Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o işlem için marketten program yüklemen gerekiyor. ama hangi program onu ben de bilmiyorum :)
  • beyler 2.1 guncellemesı geldıgınde telefon hafızasındakı ısımler ne olacak?onlar dururumu yoksa sım e kaydetmemızmı lazım?sim e kaydetmemız lazımsa gereken programı paylasırsak guzel olur
  • Arkadaslar selam bende SE Xperia x10 kullanıcısıyım yaklasık bir aydır. Bende herkes gibi 2.1 i bekliyorum. Ancak youtube ayarlarını cözemedim yardımcı olurmusunuz?
  • Merhaba arkadaşlar bende x10 kullanıcısıyım. şu an için üzerinde herhangi bir oynama yapmadım ama devamlı gelişmelerini takip ediyorum. bu ay sonunda çıkacak yeni sürümle aranızda daha aktif olarak yer alacağım. klübe benide ekleyebilirsiniz
  • 2 gun once aldim bende fakat hala telefona attigim dosyalari nerden gorucez bulamadim. telde girmedigim yer kalmadi fakat ulasamadim bir turlu, lutfen yardim edin. apk manager de attim fakat goremiyorum.
  • slm arkadaslar ben daha oncede bakmisdim ben dosya yonedici program ariyorum bulamiyrm nasil lyuklucem yardimci olurmusunzu acil ?
  • birde arkadaslar telefonun dns ayarlari nerden degistiriliyor anlatirmisiniz tskkrler
  • Astro file manager diye bir program var, onunla dosyalari da gorebilirsiniz, uygulama da yukleyebilirsiniz.. onceki sayfalari okuyarak gelirseniz aradiginiz herseyi bulabilirsiniz..
  • telefonda dns ayarlari degisiyormu degisiyorsa nasil degistire bilirim onceki sayfalarda cok alindi yapilmis neyn ne oldugu hic anlasilmiyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sameet

telefonda dns ayarlari degisiyormu degisiyorsa nasil degistire bilirim onceki sayfalarda cok alindi yapilmis neyn ne oldugu hic anlasilmiyor :S

kullaNdıgın internet hesabının üzerine gel düzenle de sonra seceneklere bas. TCPIP den IP DNS adresi secenegine gir. automatic yazan yeri lPv4 yap. sonra asagıya DNS rakamlarını girip kaydet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Ekim 2010; 2:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: sameet

telefonda dns ayarlari degisiyormu degisiyorsa nasil degistire bilirim onceki sayfalarda cok alindi yapilmis neyn ne oldugu hic anlasilmiyor :S

kullaNdıgın internet hesabının üzerine gel düzenle de sonra seceneklere bas. TCPIP den IP DNS adresi secenegine gir. automatic yazan yeri lPv4 yap. sonra asagıya DNS rakamlarını girip kaydet

bu xperiaX10 nun neresinden yapılyo ? internet hesabı derken neyi kasteddiniz anlayamadımda?
  • merhaba beyler extra bir konu açmak istemedim telefon alıcağım ama bir kaç sorum var

x10 dan memnunmusunuz(uygulama oyun tema vs. bulunabiliyormu)
    grafik nasıl(oyunlarda vs.)
    wifi çekim gücü iymidir
    kamerası iyimidir?
    ve en önemlisi işletim sisteminin güncel sürümlerini sorunsuz yükleyebiliyormuyuz(bkz. apple iphone i os4 ü 2g ye bile yükleyebiliyorz)
    ve son sorum n900 almakmı x10 almakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

Yanlış baktığın garanti öyle bir sürüm yok çünkü. Ayrıca Adobe Flash Player 10.1 versiyonu Android işletim sisteminide destekliyor, ama malesef sadece 2.2 foroyo'yu. Xperia X10 şuan 1.6 versiyonunu kullanıyor çok yakında 2.1 versiyona update olacak ama malesef bizler hala flash player desteğinden mahrum kalacağız. İşte bunun gibi nedenler ve çok daha fazlası için Petitiononline.com da X10 cular tarafından imza kampanyası başlatıldı. Sizlerde imza atarsanız sevinirim bakarsınız belki işe yarar.

Şuan için 16184 imza toplanmış durumda.

İmza için

http://www.petitiononline.com/froyo/petition.html

18278 Signatures Total olmuş.

• Benide kaydedermisiniz clubu yararli oldu benim icin genelde telefonla girdigim icin dosyalari indiremiyorum desteklemedigi dosyayi indirmiyor .bu keto
  • Beyler / Bayanlar 1 aylık. 2 yıl gray garantisi altında olan beyaz xperia x10 cihazımı satıyorum. faturası kutusu kulaklığına kadar eksiksiz. Temiz hatasız bir telefon. İstediğim rakam 850TL ilgilenen arkadaslarla irtibata gecebiliriz...
  • mesajım bulunsunda sonra inceliyeceğim
  • Bende 1 ay Desire kullandıktan sonra X10a geçtim çok memnunum, Sony nin yerini başka bişi tutmaz.

Sony nin desteği az kullanıcıya daha 2.1 bekleniyor, htc 2.2 yi bile kendi içinde sürekli güncelliyodu.
  • Arkadaşlar benide ekleyin 2gün Oldu Alalı Beyazını aldım
  • fikrimi değiştirdim almıyorum fiyatı pahalı geldi 1200+ bence pahalı onun yerine w serisinden bir telefon almaya karar verdim fiyat olarak daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volumebak123 -- 24 Ekim 2010; 22:45:42 >
  • bugün bişey farkettim
    telefonu evimdeki bilgisayarıma bağlayınca gayet güzel sorunsuz bağlantı kuruyorum, fakat iş yerimdeki bilgisayarlara taktığımda bağlantı sürekli kopuyor, her saniye bağlandı, bağlantı kesildi diye uyarı veriyor. sanki hızlı bir şekilde kabloyu defalarca takıp çıkarıyormuşum gibi. böyle bir durumla kaşılaşan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.