Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grk207

Ayfoncuların:) sadece kendilerine has zannedip sağda solda çıkarıp gösterdikleri, özellikle çoçuklar için çok eğlenceli bir uygulama olan Talking Tom Cat uygulamasını hepiniz bilirsiniz.

İşte o ve 2 yeni versiyonu daha

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<
     >>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<<

http://www.speedyshare.com/files/24684395/TA_GRK207.rar
    Alternatif
    http://hotfile.com/dl/75889349/c97037e/TA_GRK207.rar.html

eyw kardesım.full degıl dıye teldekını kaldırmıstım.yegenım sevınecek bu hbere

• abiler ben teli alali bir hafta oldu benide yazin hatta su an telden yaziyorm :-) ben se musteri hizmetlerini uc gun once aradim ve bana 2.1den bikac ay sonra 2.2 froyoya gececegini soledi cok sevindim sizlerde bir sorar misiniz 0212 473 77 77
  • birde telimi modem olarak kullanmak istiyorum pdanet diye bir program var kuruyorum ama yinede baglanamiyorummmmm lutfennn yardimci olur musunuz
  • Arkadaşlar android tabanlı programları pc de çalıştırıp deneyebileceğimiz bir emülatör uygulaması filan var mı?
    Deneyip yüklemek daha avantajlı olurdu zaman kaybı ya da beğeni açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

birde telimi modem olarak kullanmak istiyorum pdanet diye bir program var kuruyorum ama yinede baglanamiyorummmmm lutfennn yardimci olur musunuz

benım bıldıgım modem olarak kullanılamıyo.yanlıs bılıyor olabılırım ama
  • quote:

abiler ben teli alali bir hafta oldu benide yazin hatta su an telden yaziyorm :-) ben se musteri hizmetlerini uc gun once aradim ve bana 2.1den bikac ay sonra 2.2 froyoya gececegini soledi cok sevindim sizlerde bir sorar misiniz 0212 473 77 77

baska bı sıtede daha yazmıstın galıba aynı bu yorumu:) inş dedıgın gıbıdır froyo olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimoda

Arkadaşlar android tabanlı programları pc de çalıştırıp deneyebileceğimiz bir emülatör uygulaması filan var mı?
    Deneyip yüklemek daha avantajlı olurdu zaman kaybı ya da beğeni açısından.

bilgisayarda android SDK'nın yüklü olması yeterli diye biliyorum
  • evet bacardimojito abi bir tek benle kalmasin bu soranlarin sayisi herkes arayip bi sorsa nasil sevimistim adam 2.2 froyo da gelecek deyince gaga verilmis bebeler gibi :-):-) hayirlisi abi sizde bi arayin sorun lutfen hicdigil kullanicalardan talep oldugunu bilsinler abi 2.2 ye imze toplamada da yazmistim o yorumu :-D
  • bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.

mkoyak abim haklısın da şimdi ben kendim sordum öle dedi müşteri hizmetlerinden abim bir herkes arasa sorsa hiçdiğil millet biraz rahatlar hem müşteri hizmetleride talep olduğunu görür dediğim gibi
  • Emek harcayan herkese teşekkürler. Biraz zar zor da olsa istediklerimi yapmaya başlayabildim sayenizde.
  • quote:

quote:

bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.

mkoyak abim haklısın da şimdi ben kendim sordum öle dedi müşteri hizmetlerinden abim bir herkes arasa sorsa hiçdiğil millet biraz rahatlar hem müşteri hizmetleride talep olduğunu görür dediğim gibi

SE nin turkıyede cok buyuk bı pazarı yok. bızım gıbı 3.dunya ulkelerının ısteklerını goz onunde bulundurmazlar zaten
  • co pilot navigasyon programı.öncelikle uygulama için teşekkürler bende indirdim ve kullanıyordum çok güzel bir program ama bu gün uyarı verdi.(üzgünüz google checkout sipariş numaranız geçersiz diyor 15 haneli bir numara istiyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz?mailime öyle bir numara gelmedi sadece benim girdiğim şifre geldi ve zaten ben onu kullanmıyordum ekranda ''atla'' ya dokunup programı kullanıyordum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardimojito

quote:

quote:

SE nin turkıyede cok buyuk bı pazarı yok. bızım gıbı 3.dunya ulkelerının ısteklerını goz onunde bulundurmazlar zaten

haklısın abi bizi pazar olarak bile görmüyor adamlar

• asphalt 5 linkine gerekli indirme sitesine girdiimde hata ile karşılaşıorm linki yenileyebilme imkanımız varmı ?

İyi Akşamlar Herkese =)
  • arkidişler x10 nu landaki bi bilgisayar gibi pc mizden görebilirmiyiz?
  • arkadaslar asphalt 5 ıcın 1.sayfada verılen lınkler ölü.baska lınk varsa pls
  • bende varım ...

w800 den p1 e ve xperia x10 terfi ettim
  • Ben telefonu almanyadan kuzenıme getirttim. sim kilit yok vodafone hattımı taktım kullanıyorum. Market uygulaması sorunsuz çalışıyor. ve aradıgım herseyı bulup telefonuma yukleyebılıyorum. şimdi tek yapmam gereken pasaporta kaydetmem...
  • ve youtube yasak olmasına rağmen sorunsuz girip video izleyebiliyorum. buda sanırım almanyadan gelmesınden kaynaklanıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.