Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede ne zaman blogta yok yaw BEN DELİ OLCAM ARAKDAŞ 8. SAYFADAKİ LİNKTEKİ OLAYLARI YAPARSAM TELEFON GARANTİ KAPSAMI DIŞINA ÇIKAR ADAM DAMARDAN GİRMİŞ OLAYA ....24 SÜRÜMÜNÜ .....26 sürümüne allah rızası için birisi anlatsın nasıl geçiricem yaa ....26 sürümü olunca şarj daha çok dayanıyomuş kimsenin haberi yok bazı buglar düzeliyomuş bizim teller çoğu ....24 sürüm az kişide ....26 sürüm war
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan santos

x10 un blog unda yazmıs almanya pazartesi fransa salı falandiye gidiyor 15 ine kadar bitireceklermiş heryeri

linkini verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax
    pc ye baglayıp itunes gibi sony programından indirip bu telefon a atılıyormu

100 mb sınırsız cepnet paketi bitti de 128 kb a dustu hız pcden indirip telefona atabilen varmı oyun uygulama apss vs ?

Baskan kota olayina nsl bakiyoruz?bu arada pc ye atip ordan tele atabilirsin program oyun vs

ben bakmıyorum kotaya pek vodafone sitesinde uye olarak girip bakınca da girdigin gun ve saati kpss mb olarak saat zaman sure mb cinsinden yazıyor

data bakiye yazıp yollanıyordu eskiden 1gb lık paketim varken ama bu cep nette benim faturalı oldugu için direk hız dusuyor

mesela facebook ta veya youtubede video izlerken 5 dakikalık video 30 saniyede yuklenecegine 15 dakika bekletiyor yarısı yuklenmiyor ben de anlamış oluyorum 100 mb ı harcadıgımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 1 Kasım 2010; 0:41:35 >

• Almanya icin pazartesi diyorlar.benim country almanya.bekliyoruz
    Linkhttp://www.xperiax10.net/2010/10/31/xperia-x10-android-2-1-firmware-finally-starts-to-roll-out/#more-1621 127.mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 1 Kasım 2010; 1:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombaciemre

türkiyede ne zaman blogta yok yaw BEN DELİ OLCAM ARAKDAŞ 8. SAYFADAKİ LİNKTEKİ OLAYLARI YAPARSAM TELEFON GARANTİ KAPSAMI DIŞINA ÇIKAR ADAM DAMARDAN GİRMİŞ OLAYA ....24 SÜRÜMÜNÜ .....26 sürümüne allah rızası için birisi anlatsın nasıl geçiricem yaa ....26 sürümü olunca şarj daha çok dayanıyomuş kimsenin haberi yok bazı buglar düzeliyomuş bizim teller çoğu ....24 sürüm az kişide ....26 sürüm war

Sony Ericsson Pc Companion programını başka bir bilgisayara yükleyip ordan deneyin güncellemeyi ;)
  • sonyericsson.com.tr resmi sitesinde 2.1 hakkında bilgileri enazından gordum icim rahatladı. Yazılım guncellemesine tıkladım ordan x10 a 2.1 update sinin ne gibi yenilikler getiricegini anlatan bir pencereden sonra pc companionu guncelledim ancak hala telefonunuz guncel diyo
  • dun gece saat 3 lere kadar internette xperia x10 2.1 update aradım ama yok yok yok ne yaptıysam nafile.cok canımı sıktı bu konu benım gelecekse gelsın artık ya.

bi kac dosya felan buldum ama bu sefer root etmek gerekıyormus riske edemedım vazgectım hemen hemen her dılde pc den update i denedım yıne yok
    telefondan yazılım gunceleme kısmından denedım yıne yok.ama bi sitede kasım 15 e kadar guncellemenin her ulkede kullanılabılır olacagı hakkında yazı okudum.hayırlısı dıyıp beklemekden baska caremız kalmadı arkadaslar.
  • Sony ericsson türkiye'de 2.1 güncelleme var arkadaşlar.
  • evet arkadaslar tel.de de guncelleme görünüyor. telden yapamadim PC companion ile yapın uyarısı veriyor. usb kablomda evde kaldi. guncelleyen olursa lütfen paylassin. heyecan yaptim :) umarim hayal kırıklıgı olmaz.
  • Ben bil. basındayım fakat hala yapamadım.
  • evet bazı ulkelerde olmuyormus henuz cumaya kadar olacakmıs sanırım. neyse o kadar bekledik bi süre daha bekleyebilirim. insallah market acilir TR de root olayına girmek istemiyorum
  • Evet resmi sitesinede eklendi guncelleme fakat hala kullanım dışı... Yaptığım an haber vericem veya benden once 2.1 e ulasan var ise bizleri bilgilendirsin arkadaslar.
  • bilgisayardaki tüm SE uygulamalarını kaldırıp yeniden yükleyin ve öyle deneyin arkadaşlar.
  • tamam simdi de oyle yapıp deneyim bakalım ise yarıcakmı sonucu yazarım is yerinde deniyebilecegim bol sayıda bil var nasıl olsa :)
  • S.E aradım bu hafta sonuna kadar telefonlarımıza ulaşmış olucak dedi türkiye için şuanda yok site güncellendi ama telefonlara 2.1 gelmedi daha update servis pc companionda olmuyo güncel diyo....
  • Bazı arkadaslarımız telefonlarında guncelleme uyarısının oldugundan bahsediyor. benim kullandığım cihazda yurtdısı ama yinede guncelleyemedim. bi uyarıda yok
  • bendede bi uyarı filan gelmedi hiç bi şekildede 2.1 olmuyo daha en son iyi yazılım yüklü diyip duruyor..
  • Bende güncellemeyi başaramadım...
  • se müşteri hizmetlerini aradım şuan için iskandinav ülkelerinde 2.1 yüklenebiliyor türkiye için sadece site güncellenmiş :))) yakında gelecekmiş aralığın ilk haftası dediler bana
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.