Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

kilit yönü şu şekilde değişir: kilit açmadan hareketin bittiği noktaya dokunun ve sağa-sola kaydırın.

Teşekkürler mkoyak, ben herne kadar arkadaşa bulurum desemde hatırlayamamıştım bir türlü, kafayı yemek üzereydim

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

ekran için en iyisini önermişsin +1907 birde kılıf almak isteyenler için samsung un bir kılıfı var tam uyuyor birkaç gün sonra gidip alıcam şuan modeli aklımda değil aldığımda bakıp sizlere burdan yazarım...

Bahsettiğin kılıf nasıl bilmiyorum ama madem X10 un var, samsung kılıfı kullanma en azından kılıfın üzerinde Sony Ericsson yazsın derim ben Ben şunu kullanıyorum ve tavsiye ederim alacaklara.

http://urun.gittigidiyor.com/SonyEricsson-x10-Xperia-Hakiki-DERI-KILIF_W0QQidZZ31267266

inan dışarda gezerken bi avea bayisine girmiştim o sırada kılıflara bakarken görmüştüm sordum sony ericsson için varmı diye yok demişti ondan demiştim ayrıca kılıf önerin için ayrıca teşekkür ederim hepsiburada da filan baktım bulamamıştım sayende alıcam o gittigidiyordakini :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur6089023

arkadaslar benıde ekleyebılırsınz 2 aydr kullanıyorum xperia gayet memnunum bi sorum olcaktı bu arada yenı actıgımız klasore nasıl ısım verebılıyorz yapamadımda :)

Oluşturduğunuz klasörü açın. Açılan pencerenin üst kısmındaki bar'a basılı tutun (Klasörün adının yazılı olduğu bar)
  • merhaba arkdaşlar.
    bende Fazst end furios oyunda sürekli takılma var .heralde kaldırmıyor.ama daha güçlü işlemcili android tlf varmı ki bunu kaldırıan ?bilen varsa yazabilirmi ?.

hero of sparta legal -değil diyip oyundan atıyor.acaba ne yapmalıyım.herşeyi denedim .uçak modu dahil. ? oynayabilen varmı.
    ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

arkadaslar asphalt 5 in linklerini goremiyoruz yıldızlı olan yerlere ne gelıcek:) yada ozelden atarsanız sevnırm

ra pid sha re yazacaksın.

quote:

Orijinalden alıntı: zedok

1,5 aydır bu cihazı kullanmaktayım genel olarak telefondan memnunum, gelelim memnun olmadığım yönlerine malzeme kalitesi vasatın üzeri (ekranın sağ alt tarafı aldığımdan beri gıcırdıyor belki bana denk gelmiştir) , kulaklık sesi inanılmaz derecede az, batarya ömrü bu tür cihazların içinde vasat düzeyde(muadili telefonlar da 2 gün) 12 saat zor gidiyor şarjı ki normal bir kullanım standardında (bu arada sadece GSM bandı açık)
    bu arada birşey sormak istiyorum, dışarıdan yüklemiş olduğum mp3leri zil sesi yapıyorum ancak uyarı ve mesaj sesi yapamıyorum.

Bence senin telefonuna has sorunlar bazıları, bende bir aydan fazla süredir kullanıyorum. Bahsettiğin gıcırtı yok, ve ben malzeme kalitesindende memnunum. Kulaklık sesi ve karşıya sesin boğuk gidiyor olması genel bir problem o hepimizde var malesef. Ama şarj konusuna gelirsek 12 saat değil. ben günde en az 2 saat telefon görüşmesi yapan bir insanım, ve sürekli telefonla bir şeyler yapıyorum. En azından bu başlıgı takip eden arkadaşlar ne kadar kurcaladıgımın farkındadır benim şarjım 1 gün gidiyor. Geçenlerde iş yogunlugum nedeni ile telefonu sadece telefon olarak kullandım ve şarjım 2 buçuk gün gitti. Mp3 leri uyarı veya mesaj sesi alarm sesi yapmak için her menüde yani mesaj için mesaj menüsünde, alarm için alarm menüsünde ayarlara girip oradan yapacaksın.

quote:

Orijinalden alıntı: zom.zombie

Merhaba ,
    10 gündür xperia x10 kullanıcısıyım,şarj sorunundan dolayı servise göndermiştim benden çok kullandılar saolsun 20 güne geldi.Vatan bilg. saolsun ...

MediaSpace bölümünde Albümlerde Web Fotoğrafları kısmında Facebook hesabına ait fotoğraflara bakmak istiyorum lakin, Bilinmeyen Hata uyarısı veriyor.Çözümünü bilen varmı acaba?

Aramıza hoşgeldin. Facabook a dair pek bişey kullanmadığım için öyle bir problemle karsılasmadım, oyüzden sorununa çözüm öneremeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: ugur6089023

arkadaslar benıde ekleyebılırsınz 2 aydr kullanıyorum xperia gayet memnunum bi sorum olcaktı bu arada yenı actıgımız klasore nasıl ısım verebılıyorz yapamadımda :)

Sende hoş geldin, klasörü aç, klasör yazısının oldugu pencerenin mavi olan kısmında parmagını bir süre basılı tut, isim verme menüsü açılacak.

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

inan dışarda gezerken bi avea bayisine girmiştim o sırada kılıflara bakarken görmüştüm sordum sony ericsson için varmı diye yok demişti ondan demiştim ayrıca kılıf önerin için ayrıca teşekkür ederim hepsiburada da filan baktım bulamamıştım sayende alıcam o gittigidiyordakini :))

Yardımcı olabildiğime sevindim. En azından üzerinde samsung değil Sony Ericsson yazacak

• quote:

Orijinalden alıntı: selim d

merhaba arkdaşlar.
    bende Fazst end furios oyunda sürekli takılma var .heralde kaldırmıyor.ama daha güçlü işlemcili android tlf varmı ki bunu kaldırıan ?bilen varsa yazabilirmi ?.

hero of sparta legal -değil diyip oyundan atıyor.acaba ne yapmalıyım.herşeyi denedim .uçak modu dahil. ? oynayabilen varmı.
    ??

Telefonunun markası ne X10 mu? Ben buraya eklediğim her oyunu önce kendim deniyor sonra ekliyorum, çalışmayan yada sorun çıkaran hiç bir oyunu eklemiyorum. Eğer telefonun X10 olduğu halde takılma yapıyorsa, telefonunun memory si azalmış işlemci çok yogun olabilir bunu advanced task manager ile çözebilirsin. çünkü bende şimdiye kadar hiç takılma yapmadı.

Hero of spartayı kaldır aynen dedğim gibi kur illegal demeyecek çünkü ben şuan oyunu bitirmek üzereyim

• cvp için tşk ler grk207 bey.

evet tlf SE xperia x10 beyaz. zaten sizden gelen bu prg leri ve oyunları kurdum yükledim çok güzel ellerinize sağlık.
    ben biraz daha bakayım , bir şu fast and furious oyununa çözebilecem mi. :)
    tşk ler bilgilendirme için.kolay gelsin
  • quote:

cvp için tşk ler grk207 bey.

evet tlf SE xperia x10 beyaz. zaten sizden gelen bu prg leri ve oyunları kurdum yükledim çok güzel ellerinize sağlık.

Hero of Sparta oyununda, bir ihtimal senin sd karta attığın hos klasörü yanlış yerde olduğu için o hatayı veriyor olabilir. Sd kart altında gameloft klasörü varsa benim verdiğim hos klasörünü onun altına at. eğer yoksa önce gameloft klasörü oluştur hos klasörünü onun içine at. Dediğim gibi ben sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

fast and furious tada dediğimi bir dene istersen, bakalım o şekilde çözülecekmi.

• Arkadaşlar bu telefonu Polat Alemdar kullanıyor Kurtlar vadisinde geçen bölümde gördüm.Tabi markayı falan sansürlemişler ama hem SonyEricsson yazısu belli oluyordu hemde telefonun tipi kendini zaten gösteriyordu
    Helal olsun Sonyericsson Helal sana Polat Alemdar
  • teşekkürler
  • X10 KULLANICI LİSTESİNE BENİDE EKLEYİN PAYLAŞIMLAR İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar bugun itibarı ile bende aranıza katılmıs bulunmaktayım listeye benide eklerseniz sevinirim.
  • tesekkur ederım saol kardesım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

cvp için tşk ler grk207 bey.

Hero of Sparta oyununda, bir ihtimal senin sd karta attığın hos klasörü yanlış yerde olduğu için o hatayı veriyor olabilir. Sd kart altında gameloft klasörü varsa benim verdiğim hos klasörünü onun altına at. eğer yoksa önce gameloft klasörü oluştur hos klasörünü onun içine at. Dediğim gibi ben sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

fast and furious tada dediğimi bir dene istersen, bakalım o şekilde çözülecekmi.

hero of spartayı sildim , tekrar kurdum şimdi çalıştı heralde data dosyalarını görmede problem olmuş.aynı işlemi yaptım tekrar oldu.

fast and furios da task managerden hepsini kapattığım halde az az donma oluyor.yani donma derken yanlış anlaşılmasın ama fps olarak göze 24 ten aşagısı akıcı gelmez .burdada sürekli 20 civarı . zamanında pc de sırf 3-5 kare fazla görebilmek için yeni parçalar alırdık.overclockta sınır tanımayanlardanım :) .aldığım sistemi yer yer yüzde 70-80 overclock yaparım sırf akıcı olsun diye oyunlar.ya bunun olacağı bu kadar yada benim tlf da hata var.olmassa video ya alayım buraya koyarım.

ek olarak belki şöyle anlatabileyim shiftte çok akıcı iken fast and furiosda akıcı değil.2 oyunda yüklü olan arkadaşlar da yorum yaparsa memnun olurum.

• kardeş nfs shift in save doyasını geri koyarsan zahmet olmazsa açılmıyorda.oyun çok zor bu çok işe yarıcak
  • Orijinalden alıntı: grk207

arkadaslar asphalt 5 in linklerini goremiyoruz yıldızlı olan yerlere ne gelıcek:) yada ozelden atarsanız sevnırm

ra pid sha re yazacaksın.

eyw kardesım .2.1 surumu gelcek ben telefonu yenı kesfetmeye basladım sayenızde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 14 Ekim 2010; 0:53:19 >
  • slm arkadaşlar benim telefon 3g işaretini gösteriyor ama 3gli konuşma yapamıyorum ben mi beceremiyorum anlamadım yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

slm arkadaşlar benim telefon 3g işaretini gösteriyor ama 3gli konuşma yapamıyorum ben mi beceremiyorum anlamadım yardım edermisiniz.

enfornog bey belki hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama tlf da görüntülü konuşma mevcut değil.tek kamera var ve oda arka tarafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweredbyofk

X10 KULLANICI LİSTESİNE BENİDE EKLEYİN PAYLAŞIMLAR İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

quote:

Orijinalden alıntı: tonyhawk

arkadaşlar bugun itibarı ile bende aranıza katılmıs bulunmaktayım listeye benide eklerseniz sevinirim.

Hoşgeldiniz arkadaşlar, isimleriniz hemen ekleniyor.

quote:

hero of spartayı sildim , tekrar kurdum şimdi çalıştı heralde data dosyalarını görmede problem olmuş.aynı işlemi yaptım tekrar oldu.

fast and furios da task managerden hepsini kapattığım halde az az donma oluyor.yani donma derken yanlış anlaşılmasın ama fps olarak göze 24 ten aşagısı akıcı gelmez .burdada sürekli 20 civarı . zamanında pc de sırf 3-5 kare fazla görebilmek için yeni parçalar alırdık.overclockta sınır tanımayanlardanım :) .aldığım sistemi yer yer yüzde 70-80 overclock yaparım sırf akıcı olsun diye oyunlar.ya bunun olacağı bu kadar yada benim tlf da hata var.olmassa video ya alayım buraya koyarım.

ek olarak belki şöyle anlatabileyim shiftte çok akıcı iken fast and furiosda akıcı değil.2 oyunda yüklü olan arkadaşlar da yorum yaparsa memnun olurum.

Diğer arkadaşlarda bir yorum yapsın bakalım, onlarda durum nasıl.

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

kardeş nfs shift in save doyasını geri koyarsan zahmet olmazsa açılmıyorda.oyun çok zor bu çok işe yarıcak

Rardan çıkardığın dosyaları, oyunun SD KART altında. Android\data\com.ideaworks3d.nfsshift\files olarak klasör oluşturmuş olması lazım. rardan çıkanları files klasörünün altına atarsan sanırım olacaktır. daha önce denemedim ama olması lazım.
    http://www.speedyshare.com/files/24684338/grk207.rar

quote:

eyw kardesım .2.1 surumu gelcek ben telefonu yenı kesfetmeye basladım sayenızde

Keyifli oyunlar

• Ayfoncuların:) sadece kendilerine has zannedip sağda solda çıkarıp gösterdikleri, özellikle çoçuklar için çok eğlenceli bir uygulama olan Talking Tom Cat uygulamasını hepiniz bilirsiniz.

İşte o ve 2 yeni versiyonu daha

http://www.speedyshare.com/files/24684395/TA_GRK207.rar
    Alternatif
    http://hotfile.com/dl/75889349/c97037e/TA_GRK207.rar.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

slm arkadaşlar benim telefon 3g işaretini gösteriyor ama 3gli konuşma yapamıyorum ben mi beceremiyorum anlamadım yardım edermisiniz.

enfornog bey belki hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama tlf da görüntülü konuşma mevcut değil.tek kamera var ve oda arka tarafta

o önde kamera gibi görünen şey kamera değil, yakınlık sensörü.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.