Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmirly_musty

olmaması imkansız ya sinan dedigi gbi 2mb güncelleme yapıyor sonra başlat yapıyorsun zaten :S sinan peki senın kaç dk sürdü %0 hala bu 1saatten fazlamı sürcek ya :(

başlangıçta yaklaşık 30 dk sürecek yazıyordu, 1 saat oldu ama hala %40 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

quote:

olmaması imkansız ya sinan dedigi gbi 2mb güncelleme yapıyor sonra başlat yapıyorsun zaten :S sinan peki senın kaç dk sürdü %0 hala bu 1saatten fazlamı sürcek ya :(

başlangıçta yaklaşık 30 dk sürecek yazıyordu, 1 saat oldu ama hala %40 da

benim 30dk oldu hala %0 ama :) başlasa bırakcm başkalarının 1 saatte bitende varmış 3 saat sürende varmış :S
  • http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=gb&lc=en burdan update servisi ındırdım hala telefonunuzda en yenı guncelleme mevcut dıyor.sinan senindemı country:turkey yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=gb&lc=en burdan update servisi ındırdım hala telefonunuzda en yenı guncelleme mevcut dıyor.sinan senindemı country:turkey yazıyor?

evet benim de Turkey
  • 45 dk oldu hala %0 yenıdenmı yapsam ya :(
  • bu arada feysbukta xperia x10 Türkiye diye bir hayran sayfası oluşturdum, orda da toplanırsak daha iyi olur, burda konularda bilgili kişileri yönetici yapmayı düşünüyorum. orda daha fazla kişiyle çok daha iyi bir paylaşım olabilir
  • quote:

quote:

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=gb&lc=en burdan update servisi ındırdım hala telefonunuzda en yenı guncelleme mevcut dıyor.sinan senindemı country:turkey yazıyor?

evet benim de Turkey

vay be almanya turkıyenın onunde guluyorumm ya adamlar update dıye aglıyolar

• arkadaşlar lütfen bilgi verin bana güncelleme geldi pcye taktım telefonu ama önce yedekleyin dedi...yedeklemek için telefonunuzdan şu şu adrese girin dedi...girdm im sayfa 2-3 kere hata verdi ve 2-3 dk içince 11 tl kontürüm gitti:(((( sizler nasıl yaptınızz:(((ağlıcamm şimdi
  • quote:

yukleyıp kaybolma dıgerlerı gıbı :)bende nıye cıkmıyor hala 3 defa kaldırıp kurdum companıonu

peki pc companion'u sony ericsson sitesinden yeniden mi indirip yükledin, yoksa bilgisayarında duran önceki indirdiğin setup dosyasından mı kurdun?
  • quote:

quote:

yukleyıp kaybolma dıgerlerı gıbı :)bende nıye cıkmıyor hala 3 defa kaldırıp kurdum companıonu

peki pc companion'u sony ericsson sitesinden yeniden mi indirip yükledin, yoksa bilgisayarında duran önceki indirdiğin setup dosyasından mı kurdun?

hep yeniden yukledım Sony_Ericsson_PCCompanion_2.01.058

explorerda yukledım chrome da yukledım yıne yok.benım country:germany buyuk ıhtımal ondan
  • quote:

quote:

quote:

explorerda yukledım chrome da yukledım yıne yok.benım country:germany buyuk ıhtımal ondan

Almanya hala geçmemiş mi 2.1e?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almanya hala geçmemiş mi 2.1e?

bende ona sasırıyorum.almanyadan once turkıye.:)

• YEDEKLEME YAPTINIZ MI ONU YAPMAK ZORUNDAMIYIZ?
  • quote:

45 dk oldu hala %0 yenıdenmı yapsam ya :(

1.5 saatte %54 oldu. oldu da ne oldu, elektrik gitti :S
    gece gece küfrettiriyolar adamı yaw :@
  • quote:

quote:

off guldum:))belcıkadan bırı 10 dk da yuklemıs
  • bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim::)
    banada güncelleme geldi pcye taktım telefonu ama önce yedekleyin dedi...yedeklemek için telefonunuzdan şu şu adrese girin dedi...girdm im sayfa 2-3 kere hata verdi ve 2-3 dk içince 11 tl kontürüm gitti:(((( sen nasıl yaptın:(((ağlıcamm şimdi

bide YEDEKLEME YAPTINIZ MI ONU YAPMAK ZORUNDAMIYIZ?

ilgilendiğin için çok teşekkürler şimdiden:(((
  • quote:

quote:

quote:

off guldum:))belcıkadan bırı 10 dk da yuklemıs

neyse, kaldığı yerden devam ediyo Allahtan,
    ayedaş ettiğim küfürlerin yarısı için özür dilerim
  • %92 oldu, az kaldı
  • eski yedeklemeyi de yeni yedeklemeyi de yükledim ama telefon rehberi bomboş :S
  • Yaklaşık 1 saat sürdü.Sanki başka bir cihaz almışım gibi süper oldu
    wise pilot midnight bowling2 prince of persia hd kayıt canlı duvar kağıtları iphone gibi tuş kildi vsss...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderous -- 7 Kasım 2010; 11:07:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.