu ses cam vs; bunun ıcınde bır prog gelıştırılebılınırmı?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
    Model: X10i
    Country: United Kingdom
    Brand: Customized

İngiltere nordic ülkesi değil di mi?

Ingltere nodric ulkesi degul.finlandiya,norvec..isvec.danimarka bunlar nodric ulkeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

arkadaşlar twitter hesabını ekleyebilen varmı ben bir türlü ekleyemedim hep bağlantı kurulamadı diyor kullanıcı adı ve parolayı doğru giriyorum ama bir türlü twitter ı ekleyemiyorum :s

twitter türkiyede cep üzerinden kullanımı desteklemediği için direk kullanma şansın yok. ama twiddroid adlı twitter ın anroid için official uygulamasını yükleyerek twitter kullanabilirsin..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar işte size müjde Xperia X10 güncelleştirmesi için geri sayım ve sizde bekleyin artık hep birlikte.... :))

sanırım 2 gün kaldı....

Bunu sonyericsson mu yayinliyor?official sitesinde goremedim boyle birsey

• yazana göre son 4 saat kaldı hadi bakalım
  • 20:14 in BULGARIA notting yet
    ps. No Update yet in Denmark (Nordic) Clock 19:08 (Viking time)
    its 7. 03 pm in Sweden and still nothing
    6.30 sweden still nothing

2.1 guncellemesı bugun oglen cıkması beklenıyorken yukarda goruldugu hala bı ses yok.kımse yukleyememıs.15 kasıma ertelendıgını soyleyenlerde var,gece 00.01 de cıkacak dıyende var..bakalım gorecezz şaka yapıyor galıba se

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 31 Ekim 2010; 20:38:46 >
  • evettttttttttt nordic ulkelerı yuklemeye basladı su an ıtıbarıyle...
  • quote:

quote:

quote:

sanırım 2 gün kaldı....

Bunu sonyericsson mu yayinliyor?official sitesinde goremedim boyle birsey

forumdan bi arkadaş paylaşmıştı bende alıntı yaptım. kesin çıkacağını bilen birisi yapmıştır :))

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.