Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz,kullanabiliyorsak nasıl yapacağımızı bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz,kullanabiliyorsak nasıl yapacağımızı bilen varmı?

bıldıgım kadarıyla hayır
  • Herkese merhaba,

Dün itibariyle Xperia X10 sahibi oldum. Telefon çok güzel, şimdilik alışmaya çalışıyorum.

Telefonu alır almaz ilk işim gmail hesabımı ayarlamak oldu. Kablosuz ağa bağlıyken sorunsuz şekilde gmailden email alıp gönderebiliyorum. Vodafone 3g ile bağlanınca mail alışverişi duruyor. Ayrıca hotmail ve yahoo için de 3g üzerinden email hesaplarını ayarlayamıyorum. İlk başta sorun Vodafone ayarlarında olabilir diye düşündüm ama wifi kapalıyken de internet sitelerine girebiliyorum. Yani internet çalışıyor.

Forumu kısaca bir aradım, benzer bir sorun/çözüm varsa da rastlamadım.

3g/GPRS üzerinden email alıp gönderebilmek için ne yapmak gerekir?

Çok teşekkürler
  • arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombaciemre
    arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm

Benim 26 kardesim cogu kusinin 26
  • arkadasım bende 3 ay önce falan seningibi güncellemeyi bekliyordum arkadasın biri denemiş pc de güncel demiş o yinede denemiş vvve ......26 sürümüne geçmiş bende aynısını yaptım ama benim tel almanyadan geldi bend de güncel diyordu ama ........26 oldu benim de. benim tel country:germany brand:o2-de bu ne anlama geliyor anlamadım bilen varsa cevaplarsa sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombaciemre

arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm

hocam aynı sorun bendede vardı.8.sayfada verdiğim linkten hallettim okursan ordan
    halledebilirsin.
  • son 10 dk:) insaallah olur güncelleme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan santos
    arkadasım bende 3 ay önce falan seningibi güncellemeyi bekliyordum arkadasın biri denemiş pc de güncel demiş o yinede denemiş vvve ......26 sürümüne geçmiş bende aynısını yaptım ama benim tel almanyadan geldi bend de güncel diyordu ama ........26 oldu benim de. benim tel country:germany brand:o2-de bu ne anlama geliyor anlamadım bilen varsa cevaplarsa sevinirim ...

Tel almanya cikisli o2 gsm sirketi adina kayyitli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan santos
    son 10 dk:) insaallah olur güncelleme....

Sonucu buraya yazarsan sevinirim.elektrikler gitti de burda pc den giremiyorum
  • Arkadaslar guncellemei goren, bulan varmi bilgi verirmisiniz? Varsada nasil yuklenir
  • tamam şimdi deneyecegim.
  • pc companiondan baktım güncel diyor:(
  • pc ye baglayıp itunes gibi sony programından indirip bu telefon a atılıyormu

100 mb sınırsız cepnet paketi bitti de 128 kb a dustu hız pcden indirip telefona atabilen varmı oyun uygulama apss vs ?
  • xperiax10.net forumunda cocuklar geldigini solemis screen shot koymuslar ama hangi ulkede bilmiorum
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823115 burdan telefonu nordic country yapip 2.1yukleyenler vsrmis.ne derece dogru bilmiyorum arastirin
  • Htc 2.3 e geciyor kasim 15 te.se tam turk isi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax
    pc ye baglayıp itunes gibi sony programından indirip bu telefon a atılıyormu

100 mb sınırsız cepnet paketi bitti de 128 kb a dustu hız pcden indirip telefona atabilen varmı oyun uygulama apss vs ?

Baskan kota olayina nsl bakiyoruz?bu arada pc ye atip ordan tele atabilirsin program oyun vs
  • yok gelicegi yok bu 2.1 update nin...
  • x10 un blog unda yazmıs almanya pazartesi fransa salı falandiye gidiyor 15 ine kadar bitireceklermiş heryeri
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.