Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar piyasadaki telefonları araştırdıktan sonra galaxy s , iphone 4 gibi bu telefonu almanın fiyat performans olarak mantıklı olduğuna karar verdim ve almayı düşünüyorum.

sorum * telefonda flash player desteği yok bunu yükleyeceğimiz bir uygulama ile sağlayamıyor muyuz?
    * telefon hd video çekebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

merhaba arkadaşlar piyasadaki telefonları araştırdıktan sonra galaxy s , iphone 4 gibi bu telefonu almanın fiyat performans olarak mantıklı olduğuna karar verdim ve almayı düşünüyorum.

sorum * telefonda flash player desteği yok bunu yükleyeceğimiz bir uygulama ile sağlayamıyor muyuz?

evet 2.1 sürüm ile hd video çekim olacak
  • ya arkadaşlar,
    tlf nu universal and root ile root ettim. bir yerden market ve market enabler buldum hatta r2ba024 market fix de buldum ama bütün bunlara rağmen market bu telefona yüklenemedi diyor. hatta developper android sdk sı bile yükledim. nerede yanlış yapıyorum?
  • Telefon şarz olurken hiç kapanmıyor. Şarz kablosunu takıp kapatsanda geri açılıyo.

Bunu tamamen kapatmanın bir yolu yok mu?
  • Arkadaşlar ben ana ekrana bi klasör oluşturup , içine bir kaç fotoğraf koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.. Ana ekrandaki simgeler nerde saklanıyor ADW'de . Fotoğrafı oraya taşımak en kolay yöntem sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: grk207

birincisi Need For Speed Shift
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http:// ****.com/files/416837503/NFS_Shift_v1.0.4.rar

Eğer sorun olmayacaksa linklerinide ekleyebilirim konuya ama crackli oldukları için emin olamadığımdan eklemedim.

Edit:Arkadaşın isteği üzerine ekledim umarım sorun değildir.

Linkte problem var. Tekrar uplad edebilir misin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Telefon şarz olurken hiç kapanmıyor. Şarz kablosunu takıp kapatsanda geri açılıyo.

Bunu tamamen kapatmanın bir yolu yok mu?

X10 telefonun bataryası %100 olduktan sonra şarj etmeyi kesiyor. Overcharge denen bir olay var. Pil dolduktan sonra bile üzerine şarj etmek demek kısaca. X10 overcharge'a izin vermiyor. Telefonu şarja taktınız , %100 oldu , telefon şarj etmeyi kesiyor ve pil başlıyor azalmaya. %90'a düştüğü zaman , tekrar şarj etmeye başlıyor. Bu döngü halinde devam ediyor. Bunun nedeni overcharge'ın pil açısından tehlikeli olması. Ömrünün azalmasını bırakın , patlamasına bile yol açabilir. Bu %90 %100 arasındaki döngüyü sağlayan android işletim sistemi. Dolayısı ile şarjdayken işletim sisteminin kapanmasına izin vermiyor. Tavsiyem uçuş modunu kullanmanız bu durumda , eğer ulaşılmak istemiyorsanız

• turkcell için 3g ye geçiş yaptım hediye 100 mb internet verdiler. ben de doğal olarak güvenemiyorum, sizce gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim interneti wireless'in olmadığı yerlerde? yani ülkemizde operatörlerin durumu belli ekstra ücret falan çıkartmasınlar başıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan2609 -- 26 Eylül 2010; 18:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

turkcell için 3g ye geçiş yaptım hediye 100 mb internet verdiler. ben de doğal olarak güvenemiyorum, sizce gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim interneti wireless'in olmadığı yerlerde? yani ülkemizde operatörlerin durumu belli ekstra ücret falan çıkartmasınlar başıma

100 MB kesinlikle yetmez. 1Gb'lık paketlerin bile ortalama kullanımla geçtiğini söylüyor arkadaşlar. Ben vodafone'un sınırsız paketini düşünüyorum. Başka türlü insan rahat edemez..
  • Arkadasım 2 Gun önce aldı karsı tarafın sesi az geldigi için şimdi vatan bilgisayara gidip değiştirmeyi düşünüyoruz. Açıkcası default haliyle telefon B'eni de memnun etmedi iphonedaki dokunmattik algılamasının yanından gecemezz. Fotografları ise iphonedan iyi çekiyor bu gercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Arkadasım 2 Gun önce aldı karsı tarafın sesi az geldigi için şimdi vatan bilgisayara gidip değiştirmeyi düşünüyoruz. Açıkcası default haliyle telefon B'eni de memnun etmedi iphonedaki dokunmattik algılamasının yanından gecemezz. Fotografları ise iphonedan iyi çekiyor bu gercek

Vatan bilgisayara gittik dedik böyle böyle telefon sesi az geliyor iade edicez. Vatan bilgisayarda fatura arkasındaki maddeyi göstererek telefon iadesi kesinlikle almadıklarını söyledi. İnternetten alsa idik telefonu geri alabileceklerini ama direk satışta geri alamadıkalrını söylediler. Genpa'dan bir rapor alınırsa telefonu alabileceklerini ama bu raporun da alınması işinin müşterinin yapması gerektiğini söylediler.

Tüketici hakem heyetinin 939 tl altındaki ürünlere karar vermekte yetkili olduklarını söylediler bu yüzden dolayı tüketici mahkemesine gidilebileceğini 1-1.5 yıl süren mahkeme sonucunda telefonu geri alabilceklerini açıkladır.

Yani telefonun sesinin az çıkması bizim başımıza patlamış oldu. Buyrun buradan yakın.

• BeepBeepImaJeep rock player için teşekkür ederim...

önceki mesajımda bir soru sormuştum kimse cevap vermemiş.. bu telefonda java uygulamaları çalıştırmanın bir yolu var mı?
    java emulator gibi bişey..

bir de ben bu co pilot a harita yükleyemedim.. bunu sorunsuz kullanabilen var mı?
  • slm arkadaşlar sanırım 2.1 sürümü yayınlanmış

http://developer.android.com/sdk/index.html
  • quote:

Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://****.com/files/420536492/HAWX_X10_grk207.7z

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

oyunları nasıl kurucaz biri anlatsın ya cahiliz :)

• arkdşlar tel neden 3g den bağlanmıor bir ayar mı yapmam gerekior hep E iconu var üstte edge den bağlanıor

Birde xperia dan youtube a nasıl girebilirim. opera ile girip izleyebiliyorum fakat kalitesiz
    hd videoları dahi izlemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 27 Eylül 2010; 2:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood
    Eğer biz gerekli mecralara sıkıntımızı dile getirmezsek bu konuya el atacaklarını zannetmıyorum ki görüştüğünde ve bu sorunu onlara ilettiğinde biz böyle bi sorun almıyoruz demiş zat-ı muhterem o yüzden bence biz şimdiden SE ile irtibata geçerek sıkıntımızı tebliğ etmeliyiz diyorum ben herkes bu konu üzerinde hemfikir ise hemen görüşmelere ve e-posta yollamaya geçelim.Ayrıca oyunlar güzek fakat bir de futbol olsa ne müazzam olur demi =P
    Selametle Görüşürüz...

Dediğim gibi şu 2.1 versiyona bir geçelim hala çözülmez ise mutlaka bir şeyler yaparız. Futboluda bulur bulmaz ekleyeceğim

quote:

merhaba arkadaşlar piyasadaki telefonları araştırdıktan sonra galaxy s , iphone 4 gibi bu telefonu almanın fiyat performans olarak mantıklı olduğuna karar verdim ve almayı düşünüyorum.

Şuan için bunu herhangi bir uygulama ile sağlayamıyorsun, adobe'un android için flash player çıkarmasını bekliyoruz. 2.1 versiyon ile hd video çekilebilecek.

quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
    Linkte problem var. Tekrar uplad edebilir misin acaba?

Alternatif link ekliyorum.

Edit: Eklendi.

quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609
    turkcell için 3g ye geçiş yaptım hediye 100 mb internet verdiler. ben de doğal olarak güvenemiyorum, sizce gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim interneti wireless'in olmadığı yerlerde? yani ülkemizde operatörlerin durumu belli ekstra ücret falan çıkartmasınlar başıma

quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07
    100 MB kesinlikle yetmez. 1Gb'lık paketlerin bile ortalama kullanımla geçtiğini söylüyor arkadaşlar. Ben vodafone'un sınırsız paketini düşünüyorum. Başka türlü insan rahat edemez..

Açıklamaları ile verdiğim uygulamalar arasında 3G Watchdog var trcelle güvenmiyorsan ona güvenebilirsin Ayrıca trcell in 250 Mb lık eko paketi var onu tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop
    BeepBeepImaJeep rock player için teşekkür ederim...
    önceki mesajımda bir soru sormuştum kimse cevap vermemiş.. bu telefonda java uygulamaları çalıştırmanın bir yolu var mı?
    java emulator gibi bişey..
    bir de ben bu co pilot a harita yükleyemedim.. bunu sorunsuz kullanabilen var mı?

Copilotu sorunsuzca yükledim ve kullanıyorum. Neden harita yüklemeye çalışıyorsun zaten ben şuana kadar haritasız bir yer görmedim programda.

İstediğin java converter

http://rapidshare.com/files/421591675/Java_converter.apk

quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1
    slm arkadaşlar sanırım 2.1 sürümü yayınlanmış
    http://developer.android.com/sdk/index.html

2.1 yayınlanalı çok oldu 2.2 bile yayınlandı. Şuan 3 üzerine çalışılıyor. ama bizim için önemli olan SE nin X10 a uyarlaması biz onu bekliyoruz. Bunu bi Pc ye format atmak windows kurmak ama hiç bir şekilde driverlarının olmaması gibi düşün. SE nin driverlı halini çıkarmasını bekliyoruz denebilir yani.

quote:

quote:

Yeni 3D oyun

Tom Clancy's H.A.W.X v3.3.1 HD

http://****.com/files/420536492/HAWX_X10_grk207.7z

HAWX_X10.apk dosyasını telefonunuza kurun ama wi-fi kapalı olduğundan mutlaka emin olun. çünkü o sırada legal olup olmadığını kontrol ediyor.
    Kurduktan sonra çalıştır diyin, gerekli data file ları indirsinmi diye soracak hayır diyip oyundan çıkın. Sonra Sd kartınızda yeni bir klasör oluşturun adını gameloft yapın. o klasöre girip bir klasör daha oluşturun adını games yapın. rardan cıkardığınız hawx klasörünü oluşturduğunuz games klasörünün altına atın ve oyunu tekrar başlatın. En sonda oyunun keyfini çıkarın, ama oynaması zor söyleyim

oyunları nasıl kurucaz biri anlatsın ya cahiliz :)

Hocam valla bu anlatılmış hali Daha ne kadar anlatabilirim bende bilmiyorum

quote:

arkdşlar tel neden 3g den bağlanmıor bir ayar mı yapmam gerekior hep E iconu var üstte edge den bağlanıor
    Birde xperia dan youtube a nasıl girebilirim. opera ile girip izleyebiliyorum fakat kalitesiz
    hd videoları dahi izlemek istiyorum

Herhangi bir ayar yapman gerekmiyor, sadece bulunduğun yerde 3g desteklemiyor demektir. tabi 3g paketine geçtiysen operatöründe. Geçmediysen kısa mesaj atarak geçebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk207 -- 27 Eylül 2010; 10:25:34 >

• @grk207 arkadaşım sağolasın mesajların için
    Şimdi bizde 1.5 versiyon cihaz var. oyunları kurabilmek için bir ara programmı lazıM? Yoksa oyun dosyalarını SD karta atıp telefondan mı çalıştırcaz?
    Oyunları cihaza attım ama çalıştıracak program bulamadım ben
  • quote:

@grk207 arkadaşım sağolasın mesajların için
    Şimdi bizde 1.5 versiyon cihaz var. oyunları kurabilmek için bir ara programmı lazıM? Yoksa oyun dosyalarını SD karta atıp telefondan mı çalıştırcaz?
    Oyunları cihaza attım ama çalıştıracak program bulamadım ben

Verdiğim dosyaları indirdikten sonra sd kart altına atıyorsunuz. sonra sd bağlantınızı pcden kesip, sd kart altında attıgınız .apk uzantılı dosyayı bulduktan sonra dosyaya dokunup kur diyorsunuz. ama bazı oyunlar illegal olduğu için onların klasörleride oluyo ve onuda ayrıca sd kart altına atmanız gerekiyor. onuda zaten verdiğim oyunlarda ne şekilde yapılması gerektiğini anlattıyorum.
  • quote:

Verdiğim dosyaları indirdikten sonra sd kart altına atıyorsunuz. sonra sd bağlantınızı pcden kesip, sd kart altında attıgınız .apk uzantılı dosyayı bulduktan sonra dosyaya dokunup kur diyorsunuz. ama bazı oyunlar illegal olduğu için onların klasörleride oluyo ve onuda ayrıca sd kart altına atmanız gerekiyor. onuda zaten verdiğim oyunlarda ne şekilde yapılması gerektiğini anlattıyorum.

Doğru yolda ilerlemişim fakat işte telefona yeni alıştım ve tam olarak oyunları telefondan nasıl bulacağımı bulamadım :(
    Uygulama yöneticisi falan bir yerlere girdim ama çıkartamadım.
    Tam oalrak nereye gireceğimi menü sıralamasına göre yazar mısın? TElefon arkadaşımın telefonu akşama bakıcam.
  • quote:

quote:

Doğru yolda ilerlemişim fakat işte telefona yeni alıştım ve tam olarak oyunları telefondan nasıl bulacağımı bulamadım :(
    Uygulama yöneticisi falan bir yerlere girdim ama çıkartamadım.
    Tam oalrak nereye gireceğimi menü sıralamasına göre yazar mısın? TElefon arkadaşımın telefonu akşama bakıcam.

Telefondan internete girebiliyormusun şuan? wi-fi yada 3gden? işini kolaylaştırmaya çalışayım. eğer girebiliyorsan

http://www.speedyshare.com/files/24430928/AndExplorer.apk

linkine gir ve indir. zaten küçücük bir program. sonra üst tarafta download bildirimini göreceksin onu aşağı doğru çek ve dokun, sonra kur de. kurduktan sonra telefonun ve sd kartın altındaki herseyi görebileceksin..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.