Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz,kullanabiliyorsak nasıl yapacağımızı bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz,kullanabiliyorsak nasıl yapacağımızı bilen varmı?
bıldıgım kadarıyla hayır
Herkese merhaba,
Dün itibariyle Xperia X10 sahibi oldum. Telefon çok güzel, şimdilik alışmaya çalışıyorum.
Telefonu alır almaz ilk işim gmail hesabımı ayarlamak oldu. Kablosuz ağa bağlıyken sorunsuz şekilde gmailden email alıp gönderebiliyorum. Vodafone 3g ile bağlanınca mail alışverişi duruyor. Ayrıca hotmail ve yahoo için de 3g üzerinden email hesaplarını ayarlayamıyorum. İlk başta sorun Vodafone ayarlarında olabilir diye düşündüm ama wifi kapalıyken de internet sitelerine girebiliyorum. Yani internet çalışıyor.
Forumu kısaca bir aradım, benzer bir sorun/çözüm varsa da rastlamadım.
3g/GPRS üzerinden email alıp gönderebilmek için ne yapmak gerekir?
Çok teşekkürler
arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm
quote:
Orijinalden alıntı: bombaciemre arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm
Benim 26 kardesim cogu kusinin 26
arkadasım bende 3 ay önce falan seningibi güncellemeyi bekliyordum arkadasın biri denemiş pc de güncel demiş o yinede denemiş vvve ......26 sürümüne geçmiş bende aynısını yaptım ama benim tel almanyadan geldi bend de güncel diyordu ama ........26 oldu benim de. benim tel country:germany brand:o2-de bu ne anlama geliyor anlamadım bilen varsa cevaplarsa sevinirim ...
quote:
Orijinalden alıntı: bombaciemre
arkadaşlar bende Model İnfoda Turkey yazıyor drand kısmında costumized yazıor derleme numarasıda R2BA024 bunu 26 yapmamız lazım zaten güncelleme war alamıyoruz yaa allah bilir 2.1 ide alamıcaz yada ne zaman alcaz bu ......26 sürümünde bataryamız iyi olcak ben pc companion lada telefonun kendisindede denedim en son yazılım yüklü diyor bunu bi çözelim deli olcammm
hocam aynı sorun bendede vardı.8.sayfada verdiğim linkten hallettim okursan ordan halledebilirsin.
son 10 dk:) insaallah olur güncelleme....
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan santos arkadasım bende 3 ay önce falan seningibi güncellemeyi bekliyordum arkadasın biri denemiş pc de güncel demiş o yinede denemiş vvve ......26 sürümüne geçmiş bende aynısını yaptım ama benim tel almanyadan geldi bend de güncel diyordu ama ........26 oldu benim de. benim tel country:germany brand:o2-de bu ne anlama geliyor anlamadım bilen varsa cevaplarsa sevinirim ...
Tel almanya cikisli o2 gsm sirketi adina kayyitli
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan santos son 10 dk:) insaallah olur güncelleme....
Sonucu buraya yazarsan sevinirim.elektrikler gitti de burda pc den giremiyorum
Arkadaslar guncellemei goren, bulan varmi bilgi verirmisiniz? Varsada nasil yuklenir
tamam şimdi deneyecegim.
pc companiondan baktım güncel diyor:(
pc ye baglayıp itunes gibi sony programından indirip bu telefon a atılıyormu
100 mb sınırsız cepnet paketi bitti de 128 kb a dustu hız pcden indirip telefona atabilen varmı oyun uygulama apss vs ?
xperiax10.net forumunda cocuklar geldigini solemis screen shot koymuslar ama hangi ulkede bilmiorum