Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itvcaster

Arkadaşlar ana menüde herşey çok karışık bunları klasör içine alma gibi şeyler yapamıyormuyuz? Örneğin oyunlar ayrı uygulamalar ayrı klasörlerde olsa sık kullandıklarımız orda kalsa falan olmaz mı?

Ana ekranda (1.6 versiyonsa 3 ekran var) boş biryere basılı tutarak klasör oluşturabilirsin, o klasöre isim verebilirsin, içerisine uygulamaları sürükleyerek atabilirsin ;)
  • arkadaşlar peki yeni sürüm çıkınca internetten ne kdr sürede yüklenecek telefona? Kaç tl ya da kontör gidiyor:D bilen var mı beyler?
  • ii aksamlar arkadaslar hani forumda az cok baktim ama bi care bulamadim cunku netim gidip gelior adam akilli dolasamiyorum forumda sorunum su: bende bi xperia x10 kullanicisiyim ve uygulama yuklemek istiyorum yalniz file manager filan yuklemek laizm demisisniz bir turlu telefonuma yukluyemedim nerden nasil oluyo yada herhangi bi link verebilcek varmi avaba direk telefondan giripde telefona indireyim ilgileneneler icin tesekkurler simdiden ...
  • yardim edebilcek yokmu ya:(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

Task Killer tarzı programlar kullanıyorsanız bazen telefon hattı gidiyor tekrar pin ekranı geliyor . Task Killer programında sonk ve geri yukleme bunu allow yapın task bunu kapatmasın sorun duzelecektir bilginize

sonk ve geri yukleme demişsin sonk derken neyi kasteddin anlayamadım?
  • merhaba arkadaşlar,xperia x10i aldım ama mobil uygulamalar konusunda tecrübesizim,market uygulaması yok,bu uygulamayı nasıl yükleyebilirim? ayrıca telefon kablosuz ağlara bağlanmıyor,evdeki kablosuz modeme bağlanmaya çalıştım,modemi görüyor fakat web sayfaları açılmıyor? wifi ile bağlandığında ekranın sağ üst köşesinde şebeke simgesi görülürmü? ayrıca google haritaların kullanımı hakkında bilgi verebilirmisiniz? x10i ile x10 arasındaki fark nedir?sony ericsson sayfasında x10i ile ilgili hiçbir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

yaw aslında herkesin niye bu kadar acele ettiğini anlamıyorum. telefon zaten güzel. android 2.1 kuş mu konduracak da herkes bir an önce yüklemek istiyo ki..
    zaten mt gelmeyecek.

bence konduracak.mt de gelmesın cok onemlı deıl

aynen neden bu kadar aceleciler hiç anlamış değilim. bu arada mt ne oluyor biraz fransız kaldım :S

multitouch'ın kısaltması :)

harbiden bayağı fransız kalmışım teşekkür ederim.

• valla aradaşlar tekofaks garantili olarak aldığım xperia x10 umu dayanamayıp dün root layıp 2.1 yükledim...
    ne söyliyeyim cihaz fena oldu kendini buldu sonunda...
    menü geçişleri ve hele ki yeni hareketli ekran koruyucuları bir harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalender3434

merhaba arkadaşlar,xperia x10i aldım ama mobil uygulamalar konusunda tecrübesizim,market uygulaması yok,bu uygulamayı nasıl yükleyebilirim? ayrıca telefon kablosuz ağlara bağlanmıyor,evdeki kablosuz modeme bağlanmaya çalıştım,modemi görüyor fakat web sayfaları açılmıyor? wifi ile bağlandığında ekranın sağ üst köşesinde şebeke simgesi görülürmü? ayrıca google haritaların kullanımı hakkında bilgi verebilirmisiniz? x10i ile x10 arasındaki fark nedir?sony ericsson sayfasında x10i ile ilgili hiçbir bilgi yok.

modeminizin limitli bağlantısı veya static IP'si olup olmadığını kontrol edin. eğer öyleyse sadece bilgisayarın internet erişimine izin verir. ama ağa kıtılırsınız ve kullanabilirsiniz. örneğin winamp ile kablosuz ağdan şarkı çalabilirsiniz. x10 ile x10i değil de x10a ile x10i desek daha doğru olur. aralarındaki fark farklı bölgeler için üretilmiş olmalarıdır. donanımsal olarak bazı farklılıkları vardır. ama kapital fark değildir. örneğin x10a cihazlar japonya, amerika, kore, hindistan gibi, mobil data iletişimini farklı protokol ile kullanır. 4band denildiğini de duşmuştum. Avrupa ülkelerinde genellike "i" modeller satılır.

• ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN:((( BEN TELEFONU PC YE HER TAKTIĞIMDA PC COMPANİON PROGRAMI AÇILIYOR VEDE "TELEFONUNUZ GÜNCEL" YAZISI ÇIKIYOR...AMA BAZI ARKADAŞLARIMIN BAHSETTİĞİ GİBİ BENDE HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK ANDROİD 2.1 E GEÇMİYOR SANIRIM NASIL OLACAK?SİTEDE ARTIK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ DEDİĞİ HALDE LÜTFEN YARDIM EDİN:((DELİRCEM.... BİRDE HER PCYİ AÇTIĞIMDA PC COMPANİON PROGRAMINDAN GELEN 5 ADET DOSYA AÇMAYA ÇALIŞIYOR BİLGİSAYARIM AMA AÇAMIYOR...
    DOSYALARIN İSİMLERİ:

- Dashboard.htm -Feed1_250.htm -Feed2_123.htm - Feed3_250.htm - Feed4_123.htm

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİSİ OLAN BANA YARDIM ETSİN:(( ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

• modeminizin limitli bağlantısı veya static IP'si olup olmadığını kontrol edin. eğer öyleyse sadece bilgisayarın internet erişimine izin verir. ama ağa kıtılırsınız ve kullanabilirsiniz. örneğin winamp ile kablosuz ağdan şarkı çalabilirsiniz. x10 ile x10i değil de x10a ile x10i desek daha doğru olur. aralarındaki fark farklı bölgeler için üretilmiş olmalarıdır. donanımsal olarak bazı farklılıkları vardır. ama kapital fark değildir. örneğin x10a cihazlar japonya, amerika, kore, hindistan gibi, mobil data iletişimini farklı protokol ile kullanır. 4band denildiğini de duşmuştum. Avrupa ülkelerinde genellike "i" modeller satılır.

teşekkürler
  • arkadaşlar en iyİ RESİMLİ VE VİDEOLU ANALTIMI YAPTIM BURDAN 2.1 GÜNELLEMESİNİ TELEFONUNUZA DİREK ALABİLİRSİNİZ HADİ HAYIRLI OLSUN

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-x10-android-2-1-guncelleme-rehberi-resimli-videolu-anlatim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurk

quote:

Orijinalden alıntı: itvcaster

Arkadaşlar ana menüde herşey çok karışık bunları klasör içine alma gibi şeyler yapamıyormuyuz? Örneğin oyunlar ayrı uygulamalar ayrı klasörlerde olsa sık kullandıklarımız orda kalsa falan olmaz mı?

Ana ekranda (1.6 versiyonsa 3 ekran var) boş biryere basılı tutarak klasör oluşturabilirsin, o klasöre isim verebilirsin, içerisine uygulamaları sürükleyerek atabilirsin ;)

Kralsın üstad
  • Ya arkadaşlar süper uygulamalar oyunlar var ea'nın gameloft'un ama hepsi ücretli bu .apk bir nevi jailbreak mantığı değil mi? bu oyunları bedava oynayamıyormuyuz?
  • ARKADAŞLAR TELEFONUNU 2.1 YAPMAK İSTEYEN HERKEZ İSTER X10İ İSTER X10A EN KISA YOLDAN BURDAN RESİMLİ VİDEOLU ANLATIMLA YAPABİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN 3 GÜN UĞRAŞTIKTAN SONRA HERŞEYİ KENDİM YAPTIM.... YORUMLARIDA OKUYUN :)
    BURDAKİ YÖNTEMDEN DAHA FARKLI VE DAHA KOLAY. EN YENİ GARANTİ YÖNTEM BU ŞUANDA...

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-x10-android-2-1-guncelleme-rehberi-resimli-videolu-anlatim
  • arkadasım benım pc xp yapamadım bı turlu bı yardımcı olsan sana zahmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6089023

arkadasım benım pc xp yapamadım bı turlu bı yardımcı olsan sana zahmet :)

bu linkten tüm detaylarıyla resimli video lu anlatılıyor bir bak 2.1 e geçiş rahatlıkla yapabilirsin..
  • aga bekleyın bı kac gun daha nolcak
    cogumuzun country german .ıngıltere 2.1 e gectı sırada almanya var.gelır 2 3 gunu relax bıraz
  • Şimdi arkadaşlar aşağıdaki adresten indirdim ve yükledim bu değil mi 2.1 nedir bu root yapmadan yapmak istiyorum guncellemeyi zaten bu aşaıdakı guncellemeyı yaptıktan sonra 1.6 gözüküyr halen nedir durum bi anlatır mısınız ?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=tr&lc=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Şimdi arkadaşlar aşağıdaki adresten indirdim ve yükledim bu değil mi 2.1 nedir bu root yapmadan yapmak istiyorum guncellemeyi zaten bu aşaıdakı guncellemeyı yaptıktan sonra 1.6 gözüküyr halen nedir durum bi anlatır mısınız ?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10?cc=tr&lc=tr

root yapmadan su an 2.1 yuklıyemessın.1.6 nın ufak bı guncellemesı vardı yuklemıssen onu yuklemıssındır.az kaldı sabır

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.