Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre350z

quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

Merhaba bende aldım bugün telefonu çok kullanışlı mükemmel bir telefon fakat sim kartımdaki numaralarımı göremiyorum nereden yapmam lazım işlemi?

çeviriciye girip kişiler sekmesine geçip menü tuşuna basıcaksın daha sonra çıkan menüden diğere basıp ordan kişileri içeri aktara basıcaksın sonra karşına çıkan listeden kişilerini aktaracaksın

Çok teşekkürederim 40 yıl arasam bulamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia

sony ericssona attıgım mail e cvp geldi guncelleme kasım ayı sonu gibi gelecekmis. Hatta suda gelen mail..

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Android 2.1 güncellemesi Kasım ayının sonunda kullanılabilir hale gelecektir.

www.sonyericsson.com/X10

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

ee ben söyledim size, kesin bilgi dedim. yılbaşını bulacak Türkiyeye gelmesi
    birbirimize güvenimizi kaybetmeyelim arkadaşlar, sonçta aynı çileden muzdaribiz :P

gerci teli rootlayıp update ledim 2.1 baya basarılıymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staminodia -- 4 Kasım 2010; 1:25:38 >

• yılbasını bulmaz beyler abartmayın.15-20 kasın en gec cebımızde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

yılbasını bulmaz beyler abartmayın.15-20 kasın en gec cebımızde:D

haklısın arkadasıma katılıyorum dedıgın gıbı o kadar kalmıcak ınsallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

YA ARKADAŞLAR... TELEFONUN ARKA KAPAĞINI SÖKTÜM VE MADE İN CHİNA YAZIYO... HERKESDE Mİ BÖYLE BU? AÇIKÇASI BÜYÜK Bİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM. TELEFONDAN O ANDA SOĞUDUM :S:S YANLIZ SAĞ SOL TUŞLARA BASARAK BAKTIĞIMDA İSE TURKEY YAZIYO... BATARYAM Bİ GÜN BİLE GİTMİYO NERDEYSE. BİDE CEBİMDEYKEN TUŞALRI KİLİTLEMEME RAĞMEN KAFASINA GÖRE ŞEYLER YAPIYO... NASIL OLUYO DA EKRAN AÇILIP Bİ YERLERE GİREBİLİO MERAK EDİYORUM... YORUM BEKLİORUM :(:(

bendeki öyle değil ama bütün üreticiler çin de üretiyor htc samsung apple nokia aklına gelen bir çok firma çin de üretiyor! evet ekran kilidinde sorun var bende aklına gelemeyecek şeyler yaptı deli oldum en son 2 gün önce telefon ana ekranında tam 5 tane çevirici eklemişti hani nasıl yaptı nasıl etti hiç anlayamadım. o sorunu da şu şekilde aşabilirsin kilit açma desen yapıp o şekilde çözebilirsin. tavsiyem telefon ekranı kapalı konuma gelmeden cebine koymaman.

• quote:

yılbasını bulmaz beyler abartmayın.15-20 kasın en gec cebımızde:D

Sabırsız arkadaşlar sayesinde 2.1 de ses problemininde çözüldüğünü öğrenmiş olduk Ne yalan söyleyim, bi ara bende gözü kararttım ama sonra yine ne olur ne olmaz dedim. Yani onlarada hak veriyorum aslında, ama yinde garantide sorun yaşamak istemiyorum.
  • Task Killer tarzı programlar kullanıyorsanız bazen telefon hattı gidiyor tekrar pin ekranı geliyor . Task Killer programında sonk ve geri yukleme bunu allow yapın task bunu kapatmasın sorun duzelecektir bilginize
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

yaw aslında herkesin niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum. telefon zaten güzel. android 2.1 kuş mu konduracak da herkes bir an önce yüklemek istiyo ki..
    zaten mt gelmeyecek.

bence konduracak.mt de gelmesın cok onemlı deıl

aynen neden bu kadar aceleciler hiç anlamış değilim. bu arada mt ne oluyor biraz fransız kaldım :S

multitouch'ın kısaltması :)
  • Update edenlere bir sorum olacak, hd video kaydı yaptım, bilgisayara attım izlemek için, telefonu sağa sola çevirdiğim yerlerde görüntü donuyor, bu problemi sanırım daha önce okumuştum biryerde, var mı aynı sorunu yaşayan??
  • APK ile ilgili bir sorum olucak şimdi indirdiğimde telefonu usb ile bağladım hangi dosyanın içine atmam lazım .apk'yi yoksa direk ana dizine mi atmam gerekiyor?

Birde son olarak bu apk'ları düzenli böle resimli falan indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?
  • ya arkadaşlar kesin bir cevap istiyorum ben. 2.1 için telefonu root edersem garanti dışı kalırmı kalmazmı?
  • onu kimse tam olarak bilmiyor normalde önerilmiyor servis tarafından yazılı kurallarda servis dışı kalır yazıyor ama çoğu kişide root ettikten sonra servise yollayıp hiç bir sıkıntı yaşamadığınıda söylüyor zaten unroot diye seçenekler filanda war bazı root programlarında unroot yapınca eski haline getiriyor telefonu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

APK ile ilgili bir sorum olucak şimdi indirdiğimde telefonu usb ile bağladım hangi dosyanın içine atmam lazım .apk'yi yoksa direk ana dizine mi atmam gerekiyor?

Birde son olarak bu apk'ları düzenli böle resimli falan indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

herhangi bir yere koyabilirsin ama bu dosyaya telden ulaşmak için andexplorer gibi bi explorer programına ihtiyacın var .. tele attığın dosyalara rahat ulaşmak açısından apk diye (yada herneyse) bi klasör de yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

ya arkadaşlar kesin bir cevap istiyorum ben. 2.1 için telefonu root edersem garanti dışı kalırmı kalmazmı?

şimdi şöyle:

bizzat se ye sordum. marketi getirmek için çeşitli yollar var diye kadında dedi ki 3. parti programlar garantiyi etkilemez. ama bi şekilde garantiye gönderecek olursanız orijinal romla göndermek gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

ya arkadaşlar kesin bir cevap istiyorum ben. 2.1 için telefonu root edersem garanti dışı kalırmı kalmazmı?

şimdi şöyle:

bizzat se ye sordum. marketi getirmek için çeşitli yollar var diye kadında dedi ki 3. parti programlar garantiyi etkilemez. ama bi şekilde garantiye gönderecek olursanız orijinal romla göndermek gerekebilir.

teşekkür ederim cevap için. en güzeli türkiye için güncellemeyi beklemek..

• ARKADAŞLAR yükledim ama kişisel bilgiler deişmedi temada deişmedi hatta hiç bir şey deişmedi sadece derleme numarası 24 26 oldu güncelleştirmeyi yaptım ama ne flash yükleniyor nede android market üstüne bellenim sürümü 2.1 update yazmış arkadaşta benim telde 1.6 yazıyo hala ama güncelleştir diyorum son sürüm diyor fabrika ayarlarına aldım gene 1.6 oldu. niye öyle oldu acaba yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 4 Kasım 2010; 20:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

ARKADAŞLAR yükledim ama kişisel bilgiler deişmedi temada deişmedi hatta hiç bir şey deişmedi sadece derleme numarası 24 26 oldu güncelleştirmeyi yaptım ama ne flash yükleniyor nede android market üstüne bellenim sürümü 2.1 update yazmış arkadaşta benim telde 1.6 yazıyo hala ama güncelleştir diyorum son sürüm diyor fabrika ayarlarına aldım gene 1.6 oldu. niye öyle oldu acaba yardım ederseniz sevinirim

Türkiye için henüz 2.1 mevcut değil, sen 1.6 versiyonu güncellemişsin, onu ben de yapmıştım ufak bir güncelleme, telefon biraz daha hızlanıyor, pilin ömrü uzuyor, onun dışında ciddi değişiklikler olmuyor ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gececi_mugo

YA ARKADAŞLAR... TELEFONUN ARKA KAPAĞINI SÖKTÜM VE MADE İN CHİNA YAZIYO... HERKESDE Mİ BÖYLE BU? AÇIKÇASI BÜYÜK Bİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM. TELEFONDAN O ANDA SOĞUDUM :S:S YANLIZ SAĞ SOL TUŞLARA BASARAK BAKTIĞIMDA İSE TURKEY YAZIYO... BATARYAM Bİ GÜN BİLE GİTMİYO NERDEYSE. BİDE CEBİMDEYKEN TUŞALRI KİLİTLEMEME RAĞMEN KAFASINA GÖRE ŞEYLER YAPIYO... NASIL OLUYO DA EKRAN AÇILIP Bİ YERLERE GİREBİLİO MERAK EDİYORUM... YORUM BEKLİORUM :(:(

bendeki öyle değil ama bütün üreticiler çin de üretiyor htc samsung apple nokia aklına gelen bir çok firma çin de üretiyor! evet ekran kilidinde sorun var bende aklına gelemeyecek şeyler yaptı deli oldum en son 2 gün önce telefon ana ekranında tam 5 tane çevirici eklemişti hani nasıl yaptı nasıl etti hiç anlayamadım. o sorunu da şu şekilde aşabilirsin kilit açma desen yapıp o şekilde çözebilirsin. tavsiyem telefon ekranı kapalı konuma gelmeden cebine koymaman.

aklımdan geçti... bide benimkinde market yok ona bi çözüm bulunamadı tam etkili olarak... zaten şimdi her taraf çin çakması... yani açıkcası kocundum biraz gören olursa çakma felan sanar diye :) seninkinin arkasında ne yazıyo üretici olarak ?

• markette futbol oyunu bulan varmı iphone daki fifa 2011 benzeri ?
  • Arkadaşlar ana menüde herşey çok karışık bunları klasör içine alma gibi şeyler yapamıyormuyuz? Örneğin oyunlar ayrı uygulamalar ayrı klasörlerde olsa sık kullandıklarımız orda kalsa falan olmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.