Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

beyler sızın x10 unuzun bolgesı neresı benım germany
    ogrenmek ıcın telefon tus kilidinde iken bir kez basıp ekranı aydınlatın.tuş kilidini açmayın.daha sonra;
    1 kere en soldaki tusa(menü)
    2 kere en sagdaki tusa(back)
    1 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sağdaki tuşa
    2 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sagdaki tuşa basın

dana sonra service info>modeli info

benımki
    model:x10i
    country:german
    brand:customized

country dedıgım bu burdan bakıyosun

teşekkürler buna bakmıştım

model:x10i
    country:turkey
    brand:customized

yazıyor bizde olmuyormu derleme sürümüde 24 ... :)

• 2.1 yukleyenlerın nere o onemlı.
  • ben pc companion'u tekrar indirdim, diğeriyle aynı sürüm olmasına rağmen kaldırıp tekrar kurdum ve sanırım şimdi başladı güncelleme :S
    support zone indiriliyor şu anda, ondan sonra telefonu güncellemeye başlayacak heralde :S
    ve en önemlisi, yukarda "telefonunuz güncel" yazmıyor artık.
    güncelleme yapamayanlar, pc companion u tekrar yüklemeyi denesinler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

ben pc companion'u tekrar indirdim, diğeriyle aynı sürüm olmasına rağmen kaldırıp tekrar kurdum ve sanırım şimdi başladı güncelleme :S
    support zone indiriliyor şu anda, ondan sonra telefonu güncellemeye başlayacak heralde :S

Onu bnde yaptım az önce indirdi falan güncellemeye qeldi usb cıkart tel kapat dedi denedim denedim olmadı bir sonraki aşamaya gecemedim :S
  • quote:

ben pc companion'u tekrar indirdim, diğeriyle aynı sürüm olmasına rağmen kaldırıp tekrar kurdum ve sanırım şimdi başladı güncelleme :S

onuda denedım yok yok yok
  • Demekki daha güncelleme aktif degil yada country farklı olanlar var yapanlar yorum yaparsa iyi olucak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

quote:

Onu bnde yaptım az önce indirdi falan güncellemeye qeldi usb cıkart tel kapat dedi denedim denedim olmadı bir sonraki aşamaya gecemedim :S

dediğin gibi ilk seferde benim ki de geçmedi güncelleşmeye ama 2. sefer tekrar denedim ve şu an güncelliyor

• valla ben support bolumunden onar dedım bakalım ne olcak yenısınımı yuklıcek yoksa 1.6 devammı gorvez
  • yok 2.1 yuklenmıyor se nin yapcagı işi ...
  • Arkadaşlar telefonu Almanyadan aldıracağım. Gelen telefonu Türkçe ve 2.1 sürümü ile marketi de mevcut şekilde kullanabilecek miyim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 7 Kasım 2010; 0:28:23 >
  • pc companion'u tekrar indirdim güncelleme olucak başladım 2.adımdayım kapatın 5s bkleyin tekrar baglayın diyor telefon ama yapamıyorum hec birşey olmuyor arkadaşlar yardım :S yarıda kaldım böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

pc companion'u tekrar indirdim güncelleme olucak başladım 2.adımdayım kapatın 5s bkleyin tekrar baglayın diyor telefon ama yapamıyorum hec birşey olmuyor arkadaşlar yardım :S yarıda kaldım böyle

musty 2.1 guncellemesını gordumu yoksa onar flanmı yaptın?takılıp kaldıgın yerde enter a bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 7 Kasım 2010; 0:47:06 >
  • evet gördü 2.1 var güncelleme var dedi yapıyorum ama işte 2. adımda kaldım şimdi senin dedigini yapıp enter basıcam :)
  • Evet arkadaşlar sonunda yapıyorum oldu dedigim gibi kapatp actım enter bastım şuanda yükleniyor bakalım kaç dk sürcek ayrıntısını yazarım 1dk oldu :)
  • yukleyıp kaybolma dıgerlerı gıbı :)bende nıye cıkmıyor hala 3 defa kaldırıp kurdum companıonu
  • quote:

yukleyıp kaybolma dıgerlerı gıbı :)bende nıye cıkmıyor hala 3 defa kaldırıp kurdum companıonu

Nasıl ya 3 kere yükledın olmadımı hala sup zone güncelleme gir zaten tel güncelleme var diye seni yönlendiriyor fakat sen sitesinden indirdin degilmi telefon kendisi kurmuyor pc companion degilmi ?
  • quote:

yukleyıp kaybolma dıgerlerı gıbı :)bende nıye cıkmıyor hala 3 defa kaldırıp kurdum companıonu

basit bi soru ama sormakta fayda var, support zone'u seçip ilk önce onu güncelledin mi? güncellemeyi yapmak için 2 mb lık bir güncelleme yapması gerekiyor support zone'un
  • quote:

quote:

basit bi soru ama sormakta fayda var, support zone'u seçip ilk önce onu güncelledin mi? güncellemeyi yapmak için 2 mb lık bir güncelleme yapması gerekiyor support zone'un

evet yaptım telefon guncel dıyor hala
  • quote:

quote:

quote:

evet yaptım telefon guncel dıyor hala

kusura bakma, ben de anlamıyorum, yardımcı olamayacağım
  • olmaması imkansız ya sinan dedigi gbi 2mb güncelleme yapıyor sonra başlat yapıyorsun zaten :S sinan peki senın kaç dk sürdü %0 hala bu 1saatten fazlamı sürcek ya :(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.