Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823115 bu adreste yazılanı yaparak telefonu flashladım.

telefon nordic oldu.

şimdide pc companiondan güncelleme başladı :)))))
  • benhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823115 bu adreste yazılanı yaparak telefonu flashladım.

telefon nordic oldu.

şimdide pc companiondan güncelleme başladı :)))))
  • Recep bilgin varsa bu root olaylari ile paylasirmisin? Ben 2g ve 3g olmak uzere uzun bi sure iphone kullandim. Insan degisiklik istiyo ve askere gidip geldim xperia x10 aldim. Aslinda hala bi yandan 4g mi alsam diye dusunmuyo degilim. Herneyse sonuc olarak jailbreak olaylarini duymussundur. Kendim yukleyip halledebiliyodum. Programlarin icerikleriyle ilgilide az cok bilgim vardi. Ama sony ye gecmem andoid i tanimami sagladi ancak hicbir bilgim yok nedir bu root veya senin yaptigin sey jailbreak gibimi sony nin veya androidin? Konuyla ilgili bilgisi olan diger arkadaslarinda yorumlarini beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staminodia

Recep bilgin varsa bu root olaylari ile paylasirmisin? Ben 2g ve 3g olmak uzere uzun bi sure iphone kullandim. Insan degisiklik istiyo ve askere gidip geldim xperia x10 aldim. Aslinda hala bi yandan 4g mi alsam diye dusunmuyo degilim. Herneyse sonuc olarak jailbreak olaylarini duymussundur. Kendim yukleyip halledebiliyodum. Programlarin icerikleriyle ilgilide az cok bilgim vardi. Ama sony ye gecmem andoid i tanimami sagladi ancak hicbir bilgim yok nedir bu root veya senin yaptigin sey jailbreak gibimi sony nin veya androidin? Konuyla ilgili bilgisi olan diger arkadaslarinda yorumlarini beklerim.

hocam verdiğim adrestekileri yaparsan telefonun ülke kodu değişiyor. şu an android 2.1 e geçiş nordic ülkelerinde var yani iskandinav. benim telefon generic globaldi yani diğer dünya ülkesi.

bu adresten telefonu flaslayrak ülkeyi nordic yapmış oluyosun.

yalnız x10i modellerde işe yarıyo sanırım.

deneyecek arkadaşlar javanın eski sürümünü kaldırıp son sürümünü kursunlar yoksa hata veriyo

• Ben becerdim arkadaşlar.. Debrand ettim telefonu nordic olarak. Güncellemeyi buldu ve şu an yüklüyor. Gelişmeleri bildireceğim birazdan..
  • 2.1de kamerada flash yine otomotik değil açınca sürekli yanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyucel

2.1de kamerada flash yine otomotik değil açınca sürekli yanıyo

vignette programını yukle ondan otomatık flash
  • bende çoktandır xperia kullanıcısıyım listeye eklerseniz sevinirim...
  • igo programını telefona yükledim fakat telefonda sadece küçük bir şey çıktı ekranı tamamen kaplamasını umuyordum yaklaşık sol üstte 4te 1 kadar bir boyutta konumlandı
  • benide listeye ekleyin lütfen
  • ben bilgisayardan dun indirdim yeni guncellemeyi telefona ve internete girince sahibinden gittigidiyor donanım haber gibi sitelerden mesaj atarken çok kolay rakam harf ve sembol yazılabiliyor ve 5 dakikada yazabildiğim 400 karakteri 1 dakikada yazıyorum artık

Android 2.1'deki yenilikler neler?Xperia™ X10
    Android 2.1'e yükseltirken elde edeceğiniz yeni ve gelişmiş özellikler:

HD video kaydetme, 720p MPEG-4
    Bluetooth&trade'la dosya gönderme
    Market'te yeni ek uygulamalar sunulacak
    Yeni Yedekleme ve geri yükleme uygulaması
    Birden çok Google hesabı
    Hızlı kayıtlar
    Canlı duvar kağıtları
    Beş duvar kağıdı/bekleme ekranı
    Geliştirilmiş ekran kilidi
    Timescape güncellendi ve geliştirildi
    Not: Android 2.1'e yükseltme yapıldıktan sonra Android 1.6'ya dönmek mümkün olmayacaktır.

http://img808.imageshack.us/i/dsc0087dk.jpg/

guzel foto çekiyor ama beni de ekleyin yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 2 Kasım 2010; 0:00:39 >

• Esime xperia 10 mini aldim :) cok kucuk telefon yahu, parmaklarimda kalin olunca basamadim tuslarina rahatca :) tam bayan telefonlari. Sormak istedigim xperia 10 minilere navigasyon yuklenebilecek mi? Bulunsun elimizin altinda istedim, mumkunse satin alip yukleriz :)

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

ben bilgisayardan dun indirdim yeni guncellemeyi telefona ve internete girince sahibinden gittigidiyor donanım haber gibi sitelerden mesaj atarken çok kolay rakam harf ve sembol yazılabiliyor ve 5 dakikada yazabildiğim 400 karakteri 1 dakikada yazıyorum artık

Android 2.1'deki yenilikler neler?Xperia™ X10
    Android 2.1'e yükseltirken elde edeceğiniz yeni ve gelişmiş özellikler:

HD video kaydetme, 720p MPEG-4
    Bluetooth&trade'la dosya gönderme
    Market'te yeni ek uygulamalar sunulacak
    Yeni Yedekleme ve geri yükleme uygulaması
    Birden çok Google hesabı
    Hızlı kayıtlar
    Canlı duvar kağıtları
    Beş duvar kağıdı/bekleme ekranı
    Geliştirilmiş ekran kilidi
    Timescape güncellendi ve geliştirildi
    Not: Android 2.1'e yükseltme yapıldıktan sonra Android 1.6'ya dönmek mümkün olmayacaktır.

http://img808.imageshack.us/i/dsc0087dk.jpg/

guzel foto çekiyor ama beni de ekleyin yaw

xperia 10 mini icin gecerlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montecristo35 -- 2 Kasım 2010; 5:15:57 >

• 2.1 ile ses problemi düzeliyormu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayanka

2.1 ile ses problemi düzeliyormu arkadaşlar.

evet düzeliyor
  • Android 2.1 yükleyenler ekran parlaklığında bir değişlik var mı? Hala 65K renk mi?
  • 65 K olayını bilmiyorum ama ekran parlaklık ayarlarında otomatik ayarı yok artık. Birde alarmları ben mi bulamadım yoksa kaldırmışlar mı? anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

beyler sızın x10 unuzun bolgesı neresı benım germany
    ogrenmek ıcın telefon tus kilidinde iken bir kez basıp ekranı aydınlatın.tuş kilidini açmayın.daha sonra;
    1 kere en soldaki tusa(menü)
    2 kere en sagdaki tusa(back)
    1 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sağdaki tuşa
    2 kere en soldaki tuşa
    1 kere en sagdaki tuşa basın

dana sonra service info>modeli info

benımki
    model:x10i
    country:german
    brand:customized

benim telde aynısı...arkadaşlar benide clup eklermisiniz teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-sahin

igo programını telefona yükledim fakat telefonda sadece küçük bir şey çıktı ekranı tamamen kaplamasını umuyordum yaklaşık sol üstte 4te 1 kadar bir boyutta konumlandı

bendede aynı problem var sanırım uyumlu değil...
  • s.a. arkadaşlar x10 almayı düşünüyorum, bu aralar ne kadar a satılıyo bilginiz varmı? nette 900-1200 arası değişiyo, 1000 tl altına garantili bulabilrmiyim?

bide ben aldım şimdiki aklım olsa almazdım diyen varmı :)

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
  • sahibinden.com bak orada sıfır veya ikinci el olarak bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.