Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atememikrop

ben de ben de... beni de clübe üye edin.. daha 2 günlüğüm... ve bence her sokak başında gördüğümüz iphone a 5 basar.. karizma telefon.. ezel de onu kullanıyormuşş....

i love sonyericsson...

Hoş geldin, güle güle kullan telefonunu ki güleceğinden eminim Yalnız bi yanlışı düzeltelim dizide ezelin kullandıgı değil ama Haluk Bilginerin canlandırdığı Kenan'ın telefonu X10
  • aldık aldıkta iphone kadr etkın kullanamıyoruz :( pil süresi olsun flas açma özelliği olsun sacma sapan ufak tefek sorunları var bence...ama göze güzel geliyor senelerdir itunes tan bunalmıs biri içinde ideal bi cihaz...bide yüklemeler vs gelse tadından yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Slm lar. Kuzen iskoçyada da ona xperia 10 aldırtcaktım.Şansa bir arkadaşı satıyormuş ama simkilitliymiş telefon.300 sterline satıyormuş.Çocuk unlock flmda yaptırmış.Ama bu simkilitli olması kafamı kurcaladı.Ben telefonu güncellediğimde yada root yada işletim sistemini güncellediğimde flm unlock yine kalkarmı?Elimde kalmasın sonra alınca

Soru arada kaynamış ya çok önemli arkadaşlar alıcam bugünlerde yokmu cevap verebilcek?Birde sanırım versiyon 1.6 larda kırılma kolaymışda version 2.01 lerde unlock olayı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 21 Eylül 2010; 22:19:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samhain

aldık aldıkta iphone kadr etkın kullanamıyoruz :( pil süresi olsun flas açma özelliği olsun sacma sapan ufak tefek sorunları var bence...ama göze güzel geliyor senelerdir itunes tan bunalmıs biri içinde ideal bi cihaz...bide yüklemeler vs gelse tadından yenmez :)

Evet haklısın ama flash derken flash playerdanmı bahsediyorsun, yoksa kameranın flaşından mı anlamadım ama ikisindende bahsediyorsan haklısın. kamera flaşının xenon olmayıp led olması ve manuel olarak açmak zorunda olmak can sıkıcı. Flash player uyumlu olmamasıda aynı şekilde. Ama eski bir iphone'cu olarak sende biliyorsunki iphoneda led flaş dahi yok, ayrıca ondada flash player kullanılamıyordu. Şarj süresine gelince ben gerçekten telefonu çok kurcalayan bir insanım tüm gün elimde ve şarjı 1 günden fazla gidiyor, eğer sürekli kurcalamazsan 2 - 3 gün gidiyor. Bence bu sürede 4"lik bir ekrana harcanan gücüde hesaba katarsan 1500mAh lık pili öyle dediğin gibi kötü değil.

quote:

quote:

Slm lar. Kuzen iskoçyada da ona xperia 10 aldırtcaktım.Şansa bir arkadaşı satıyormuş ama simkilitliymiş telefon.300 sterline satıyormuş.Çocuk unlock flmda yaptırmış.Ama bu simkilitli olması kafamı kurcaladı.Ben telefonu güncellediğimde yada root yada işletim sistemini güncellediğimde flm unlock yine kalkarmı?Elimde kalmasın sonra alınca

Soru arada kaynamış ya çok önemli arkadaşlar alıcam bugünlerde yokmu cevap verebilcek?Birde sanırım versiyon 1.6 larda kırılma kolaymışda version 2.01 lerde unlock olayı varmı?

Ben sim kilit konusunu hiç araştırmadım ama bir yerde sim kilit kırılamıyor yazıyordu, ben buna pek inanmıyorum kırılamayacak şey yoktur Bir android forumdada yanılmıyorsam wavesecure diye bir pogramla android işletim sistemine sonradan eklenmiş şifreli korumalı herşeyi kaldırılabildiğini siline bildiğini bu şekilde sim kilidininde kaldırılabildiğini okumuştum. Ayrıca tekrar söylüyorum simkilit olaylarını hiç araştırmamış olsamda, olaya pc mantığıyla bakarsak telefonu güncellemen 1.6 dan 2.1 e geçmen yada 2.1 den 2.2 ye geçmen (ki umarım SE 2.2 ye geçiş için gerekli güncewllemeyi yapar) sim kilidi geri getirmez tam tersine var olan sim kilidinide kaldırması lazım. 1.6 da varsa 2.1 dede vardır. sen xpde cracklediğin oyunu vistada crackliyemiyomusun crackliyosun

• Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 22 Kasım 2010; 17:26:36 >

• Arkadaslar bu telefonda multitouch'u kullanabilen oldumu henuz?
  • Şuna bi bakın

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_android/soft_for_android/20070-x10root106-poluchenie-root-dostupa-na-sony.html

Sürüm: X10Root.1.0.7

Şimdi sağ ROOT kullanıcı alabilirsiniz - X10 için , tüm çalışan tek program . Run prog tıklayın ROOT . You) görünmez klasörleri dahil bütün dosya sistemini ( erişebilirsiniz.

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

• bende ikinci el aldım ama telefonum sarj almıyor sarj aleti zaten yoktu ben android markete giirerken şarjım bitti ogün bugün telefonu açamıyorum ne yapmam gerekiyor şarj olurken kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor şarjdan çıkarıp telerfonu açmaya çalışıyorum yine kırmızı ısış yanıp yanıp sönüyor ne yapama gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

quote:

ben de ben de... beni de clübe üye edin.. daha 2 günlüğüm... ve bence her sokak başında gördüğümüz iphone a 5 basar.. karizma telefon.. ezel de onu kullanıyormuşş....

i love sonyericsson...

Hoş geldin, güle güle kullan telefonunu ki güleceğinden eminim Yalnız bi yanlışı düzeltelim dizide ezelin kullandıgı değil ama Haluk Bilginerin canlandırdığı Kenan'ın telefonu X10

:] teşekkür ederim.. ayrıca gönderdiğin uçak oyunu da harika...

fan club üyesi olarak bir soru sorayım sizde de ses sorunları var mı? yani karşıya giden ses çok boğuk geliyormuş.. ahizeden bize gelen ses de hakeza boğuk değil ama çok düşük.. buna bir çözüm bulabilen var mı?..

bir de bir ricam madem burası bir fan club telefonla ilgili herşeyi burada paylaşalım mesela sizin kullandığınız güzel uygulamalar oyunlar, telefonda olması gerekir dediğiniz programlar... bu tür paylaşımları da çoğaltalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atememikrop -- 22 Eylül 2010; 18:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Şuna bi bakın

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_android/soft_for_android/20070-x10root106-poluchenie-root-dostupa-na-sony.html

Şimdi sağ ROOT kullanıcı alabilirsiniz - X10 için , tüm çalışan tek program . Run prog tıklayın ROOT . You) görünmez klasörleri dahil bütün dosya sistemini ( erişebilirsiniz.

arkadaşım eğer bu şey işe yararsa hakketen çok büyük sevap kazanmış olursun :] ben de bir root yapayım dedim 1 sayfalık bir işlem çıktı karşıma internette...

• Gizli dosyaları gösteriyor program sanırım.

Telefonun içinden o dosyayı bulup editleyip UpdateService ile yüklemen anladığım kadarıyla....
  • tek seferde çok konuştum biliyorum ama avi oynatabilmek için rock player diye iyi bir program varmış (ezel i attım çok güzel oynatıyor:)

1- bu hakikaten en iyisimi
    2- bu programın full halini bulabilen var mi?

* bir de güzel kullanışlı fonksiyonlu bir telefon rehberi lazım sanırım kendininkini pek sevmedim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izzzmirlim

bence atma kardes oyunun zevkı kacmasın ps de oynuyormusum gıbı sankı elıne saglık gercekten. bır rıcam var senden youtube uygulamasını yukledım ama vıdeo ızleyemıyorum bunun için onerebılecegın bır program yada herhangı bır ayar varmı acaba?

Hocam youtube'u dns ve host'u değiştirmez isen biliyorsunki pcden bile açamıyorsun, ip grubu yasaklı olduğu için. Mobil interneti aldığın operatörün çıkış ayarlarını kontrol edemeyeceğin için ona yapabileceğin bir şey yok diye biliyorum ama belki alternatif yol bulan birileri vardır. zaten bu başlığı açmamın nedenide bu zaten herkesten birşeyler öğrenebilmek. Yani bilen varsa bizlerle paylaşırsa bende sevinirim Wi-fi dan bağlanırkende modemin ayarlarından tercih edilen dns'i free dnslerden biri yaparsan örneğin 8.8.8.8 yada 156.174.71.1 gibi. Ozaman çıkma ihtimali var. Yada telefondan statik ip seçeneği verip Dnsleri dediğim gibi yapıp deneyebilirsin. Şuan işte olduğum ve işte youtube yasaklı olduğu için deneyemiyorum ama en yakın zamanda dener haber veririm. Zaten flash gerektiren videoları açamıyoruz, flashplayer desteği olmadığı için. Ama youtube da videolar .mp4 olduğu için açılması gerekiyor diye biliyorum. İphonelardada flash olmamasına rağmen açıyordu çünkü yasaklamadan önce. Yani aslına bakarsan pek youtube ile ilgili araştırma ve deneme yapmadım bungüne kadar, normaldede pek kullanmadığım için.
    .

quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

inan çok iyi olur

Oyunun SD KART Altında. Android\data\com.ideaworks3d.nfsshift\files olarak klasör oluşturmuş olması lazım. rardan çıkanları files klasörünün altına atarsan sanırım olacaktır. daha önce denemedim ama olması lazım.

http://****.com/files/420286808/NFS_S.rar

çok tşk ederim soruar bitmiyor melodiyi sms ve alarm müziğini nasıl mp3 yapabilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

bende ikinci el aldım ama telefonum sarj almıyor sarj aleti zaten yoktu ben android markete giirerken şarjım bitti ogün bugün telefonu açamıyorum ne yapmam gerekiyor şarj olurken kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor şarjdan çıkarıp telerfonu açmaya çalışıyorum yine kırmızı ısış yanıp yanıp sönüyor ne yapama gerek

hiç mi başına gelen yok ya
  • arkadaşlar Vivaz düşünüyordum ama x10 aklımın bir köşesinde duruyordu her zaman bir türlü karar veremedim. Bana kalsa x10 alıcam ama dokunmatik olayıyla aram pek yok. samsung s8003 kullandım bir süre maf oldum. kalemli birşey alsam daha rahat kullanabilirim gibime geliyor vivaz gibi mesela. x10un dokunmatiği ile samsung s8003ün dokunmatiği arasında fark varmıdır? Yani x10 alsam sizce rahat rahat kullanabilir miyim s8003 gibi zorlar mı beni ?
  • quote:

Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD

http://****.com/files/420536492/HAWX_X10_grk207.7z

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

Teşekkürler =)

• quote:

quote:

bende ikinci el aldım ama telefonum sarj almıyor sarj aleti zaten yoktu ben android markete giirerken şarjım bitti ogün bugün telefonu açamıyorum ne yapmam gerekiyor şarj olurken kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor şarjdan çıkarıp telerfonu açmaya çalışıyorum yine kırmızı ısış yanıp yanıp sönüyor ne yapama gerek

hiç mi başına gelen yok ya

Usb ile mi sarj etmeye calsiyosun? Usb cok yavas sarj ediyor. Telefonu kullanmazsam ediyor ama kullanirsam sarj azalmaya devam ediyor. Ayrica usb telefon kapaliyken sarj etmiyor. Sarj aleti almalisin yani..

• Arkadaslar ekran screenshot alabilen program kullanan/bilen var mi? Birkac tane buldum Fakat onlar da rootlu telefonlarda calisiyormus..

Edit: Basligi acan arkadas listeye beni de eklerse sevinirim

Edit 2: Screenshot çeken programı buldum arkadaşlar. Yanlız root olması gerekiyor telefonun..

http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/screenshot_iels.html

Örnek bi ss koyayım Battlefield Bad Company2 Widget'ı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 23 Eylül 2010; 3:07:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Şuna bi bakın

arkadaşım eğer bu şey işe yararsa hakketen çok büyük sevap kazanmış olursun :] ben de bir root yapayım dedim 1 sayfalık bir işlem çıktı karşıma internette...

Valla bende ise yaradi sanirim. Calistirdim programi. Biseyler yapti.reset at dedi. Root olmadan calismayan programlar calisti. Hos bu root ne ise yariyo onu da bilmiyorum ya. Market bende vardi zaten..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.