Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanallar gezerken denk geldi polat alemdar da bu telefonu kullaniyo, onu da ekleyin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Yok ben hafıza kartına program yüklemekten bahsediyorum apk dosyasını atmaktan değil apk dosyasını yüklerken telefona değilde hafıza kartına yani.Pc deki setup ı d: ye atarız ama programı c: ye yükleriz ya aynen onun gibi fakat programıda d: ye yüklemek gibi düşün.Ama tahmin ettiğim gibi çıktı. Xperia X10 android 1.6 için hafıza kartına program yüklemek yani hafıza kartından program çalıştırmak mümkün değil .Fakat bazı telefonların custom romlarıyla örneğin T-Mobile G1 mümkün. Android 2.2 yani Froyo'da ise kendiliğinden gelen bi özellik. Programı yüklerken direk soruyor hafıza kartınamı telefonamı yüklemek istersiniz diye.

3.de anladım sonundaSen zaten araştırmışsın, evet aynen dediğin gibi X10 için şuan mümkün değil, bazı makinalarda Romla ve yapılan bir kaç işlemle mümkün ama X10la değil.

quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

Kanallar gezerken denk geldi polat alemdar da bu telefonu kullaniyo, onu da ekleyin:)

Kanalları gezerken nasıl gördün onu Ezel dizisindeki oyuncularında android merakı fazlası ile belli oluyor. İlk sezonda cengiz karaterinin telefonu türkiyeye gelen ilk android olan GM Dstl1 di, şimdi ise yanılmıyorsam HTC hero, Kenan karakterininkide eğer yanlış görmediysem X10 du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 8 Ekim 2010; 9:34:47 >

• Arkadaşlar. iphone'umu sattım yerine xperia x10 aldım. (spot) Zaten daha piyasaya çıkmadan göz koymuştum. ROGERS logosuyla açılıyor. bunu nasıl kaldırabilirim? Bir sorum da şöyle: Neden ekolayzer ayarı yapamıyorum? var da ben mi bulamıyorum?. Bazı sitelerde karışık yöntemlerle ROOT ve android 2.1'e yükseltme üzerine bazı yazılar okudum. Yapan-yapabilen var mı? Yardımcı olursanız teşekkürler.
  • Beninde alınanlar listesine ekleyin lütfen ilgili kişi kimse benide eklerse sevinirim Xperia X10 bence çok güzel telefon kim ne derse desin deli deli deli.. :)
  • arkadaşlar bende samsung i8910 var xperia x10 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak
    hd video kayıt ediyormu
    divx film oynatabiliyormu orjinalinde yok biliyorum ama belki divx programı vardır diye soruyorum
    radyosu varmı
    ekran sizce samsung galaxy s yada wawe ye göre nasıl yani parlaklık ve canlılık açısından soruyorum
    multi touch varmı en azından oyunlarda olsa yeter
    ücretsiz navigasyon yüklenebiliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toncu79 -- 8 Ekim 2010; 13:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

Arkadaşlar. iphone'umu sattım yerine xperia x10 aldım. (spot) Zaten daha piyasaya çıkmadan göz koymuştum. ROGERS logosuyla açılıyor. bunu nasıl kaldırabilirim? Bir sorum da şöyle: Neden ekolayzer ayarı yapamıyorum? var da ben mi bulamıyorum?. Bazı sitelerde karışık yöntemlerle ROOT ve android 2.1'e yükseltme üzerine bazı yazılar okudum. Yapan-yapabilen var mı? Yardımcı olursanız teşekkürler.

telefonun rogers yazısıyla açılıyosa anladığım kadarıyla custom rom yüklü bence kaldırma tahminim ROOT olayı falan yapılmıştır :) ekolayzır ise telde yok ama mixzing adlı mp3 oynatıcı programının kendi ekolayzırı var ordan sesle istediğin gibi oynayabilirsin
  • Teşekkürler. Bu arada Rogers, Kanada'da büyük bir iletişim firmasının adıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Şuna bi bakın

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_android/soft_for_android/20070-x10root106-poluchenie-root-dostupa-na-sony.html

Sürüm: X10Root.1.0.7

Şimdi sağ ROOT kullanıcı alabilirsiniz - X10 için , tüm çalışan tek program . Run prog tıklayın ROOT . You) görünmez klasörleri dahil bütün dosya sistemini ( erişebilirsiniz.

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Beyler bu işe yarıyormu Market kurabiliyormuyuz bunun sayesinde bu kadar kolaymı yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

arkadaşlar bende samsung i8910 var xperia x10 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak
    hd video kayıt ediyormu
    divx film oynatabiliyormu orjinalinde yok biliyorum ama belki divx programı vardır diye soruyorum
    radyosu varmı
    ekran sizce samsung galaxy s yada wawe ye göre nasıl yani parlaklık ve canlılık açısından soruyorum
    multi touch varmı en azından oyunlarda olsa yeter
    ücretsiz navigasyon yüklenebiliyormu

arkadaşlar bana yardımcı olabilecek biri yokmu
  • saolun bütün oyunları (güçbela) indirdim hepsi süper sanki xperia x 10 la ipad da shift oynuyo gibiyim süper oyunlar.ashalt 5 i trial indirmiştim 5 dolar vercektim vermekten kurtardınız saolun ama gene sorunum var asphalt 5 shift ve hawx ın 100 save dosyası varsa verirseniz çok sevinirim ve nereye atacağımı bilmiyorum.şimdiden teşekkür ederim
  • telefondan haberbaz a girdim spor haberlerine ardından videolara.bekledim açılmadı sonra adobe flash player ı yükleyin çıktı.yükle dedim unsupperted dedi yani uyumlu deil sonra en alt uyumlu telefonlar vardı bütün android telefonlarda yüklenebiliyor samsung larda bile neden xperia x 10 da yüklenmiyor.güncelleştirmeyide yaptım ayarlardan ama gene olmadı.bilen varsa lütfen yardım etsin
  • android 1.6'da adobe flash player desteği yok. ama 2.1 güncellemesi gelince o da olacak.
  • Yeni bir üye daha kabul edermisiniz?
    :)
    Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

telefondan haberbaz a girdim spor haberlerine ardından videolara.bekledim açılmadı sonra adobe flash player ı yükleyin çıktı.yükle dedim unsupperted dedi yani uyumlu deil sonra en alt uyumlu telefonlar vardı bütün android telefonlarda yüklenebiliyor samsung larda bile neden xperia x 10 da yüklenmiyor.güncelleştirmeyide yaptım ayarlardan ama gene olmadı.bilen varsa lütfen yardım etsin

Tarayıcı olarak skyfire'ı kullanın.. Skyfire flash video'ları kendisi dönüştürüyor ve izlemenize olanak sağlıyor..
  • benide eklerseniz

saol arkadaşım skyfire hepsini açmasada gene açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 10 Ekim 2010; 10:11:18 >
  • merhaba. bende 5 günden beridir x10sahibiyim vede memnuniyetle kullanıyorum... telefon genel olarak çok iyi. hatta hız konusunda bundan ötesi yok sanırım... ufak bir iki geliştirmesi 2.1ile gelecek ve cihaz kusursuz olacak. bu arada sony e live wiew ekranları piyasaya önümüzdeki ay çıkıyor ve cihazlar 2.1 ile çalıştıklarından dolayı %101 ihtimalle önümüzdeki ay 2,1 kulanıcısı olacağız.:)
  • Benide Gruba Yazın Lütfen...:) ßende 1 aydır xperia x10 sahibiyim yeni yeni alışıyorum telefona şu an için memnunum saygılar iyi akşamlar:)
  • benıde ekleyın beyler.telefon 10 numara amma lakin şu renk olayı 65k olayı cok garıp neden cok mrk edıyorum?çok çok onemlımı renk olayı?bu kadar onemlıyse se nıye 65k ?
  • bıde kalıtelı wallpaper arıyorum zedge dısında....
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

sabırsızlıkla beklıyorum:) umarım telefonum servısten cabuk gelır de 2.1 e yetısebılırım :(

Yetişirsin o konuda rahat ol çünkü 2.1 i bir iki ay daha bekleyeceğiz gibi görünüyor malesef. Ayrıca telefonun neden serviste merak ettim açıkçası. Herhangi bir sorunmu çıktı? Yoksa, düştü falan mı?

evet kucuk ama mıde bulandıran bır sorun cıktı. aldıktan 1 hafta sonra tesadufen 2 tane olu pıxel oldugunu farkettım . kullanım kıtapcıgında 2 tane olu pıxele kadar normal yazıyordu. gecen hafta 3. olu pıxel de ortaya cıktı ve dıgerlerınde buyume gozlemledım. hemen genpaya verdım telefonu. ses sorununu da soyledım. su an ıstanbulde merkez servısteymıs telefonum. durum bu yanı yarında mw600 bluetooth kulaklıgım gelecek sansa bak :(

olu pixeli nasıl anladınız?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.