Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zedge den daha iyi wallpapers icin : flikie wallpapers diye aratin
  • Arkadaşlar o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim. Genel olarak kullanan arkadaşlardan + ve - lerini almak istiyorum ve daha önce kullandıkları telefonları vs yazarak tavsiye edip etmediklerini sormak istiyorum. Benim soracağım sorular
    Multi touch var mı ?
    Dokunmatik ekranı hassas ve kaliteli mi?
    Android güncellemelerinden yararlanabiliyormuyuz? 2.2 mesela?
    İnternette flash çalıştırıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisanus -- 14 Ekim 2010; 23:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisanus

Arkadaşlar o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim. Genel olarak kullanan arkadaşlardan + ve - lerini almak istiyorum ve daha önce kullandıkları telefonları vs yazarak tavsiye edip etmediklerini sormak istiyorum. Benim soracağım sorular
    Multi touch var mı ?

xperia x10 inceleme bolumunde hepsinin cvbı var kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

Arkadaşlar o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim. Genel olarak kullanan arkadaşlardan + ve - lerini almak istiyorum ve daha önce kullandıkları telefonları vs yazarak tavsiye edip etmediklerini sormak istiyorum. Benim soracağım sorular
    Multi touch var mı ?

xperia x10 inceleme bolumunde hepsinin cvbı var kardesim

Cevap için teşekkürler fakat hocam meşgul ediyorum konuyu ama 20 küsür sayfa yazılmış ve konunun ilk sayfası sanırım pek güncel değil çünkü 2.1 çıktığında felan diyor orayı okumak o kadar da kolay değil uzun sürer okuyan sürekli takip eden arkadaşlarımız var yukardaki sorularımı cevaplayabilirler ve tavsiyelerini eklerlerse çok güzel olur.

• arkadaşlar ben bu telefonu 2 gündür kullanıyorum.
    cihaz gerçekten çok güzel ama benim şöyle bir sıkıntım var telefonla konuşurken karşı taraf sesimi bazen duymuyor hatta bir cızırtı sesi geldiğini ve o zaman sesimi duymadığını söylüyor bende çok nadir olarak o cızırtı sesini 1-2 defa duydum. karşı tarafa duyduğumu söylediğimde de zaten o zaman cızırtının çok yüksek sesle çıktığını söylediler bana. birde kulaklıkla konuştuğum zaman bu tarz bir sorun olmuyor. demin se update service ile de update ettim ama gene aynı sorun devam ediyor. büyük ihtimalle donanımsal bir sorun. gene de sizlerle paylaşmak istedim. bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu diye belki yazılımsal olabilir (yada keşke öyle olsa). :)
  • quote:

Multi touch var mı ?

Multi touch yok.
    Dokunmatik hassasiyeti müthiş.
    Şu an Android 1.6 sürümlü.Çok yakında 2.1 güncellemesi gelecek ve ardından 2.2.

İnternette flash yok. 2.1 sürümünde gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 15 Ekim 2010; 1:43:31 >
  • ben xperia x10 u alırken 16k renk oldugunuda ,multıtouch olmadıgınıda,goruntulu konusma olmadıgınıda ve 1.6 surumunu kullandıgınıda bılıyordum.ama ona ilk goruste carpılmıstım, begendım ve aldım.isterse hep 1.6 da kalsın android sorun yok yinede kullanırım :)begenıyosan al bence kardesım.se nın servısı yok garantısı yok flan bence bunlarda cok onemlı deıl.bu tur telefonlar artık cok andaval kullanıcı hataları olmadıktan sonra pek sorun cıkarmıyorlar.
  • Otomatik flash ta fotograf cekmek icin vignette diye bi program var ama demo.full surumu varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.

mkoyak abim haklısın da şimdi ben kendim sordum öle dedi müşteri hizmetlerinden abim bir herkes arasa sorsa hiçdiğil millet biraz rahatlar hem müşteri hizmetleride talep olduğunu görür dediğim gibi

inşallah 2.2 de gelir. harika olur. aslında bu işleri yalayıp-yutmuş yazılımcı arkadaşlar, SE'yi beklemeden 2.1 ve 2.2'yi xperia x10'da çalıştırıyorlar. youtube'a girip "xperia x10 android 2.1" diye aratın izleyin.
  • İşletim sisteminin 2.2'ye yükseltilmesi için imza kampanyası ile ilgili yazılar okumuştum forumda. İnternette dolanırken şöyle bir şey buldum. Bir imza kampanyası. Hazır yazılı istek metninin altına tıklayıp, katılmış oluyorsunuz. Belki ilginizi çekebilir.

http://www.petitiononline.com/froyo/petition.html
  • merhaba

ben sadece bir xperiacı değil dibine kadar sony ciyim. dünyanın en büyük markası olarak görüyorum, ve diyorum ki sony bir işe el atarsa bir pazara girerse en iyisini yapar, bu konu da lcd piyasasında kısa sürede kendini göstermesinden belli oluyor...

gelelim xperiaya aldım ama ben yaklaşık 1980-81 den beri çocukluğumdan beri elektronik eşyalarla haşır neşir olduğum için artık elime alıp bakmaya nefret ediyorum, bir elektronik mühendisiyim ama arkadaşın biri yukarıda yazmış, herşeyi hallettim ekledim çıkardım vs, eskiden olsa bunları ben yapardım ama hani yanımda olsa da bana da yapsa keşke..

gelgelelim asıl konumuza... ben attığım film veya belgeselleri izlemek istiyorum, gün içinde boş zamanım oluyor ama bazı zamanlar dışarda, forumlarda bir yerde okumuştum flash player yükleme onun yerine şunu yükle çok başarılı diye ama ben hala atamadım bir video player.. bu konuda yardımcı olursanız..

bir de bu androidden şimdilik pek hoşlanmadım, oyunları bilgisayara attıktan sonra cep telefonuna atıp mı kuracağız? atarsak cep telefonunu kullanarak mı yoksa bilgisayara takıp, bilgisayaraı kullanarak mı yükleme işlemini yapacağız.... androidi sevmedim ama galiba önü açık ve sonunda alışacağım..

bir de windows mobile işletim sistemi tabanlı olsaydı explorer olacaktı, web browserdan ben bir şey anlamadım, adres çubuğu yok, herşeyi google'a yazıp o şekilde buluyorum, o da gmail hesabıma girdikten sonra, gmail hesabımı aklnda tutsa yetecek her defasında bunları yapınca kuduryor insan... konu ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, elime alırsam çok yazacağım eminim :) hoşçakalın

• quote:

Orijinalden alıntı: yelegu

merhaba

ben sadece bir xperiacı değil dibine kadar sony ciyim. dünyanın en büyük markası olarak görüyorum, ve diyorum ki sony bir işe el atarsa bir pazara girerse en iyisini yapar, bu konu da lcd piyasasında kısa sürede kendini göstermesinden belli oluyor...

gelelim xperiaya aldım ama ben yaklaşık 1980-81 den beri çocukluğumdan beri elektronik eşyalarla haşır neşir olduğum için artık elime alıp bakmaya nefret ediyorum, bir elektronik mühendisiyim ama arkadaşın biri yukarıda yazmış, herşeyi hallettim ekledim çıkardım vs, eskiden olsa bunları ben yapardım ama hani yanımda olsa da bana da yapsa keşke..

gelgelelim asıl konumuza... ben attığım film veya belgeselleri izlemek istiyorum, gün içinde boş zamanım oluyor ama bazı zamanlar dışarda, forumlarda bir yerde okumuştum flash player yükleme onun yerine şunu yükle çok başarılı diye ama ben hala atamadım bir video player.. bu konuda yardımcı olursanız..

bir de bu androidden şimdilik pek hoşlanmadım, oyunları bilgisayara attıktan sonra cep telefonuna atıp mı kuracağız? atarsak cep telefonunu kullanarak mı yoksa bilgisayara takıp, bilgisayaraı kullanarak mı yükleme işlemini yapacağız.... androidi sevmedim ama galiba önü açık ve sonunda alışacağım..

bir de windows mobile işletim sistemi tabanlı olsaydı explorer olacaktı, web browserdan ben bir şey anlamadım, adres çubuğu yok, herşeyi google'a yazıp o şekilde buluyorum, o da gmail hesabıma girdikten sonra, gmail hesabımı aklnda tutsa yetecek her defasında bunları yapınca kuduryor insan... konu ile yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler, elime alırsam çok yazacağım eminim :) hoşçakalın

fılm izlemek ıcın rock player ı yukleyebılırsın.browser sorununuda opera programını yukleyıp halledecegini umuyorum

• abiler 45 dk önce arkadaşıma mesaj attım sonra hat gitti ve hala yok hat takılı değil uyarısı veriyo ve ht sinyal yerinin üzerinde çarpı işareti var başka vodafone hat taktım benim hattımdan mı acaba diye o hatta da aynı şeyi yaptı telefondan kaynaklanıyo bi zahmet bilgisi olan paylaşsın lutfen yardım edin
  • aynı sey benımde basıma gelmıstı sanırım ucak modunda kullanıyorsunuz su telefonu.ayarlardan kablosuz denetimlere gir ordan ucak modunu devre bırak sorunun cozulecektır sanırım.tabi anlattıgınız seyı dogru anladıysam...
  • nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmm ediiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• yok abi uçak modunda değil çatlayacam yaaaaa nasıl olur daha iki haftalık tel yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

yok abi uçak modunda değil çatlayacam yaaaaa nasıl olur daha iki haftalık tel yaaa

peki hattı taktıgında pın kodunu gırdınız mı yoksa direkt olarak masaustune mı gelıyor.

• abi sorunu hallettim anlatacam sonra
  • aynı sorunla bende karşılaştım bir iki kere açma düğmesine 2-3 sn basılı tutunca mod değişikliği penceresi geliyor oradan uçuş modunu etkinleştirip bir süre sonra tekrar normal oda alınca düzeliyor
  • co pilot navigasyon programı.öncelikle uygulama için teşekkürler bende indirdim ve kullanıyordum çok güzel bir program ama bu gün uyarı verdi.(üzgünüz google checkout sipariş numaranız geçersiz diyor 15 haneli bir numara istiyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz?mailime öyle bir numara gelmedi sadece benim girdiğim şifre geldi ve zaten ben onu kullanmıyordum ekranda ''atla'' ya dokunup programı kullanıyordum ..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.