hmmm daha önce söylemiştim, evdeki pc ye rahatça bağlanıyorum iş yerimdeki pclere kabloyla bağlanamıyorum diye. Artık durum değişti. Yani evdeki bilgisayara da kabloyla bağlantı kuramıyorum. Telefonun girişinde bir temassızlık var sanırım. Servise götürüp bir süre ayrı kalcam telefondan heralde. Bakalım ne kadar sürede teslim edecekler. Bakalım 2.1 çıkmadan geri verebilecekler mi...
Türkiye için 2.1 güncellemesi başladı :)
evet az önce bi deneyim dedim umutsuzca bir baktım güncelleme hazır diyor fakat arkadaşar lütfen güncelleme yaparken tüm bilgilerinizin yedeğini alırken dikkat edin
Nasil olur sonyericssonu aradim daha iki hafta diyor
sanırım herkes güncelleme ile uğraşıyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: okanr
Nasil olur sonyericssonu aradim daha iki hafta diyor
ben de yüklendi şuan 2.1 kullanıyorum
arkadaşlar telefonun yasal 2.1 güncellemesini yaptım ama market uygulaması yok bunda da,telefonu alırken de market yoktu,yardımcı olabilecek arkadaş varmı?güncellemeden sonra marketi nasıl yükleyebilirim?
Sakami yapiyosunuzzzx
quote:
Orijinalden alıntı: bacardimojito
Sakami yapiyosunuzzzx
Yok yok dogru guncelleme yeni bitti dene ve gör
quote:
Orijinalden alıntı: okanr
quote:
Sakami yapiyosunuzzzx
Yok yok dogru guncelleme yeni bitti dene ve gör
baskan companıonda yok taktım sımdı.sızın country ne benım germany
companıonda telefonunuz guncel dıyor.telefonun ıcınden guncelle dedım ordada en yenı surum telefonunuzda yuklu dıyor.ne iş anlamadım
www.sonyericsson.com/update linkine girin ve yeni sürümü geçici bir dosyaya yükleyin,telefonunuzu pc'ye bağlayıp geçici klasöre koyduğunuz güncelleme dosyasını çalıştırın ve yönergeleri takip edin,güncelleme başlayacaktır. yalnız güncelleme sonrası market yüklenmiyor,telefonu aldığımda market yüklü değildi ve güncelleme sonrasında da yüklenmedi. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varmı?
haayırlı olsun gençler... 2.1 imiz geldi sonunda.. şimdi aldığım yedeği yüklüyorum :) darısı multitouch lı 2.2 ye...
Arkadaşlar güncelleme nasıl yapıyorsunuz telefondan yapamıyoruz sanırım wifi acık baqlıyorum son sürüm diyor hala bu makına anlamadım yardım :(
quote:
Orijinalden alıntı: izmirly_musty
Arkadaşlar güncelleme nasıl yapıyorsunuz telefondan yapamıyoruz sanırım wifi acık baqlıyorum son sürüm diyor hala bu makına anlamadım yardım :(
www.sonyericsson.com/update linkine tıklayın, güncelleme dosyasını masaüstüne indirin, telefonu usb ile pc ye bağlayıp güncelleme dosyasını çalıştırın,gerekli yönergeleri izleyin,güncelleme yapılacaktır. ama benim market sorunu hala çözülmedi,telefonu aldığımda market yüklü değildi,2.1 güncellemesi sonunda da market yüklenmedi,neden market uygulaması türkiyeye satılan telefonlara yüklenmiyor?market yükleme hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?burada çözemezsek bu sorunu başka hiçbir yerde çözemeyiz. bu işin piri arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen?
Bismillahirrahmanirrahim
eveeet ben de güncellemeyi görmüyorum
guncelleme yapamayan kardesler country ne sızın???
quote:
guncelleme yapamayan kardesler country ne sızın???
country dedıgın ne peki derleme numarasımı ?
quote:
beyler sızın x10 unuzun bolgesı neresı benım germany ogrenmek ıcın telefon tus kilidinde iken bir kez basıp ekranı aydınlatın.tuş kilidini açmayın.daha sonra; 1 kere en soldaki tusa(menü) 2 kere en sagdaki tusa(back) 1 kere en soldaki tuşa 1 kere en sağdaki tuşa 2 kere en soldaki tuşa 1 kere en sagdaki tuşa basın