Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yorumları bir kaç saattir okuyorum market,wifi.2.1 falan deniliyor size komik gelicek ama ben bunların hiç birini bilmiyorum (:
    ama telefonun özellikleri hoşuma gitti..
    Soruma gelicek olursak ben bu sizin dediğiniz programları indirmeden gprs veinternet'e rahat giriş yapabilirmiyim??

şimdiden tskler
  • Google Android Forum sitesinde daha fazla uygulama mevcut
  • Merhaba,
    Bir problemi birlikte çözebilir miyiz?
    Kamera özelliğinde flaş nasıl aktif hale getirilir bir türlü çözemedim.
    User Guide indirip baktım ve sanki lamba ikonum yok :(
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • grooveshark tadında bı program yokmu?grooveshark bı sure sonra paralı uyelık ıstıyor.pandora yuklıyım dedım o da turkıyede kullanılmıor galıba?radyolardan da sadece fenomen ın app bulabıldım beyler yardım edersenız sevınırım sayenızde telefondan daha zevk almaya basladım
  • Arkadaşlar sony ericson Xperia X10 730 YTL sıfır kutusunda açılmamış isteyen benimle irtibata geçsin..
  • güncellemeyi bekliyordum

ama artik alacagim kesinlesti

bir degil iki tane hemide. o yüzden listeye beni de ekleyebilirsiniz.
  • Herkese cevap vermeye çalışayım elimden geldiğince.

quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

arkadaşlar bende samsung i8910 var xperia x10 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak
    hd video kayıt ediyormu
    divx film oynatabiliyormu orjinalinde yok biliyorum ama belki divx programı vardır diye soruyorum
    radyosu varmı
    ekran sizce samsung galaxy s yada wawe ye göre nasıl yani parlaklık ve canlılık açısından soruyorum
    multi touch varmı en azından oyunlarda olsa yeter
    ücretsiz navigasyon yüklenebiliyormu

Hd kayıt şuan için yok ama 1 en geç 2 ay içinde olacak.
    Evet divx oynatılabiliyor.
    radyosu yok.
    Samsungun Amuled ekranının görüntüsü daha canlı.
    multitouch yok.
    evet yüklenebiliyor.
    Ve sevgili arkadasım bana yardım edecek yokmu diye kızıyorsun belki cevap verilmediği için belki ama. bu başlıgı ilk sayfasından okusan zaten herşeyin cevabı var. Okumaktan zarar gelmez

quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Beninde alınanlar listesine ekleyin lütfen ilgili kişi kimse benide eklerse sevinirim Xperia X10 bence çok güzel telefon kim ne derse desin deli deli deli.. :)

quote:

Orijinalden alıntı: ramtham

Yeni bir üye daha kabul edermisiniz?
    :)
    Saygılarımla,

quote:

Orijinalden alıntı: SonyEricsson Via

merhaba. bende 5 günden beridir x10sahibiyim vede memnuniyetle kullanıyorum... telefon genel olarak çok iyi. hatta hız konusunda bundan ötesi yok sanırım... ufak bir iki geliştirmesi 2.1ile gelecek ve cihaz kusursuz olacak. bu arada sony e live wiew ekranları piyasaya önümüzdeki ay çıkıyor ve cihazlar 2.1 ile çalıştıklarından dolayı %101 ihtimalle önümüzdeki ay 2,1 kulanıcısı olacağız.:)

quote:

Orijinalden alıntı: deve3182

Benide Gruba Yazın Lütfen...:) ßende 1 aydır xperia x10 sahibiyim yeni yeni alışıyorum telefona şu an için memnunum saygılar iyi akşamlar:)

quote:

Orijinalden alıntı: etkafaateş

güncellemeyi bekliyordum

ama artik alacagim kesinlesti

bir degil iki tane hemide. o yüzden listeye beni de ekleyebilirsiniz.

Hepiniz aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, isimleriniz eklenmiştir

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

saolun bütün oyunları (güçbela) indirdim hepsi süper sanki xperia x 10 la ipad da shift oynuyo gibiyim süper oyunlar.ashalt 5 i trial indirmiştim 5 dolar vercektim vermekten kurtardınız saolun ama gene sorunum var asphalt 5 shift ve hawx ın 100 save dosyası varsa verirseniz çok sevinirim ve nereye atacağımı bilmiyorum.şimdiden teşekkür ederim

Nfs yi %100 olmasada vermiştim, ama açıkçası diğer oyunları pek oynamadım. Hero of sparta yı bitirmek üzereyim istersen onu verebilirim ama

quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

benıde ekleyın beyler.telefon 10 numara amma lakin şu renk olayı 65k olayı cok garıp neden cok mrk edıyorum?çok çok onemlımı renk olayı?bu kadar onemlıyse se nıye 65k ?

Ekran olayını malesef X12 ile çözecekler. X12 ile amoled ekrana geçiyorlar. Ama açıkçası evet arada bariz fark olsada, hatta ben ekrana Antifinger print kaplayarak dahada matlastırmış olsamda benim için yeterli ekran.

quote:

Orijinalden alıntı: .Ezel

Bende bu teli almayı düşünüyorum ama..
    yorumları bir kaç saattir okuyorum market,wifi.2.1 falan deniliyor size komik gelicek ama ben bunların hiç birini bilmiyorum (:
    ama telefonun özellikleri hoşuma gitti..
    Soruma gelicek olursak ben bu sizin dediğiniz programları indirmeden gprs veinternet'e rahat giriş yapabilirmiyim??

şimdiden tskler

Yapabilirsin. hiç birşey yüklememeden. Wi-fi (wireless) ve 3G yani gsm operatörünün internet sağlayıcısıyla internette sörf yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: ramtham

Merhaba,
    Bir problemi birlikte çözebilir miyiz?
    Kamera özelliğinde flaş nasıl aktif hale getirilir bir türlü çözemedim.
    User Guide indirip baktım ve sanki lamba ikonum yok :(
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, hemen çözelim

Kamerayı açtığında atta en soldaki tuşa bastıgında çıkan menüde gelişmiş ayarları seç. Açılan menüde fotoğraf ışığını seçip açık yap. Yalnız malesef otomatik değil, Flaşlı çekmek istediğin her fotoğraf için bunu yapman gerekiyor.

quote:

bıde kalıtelı wallpaper arıyorum zedge dısında....

Ben zedge i kullanıyorum, eğer bulursan banada haber ver

• kamerayı çalıştırıp sol alttaki menü tuşuna basın. oradan gelişmiş ayarları ve fotoğraf ışığını seçin.
  • arkadaslar bide antifinger kaplama arıyorum.gittigidiyordan almıstım ama cok dandık cıktı.telefonu ilk aldıgım zaman ıcınden cıkanla cok farklıydı.bıldıgınız bı yer varsa lınk atarmısınız
  • X10 cihazimda ekran kilidi ilk aldigimda soldan saga dogru aciliyor olmasina ragmen nasil oldugunu anlayamadim ama tersi yone dogru (sagdan sola) acilmaya basladu.bunu nasil degustirebulirim?
  • Geçenlerde abimin telefonu ile oynuyordum, telefonun tuş kilidi bi acayip böyle parmağınla bazı noktaları bi araya getirince kilit açılıyor felan? fakat ben o işlemi 5 kere yanlış girdim ve telefon kilitlendi sonra dedi ki" Google hesabınızla oturum açın" email adresi felan yazmak için bir yer çıktı fakat abim email hesabını aktif etmemiş daha önce, şimdi biz bu sorunu nasıl aşıpta telefonu açabiliriz veya telefona nasıl format atabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

X10 cihazimda ekran kilidi ilk aldigimda soldan saga dogru aciliyor olmasina ragmen nasil oldugunu anlayamadim ama tersi yone dogru (sagdan sola) acilmaya basladu.bunu nasil degustirebulirim?

Onu bende değiştirmiş sonra tekrar geri almıştım ama şuan nereden yaptığımı bulamadım birazdan bulur yazarım.

quote:

Orijinalden alıntı: poykir

Geçenlerde abimin telefonu ile oynuyordum, telefonun tuş kilidi bi acayip böyle parmağınla bazı noktaları bi araya getirince kilit açılıyor felan? fakat ben o işlemi 5 kere yanlış girdim ve telefon kilitlendi sonra dedi ki" Google hesabınızla oturum açın" email adresi felan yazmak için bir yer çıktı fakat abim email hesabını aktif etmemiş daha önce, şimdi biz bu sorunu nasıl aşıpta telefonu açabiliriz veya telefona nasıl format atabiliriz?

Aşağıdaki linkten update servisi indirip bilgisayarınıza kurun. Programı çalıştırıp, ordada yazdıgı gibi telefonunuzun sağ alt kösedeki tuşa basılı tutarak usb kablosunu bağlayın, ondan sonraki işlemler sadece ileri ileri demekten ibaret. Telefon en son versiyola yeniden kurulacaktır.

http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1286193229/Update_Service_Setup-2.10.10.9.exe

quote:

arkadaslar bide antifinger kaplama arıyorum.gittigidiyordan almıstım ama cok dandık cıktı.telefonu ilk aldıgım zaman ıcınden cıkanla cok farklıydı.bıldıgınız bı yer varsa lınk atarmısınız

Ben hepsiburadadan, aşağıdakini aldım, ekranda matlık yaptı ama kullanımından memnunum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 11 Ekim 2010; 15:20:37 >

• kilit yönü şu şekilde değişir: kilit açmadan hareketin bittiği noktaya dokunun ve sağa-sola kaydırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

X10 cihazimda ekran kilidi ilk aldigimda soldan saga dogru aciliyor olmasina ragmen nasil oldugunu anlayamadim ama tersi yone dogru (sagdan sola) acilmaya basladu.bunu nasil degustirebulirim?

Onu bende değiştirmiş sonra tekrar geri almıştım ama şuan nereden yaptığımı bulamadım birazdan bulur yazarım.

quote:

Orijinalden alıntı: poykir

Geçenlerde abimin telefonu ile oynuyordum, telefonun tuş kilidi bi acayip böyle parmağınla bazı noktaları bi araya getirince kilit açılıyor felan? fakat ben o işlemi 5 kere yanlış girdim ve telefon kilitlendi sonra dedi ki" Google hesabınızla oturum açın" email adresi felan yazmak için bir yer çıktı fakat abim email hesabını aktif etmemiş daha önce, şimdi biz bu sorunu nasıl aşıpta telefonu açabiliriz veya telefona nasıl format atabiliriz?

Aşağıdaki linkten update servisi indirip bilgisayarınıza kurun. Programı çalıştırıp, ordada yazdıgı gibi telefonunuzun sağ alt kösedeki tuşa basılı tutarak usb kablosunu bağlayın, ondan sonraki işlemler sadece ileri ileri demekten ibaret. Telefon en son versiyola yeniden kurulacaktır.

http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1286193229/Update_Service_Setup-2.10.10.9.exe

quote:

arkadaslar bide antifinger kaplama arıyorum.gittigidiyordan almıstım ama cok dandık cıktı.telefonu ilk aldıgım zaman ıcınden cıkanla cok farklıydı.bıldıgınız bı yer varsa lınk atarmısınız

Ben hepsiburadadan, aşağıdakini aldım, ekranda matlık yaptı ama kullanımından memnunum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-steinheil-anti-parmak-izi-onleyici-ekran-koruyucu-sony-ericsson-xperia-x10/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifssteinx10

ekran için en iyisini önermişsin +1907 birde kılıf almak isteyenler için samsung un bir kılıfı var tam uyuyor birkaç gün sonra gidip alıcam şuan modeli aklımda değil aldığımda bakıp sizlere burdan yazarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

kilit yönü şu şekilde değişir: kilit açmadan hareketin bittiği noktaya dokunun ve sağa-sola kaydırın.

Teşekkürler mkoyak, ben herne kadar arkadaşa bulurum desemde hatırlayamamıştım bir türlü, kafayı yemek üzereydim

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

ekran için en iyisini önermişsin +1907 birde kılıf almak isteyenler için samsung un bir kılıfı var tam uyuyor birkaç gün sonra gidip alıcam şuan modeli aklımda değil aldığımda bakıp sizlere burdan yazarım...

Bahsettiğin kılıf nasıl bilmiyorum ama madem X10 un var, samsung kılıfı kullanma en azından kılıfın üzerinde Sony Ericsson yazsın derim ben Ben şunu kullanıyorum ve tavsiye ederim alacaklara.

http://urun.gittigidiyor.com/SonyEricsson-x10-Xperia-Hakiki-DERI-KILIF_W0QQidZZ31267266

• arkadaslar asphalt 5 in linklerini goremiyoruz yıldızlı olan yerlere ne gelıcek:) yada ozelden atarsanız sevnırm
  • 1,5 aydır bu cihazı kullanmaktayım genel olarak telefondan memnunum, gelelim memnun olmadığım yönlerine malzeme kalitesi vasatın üzeri (ekranın sağ alt tarafı aldığımdan beri gıcırdıyor belki bana denk gelmiştir) , kulaklık sesi inanılmaz derecede az, batarya ömrü bu tür cihazların içinde vasat düzeyde(muadili telefonlar da 2 gün) 12 saat zor gidiyor şarjı ki normal bir kullanım standardında (bu arada sadece GSM bandı açık)
    bu arada birşey sormak istiyorum, dışarıdan yüklemiş olduğum mp3leri zil sesi yapıyorum ancak uyarı ve mesaj sesi yapamıyorum.
  • Merhaba ,
    10 gündür xperia x10 kullanıcısıyım,şarj sorunundan dolayı servise göndermiştim benden çok kullandılar saolsun 20 güne geldi.Vatan bilg. saolsun ...

MediaSpace bölümünde Albümlerde Web Fotoğrafları kısmında Facebook hesabına ait fotoğraflara bakmak istiyorum lakin, Bilinmeyen Hata uyarısı veriyor.Çözümünü bilen varmı acaba?
  • arkadaslar benıde ekleyebılırsınz 2 aydr kullanıyorum xperia gayet memnunum bi sorum olcaktı bu arada yenı actıgımız klasore nasıl ısım verebılıyorz yapamadımda :)
  • tuş kilidi yönü değişimini bende yanlışlık yapmıştım ama bi türlü bulamamıştım.. sağolsun arkadaş çözdü:))))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.