Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyildiz

Ekran parlaklık ayarını otomatik yap ve task killer programı ile arka planda çalışan uygulamaları kapat. Ben sende daha fazla kullanarak 2 gün kullanabiliyorum.

advanced task killer 1.9.3 indirdim de o yeşil mahlukat orda mı duracak hep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

advanced task killer 1.9.3 indirdim de o yeşil mahlukat orda mı duracak hep?

program da "setting"e girip "show notification"daki tiki kaldırırsan o şirin şey ordan kayboluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan2609

program da "setting"e girip "show notification"daki tiki kaldırırsan o şirin şey ordan kayboluyor :)

teşekkür ederim cnm
  • HEYY BENİDEE YAZIN BENİDEEE :):) SONY X10 UMDAN YORUM YAZIYORUM 1 HAFTA OLDU ALALI HEMİDE BEYAZ ÇOK CİXX BÖYLE MİLLET GÖRÜNCE DÖNÜP BİDAHA BAKIYOR PUHE :) İŞİN ŞAKASI Bİ YANA BU TELEFON 2.2 OLSA WARYAA OOYY OYY OYY DİYORUM ZATEN TÜRKİYEDE ALINMAYA KORKULUYOR 2.2 OLSA DİKKAT ÇEKİCEK İŞTE KAFASI BASSA BU DELEVOPER MIDIR NEDİR ONLARINN GELİP ŞU FORUMA SORSUNLAR NELER YAPALIM TELE DİYO ANKETLER DÜZENLESİNLER NERDEEE BİŞEYDE SÖLİYİM SİZE BU TELEFONDA 2.2 KULLANAN BİLE WAR ASLINDA ŞUNADA ÇAKTIRMAYIN ADAMLAR YAPIOOO SATIN ALDIĞIM ZAMANKİ EKRAN KORUYUCU JİLETİNİ DURUYOR HALA ÇOK İŞE YARIOR O... SİZ NASIL ÇÖZDÜNÜZ O OLAYI BİRDE TELEFONDAN GİRİP DİREK İNDİREBİLCEĞİMİZ LİNKLERİDE KOYALIM ARTIK BENDE HEP TAKİP EDİCEM BU KONUYU MEDİA MARKTA ÇALIŞIYORUM SORULARINIZ OLURSA BEKLERİM IPHONE 4 DE TOZ YUTTURMAMIZ LAZIM BEYLER HADİ KOLLARI SIVAYIN GÖRÜŞMEK ÜZERE NASIL YAZDIM AMA TELDEN ALIŞKINIM YA ÖNCEKİ TELEFONUM SONY P1İ :d:d

• quote:

Orijinalden alıntı: bombaciemre
    HEYY BENİDEE YAZIN BENİDEEE :):) SONY X10 UMDAN YORUM YAZIYORUM 1 HAFTA OLDU ALALI HEMİDE BEYAZ ÇOK CİXX BÖYLE MİLLET GÖRÜNCE DÖNÜP BİDAHA BAKIYOR PUHE :) İŞİN ŞAKASI Bİ YANA BU TELEFON 2.2 OLSA WARYAA OOYY OYY OYY DİYORUM ZATEN TÜRKİYEDE ALINMAYA KORKULUYOR 2.2 OLSA DİKKAT ÇEKİCEK İŞTE KAFASI BASSA BU DELEVOPER MIDIR NEDİR ONLARINN GELİP ŞU FORUMA SORSUNLAR NELER YAPALIM TELE DİYO ANKETLER DÜZENLESİNLER NERDEEE BİŞEYDE SÖLİYİM SİZE BU TELEFONDA 2.2 KULLANAN BİLE WAR ASLINDA ŞUNADA ÇAKTIRMAYIN ADAMLAR YAPIOOO SATIN ALDIĞIM ZAMANKİ EKRAN KORUYUCU JİLETİNİ DURUYOR HALA ÇOK İŞE YARIOR O... SİZ NASIL ÇÖZDÜNÜZ O OLAYI BİRDE TELEFONDAN GİRİP DİREK İNDİREBİLCEĞİMİZ LİNKLERİDE KOYALIM ARTIK BENDE HEP TAKİP EDİCEM BU KONUYU MEDİA MARKTA ÇALIŞIYORUM SORULARINIZ OLURSA BEKLERİM IPHONE 4 DE TOZ YUTTURMAMIZ LAZIM BEYLER HADİ KOLLARI SIVAYIN GÖRÜŞMEK ÜZERE NASIL YAZDIM AMA TELDEN ALIŞKINIM YA ÖNCEKİ TELEFONUM SONY P1İ :d:d

:-) hos geldin. Iyi yazmisin valla. Herkeste ifon var abi, ne o oyle kizilay dagitmis gibi :-) telefon dedigin karizma olur.

• beyler werdiğimiz linkler ***** böyle çıkıyor haber weriyim dedim dikkat edelim mesela şunun gibi çıkıyor http://****.com/files/419533481/Asphalt_5.rar mesela ben nfs ve bunu indircem ewe gidince çok heycanlıyım

• beyler dailymotion video izleme paylaşma sitesinden video izleye biliyosunuz çünkü html 5 formatına geçti flash destekli site değil yani ve artık tüm siteler YAWAŞ TAN BU YENİ SİSTEME GEÇİŞ YAPIO VE YAPACAK OZAMAN TÜM SİTELERDEKİ VİDEOLARI İZLEYE BİLCEZ YAŞASIN HTML5 KAHROLSUN FLASH PLAYER :):)

BİRDE UYARI KOCAAMAAAN EKRANI İYİ KORUYUN ALDIĞIMDA DURAN KORUMA JLETİNİ HALA ÜSTÜNDE BENMKİNİN PUHE
  • COPİLOT NAVİGASYONUN LİNKİ ÖLMÜŞ ZATEN ÇOĞU LİNKTEDE ***** BÖYLE GÖZÜKÜYOR ASPHALT 5 DE LİNK PERT BUNLARI AYARLARSAK TMA SÜPER OLCAK BAŞINIZ BENLE DERTTEEE İŞİM GÜCÜM YOK FULL BU TELEFONLA İLGİLENCEM

• yanılmıyorsam bu ayın sonlarında çıkacaktı 2.1 neden çıkmadı acaba?
  • beyler ŞİMDİ PROGRAM OLAYINI KÖKTEN ÇÖZÜYORUM TÜMM ANDROİD UYGULAMALARINA BU LİNK TEN ULAŞABİLİRSİNİZ AMA BU KONUYUDA CANLI TUTALIM AMAAA

http://www.apkmarketim .com/ (ARADAKİ BOŞLUKLARI SİLİNİZ)

http ://www.googleandroid. gen. tr (ARADAKİ BOŞLUKLARI SİLİNİZ)

• BEYLER BUDA TELEFONDAN İNTERNETTEKİ VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN YEMİŞİM FLASHINI :)

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-1-6-surumler-icin-internette-video-izleme-cozumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

yanılmıyorsam bu ayın sonlarında çıkacaktı 2.1 neden çıkmadı acaba?

1 ay ertelendiği duyruldu sony tarafından daha iyi yapmaya çalışıyoruz sorunsuz olmasını istiyoruz filan gibi bi açıklama yaptılar ekim sonu kasım başı gibi çıkcak yani
  • quote:

beyler werdiğimiz linkler ***** böyle çıkıyor haber weriyim dedim dikkat edelim mesela şunun gibi çıkıyor http://****.com/files/419533481/Asphalt_5.rar mesela ben nfs ve bunu indircem ewe gidince çok heycanlıyım

***** olan yerleri herkes bildiği için sorun olmuyor genelde
    Rap id sha re

• YAW DENEDİM RAPİD İ NOT FOUND DEMİŞTİ ONDAN
  • ARKADAŞLARhttp://www.googleandroid.gen.tr/forum.php SİTESİNDEN TÜM ANDROİD TELEFONLAR İÇİN VE SONY X10 İÇİN TÜM OYUN PROGRAMLAR VE DAHA FAZLASINI BULABİLİRSİNİZ ANDROİD MARKET TAMAMIYLA TÜM UYGULAMALARI BURADA PAYLAŞILIYOR DÜZENLİ VE TOPLU ŞEKİLDE
  • quote:

ARKADAŞLARhttp://www.googleandroid.gen.tr/forum.php SİTESİNDEN TÜM ANDROİD TELEFONLAR İÇİN VE SONY X10 İÇİN TÜM OYUN PROGRAMLAR VE DAHA FAZLASINI BULABİLİRSİNİZ ANDROİD MARKET TAMAMIYLA TÜM UYGULAMALARI BURADA PAYLAŞILIYOR DÜZENLİ VE TOPLU ŞEKİLDE

bu verdiğin linkler i çin çok teşekkür ederiz lakin bu linler buradaki paylaşımımızı ve başlığımızı öldürmesin.. bu topiği unutmayalım..
  • Merhaba arkadaslar sanırım biraz gec farkettım bu konuyu bende xperia x10 kullanıyorum
    Benide aranıza alırsanız sevırım
  • ya arkadaslar benmde bı tele ıhtıyacım war.n73 um war ama artık son anlarını yasıyo sanki..benm sormak ıstedıgım bı kac bısı war.sızce dokunmatıgı nasıl yanı ıphone gıbı mı.msj yazma olayı nasıl ben cok msj yazarım sıkıntı yaratır mı ve sarj durumu nasıl.he son olarak ankarada nerde bulabılırım cıhazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 4 Ekim 2010; 12:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

ya arkadaslar benmde bı tele ıhtıyacım war.n73 um war ama artık son anlarını yasıyo sanki..benm sormak ıstedıgım bı kac bısı war.sızce dokunmatıgı nasıl yanı ıphone gıbı mı.msj yazma olayı nasıl ben cok msj yazarım sıkıntı yaratır mı ve sarj durumu nasıl.he son olarak ankarada nerde bulabılırım cıhazı

dokunmatiği ve mesaj yazma olayında iphone dan bir farkı yok.. daha karizmatik görünüş olarak da.. ama ahize sesi az geliyor söyleyeyim, 1 ay sonraki güncellemede düzeltirler mi bilemem..

edit: dokunmatikte multitouch özelliği yok, i phone da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atememikrop -- 4 Ekim 2010; 14:44:27 >
  • selamlar 2 gündür bu telefonu kullanıyorum handy ve gameloft un siteden oyun indirdim ama gameloft un oyunları(mesela asfhalt 5 trial versiyonu).onların gerçek versiyonlarını nasıl indiricem.laptop tan indirdiğim nfs shift i nasıl kuracağım ve bana bazı wap siteleri söylermisiniz bedava oyunsa tabikş

videolarda oyunu oynamak için şu barkodu kullanabilirsiniz demiş tam olarak barkod ne demek

lütfen telefona laptop tan indirdiğim oyunların ayrıntılı nasıl kurulacağını söyleyin kaç gündür yüklemeye çalışıyorum rep+++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshoppertr -- 4 Ekim 2010; 19:01:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.