Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap yazdığın için teşekkurler, 2. el düşünmüyorum, sıfır alacam. bide görevim gereği edirne tekirdağ çanakkale ye her hafta gidiyorum, oralarada soracam artık sora sora kafamda bi fiyat belirlerim :)

varmı tel. den bi sıkıntısı olan onu ögrenmek istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoist_bay_c

cevap yazdığın için teşekkurler, 2. el düşünmüyorum, sıfır alacam. bide görevim gereği edirne tekirdağ çanakkale ye her hafta gidiyorum, oralarada soracam artık sora sora kafamda bi fiyat belirlerim :)

varmı tel. den bi sıkıntısı olan onu ögrenmek istiyorum..

telefonu teknosa media mark ve vatan bilgisayar gibi magazalarda bulabilirsin ayrıca internet üzerindende satan bir sürü site var
  • teşekkür ederim recepyucel arkadaş.buna sevindim
  • arkadaslar cok sabırsızlanıyorum nerede bu 2.1 gunceleme yaa.pazar gecesınden beri uyku uyumadan ise gidiyorum ya :D
  • Arkadaslar root etmeden baska bi sekilde yapamıyomuyuz benim cihazda grey almanya cıkıslı ve hala bu update i gormedi 1.6 da kala kaldım. Sitesinde cıktığı görülüyo ancak sadece icerigi degismis. Anladığım kadarıyla guncelleme yok hala piyasada. Musteri hizmetlerine dun mail gonderdim ancak cevap vermediler. Suanda isteyim ve telin usb si yok aksamustu eve gectigimde root olaylarına girisicem cunku cok sıkıldım bu lanet guncellemedende gelmesini beklemektende... Biranevel yapimde kurtulayım su cakma 1.6 dan....
  • forum.xda yanlıs hatırlamıyorsam o sıtede yapılabılıyormus ama flashlamak gerekıyor telefonu.o yuzden ben pek gırısımde bulunmadım cunku telefonumu cok sevıyorum basına bısey gelsın ıstemıyorum :))
  • forumdada mevcut aslında aksam duruma gore hala türkiye üzerinden alamazsam guncellemeyi root licam onemli cunku telefonda yeni ozelliklerin yanı sıra ses problemi cozulmus buda isinin buyuk kısmı dısarıda ve gürültülü ortamlarda gecen ben ve benim gibiler icin cok buyuk onem tasımakta. Mesaj yazmakta kolaylasmıs arkadasların yorumuna gore. Buda onemli tabi arac kullanırken msj yazmak imkansızdı cunku algılama zayıftı kuvvetli dokunmak gerekiyodu sadece telle ugrassanız bile mesaj yazarken dikey keyboardla yüksek hızla yazmak imkansızdı tabi bu yatay konumda yazarkende bir okadar kolaydı? Anladığım kadarıyla algılamadaki problemde duzelmis buda SE ye yakışan ve bence cok gec kalınan bir guncelleme oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staminodia -- 2 Kasım 2010; 16:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia

forumdada mevcut aslında aksam duruma gore hala türkiye üzerinden alamazsam guncellemeyi root licam onemli cunku telefonda yeni ozelliklerin yanı sıra ses problemi cozulmus buda isinin buyuk kısmı dısarıda ve gürültülü ortamlarda gecen ben ve benim gibiler icin cok buyuk onem tasımakta. Mesaj yazmakta kolaylasmıs arkadasların yorumuna gore. Buda onemli tabi arac kullanırken msj yazmak imkansızdı cunku algılama zayıftı kuvvetli dokunmak gerekiyodu sadece telle ugrassanız bile mesaj yazarken dikey keyboardla yüksek hızla yazmak imkansızdı tabi bu yatay konumda yazarkende bir okadar kolaydı? Anladığım kadarıyla algılamadaki problemde duzelmis buda SE ye yakışan ve bence cok gec kalınan bir guncelleme oldu.

cogu konuda haklısınız ozellıkle ses problemı konusunda duzeltıle bıldıyse cok guzel bı olay.mesaj yazma konusunda benım pek sorunum yok aslında ama daha ıyılestırılebıldıyse ne mutlu bıze.bu arada beklıcem derken en fazla ayın 15 ıne kadar bekleyecegım.cunku ayın 15 ıne kadar tum ulkelerde yaygınlasacagını soylemısler en azından bu sekılde okudum o yuzden ben beklemeyı tercıh edıyorum.ola kı gelmedı ayın 15 ınde bende bı cozum bulacagım ınsallah

• http://forum.donanimhaber.com/m_44174588/tm.htm linkinde aLPaSLaN07 isimli arkadasın dediklerini uyguladım ve suan guncellestirmeyi buldu ve yukluyorum ilk izlenimlerimi paylasırım...
  • peki arkadaşlar nordic te market varmı? varsa ücretli uygulamalar gözüküyomu? yoksa sadece ücretsiz ugulamalaramı açık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montecristo35

Esime xperia 10 mini aldim :) cok kucuk telefon yahu, parmaklarimda kalin olunca basamadim tuslarina rahatca :) tam bayan telefonlari. Sormak istedigim xperia 10 minilere navigasyon yuklenebilecek mi? Bulunsun elimizin altinda istedim, mumkunse satin alip yukleriz :)

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

ben bilgisayardan dun indirdim yeni guncellemeyi telefona ve internete girince sahibinden gittigidiyor donanım haber gibi sitelerden mesaj atarken çok kolay rakam harf ve sembol yazılabiliyor ve 5 dakikada yazabildiğim 400 karakteri 1 dakikada yazıyorum artık

Android 2.1'deki yenilikler neler?Xperia™ X10
    Android 2.1'e yükseltirken elde edeceğiniz yeni ve gelişmiş özellikler:

HD video kaydetme, 720p MPEG-4
    Bluetooth&trade'la dosya gönderme
    Market'te yeni ek uygulamalar sunulacak
    Yeni Yedekleme ve geri yükleme uygulaması
    Birden çok Google hesabı
    Hızlı kayıtlar
    Canlı duvar kağıtları
    Beş duvar kağıdı/bekleme ekranı
    Geliştirilmiş ekran kilidi
    Timescape güncellendi ve geliştirildi
    Not: Android 2.1'e yükseltme yapıldıktan sonra Android 1.6'ya dönmek mümkün olmayacaktır.

http://img808.imageshack.us/i/dsc0087dk.jpg/

guzel foto çekiyor ama beni de ekleyin yaw

xperia 10 mini icin gecerlimi?

hocam ben güncelleme için program indirdim update ama telefonunuz en yeni güncelleme var diyo

• herkese aynı seyı dıyor meraklanmayın bosuna ben bugun SE musteri hizmetriyle gorustum turkıyeye hafta sonuna yetıstırmeye calıstıklarını soledıler olmadı en gec 10 gun ıcınde yukleme yapılacagını soledıler

beklemekten baska caremız yok anlıcanız :))
  • yaw aslında herkesin niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum. telefon zaten güzel. android 2.1 kuş mu konduracak da herkes bir an önce yüklemek istiyo ki..
    zaten mt gelmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

yaw aslında herkesin niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum. telefon zaten güzel. android 2.1 kuş mu konduracak da herkes bir an önce yüklemek istiyo ki..
    zaten mt gelmeyecek.

bence konduracak.mt de gelmesın cok onemlı deıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

yaw aslında herkesin niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum. telefon zaten güzel. android 2.1 kuş mu konduracak da herkes bir an önce yüklemek istiyo ki..
    zaten mt gelmeyecek.

bence konduracak.mt de gelmesın cok onemlı deıl

aynen neden bu kadar aceleciler hiç anlamış değilim. bu arada mt ne oluyor biraz fransız kaldım :S
  • Merhaba bende aldım bugün telefonu çok kullanışlı mükemmel bir telefon fakat sim kartımdaki numaralarımı göremiyorum nereden yapmam lazım işlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

Merhaba bende aldım bugün telefonu çok kullanışlı mükemmel bir telefon fakat sim kartımdaki numaralarımı göremiyorum nereden yapmam lazım işlemi?

çeviriciye girip kişiler sekmesine geçip menü tuşuna basıcaksın daha sonra çıkan menüden diğere basıp ordan kişileri içeri aktara basıcaksın sonra karşına çıkan listeden kişilerini aktaracaksın
  • YA ARKADAŞLAR... TELEFONUN ARKA KAPAĞINI SÖKTÜM VE MADE İN CHİNA YAZIYO... HERKESDE Mİ BÖYLE BU? AÇIKÇASI BÜYÜK Bİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM. TELEFONDAN O ANDA SOĞUDUM :S:S YANLIZ SAĞ SOL TUŞLARA BASARAK BAKTIĞIMDA İSE TURKEY YAZIYO... BATARYAM Bİ GÜN BİLE GİTMİYO NERDEYSE. BİDE CEBİMDEYKEN TUŞALRI KİLİTLEMEME RAĞMEN KAFASINA GÖRE ŞEYLER YAPIYO... NASIL OLUYO DA EKRAN AÇILIP Bİ YERLERE GİREBİLİO MERAK EDİYORUM... YORUM BEKLİORUM :(:(
  • sony ericssona attıgım mail e cvp geldi guncelleme kasım ayı sonu gibi gelecekmis. Hatta suda gelen mail..

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Android 2.1 güncellemesi Kasım ayının sonunda kullanılabilir hale gelecektir.

www.sonyericsson.com/X10

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia

sony ericssona attıgım mail e cvp geldi guncelleme kasım ayı sonu gibi gelecekmis. Hatta suda gelen mail..

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Android 2.1 güncellemesi Kasım ayının sonunda kullanılabilir hale gelecektir.

www.sonyericsson.com/X10

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

ee ben söyledim size, kesin bilgi dedim. yılbaşını bulacak Türkiyeye gelmesi
    birbirimize güvenimizi kaybetmeyelim arkadaşlar, sonçta aynı çileden muzdaribiz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan2609 -- 4 Kasım 2010; 1:09:05 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.