Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam benide ekleyin arkadaslar .android.gen den co pilot navigasyonu indirdim super. Arkadasin biri igo navigasyonunu soruyor x10 kullaniyorsan hic ugrasma bendenedim kucuk ekran cikiyor yorma kendini non stop android :-) x10
  • Herkese selam benide ekleyin arkadaslar .android.gen den co pilot navigasyonu indirdim super. Arkadasin biri igo navigasyonunu soruyor x10 kullaniyorsan hic ugrasma bendenedim kucuk ekran cikiyor yorma kendini non stop android :-) x10
  • Bir süredir yoktum, Aramıza yeni katılan arkadaşların isimleri eklendi. Copilot linki yenilendi. ...... Olan yerlerin ra pid sha re olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyordum ben, yoksa açıklamasını yazardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

selamlar 2 gündür bu telefonu kullanıyorum handy ve gameloft un siteden oyun indirdim ama gameloft un oyunları(mesela asfhalt 5 trial versiyonu).onların gerçek versiyonlarını nasıl indiricem.laptop tan indirdiğim nfs shift i nasıl kuracağım ve bana bazı wap siteleri söylermisiniz bedava oyunsa tabikş

videolarda oyunu oynamak için şu barkodu kullanabilirsiniz demiş tam olarak barkod ne demek

lütfen telefona laptop tan indirdiğim oyunların ayrıntılı nasıl kurulacağını söyleyin kaç gündür yüklemeye çalışıyorum rep+++++

Regalangel konunun başlarına gidersen çeşitli 3d ve hd oyunları görebilirsin. Ayrıca kurulumları ile ilgili açıklamalarıda yapmıştım.

Ayrıca çok konuştuğumuz flahplayer olayına gelirsek.
    FlashPlayer sorunu 2.1 ile çözüme kavuşuyor arkadaşlar, dert etmeyin artık bunu. Adobe'un 2.2 ye çıkardığı flash player 2.0 ve 2.1 ede uyarlandı. Tek sonunmuz 2.1 i beklemek artık. 2.1 e geçtiğimiz gün 2.1de çalışan inanılmaz güzel HD oyunlar (futbol, arcade vs.) Ayrıca flashplayer foruma eklenecek tarafımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 5 Ekim 2010; 11:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

Orijinalden alıntı: regalangel

selamlar 2 gündür bu telefonu kullanıyorum handy ve gameloft un siteden oyun indirdim ama gameloft un oyunları(mesela asfhalt 5 trial versiyonu).onların gerçek versiyonlarını nasıl indiricem.laptop tan indirdiğim nfs shift i nasıl kuracağım ve bana bazı wap siteleri söylermisiniz bedava oyunsa tabikş

videolarda oyunu oynamak için şu barkodu kullanabilirsiniz demiş tam olarak barkod ne demek

lütfen telefona laptop tan indirdiğim oyunların ayrıntılı nasıl kurulacağını söyleyin kaç gündür yüklemeye çalışıyorum rep+++++

Regalangel konunun başlarına gidersen çeşitli 3d ve hd oyunları görebilirsin. Ayrıca kurulumları ile ilgili açıklamalarıda yapmıştım.

Ayrıca çok konuştuğumuz flahplayer olayına gelirsek.
    FlashPlayer sorunu 2.1 ile çözüme kavuşuyor arkadaşlar, dert etmeyin artık bunu. Adobe'un 2.2 ye çıkardığı flash player 2.0 ve 2.1 ede uyarlandı. Tek sonunmuz 2.1 i beklemek artık. 2.1 e geçtiğimiz gün 2.1de çalışan inanılmaz güzel HD oyunlar (futbol, arcade vs.) Ayrıca flashplayer foruma eklenecek tarafımdan.

sabırsızlıkla beklıyorum:) umarım telefonum servısten cabuk gelır de 2.1 e yetısebılırım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzzmirlim -- 5 Ekim 2010; 14:30:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

sabırsızlıkla beklıyorum:) umarım telefonum servısten cabuk gelır de 2.1 e yetısebılırım :(

Yetişirsin o konuda rahat ol çünkü 2.1 i bir iki ay daha bekleyeceğiz gibi görünüyor malesef. Ayrıca telefonun neden serviste merak ettim açıkçası. Herhangi bir sorunmu çıktı? Yoksa, düştü falan mı?
  • quote:

quote:

Yetişirsin o konuda rahat ol çünkü 2.1 i bir iki ay daha bekleyeceğiz gibi görünüyor malesef. Ayrıca telefonun neden serviste merak ettim açıkçası. Herhangi bir sorunmu çıktı? Yoksa, düştü falan mı?

evet kucuk ama mıde bulandıran bır sorun cıktı. aldıktan 1 hafta sonra tesadufen 2 tane olu pıxel oldugunu farkettım . kullanım kıtapcıgında 2 tane olu pıxele kadar normal yazıyordu. gecen hafta 3. olu pıxel de ortaya cıktı ve dıgerlerınde buyume gozlemledım. hemen genpaya verdım telefonu. ses sorununu da soyledım. su an ıstanbulde merkez servısteymıs telefonum. durum bu yanı yarında mw600 bluetooth kulaklıgım gelecek sansa bak :(

• arkadaşlar ben telefonumun sarj sorunu için servise gönderdim ama orda da sorun değişmedi tek sorunum şarj anlamıyorum servisin açıklamasıda şu yazılım onarılamaıyor bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum benim telefonum yurtdışında geldi ama byle rezil bir servis ne gördüm nede duydum bu nedir ya telefonda birşey yok yazılım onarılmaıyor böyle saçmalık mı olur ne yapmamı önerirsiniz room atma felan diyolar ne olduğunuda bilmiyorum ama işe yarayacağını bilsem yaparım artık canıma tak etti bir yol gösterin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

arkadaşlar ben telefonumun sarj sorunu için servise gönderdim ama orda da sorun değişmedi tek sorunum şarj anlamıyorum servisin açıklamasıda şu yazılım onarılamaıyor bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum benim telefonum yurtdışında geldi ama byle rezil bir servis ne gördüm nede duydum bu nedir ya telefonda birşey yok yazılım onarılmaıyor böyle saçmalık mı olur ne yapmamı önerirsiniz room atma felan diyolar ne olduğunuda bilmiyorum ama işe yarayacağını bilsem yaparım artık canıma tak etti bir yol gösterin bana

Tanıdığın herhangi bir X10 kullanan varsa bataryasını alıp onu takıp bir denesene, olmazsa bide onun bataryası takılıyken onun şarj aleti ile dene. Yazılım şarj olmasını nasıl engeller ve nasıl düzeltilemez anlamış değilim. Sonuçta herkes aynı yazılımı kullanıyor ve herkes istediği zaman kendisi yazılımı onarabiliyor, update service i kullanarak. Bence senin şarj aletinde yada bataryanda bir problem var.

Rom: Read only memory demektir. Yani SE nin telefon üzerine yüklediği değiştirilemez sadece okunması için oluşturulmuş veri bölümü. Yani bunu herhangi bir elektronik cihazın firmwarei olarak düşün. Değiştirmek için super user olmak gerekiyor (root etmek), yada değiştirilmiş kısıtlamaları açılmış bir versiyonuyla değiştirilmesi. Bunlardan birini yapman senin sorununa çözüm olurmu? Hiç sanmıyorum.

quote:

evet kucuk ama mıde bulandıran bır sorun cıktı. aldıktan 1 hafta sonra tesadufen 2 tane olu pıxel oldugunu farkettım . kullanım kıtapcıgında 2 tane olu pıxele kadar normal yazıyordu. gecen hafta 3. olu pıxel de ortaya cıktı ve dıgerlerınde buyume gozlemledım. hemen genpaya verdım telefonu. ses sorununu da soyledım. su an ıstanbulde merkez servısteymıs telefonum. durum bu yanı yarında mw600 bluetooth kulaklıgım gelecek sansa bak :(

Ses sorununu çözeceklerini yada çözebileceklerini sanmıyorum açıkçası. Ama ölü pikseller için mutlaka birşeyler yapacaklardır. Sakınılan göze çöp batıyor işte, umarım en kısa zamanda kavuşursun X10 una. 12 yıldır telefon kullanıyorum hayatımda ilk defa bir telefona özen gösteriyorum. İlk defa bir telefonu 1 aydan fazla süredir düşürmedim, ilk defa bir telefonu kılıfla kullanıyorum. Umarım çöp batmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

arkadaşlar ben telefonumun sarj sorunu için servise gönderdim ama orda da sorun değişmedi tek sorunum şarj anlamıyorum servisin açıklamasıda şu yazılım onarılamaıyor bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum benim telefonum yurtdışında geldi ama byle rezil bir servis ne gördüm nede duydum bu nedir ya telefonda birşey yok yazılım onarılmaıyor böyle saçmalık mı olur ne yapmamı önerirsiniz room atma felan diyolar ne olduğunuda bilmiyorum ama işe yarayacağını bilsem yaparım artık canıma tak etti bir yol gösterin bana

Tanıdığın herhangi bir X10 kullanan varsa bataryasını alıp onu takıp bir denesene, olmazsa bide onun bataryası takılıyken onun şarj aleti ile dene. Yazılım şarj olmasını nasıl engeller ve nasıl düzeltilemez anlamış değilim. Sonuçta herkes aynı yazılımı kullanıyor ve herkes istediği zaman kendisi yazılımı onarabiliyor, update service i kullanarak. Bence senin şarj aletinde yada bataryanda bir problem var.

Rom: Read only memory demektir. Yani SE nin telefon üzerine yüklediği değiştirilemez sadece okunması için oluşturulmuş veri bölümü. Yani bunu herhangi bir elektronik cihazın firmwarei olarak düşün. Değiştirmek için super user olmak gerekiyor (root etmek), yada değiştirilmiş kısıtlamaları açılmış bir versiyonuyla değiştirilmesi. Bunlardan birini yapman senin sorununa çözüm olurmu? Hiç sanmıyorum.

quote:

Ses sorununu çözeceklerini yada çözebileceklerini sanmıyorum açıkçası. Ama ölü pikseller için mutlaka birşeyler yapacaklardır. Sakınılan göze çöp batıyor işte, umarım en kısa zamanda kavuşursun X10 una. 12 yıldır telefon kullanıyorum hayatımda ilk defa bir telefona özen gösteriyorum. İlk defa bir telefonu 1 aydan fazla süredir düşürmedim, ilk defa bir telefonu kılıfla kullanıyorum. Umarım çöp batmaz

şimdi genpanın sıtesınden baktım cıhazın durumuna degısım cıhazı bekenıyormus :) umarım cok uzamaz bu surec. aman kardesım dıkkat et gercekten ben yanımda tasımayaa bıle cekınıyorum o guzelleıgı gerısını sen dusun artık. elımden bır suru telefon gectı ama gercekten x10 bambaska! is yerımdekı arkadaslarım olum makınesı dıyor :D bu arada mw 600 bluetooth kulaklık hakkında bır bılgın varmı? bu gun buyuk ıhtımal elımde olacak. kendım arastırdım kotu yorum bulamadım.

• quote:

şimdi genpanın sıtesınden baktım cıhazın durumuna degısım cıhazı bekenıyormus :) umarım cok uzamaz bu surec. aman kardesım dıkkat et gercekten ben yanımda tasımayaa bıle cekınıyorum o guzelleıgı gerısını sen dusun artık. elımden bır suru telefon gectı ama gercekten x10 bambaska! is yerımdekı arkadaslarım olum makınesı dıyor :D bu arada mw 600 bluetooth kulaklık hakkında bır bılgın varmı? bu gun buyuk ıhtımal elımde olacak. kendım arastırdım kotu yorum bulamadım.

Umarım uzamaz, ayrıca uğraştırmadan değişim vermeleride iyi olmuş. Bir ara bende kulaklık araştırmış ve mw600 e karar vermiştim. Bana göre alabileceğinin en iyisi. Özellikleri itibarı ile sadece bluetooth kulaklık olmaktan çok daha fazlası. (radyo, fonksiyonel hertürlü ışıkta görünebilen led ekranı, bir kaç telefonu birden tanımlayabilme, teldeki mp3 leri stereo dinleyebilme vs. vs.) Ben tamamen duygusal nedenlerden vazgeçtim Zaten telefona: 1248 tl, 2 Adet micro usb kablo, araç sarj cihazı, araç tutamağı, kılıf ... derken telefona bu ara yeterince para harcadım, biraz durulmam lazım yeter artık Neyse biz uygulamalara gerçekten müthiş oyunlara dolarları dökmek zorunda değiliz en azından bazıları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 6 Ekim 2010; 11:15:11 >

• Hero Of Sparta 3.10

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://www.speedyshare.com/files/24566286/Hero_Of_Sparta_grk207.rar
    Alternatif
    http://hotfile.com/dl/74137130/c17ba54/Hero_Of_Sparta_grk207.rar.html

İndirdiğiniz dosyayı rardan cıkarın. Hero Of Sparta 3.10.apk dosyasını telefonunuza atıp kurun. Oyunu açmadan çıkın. Hos klasörünüde Sd kartınızın altındaki gameloft klasörünün altına atın. sonra oyunun keyfini çıkarın.

• quote:

quote:

Umarım uzamaz, ayrıca uğraştırmadan değişim vermeleride iyi olmuş. Bir ara bende kulaklık araştırmış ve mw600 e karar vermiştim. Bana göre alabileceğinin en iyisi. Özellikleri itibarı ile sadece bluetooth kulaklık olmaktan çok daha fazlası. (radyo, fonksiyonel hertürlü ışıkta görünebilen led ekranı, bir kaç telefonu birden tanımlayabilme, teldeki mp3 leri stereo dinleyebilme vs. vs.) Ben tamamen duygusal nedenlerden vazgeçtim Zaten telefona: 1248 tl, 2 Adet micro usb kablo, araç sarj cihazı, araç tutamağı, kılıf ... derken telefona bu ara yeterince para harcadım, biraz durulmam lazım yeter artık Neyse biz uygulamalara gerçekten müthiş oyunlara dolarları dökmek zorunda değiliz en azından bazıları gibi

bende cok sasırdım bır haftada degısım kararı verılmesıne. daha teknık servısı hıc aramadım :D . sanırım haklısın bundan daha ıyı bır kulaklık yok . bu son olacak zaten dedıgın gıbı kucuk bır servet harcadık telefona valla oyunların cok guzel daha fazlasını beklıyorum. ozellıkle yarıs oyunları . ben nfs most wanted ı aradım ama bulamadım senın bılgın varmı android uyumlusu varmı acaba?

• quote:

bende cok sasırdım bır haftada degısım kararı verılmesıne. daha teknık servısı hıc aramadım :D . sanırım haklısın bundan daha ıyı bır kulaklık yok . bu son olacak zaten dedıgın gıbı kucuk bır servet harcadık telefona valla oyunların cok guzel daha fazlasını beklıyorum. ozellıkle yarıs oyunları . ben nfs most wanted ı aradım ama bulamadım senın bılgın varmı android uyumlusu varmı acaba?

NFS sadece Shift var şuan android için. Ben sadece onu gördüm şimdiye kadar.
    Elimde çok daha fazla oyun varda onlar 2.1 istiyor, oyüzden 2.1 e geçişe kadar bekliyorum.
  • bugün itibari ile bende x10 sahibiyim.ama bir türlü internete bağlanamadım.hattım turkcell müşteri hizmetlerini arayıp ayarları yaptım.internet servisim kapalıydı onuda açtırdım ama internete bağlanamıyorum.telefonun üst kısmında bildirim alanında da edge veya 3g gibi hiç bir işaret yok.sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar bu telefonda programları hafıza kartına nasıl yükleyebiliriz?(programın setup'ından bahsetmiyorum aynen pc deki c: ye yüklemek gibi hafıza kartına yüklemek)Birde ücretli uygulamaları indirebileceğimiz bir adres varmı?Kimi ücretliler daha kaliteli olur sanırsam diğerlerinden.
  • Dun itibari ile bende xperia x10 sahibiyim.ancak cihazimla birturlu internete baglanamadim.hattimi internet kullanimina daha onceden kapatmistim,once musteri hizmetlerini arayip yeniden actirdim.daha sonra aylik 100 mb lik pakete abone oldum.daha sonra ise yine musteri hizmetlerinden cihaz ayarlarini yaptim ama hala internete baglanamadigim gibi bildirim alaninda edge veya 3g isaretide goremiyorum.nerde yanlis var veya neyi eksik yapiyorum bulamadim.turkcelin sitesindende baktim cihaz ayarlarina ancak eksik yok gibi.bana x10 un internet ayarlarini ve cihazda hangi ayarlari yapmam gerektigini anlatabilir misiniz lutfen?internette de arattim ancak birsey bulamadim
  • Fast & Furious Adrenaline HD v1.2.0

http://hotfile.com/dl/74360396/5c30636/Fast__Furious_Adrenaline_HD_v1.2.0_grk207.7z.html
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/24580561/Fast_Furious_Adrenaline_HD_v1.2.0_grk207.7z

Rardan çıkardığınız Fast & Furious Adrenaline HD v1.2.0.apk dosyasını telefonunuza kurun, oyunu açmadan çıkın, Android klasörünü olduğu gibi Sd kartınız altına atın. Eğer daha önceden kurdugunuz bir uygulama yada oyun zaten öyle bir klasör oluşturduysa Android\data altındaki com.iplay.osdk.android.ff73d klasörünü Sd kartınızdaki Android\data klasörünün altına atın. Oyunu Açmadan önce wi-fi yı açıp wi-fi a bağlanın çünkü oyun 40 mblık bir veri download edecek. download u başlatın bittiğinde oyunun keyfine bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Arkadaşlar bu telefonda programları hafıza kartına nasıl yükleyebiliriz?(programın setup'ından bahsetmiyorum aynen pc deki c: ye yüklemek gibi hafıza kartına yüklemek)Birde ücretli uygulamaları indirebileceğimiz bir adres varmı?Kimi ücretliler daha kaliteli olur sanırsam diğerlerinden.

Kimse cevap vermemiş, demekki kimse sitede değildi Ben elimden geldiğince cevap vereyim. bir önceki sayfada seninle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşada kısaca anlatmıştım zaten. sanada tek tek anlatmaktansa 3. sayfanın son mesajını okursan sorununu çözersin, sanırım bende böyle yaptığım için tembellik etmiş olmam

Edit: Pardon sorunu yanlış anlamışım. Bunun için usb kablonu taktıktan sonra telefonun üst köşesinde usb ikonu çıkacak, onu parmağınla aşağı doğru süreüklediğinde bildirim ekranı açılacak. Orada usb bağlandı yazısına dokun açılan pencerede bağla seçeneğine dokun, telefonunun Sd kartı usb bellek gibi açılacak zaten. otomatik açılmazsada bilgisayarımı aç orada göreceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Dun itibari ile bende xperia x10 sahibiyim.ancak cihazimla birturlu internete baglanamadim.hattimi internet kullanimina daha onceden kapatmistim,once musteri hizmetlerini arayip yeniden actirdim.daha sonra aylik 100 mb lik pakete abone oldum.daha sonra ise yine musteri hizmetlerinden cihaz ayarlarini yaptim ama hala internete baglanamadigim gibi bildirim alaninda edge veya 3g isaretide goremiyorum.nerde yanlis var veya neyi eksik yapiyorum bulamadim.turkcelin sitesindende baktim cihaz ayarlarina ancak eksik yok gibi.bana x10 un internet ayarlarini ve cihazda hangi ayarlari yapmam gerektigini anlatabilir misiniz lutfen?internette de arattim ancak birsey bulamadim

Öncelikle sende hoş geldin aramıza. Telefondan ayarlar\kablosuz denetimler\ mobil ağlar MMS ve veri işaretli olacak yan tarafındaki kutucukta tik atılmış olacak, kutucuğa dokunman yeterli. Aslında gerek yok ama eğer zaten işaretli ise, işareti kaldır, tekrar işaretle sonra kapat aç bi telefonu. Olmazsa söyle, Şuan başka bir yol gelmesede aklıma, belki bişeyler buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 7 Ekim 2010; 10:09:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Arkadaşlar bu telefonda programları hafıza kartına nasıl yükleyebiliriz?(programın setup'ından bahsetmiyorum aynen pc deki c: ye yüklemek gibi hafıza kartına yüklemek)Birde ücretli uygulamaları indirebileceğimiz bir adres varmı?Kimi ücretliler daha kaliteli olur sanırsam diğerlerinden.

Kimse cevap vermemiş, demekki kimse sitede değildi Ben elimden geldiğince cevap vereyim. bir önceki sayfada seninle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşada kısaca anlatmıştım zaten. sanada tek tek anlatmaktansa 3. sayfanın son mesajını okursan sorununu çözersin, sanırım bende böyle yaptığım için tembellik etmiş olmam

Edit: Pardon sorunu yanlış anlamışım. Bunun için usb kablonu taktıktan sonra telefonun üst köşesinde usb ikonu çıkacak, onu parmağınla aşağı doğru süreüklediğinde bildirim ekranı açılacak. Orada usb bağlandı yazısına dokun açılan pencerede bağla seçeneğine dokun, telefonunun Sd kartı usb bellek gibi açılacak zaten. otomatik açılmazsada bilgisayarımı aç orada göreceksin.

Yok ben hafıza kartına program yüklemekten bahsediyorum apk dosyasını atmaktan değil apk dosyasını yüklerken telefona değilde hafıza kartına yani.Pc deki setup ı d: ye atarız ama programı c: ye yükleriz ya aynen onun gibi fakat programıda d: ye yüklemek gibi düşün.Ama tahmin ettiğim gibi çıktı. Xperia X10 android 1.6 için hafıza kartına program yüklemek yani hafıza kartından program çalıştırmak mümkün değil .Fakat bazı telefonların custom romlarıyla örneğin T-Mobile G1 mümkün. Android 2.2 yani Froyo'da ise kendiliğinden gelen bi özellik. Programı yüklerken direk soruyor hafıza kartınamı telefonamı yüklemek istersiniz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 7 Ekim 2010; 21:33:44 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.