Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atememikrop

:] teşekkür ederim.. ayrıca gönderdiğin uçak oyunu da harika...

fan club üyesi olarak bir soru sorayım sizde de ses sorunları var mı? yani karşıya giden ses çok boğuk geliyormuş.. ahizeden bize gelen ses de hakeza boğuk değil ama çok düşük.. buna bir çözüm bulabilen var mı?..

bir de bir ricam madem burası bir fan club telefonla ilgili herşeyi burada paylaşalım mesela sizin kullandığınız güzel uygulamalar oyunlar, telefonda olması gerekir dediğiniz programlar... bu tür paylaşımları da çoğaltalım...

Keyifli oyunlar. Ben pek beceremedim zor geldi oynamak, ama grafikleri çok güzel oyunun.

Evet bahsettiğin sorun sanırım herkeste var. Karşı tarafa ses kötü bogus ve az gidiyor, kulaklıktanda aynı şekilde az duyuluyor. Bununla ilgili herhangi bir uygulama yok düzeltebilecek, en azından ben görmedim. Ben ekim sonunu bekliyorum, 2.1 güncellemesinden sonraq hala düzelmez ise. Konuyla ilgili SE türkiyeyle başlayıp, çözemez isem gittiği yere kadar çabalayacağım. Azimli bir şikayetçiyimdir

Bu gün istediğin gibi kendi kullandığım programları açıklamaları ile birlikte ekleyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Arkadaslar bu telefonda multitouch'u kullanabilen oldumu henuz?

Telefonda multitouh özelliği olmayacak SE tarafından yapılan açıklama bu şekilde.

quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

bende ikinci el aldım ama telefonum sarj almıyor sarj aleti zaten yoktu ben android markete giirerken şarjım bitti ogün bugün telefonu açamıyorum ne yapmam gerekiyor şarj olurken kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor şarjdan çıkarıp telerfonu açmaya çalışıyorum yine kırmızı ısış yanıp yanıp sönüyor ne yapama gerek

Bence bi sarj aleti alman gerek, usb den şarj çok uzun sürüyor, arkadaşında dediği gibi. Yine olmazsa yeni bir batarya almalı yada bataryanı Şoklatıp tekrar bi denemelisin. (Şoklama: Bataryaya Aynı woltta yüksek A (amper) vererek yapılıyor)

quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

çok tşk ederim soruar bitmiyor melodiyi sms ve alarm müziğini nasıl mp3 yapabilirim acaba?

Mp3 ü mediascape ten bulup çalarken menü tuşuna bas (en soldaki) orda zil sesi olarak ekle seceneğine dokun tamamdır.

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

arkadaşlar Vivaz düşünüyordum ama x10 aklımın bir köşesinde duruyordu her zaman bir türlü karar veremedim. Bana kalsa x10 alıcam ama dokunmatik olayıyla aram pek yok. samsung s8003 kullandım bir süre maf oldum. kalemli birşey alsam daha rahat kullanabilirim gibime geliyor vivaz gibi mesela. x10un dokunmatiği ile samsung s8003ün dokunmatiği arasında fark varmıdır? Yani x10 alsam sizce rahat rahat kullanabilir miyim s8003 gibi zorlar mı beni ?

Hocam kalemli telefonlar Rezistif dokunmatiktir yani ekrana basınç uygulanarak kullanılır, Kapasitif ekranlarsa, oluşturululan elektrostatik alana yük depolayabilen bir iletken değmesi ile çalışır. Yani rezistif değilde üzerinde kalem kullanılamayan kapasitif ekranlı telefon seçmeni öneririm kesinlikle. X10 a gelirsek dokunmatiği gerçekten güzel bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ama tekrar belirteyim multitouch yok. Bence multitouchın görsellik dısında kattığı birşeyde yok oda ayrı mesele

quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Arkadaslar ekran screenshot alabilen program kullanan/bilen var mi? Birkac tane buldum Fakat onlar da rootlu telefonlarda calisiyormus..

Edit: Basligi acan arkadas listeye beni de eklerse sevinirim

Edit 2: Screenshot çeken programı buldum arkadaşlar. Yanlız root olması gerekiyor telefonun..

http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/screenshot_iels.html

Örnek bi ss koyayım Battlefield Bad Company2 Widget'ı..

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

Ekledim. Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz Kullanıcıları belirlemek istememin asıl nedeni sadece kim var görmek değil. Örneğin burada 200 300 kişi olduğumuzu farzedelim, 2.1 güncellemesinden sonra 2.2 güncellemesi istiyoruz diyelim, yada ses problemi 2.1 ilede çözülemedi. burada ortak bir metin hazırlayıp, SE na bu sorunumuzu, yada isteğimizi 1 kişi olarak değilde 200 -300 kişi olarak iletebilmek, çözüm arayabilmek tek başına olmaktan cok daha iyidir. O yüzden X10 cuların mutlaka kendini göstermesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 23 Eylül 2010; 9:16:09 >

• Arkadaşlar se(dd)at arkadaşın verdiği linkteki Root olayını yaptım , sonra da Market Enabler programını çalıştırdım ve telefonu T-Mobile gibi gösterdim. Şu an markette ücretli uygulamaları görebiliyorum..
  • Elimdeki yüzlerce uygulamadan kullanışlı bulduklarımı, kullandıklarımı açıklamaları ile birlikte ekliyorum. Sizlerde aynı şeyi yapar sevdiğiniz kullandığınız uygulamaları eklerseniz telefonumuzu zenginleştirebiliriz.

Kulladığım Uygulamalar

3G Watchdog: Mobil operatörünüzden satın aldığınız aylık paketinizin boyutunu (100mb,250mb,1gb) ve başlama gününü girerek, aylık, haftalık kullanımınızı, ne kadar kota kaldıgını kaç gün sonra biteceğini gördüğünüz, hatta isterseniz kota aşımına yakın bir dönemde sizi uyaran çok kullanışlı bir program.

Advance Task Manager 4.0.1: Kullanışlı bir görev yöneticisi uygulaması, Telefonunuzda açık olan uygulamaları, hangi programın ne kadar memory harcadığını görebildiğiniz. Toplamda ne kadar memory kullanıldığını, ne kadar boşta olduğunu görebildiğiniz. İstediğiniz uygulamayı yada hepsini birden sonlandırabildiğiniz. İsterseniz istediğiniz uygulamayı uninstall edebildiğiniz bir program.

AndExplorer: Telefonunuzun dahili ve harici hafızasındakileri görüp, yönetmenizi sağlayan kullanımı kolay bir program.

App Protector Pro (1.23): X10 gibi güzel bir telefona sahip herkesin kullanması gereken bir uygulama. malum böyle güzel bir telefona sahip olunca herkes bakmak istiyor işte böyle durumlar ve genelde gizlilik için, isterseniz herşeyi isterseniz sadece istediğiniz herşeyi şifreleyebileceğiniz bir uygulama. Şifreyi rakamlada girebiliyor, yada belirlediğiniz şeklide çizebiliyorsunuz kilidi açmak icin. Ben fotolarımı, mesajları, ayarları kilitledim siz neyi istiyosanız onu kilitleyin.

Better Keyboard 6.4: Telefonun standart klavyesi ve android klavyesine alternatif bir klavye, ben standardı tercih ediyor olsamda bazen bunuda kullandığım oluyor.

Bubble_1.8.2: Her türlü zeminin eğimini, eğim derecesini, düzlüğünü ölçebildiğiniz bir nevi fonksiyonlu su terazisi.

Compass: Telefonunuzu kullanışlı bir pusulaya dönüştürmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Docstogoapp: Telefonunuzdaki Officesuit uygulamasına alternatif, office dosyalarınızı (word,excel) açmak için kullanabileceğiniz bir program.

Facebook v1.3.2: Telefonunuzdaki facebook uygulamasının yeni, hatalarının bir çogunun düzeltilmiş hali.

FlashLight: Telefonunuzu gerekli durumlarda fener olarak kullanmanız için gerekli bir uygulama. Ama diğer uygulamalardan farklı ve güzel yanı, diğerleri gibi ekranı değil arkadaki led i tek dokunuşla açarak gerçek bir fener gibi kullanmanızı sağlıyor.

Google Translate: Bir çok dilde çeviri yapabilen bir program, hatta çevirilen kelimeyi yada metni sesli okuma özelliğide var ama sanırım google yasağından ses dosyalarını download sırasında hata veriyor.

Multicon: Versiyon 2.1 e geçişten sonra ana ekran sayısı 5 e çıkacak olsada şuanki 3 ana ekranın yetersizliğine alternatif olan, istediğiniz satır ve sütün sayısını belirlediğinizde ikonları ufaltarak şuanki soruna çözüm olan kullanışlı bir uygulama.

MyBackupPro.v2.3.3: Mybackup programının pro versiyonu. Bu uygulama ile herşeyin yedeği alınabiliyor. Data backup ile kişiler, smsler, mmsler, sistem ayarları, ajanda vs. gibi yedekleri alabilir. App Backupla kurulu olan tüm uygulamalarınızın yedeğinide alabilirsiniz.

Nimbuzz: Tüm sosyal ağları, ve online görüşmeleri tek bir programa toplamanızı sağlayan uygulama. (msn,googletalk,ıcq,aim,facebook,twitter vs.)

Opera mini 5.1: Telefonunuzdaki android internet browser a alternatif kullanışlı bir uygulama. Yalnız kesinlikle extra güzel özelliklerine rağmen android browser a göre yavaş bir uygulama.

RockPlayer 1.1.44: Her türlü videoyu (avi,mp4,mkv,wma,3gp) oynatabildiğiniz alt yazı desteği sunan güzel bir uygulama. Yalnız mkvlerde donma, kilitleme yapabiliyor. Birde altyazıda türkçe karakteri desteklemiyor.

SlideMe: Hepinizinde bildiği gibi android market sorununa çözüm sağlayan iyi uygulamalardan biri.

Smart Ruler: Telefonunuzu cetvele dönüştürmeye yarayan bir uygulama. (türk insanının nerde neyi ölçeceği belli olmaz her zaman yanında olmalı)

UnZip: İndirdiğiniz zipli dosyaları açmanızı sağlayan uygulama.

Weather & Toggle Widgets v5.5: Kullandıklarım içinde en çok beğendiğim güzel bir hava durumu uygulaması.

Zedge Ringtones & Wallpapers (1.7): Telefonunuz için duvar kagıdı ve telefon melodisi bulabileceğiniz ortak bir paylaşım alanı. X10 diye arattığınızda gayet güzel telefonunuza özel duvar kağıtları bulabiliyorsunuz.

İndirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 22 Kasım 2010; 17:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Şuna bi bakın

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_android/soft_for_android/20070-x10root106-poluchenie-root-dostupa-na-sony.html

Sürüm: X10Root.1.0.7

Şimdi sağ ROOT kullanıcı alabilirsiniz - X10 için , tüm çalışan tek program . Run prog tıklayın ROOT . You) görünmez klasörleri dahil bütün dosya sistemini ( erişebilirsiniz.

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

quote:

Arkadaşlar se(dd)at arkadaşın verdiği linkteki Root olayını yaptım , sonra da Market Enabler programını çalıştırdım ve telefonu T-Mobile gibi gösterdim. Şu an markette ücretli uygulamaları görebiliyorum..

Arkadaşlar telefonu root edip (telefon üzerinde Super user olmak) Yada Rom üzerinde oynamak bildiğim kadarı ile telefonu garanti dışı bırakıyor, eğer servise gitmesi gerekirse. X10 kullanıcılarında henüz böyle bir şeye rastlamamış olsamda Samsung Wave kullanıcıları içinde 10larca bu dertten muzderip insan var. Evet haklısınız, roottan sonra moxier uygulamaları gibi bir çok gereksiz ve kaldırılamayan programları kaldırıyor, her türlü değişikliği yapabiliyor, engelleri kaldırabiliyorsunuz ama ben yinede bu riski almaya değmeyeceğini düşünüyorum. En azında suan 2.1 güncellemesini beklemek, sonra hala memnun kalınmazsa root etmekten yanayım. Yinede ben kendi adıma Paylaşımlarınız yorumlarınız için teşekkür ederim, çünkü ben kullanmasamda mutlaka kullanmak isteyenler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 23 Eylül 2010; 11:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

:] teşekkür ederim.. ayrıca gönderdiğin uçak oyunu da harika...

fan club üyesi olarak bir soru sorayım sizde de ses sorunları var mı? yani karşıya giden ses çok boğuk geliyormuş.. ahizeden bize gelen ses de hakeza boğuk değil ama çok düşük.. buna bir çözüm bulabilen var mı?..

bir de bir ricam madem burası bir fan club telefonla ilgili herşeyi burada paylaşalım mesela sizin kullandığınız güzel uygulamalar oyunlar, telefonda olması gerekir dediğiniz programlar... bu tür paylaşımları da çoğaltalım...

Keyifli oyunlar. Ben pek beceremedim zor geldi oynamak, ama grafikleri çok güzel oyunun.

Evet bahsettiğin sorun sanırım herkeste var. Karşı tarafa ses kötü bogus ve az gidiyor, kulaklıktanda aynı şekilde az duyuluyor. Bununla ilgili herhangi bir uygulama yok düzeltebilecek, en azından ben görmedim. Ben ekim sonunu bekliyorum, 2.1 güncellemesinden sonraq hala düzelmez ise. Konuyla ilgili SE türkiyeyle başlayıp, çözemez isem gittiği yere kadar çabalayacağım. Azimli bir şikayetçiyimdir

Bu gün istediğin gibi kendi kullandığım programları açıklamaları ile birlikte ekleyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Arkadaslar bu telefonda multitouch'u kullanabilen oldumu henuz?

Telefonda multitouh özelliği olmayacak SE tarafından yapılan açıklama bu şekilde.

quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

bende ikinci el aldım ama telefonum sarj almıyor sarj aleti zaten yoktu ben android markete giirerken şarjım bitti ogün bugün telefonu açamıyorum ne yapmam gerekiyor şarj olurken kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor şarjdan çıkarıp telerfonu açmaya çalışıyorum yine kırmızı ısış yanıp yanıp sönüyor ne yapama gerek

Bence bi sarj aleti alman gerek, usb den şarj çok uzun sürüyor, arkadaşında dediği gibi. Yine olmazsa yeni bir batarya almalı yada bataryanı Şoklatıp tekrar bi denemelisin. (Şoklama: Bataryaya Aynı woltta yüksek A (amper) vererek yapılıyor)

quote:

çok tşk ederim soruar bitmiyor melodiyi sms ve alarm müziğini nasıl mp3 yapabilirim acaba?

Mp3 ü mediascape ten bulup çalarken menü tuşuna bas (en soldaki) orda zil sesi olarak ekle seceneğine dokun tamamdır.

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

arkadaşlar Vivaz düşünüyordum ama x10 aklımın bir köşesinde duruyordu her zaman bir türlü karar veremedim. Bana kalsa x10 alıcam ama dokunmatik olayıyla aram pek yok. samsung s8003 kullandım bir süre maf oldum. kalemli birşey alsam daha rahat kullanabilirim gibime geliyor vivaz gibi mesela. x10un dokunmatiği ile samsung s8003ün dokunmatiği arasında fark varmıdır? Yani x10 alsam sizce rahat rahat kullanabilir miyim s8003 gibi zorlar mı beni ?

Hocam kalemli telefonlar Rezistif dokunmatiktir yani ekrana basınç uygulanarak kullanılır, Kapasitif ekranlarsa, oluşturululan elektrostatik alana yük depolayabilen bir iletken değmesi ile çalışır. Yani rezistif değilde üzerinde kalem kullanılamayan kapasitif ekranlı telefon seçmeni öneririm kesinlikle. X10 a gelirsek dokunmatiği gerçekten güzel bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ama tekrar belirteyim multitouch yok. Bence multitouchın görsellik dısında kattığı birşeyde yok oda ayrı mesele

quote:

Arkadaslar ekran screenshot alabilen program kullanan/bilen var mi? Birkac tane buldum Fakat onlar da rootlu telefonlarda calisiyormus..

Edit: Basligi acan arkadas listeye beni de eklerse sevinirim

Edit 2: Screenshot çeken programı buldum arkadaşlar. Yanlız root olması gerekiyor telefonun..

http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/screenshot_iels.html

Örnek bi ss koyayım Battlefield Bad Company2 Widget'ı..

Ekledim. Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz Kullanıcıları belirlemek istememin asıl nedeni sadece kim var görmek değil. Örneğin burada 200 300 kişi olduğumuzu farzedelim, 2.1 güncellemesinden sonra 2.2 güncellemesi istiyoruz diyelim, yada ses problemi 2.1 ilede çözülemedi. burada ortak bir metin hazırlayıp, SE na bu sorunumuzu, yada isteğimizi 1 kişi olarak değilde 200 -300 kişi olarak iletebilmek, çözüm arayabilmek tek başına olmaktan cok daha iyidir. O yüzden X10 cuların mutlaka kendini göstermesini istiyorum.

tşk ederim mesaj ve alarm zil sesi değiştirme hakkında bir bilgi yokmu acaba?

• quote:

Onlarıda aynı şekilde listeye ekledikten, yani zil sesi olarak kullan dedikten sonra. Mesaj için mesaj menüsüne girip ordan mesaj sesini belirleyecek, alarm içinde alarma girip ordan belirleyeceksin. İkisindede menüyü açmak için en soldaki tusu kullanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 23 Eylül 2010; 16:38:07 >
  • quote:

quote:

Onlarıda aynı şekilde listeye ekledikten, yani zil sesi olarak kullan dedikten sonra. Mesaj için mesaj menüsüne girip ordan mesaj sesini belirleyecek, alarm içinde alarma girip ordan belirleyeceksin. İkisindede menüyü açmak için en soldaki tusu kullanacaksın.

valla çok sağolasın grk207 arkadaş iyi yardımın dokunuyor birde evet bu birdeler bitmeyecek masa üstüne kısayol attım onları tekrar kaldırmak nasıl oluyor?

• quote:

valla çok sağolasın grk207 arkadaş iyi yardımın dokunuyor birde evet bu birdeler bitmeyecek masa üstüne kısayol attım onları tekrar kaldırmak nasıl oluyor?

Rica ederim Masaüstüne attığın ikona uzun süre dokundugunda ekranın en altında çöp kutusu belirecek oraya taşı. Ayrıca ekrandaki ikonları taşıma yöntemide bu şekilde.
  • quote:

quote:

Rica ederim Masaüstüne attığın ikona uzun süre dokundugunda ekranın en altında çöp kutusu belirecek oraya taşı. Ayrıca ekrandaki ikonları taşıma yöntemide bu şekilde.

evet işe yaradı tşk ettim

• quote:

evet işe yaradı tşk ettim

Yakında tam anlamıyla alışır herşeyini öğrenmiş olursun ve androidden vazgeçemezsin bir daha Ben 1 yıl önce türkiyeye gelen ilk android General Mobile Dstl1 ile başladımki o güne kadar aklımın ucundan GM geçmemişti. Tamamen adroid merakıyla almıştım. Sonrada bu işte.
  • Ses Boğukluğu ve karşı tarafa sesin az gitmesi bende de var bu konu hakkında acilen birşey yapılması lazım canımı çok sıkıyor bu konu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Ses Boğukluğu ve karşı tarafa sesin az gitmesi bende de var bu konu hakkında acilen birşey yapılması lazım canımı çok sıkıyor bu konu !

Ben bugün müşteri hizmetlerini aradım, başta kulaklık sesinin uluslar arası kriterlere uyması için o şekilde olduğunu söyledi. bende sesin boğuk gitmesidemi uluslar arası kriter dedim cevap veremedi, çok şikayet var dediğimde biz bu konu ile ilgili sık şikayet almıyoruz dediler. Benim konuştuğum herkes şikayetçi dediğimde ise yine bir şey diyemedi. 2.1 ile bu konu çözüme kavuşacakmı dediğimde bana yuvarlak cevaplarla 2.1 de ne gibi değişiklikler olacak tam olarak malumatımız yok ama mutlaka onunla ilgili çalışmada yapılıyordur dendi. Açıkçası şuan tek yapacağım 2.1 i beklemek çünkü türkiyedeki müşteri hizmetleri ve servisle bu işin çözülmesi mümkün değil. 2.1 ile çözüm bulamazsam yapacağım SE merkez ile maille durum hakkında yazışmak olacak. Sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından deneyeceğim.

• grk207 arkadaşım master ımız olarak çok ilgili olduğun için öncelikle teşekkür ediyorum...

ses konusu önemli (yani bir telefonda daha önemli ne olabilir ki), ben de aradım müşteri hizmetlerini ama ordan bir iş çıkacağını sanmıyorum...
    en iyisi global sitesinde link varsa şayet (henüz araştırmadım) şikayet mailleri atmak.. bireysel olarak ve olabildiğince çok..

telefonun biraz daha kurdu olayım neyin ne olduğunu öğreneyim kullandığım tüm programları detaylı şekilde paylaşırım.. muhtemelen aynı şeyler olacak ama en azından millet ne kullanıyor, hangi program daha iyi onu bilmek hoş olur..

izninizle şimdi şu root olayını deneyeyim.. kuramadığım birçok program vardı...

Edit: root olayını beceremedim nedense... hala programları kuramıyorum...

* bu telefonda java uygulamaları çalıştırmanın bir yolu var mı acaba? (.jar , JME2 vs.)
    * ses olayı için; mikrofonun üzerini örten küçük parçacığı kırdım güzel oldu, ya da kendimi kandırıyorum artık bilemiyorummm :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atememikrop -- 23 Eylül 2010; 20:21:04 >

• quote:

grk207 arkadaşım master ımız olarak çok ilgili olduğun için öncelikle teşekkür ediyorum...

ses konusu önemli (yani bir telefonda daha önemli ne olabilir ki), ben de aradım müşteri hizmetlerini ama ordan bir iş çıkacağını sanmıyorum...
    en iyisi global sitesinde link varsa şayet (henüz araştırmadım) şikayet mailleri atmak.. bireysel olarak ve olabildiğince çok..

telefonun biraz daha kurdu olayım neyin ne olduğunu öğreneyim kullandığım tüm programları detaylı şekilde paylaşırım.. muhtemelen aynı şeyler olacak ama en azından millet ne kullanıyor, hangi program daha iyi onu bilmek hoş olur..

izninizle şimdi şu root olayını deneyeyim.. kuramadığım birçok program vardı...

Edit: root olayını beceremedim nedense... hala programları kuramıyorum...

* bu telefonda java uygulamaları çalıştırmanın bir yolu var mı acaba? (.jar , JME2 vs.)
    * ses olayı için; mikrofonun üzerini örten küçük parçacığı kırdım güzel oldu, ya da kendimi kandırıyorum artık bilemiyorummm :S

Hangi programı kuramıyorsun ki? Ama artık senin için pek bişey farketmez root etmen çünkü zaten mikrofon kısmını kırarak garanti dısı bırakmışsın telefonu

Ayrıca master değilde çok bol boş vakti olan bi insanım Elimden geldiğince araştırıyor deniyorum işte.

Şikayet olayını dediğim gibi 2.1 sonrasına erteledim. Sorun çözülmez ise o konuile ilgili bir şeyler yaparız hep beraber.

2 yeni 3D oyun daha

Winds of Steel 1.1

Hungry Shark 1.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 22 Kasım 2010; 17:28:09 >

• herhangi bir antivirus yazilimi kullaniyormusunuz? gerek varmi? bu konuda en iyi yazilim nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeepBeepImaJeep

herhangi bir antivirus yazilimi kullaniyormusunuz? gerek varmi? bu konuda en iyi yazilim nedir?

Şuan kullanmıyorum, gerek duymuyorum çünkü tek bir virus dısında androidi etkileyen bir virüs yazılmadı. Trojan-SMS.AndroidOS.FakePlayer adında tek bir virüs tespit edilebildi. Oda mms olarak telefone geliyor ve 13kb lık bi veriyi download etmenizi söylüyor, eğer ederseniz telefonunuz ücretli yurt dışı servislere msjlar atmaya başlıyor. Yani henüz antivirüslük bi durum yok diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

benim dediğim de aynı şey işte
    apk görmek için marketten bişiler indirmek gerekiyor falan iki gündür karıştırmaktan kafayı yedim. ne yapacağımı bile karıştırdım. apk görmek için market uygulamasını yüklemem gerekiyormuş nedenini biliyordum ama onu da unuttum :))
    anlaşılan 2.2 güncellemesi çıkana kadar biz böyle idare edeceğiz :(

çok şükür ben yaptım

ben de hallettim :)
  • aşık oldum ben bu telefona, multitouch özelliği olsaydı evlenirdim hatta :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Ses Boğukluğu ve karşı tarafa sesin az gitmesi bende de var bu konu hakkında acilen birşey yapılması lazım canımı çok sıkıyor bu konu !

Ben bugün müşteri hizmetlerini aradım, başta kulaklık sesinin uluslar arası kriterlere uyması için o şekilde olduğunu söyledi. bende sesin boğuk gitmesidemi uluslar arası kriter dedim cevap veremedi, çok şikayet var dediğimde biz bu konu ile ilgili sık şikayet almıyoruz dediler. Benim konuştuğum herkes şikayetçi dediğimde ise yine bir şey diyemedi. 2.1 ile bu konu çözüme kavuşacakmı dediğimde bana yuvarlak cevaplarla 2.1 de ne gibi değişiklikler olacak tam olarak malumatımız yok ama mutlaka onunla ilgili çalışmada yapılıyordur dendi. Açıkçası şuan tek yapacağım 2.1 i beklemek çünkü türkiyedeki müşteri hizmetleri ve servisle bu işin çözülmesi mümkün değil. 2.1 ile çözüm bulamazsam yapacağım SE merkez ile maille durum hakkında yazışmak olacak. Sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından deneyeceğim.

Eğer biz gerekli mecralara sıkıntımızı dile getirmezsek bu konuya el atacaklarını zannetmıyorum ki görüştüğünde ve bu sorunu onlara ilettiğinde biz böyle bi sorun almıyoruz demiş zat-ı muhterem o yüzden bence biz şimdiden SE ile irtibata geçerek sıkıntımızı tebliğ etmeliyiz diyorum ben herkes bu konu üzerinde hemfikir ise hemen görüşmelere ve e-posta yollamaya geçelim.Ayrıca oyunlar güzek fakat bir de futbol olsa ne müazzam olur demi =P

Selametle Görüşürüz...

• neden halen çıkmadı şu 2.1
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.