Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grk207

Telefondan internete girebiliyormusun şuan? wi-fi yada 3gden? işini kolaylaştırmaya çalışayım. eğer girebiliyorsan

http://www.speedyshare.com/files/24430928/AndExplorer.apk

linkine gir ve indir. zaten küçücük bir program. sonra üst tarafta download bildirimini göreceksin onu aşağı doğru çek ve dokun, sonra kur de. kurduktan sonra telefonun ve sd kartın altındaki herseyi görebileceksin..

Evet wifiden girebiliyorum verdiğin adresten girip bu uygulamayı yüklerim sonrası gelsin oyunlar. Peki sen hangi versiyonu veya romu kullanıyorsun? isim verebilirsen onu romu kuralım

• quote:

Orijinalden alıntı: m184

arkdşlar tel neden 3g den bağlanmıor bir ayar mı yapmam gerekior hep E iconu var üstte edge den bağlanıor

Birde xperia dan youtube a nasıl girebilirim. opera ile girip izleyebiliyorum fakat kalitesiz
    hd videoları dahi izlemek istiyorum

iki nedeni olabilir, bulunduğun mekanda 3g kapsaması yoktur ya da turkcell online işlemlerden ya da müşteri hizmetlerini arayarak 3g ni açtırmamışsındır...

GRK207 arkadaşım birkez daha teşekkür ederim... bu telefonu iyice öğrenene kadar seni bayağı bir yoracağız galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef
    Evet wifiden girebiliyorum verdiğin adresten girip bu uygulamayı yüklerim sonrası gelsin oyunlar. Peki sen hangi versiyonu veya romu kullanıyorsun? isim verebilirsen onu romu kuralım

Ben telefonu root etmedim, Rom' u değiştirmedim. Açıkçası insanların neden bu kadar çok kurcalamaya gerek duyduğunuda kişisel olarak anlayamadım. Yanlış anlaşılmasın lütfen tabiki herkesin kendi tercihi ve seçimi bunları yapmak ama ben içimdeki küçük merak dışında bu işlemleri yapıp ileride servisle garanti sorunu yaşama riskini göze almaya değecek bir engel yada kısıtlama ile karşılaşmadım henüz. (Market ve türkiyedeki youtube yasağı dışında). Bunlarda bana göre bunu yapmaya değmez. Ama ileride telefonun garantisi biter ozaman işte herşeyi yaparım Ama şuan sadece 2.1 güncellemesini bekliyorum.

Kullandığım versiyon, şuan için 1.6 (donut) r2ba024 orjinal

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

GRK207 arkadaşım birkez daha teşekkür ederim... bu telefonu iyice öğrenene kadar seni bayağı bir yoracağız galiba...

Rica ederim atememikrop, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• selam arkadaşlar bende x10 aldım daha doğrusu dışardan geldi fakat hala nasıl çözeceğimi bilemedim bana yadım edermisiniz
    mesala navigasyon nasıl yapılır video nasıl izlenir oyun nasıl yüklenir şu an telefonumda inernet yok yalnızca bilgisayarımdan bağlanabiliyorum birde burdan online görüşebiliyormuyuz
  • ben neden beceremiyorum?

1- phonebook u yükleyemedim.. yani yüklendi ama bu programın kapatılması gerekiyor diyor ve kapatıyor..
    2- grk207 kardeşim verdiin java runner ı da yükledim ama onu da kapatıyor..

neyi yanlış yapıyorum? root lu mu olması gerekiyor..
  • evet arkadaşlar sonunda aldım 4 gün önce mükemmel ötesi bir cihaz heleki yılbaşında gelecek olan 2.2 sürümü ile daha da mükemmel olacağının kanaatindeyim. şimdi az önce sonyericsson müşteri temsilcileri ile görüştüm application lar için bana iki tane site önerdiler appbrain.com ve slideme.org bu sitelerden temin edebilirsiniz dediler.

herşeyiyle mükemmel bir cihaz. iphone 3ü 4ü hikaye bunun yanında
  • quote:

Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://****.com/files/420536492/HAWX_X10_grk207.7z

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

kardeş bunu rapidden değil de başka bi yerden yüklesen olurmu rapidde bi problem mi ne var indirme sayfası çıkmıyo bi türlü

• quote:

quote:

quote:

Verdiğim dosyaları indirdikten sonra sd kart altına atıyorsunuz. sonra sd bağlantınızı pcden kesip, sd kart altında attıgınız .apk uzantılı dosyayı bulduktan sonra dosyaya dokunup kur diyorsunuz. ama bazı oyunlar illegal olduğu için onların klasörleride oluyo ve onuda ayrıca sd kart altına atmanız gerekiyor. onuda zaten verdiğim oyunlarda ne şekilde yapılması gerektiğini anlattıyorum.

Doğru yolda ilerlemişim fakat işte telefona yeni alıştım ve tam olarak oyunları telefondan nasıl bulacağımı bulamadım :(
    Uygulama yöneticisi falan bir yerlere girdim ama çıkartamadım.
    Tam oalrak nereye gireceğimi menü sıralamasına göre yazar mısın? TElefon arkadaşımın telefonu akşama bakıcam.

Telefondan internete girebiliyormusun şuan? wi-fi yada 3gden? işini kolaylaştırmaya çalışayım. eğer girebiliyorsan

http://www.speedyshare.com/files/24430928/AndExplorer.apk

linkine gir ve indir. zaten küçücük bir program. sonra üst tarafta download bildirimini göreceksin onu aşağı doğru çek ve dokun, sonra kur de. kurduktan sonra telefonun ve sd kartın altındaki herseyi görebileceksin..

Bu yöntem ile istediim kadar oyun yükleyebiliyorum bir de navigosyon programı olsa iyi olacak

• grk207
    Güzel bir navigasyon programı verebilir misin?
    sayende baya ilerledik
  • Merhaba

Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemek için kullandığınız progrm varmıdır? Sadece telefon görüşmelerimi yapılıyor...

Headset Button Fix v2.0 diye bir programdan bahsediliyor forumlarda ve galaxy s de calışıyormuş. HTC hero için yazılmış ama diğer tellerde de çalışıyormuş. Deneyen varmı? bilgi verirse memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barley26

selam arkadaşlar bende x10 aldım daha doğrusu dışardan geldi fakat hala nasıl çözeceğimi bilemedim bana yadım edermisiniz
    mesala navigasyon nasıl yapılır video nasıl izlenir oyun nasıl yüklenir şu an telefonumda inernet yok yalnızca bilgisayarımdan bağlanabiliyorum birde burdan online görüşebiliyormuyuz

Öncelikle sende X10 cular kervanına hoş geldin. Navigasyon programı ve diğer herşey için ilk sayfaya dönüp mesajları okursan fazlasıyla şey bulacaksın. Hala aklına takılan bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırız.

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop
    ben neden beceremiyorum?
    1- phonebook u yükleyemedim.. yani yüklendi ama bu programın kapatılması gerekiyor diyor ve kapatıyor..
    2- grk207 kardeşim verdiin java runner ı da yükledim ama onu da kapatıyor..
    neyi yanlış yapıyorum? root lu mu olması gerekiyor..

Phonebook'u bilemem ama java runner benim hatam. Bu uygulamayı eski telefonum dstl1de kullanıyordum ama bunda hiç denememiştim şimdi sen yazınca denedim hata veriyor haklısın. Ben yenisini bulup eklerim foruma.

quote:

Orijinalden alıntı: emre350z

evet arkadaşlar sonunda aldım 4 gün önce mükemmel ötesi bir cihaz heleki yılbaşında gelecek olan 2.2 sürümü ile daha da mükemmel olacağının kanaatindeyim. şimdi az önce sonyericsson müşteri temsilcileri ile görüştüm application lar için bana iki tane site önerdiler appbrain.com ve slideme.org bu sitelerden temin edebilirsiniz dediler.

herşeyiyle mükemmel bir cihaz. iphone 3ü 4ü hikaye bunun yanında

Sende hoşgeldin aramıza. Sanırım yanlış bir bilgilendirme yapmışlar sana, SE şuana kadar 2.2 froyoya geçiş olacağına dair hiç birşey açıklamadı. 2010 un 3. çeyreğinde 2.1 e geçileceği, 2010 sonu 2011 başı gibide 2.1 e ek bir kaç özellik ekleneceği yönünde. Bunun dışında şuan için froyoya geçişle ilgili bir açıklama yok.

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

kardeş bunu rapidden değil de başka bi yerden yüklesen olurmu rapidde bi problem mi ne var indirme sayfası çıkmıyo bi türlü

Alternatif linki birazdan ekliyorum.

Edit: Alternatif link eklenmiştir.

quote:

grk207
    Güzel bir navigasyon programı verebilir misin?
    sayende baya ilerledik

Konunun ilk mesajlarına bakarsan orada zaten navigasyonu vermiştim cosef

quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz
    Merhaba
    Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemek için kullandığınız progrm varmıdır? Sadece telefon görüşmelerimi yapılıyor...
    Headset Button Fix v2.0 diye bir programdan bahsediliyor forumlarda ve galaxy s de calışıyormuş. HTC hero için yazılmış ama diğer tellerde de çalışıyormuş. Deneyen varmı? bilgi verirse memnun olurum.

Malesef bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok kullanmadım, ihtiyacım olmadı. umarım bilen biri açıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 28 Eylül 2010; 11:17:16 >

• 2 Yeni 3D oyun daha

Anytime Pool v1.1
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://rapidshare.com/files/421894001/Ap_Grk207.rar
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/24448016/Ap_Grk207.rar

Let's Golf HD v3.2.3

Önce rardan çıkardığınız .apk dosyasını telefonunuza kurun sonra oyunu çalıştırmadan letsgolf klasörünü Sd kartınızda daha önceden oluşmuş olan gameloft\games klasörünün altına atın. daha önceden oluşmadıysa kendiniz oluşturun.

http://rapidshare.com/files/421895650/lg_grk207.rar
    Alternatif
    http://www.speedyshare.com/files/24448076/lg_grk207.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 28 Eylül 2010; 13:28:26 >

• arkadaşlar elimizde bir Xperia X10i var
    telefon özelliklerinden bakınca sürümü 2.6... görünüyor sanırım... yanlış bakmıyorsak tabi

internetten video izleyemiyoruz. flash player güncel değil diye uyarı veriyor...

Adobe Flash Player 10.1_10.1.61.68.apk

diye bi dosya bulduk bi yerden ama bunu da yükleyemiyoruz. kabul etmiyor makina... android 2.2 içn yazıyordu ama bizimkinin sürümü uymuyor mu acaba ?

siz ne kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

arkadaşlar elimizde bir Xperia X10i var
    telefon özelliklerinden bakınca sürümü 2.6... görünüyor sanırım... yanlış bakmıyorsak tabi

internetten video izleyemiyoruz. flash player güncel değil diye uyarı veriyor...

Adobe Flash Player 10.1_10.1.61.68.apk

diye bi dosya bulduk bi yerden ama bunu da yükleyemiyoruz. kabul etmiyor makina... android 2.2 içn yazıyordu ama bizimkinin sürümü uymuyor mu acaba ?

siz ne kullanıyorsunuz ?

Yanlış baktığın garanti öyle bir sürüm yok çünkü. Ayrıca Adobe Flash Player 10.1 versiyonu Android işletim sisteminide destekliyor, ama malesef sadece 2.2 foroyo'yu. Xperia X10 şuan 1.6 versiyonunu kullanıyor çok yakında 2.1 versiyona update olacak ama malesef bizler hala flash player desteğinden mahrum kalacağız. İşte bunun gibi nedenler ve çok daha fazlası için Petitiononline.com da X10 cular tarafından imza kampanyası başlatıldı. Sizlerde imza atarsanız sevinirim bakarsınız belki işe yarar.

Şuan için 16184 imza toplanmış durumda.

İmza için

http://www.petitiononline.com/froyo/petition.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 28 Eylül 2010; 15:51:56 >

• arkadaşlar yardımlarınız için teşşekkürler telden zevk almaya başladım sayenizde,video izleyemiyecezmi ona bir çözüm yokmu?
  • Grk207 arkadasim, o java olayini halldebilirsek cok minnettar olacagim sana. Eski telefonumda -w595- guzel java uygulamalarim vardi .jar uzantili onlari bu telefonda da kullanmak istiyorum. Ve cok aradim adam gibi offline bir ingilizce turkce sozluk bulamadim android icin. Bana cok lazim oluyor sozluk.. bulan ve kullanan varsa lutfen paylasalim...
  • GRK207 merhaba öncelikle emeklerin için teşekkürler
    ilk sayfadaki navigasyon uygulaması rapid tarafından 10 kişiden fazla indirildiği için engelli şu anda
    iGO My way™ 2009 for Android™ buldum torrentten indirdim kurdum açılırken internete bağlandı bişiler yaptı SD CARD gösterin dedi yapamadım.biraz daha uğraşacagım

co-pillot 'u torrentten buldum bakalım onu kurabilecekmiyim
  • Paylaşımlar için hepinize teşekkürler işim nedeniyle pek fazla aranızda olamıyorum
    Biriktirdiğim sorularım var, bunları çözebilen varsa birbirimize destek olalım :)

1. Feysbuk ve yutub videolarını izleyebilen var mı? varsa nasıl?
    2. TV kanallarını ekleyen var mı? Varsa nasıl? (ben spv tv diye bir program yükledim orda bazı türk kanalları var, ntv, atv star.vb gibi kanalları nasıl izleyebilirim
    3. Çaktırmadan sorayım, kimse duymasın bütün bu video sorunlarını çözdüken sonra telefondan dns değiştirip lig maçlarını izleyebilir miyiz? Bence izleriz :)
    4. telefonumun şarjının çok az gittiği kanaatindeyim, hergün yarım saat falan wirelessten bağlanıp nette takılıyorum, 10 dk oyun oynuyorum 2 telefon görüşmesi yapıyorum ve bu haliyle şarjım 1 gün yetiyor, sizde de böyle mi?
  • quote:

GRK207 merhaba öncelikle emeklerin için teşekkürler
    ilk sayfadaki navigasyon uygulaması rapid tarafından 10 kişiden fazla indirildiği için engelli şu anda
    iGO My way™ 2009 for Android™ buldum torrentten indirdim kurdum açılırken internete bağlandı bişiler yaptı SD CARD gösterin dedi yapamadım.biraz daha uğraşacagım

co-pillot 'u torrentten buldum bakalım onu kurabilecekmiyim

aşağıdaki linkten jar dosyaları apk ya çevir kur.
    http://www.netmite.com/android/srv/2.0.2.0/getapk.php

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

Paylaşımlar için hepinize teşekkürler işim nedeniyle pek fazla aranızda olamıyorum
    Biriktirdiğim sorularım var, bunları çözebilen varsa birbirimize destek olalım :)

1. Feysbuk ve yutub videolarını izleyebilen var mı? varsa nasıl?
    2. TV kanallarını ekleyen var mı? Varsa nasıl? (ben spv tv diye bir program yükledim orda bazı türk kanalları var, ntv, atv star.vb gibi kanalları nasıl izleyebilirim
    3. Çaktırmadan sorayım, kimse duymasın bütün bu video sorunlarını çözdüken sonra telefondan dns değiştirip lig maçlarını izleyebilir miyiz? Bence izleriz :)
    4. telefonumun şarjının çok az gittiği kanaatindeyim, hergün yarım saat falan wirelessten bağlanıp nette takılıyorum, 10 dk oyun oynuyorum 2 telefon görüşmesi yapıyorum ve bu haliyle şarjım 1 gün yetiyor, sizde de böyle mi?

Ekran parlaklık ayarını otomatik yap ve task killer programı ile arka planda çalışan uygulamaları kapat. Ben sende daha fazla kullanarak 2 gün kullanabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.