Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: samhain

aldık aldıkta iphone kadr etkın kullanamıyoruz :( pil süresi olsun flas açma özelliği olsun sacma sapan ufak tefek sorunları var bence...ama göze güzel geliyor senelerdir itunes tan bunalmıs biri içinde ideal bi cihaz...bide yüklemeler vs gelse tadından yenmez :)

Evet haklısın ama flash derken flash playerdanmı bahsediyorsun, yoksa kameranın flaşından mı anlamadım ama ikisindende bahsediyorsan haklısın. kamera flaşının xenon olmayıp led olması ve manuel olarak açmak zorunda olmak can sıkıcı. Flash player uyumlu olmamasıda aynı şekilde. Ama eski bir iphone'cu olarak sende biliyorsunki iphoneda led flaş dahi yok, ayrıca ondada flash player kullanılamıyordu. Şarj süresine gelince ben gerçekten telefonu çok kurcalayan bir insanım tüm gün elimde ve şarjı 1 günden fazla gidiyor, eğer sürekli kurcalamazsan 2 - 3 gün gidiyor. Bence bu sürede 4"lik bir ekrana harcanan gücüde hesaba katarsan 1500mAh lık pili öyle dediğin gibi kötü değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Leone

quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Slm lar. Kuzen iskoçyada da ona xperia 10 aldırtcaktım.Şansa bir arkadaşı satıyormuş ama simkilitliymiş telefon.300 sterline satıyormuş.Çocuk unlock flmda yaptırmış.Ama bu simkilitli olması kafamı kurcaladı.Ben telefonu güncellediğimde yada root yada işletim sistemini güncellediğimde flm unlock yine kalkarmı?Elimde kalmasın sonra alınca

Soru arada kaynamış ya çok önemli arkadaşlar alıcam bugünlerde yokmu cevap verebilcek?Birde sanırım versiyon 1.6 larda kırılma kolaymışda version 2.01 lerde unlock olayı varmı?

Ben sim kilit konusunu hiç araştırmadım ama bir yerde sim kilit kırılamıyor yazıyordu, ben buna pek inanmıyorum kırılamayacak şey yoktur Bir android forumdada yanılmıyorsam wavesecure diye bir pogramla android işletim sistemine sonradan eklenmiş şifreli korumalı herşeyi kaldırılabildiğini siline bildiğini bu şekilde sim kilidininde kaldırılabildiğini okumuştum. Ayrıca tekrar söylüyorum simkilit olaylarını hiç araştırmamış olsamda, olaya pc mantığıyla bakarsak telefonu güncellemen 1.6 dan 2.1 e geçmen yada 2.1 den 2.2 ye geçmen (ki umarım SE 2.2 ye geçiş için gerekli güncewllemeyi yapar) sim kilidi geri getirmez tam tersine var olan sim kilidinide kaldırması lazım. 1.6 da varsa 2.1 dede vardır. sen xpde cracklediğin oyunu vistada crackliyemiyomusun crackliyosun

Arkadaşlar dogubank ta 70 ytl ye xperia x10 u 2 saniyede açıyorlar daha fazla para vermeyinnnnnnn..Açarız yaparız diyenler üstüne kar koyup aynı yere yaptırıyorlar..Yurt dışından getirecekler arkadaşlar bence oralarda araştırsınlar daha ucuza bu işi halledebileceklerini düşünüyorum.Acelesi olmayan arkadaşlar andorid 2.1 sürümünü beklesinler.Genpa 30 Tl ye telefonda bu işi yaptıgını söylemişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan34 -- 22 Ekim 2010; 10:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

x10 um için fiyat performans olarak almaya karar verdiğim ürün orta segmentte SONY MDR-EX300SL oldu. sennheiser cx300-500 arasında gittim geldim ama,araştırmalarım sonucu hem ses kalitesi hemde telefonla marka uyumu olarak hemde rakam olarak sony ye karar verdim.

arkadasım kullanacak oldugun turkce karaktere basılı tutarsan orada goreceksın diger karakterleri ...
  • Beni de ekleyebilirsiniz..:))
  • arkadaşlar ben wifi ye bağlanıyorum full gösteriyo bağlanıyor ama hiç bir sayfaya giremiyorum ne gibi ayarlları var
  • arkadaşlar bu telefon wireless e bağlı olmadım mı her zaman 3g bağlantı ile durmadan kontor yiyor nasıl yapacağız bunu ?? kapatmak için bir yol gösterin bana ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207
    Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://rapidshare.com/files/420536492/HAWX_X10_grk207.7z
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/24447323/grk207.7z

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

Basta biraz sinir etti oyun ama suanda akiyorun tskler paylasim icin
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

arkadaşlar bu telefon wireless e bağlı olmadım mı her zaman 3g bağlantı ile durmadan kontor yiyor nasıl yapacağız bunu ?? kapatmak için bir yol gösterin bana ??

ayarlar / kablosuz denetimler / mobil ağlar / erişim noktası adları menü dizinine gidin. APN'ler başlığı altında listedeki APN sağlayıcıyı seçin. "Ad" ve "APN" nin ismlerinden birkaç harf silin kaydedin ve çıkın.
  • sağol hocam
  • AndExplorer i kurarasan işini görürü googleandroid sitesindede apk market var gayet başarılı

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-icin-10-gerekli-program?highlight=andexplorer
    bu linkte bulunan 10 programda epey işini görecektir

• --------------------------------------------------------------------------------

AndExplorer i kurarasan işini görürü googleandroid sitesindede apk market var gayet başarılı

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-icin-10-gerekli-program?highlight=andexplorer
    bu linkte bulunan 10 programda epey işini görecektir andexplorer de mevcut
  • Arkadalar googleandroid.gen den asphalt5_3.0.3.apk s497 yi indirdim apk managerdn kurmaya calisiyorum yeterli hafiza yok diyor.273mb tel hafizam var ve3.5 gb da sd hafizasi. Teldeki neredeyse tum programlari ve oyunlari sildim bukadar yer acildi acaba nekadar hafiza gerekli lutfen yardim edin kafayi siyiricam:-(
  • Selam arkadaşlar aino faciasından sonra x10 kesinlikle 10 numara
    benide ekleyin
  • arkadaşlar sony vivaz PRO dan vazgeçtim.. bende Xperia X10 almaya karar verdim yurtdışıundan yada türkiyeden yaklaşık 800 liraya falan gelecek muhtemelen..

AMA aklıma takılan birkaç konu var..
    telefonu elbette kayıt ettiricem ama arıza olursa bakarlarmı ?

birde bunun şarj ömrü iphone 3gs kadar az mı ?
  • Selamlar, 4-5 ay oldu x10 alalı, bulgaristanda aldım, öncelikle pil ömrü az diyenler için 2 ufak güncelleme çıktı, sanırım onları yüklemediniz. Ben de pil ömründen dolayı kullanmaya korkuyodum telefonu fakat şimdi 2 gün çok rahat gidiyor (msn, facebook, oyun, haber siteleri kullanmama rağmen) Telefonunuzdan Ayarlar / Telefon hakkında giriniz, orada Derleme numarası R2BA026 olmalı, eğer öyle değilse güncellemeleri kontrol ediniz. Diğer bir konu benim telefonun kutusundan ekran koruyucu film çıktı, onu yapıştırdım ekran çizilmesin diye fakat yanlış yapıştırdığımdan dolayı 2 gün sonra attı kendisini. Cebimde taşıdığım için ekran çizilmeye başladı, bu yüzden ekran koruyucu film ve deri kılıf siparişi verdim netten. Size de ekran koruyucu yapıştırmanızı ve kılıf içerisinde titiz bir şekilde taşımanızı tavsiye ederim. Karşıdan gelen sesin az olması, multi-touch olmaması, henüz flash desteklemiyor olması, kamera flaşının sensörü olmadığından patlamaması dışında bir şikayetim yok telefondan çok memnunum. 2.1 çıktığı zaman çok daha güzel olacak. Direkt olarak 2.2 froyo çıkması için ben de imza verdim ama bakalım görücez artık. Sanırım yarın çıkıyor 2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

Arkadaşlar benide ekleyin 2gün Oldu Alalı Beyazını aldım

güle güle kullan herkes güle güle kullansın
  • benide eklerseniz sevinirim
  • http://****.com daki *** yerine ne yazmak gerekiyo arkadaşlar yeniyim telefon bölümündede bilmiyorum bunları kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

http://****.com daki *** yerine ne yazmak gerekiyo arkadaşlar yeniyim telefon bölümündede bilmiyorum bunları kusura bakmayın

ra-pid-sha-re (tiresiz)
  • Benide ekleyin arkadaşlar telefon muhteşem daha 3 gün oldu yeni yeni oyun prg vs yüklemeye başladım ama root işlemi yapmadım 2.1 çıkmasını belşemek en mantıklısı sanırım 1 hafta içinde çıkıcakmış sanırsam %70 bütün sitelerde yorumlar bu şeklide fakat benimde şu ŞARJ SÜRESİ az gibi qeliyor çok kısa sürede bitiyor gibi bunu sizler başka nasıl töntem kullandınız günceleme ile bu sorunlar ortadan kalkarmı sizce tşk
  • telefon rehberındeki isimleri nasıl sım karta tasıyoruz?sinir oldum yaa
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.