Ayfoncuların:) sadece kendilerine has zannedip sağda solda çıkarıp gösterdikleri, özellikle çoçuklar için çok eğlenceli bir uygulama olan Talking Tom Cat uygulamasını hepiniz bilirsiniz.
eyw kardesım.full degıl dıye teldekını kaldırmıstım.yegenım sevınecek bu hbere
abiler ben teli alali bir hafta oldu benide yazin hatta su an telden yaziyorm :-) ben se musteri hizmetlerini uc gun once aradim ve bana 2.1den bikac ay sonra 2.2 froyoya gececegini soledi cok sevindim sizlerde bir sorar misiniz 0212 473 77 77
birde telimi modem olarak kullanmak istiyorum pdanet diye bir program var kuruyorum ama yinede baglanamiyorummmmm lutfennn yardimci olur musunuz
Arkadaşlar android tabanlı programları pc de çalıştırıp deneyebileceğimiz bir emülatör uygulaması filan var mı? Deneyip yüklemek daha avantajlı olurdu zaman kaybı ya da beğeni açısından.
quote:
Orijinalden alıntı: androidfurkan
birde telimi modem olarak kullanmak istiyorum pdanet diye bir program var kuruyorum ama yinede baglanamiyorummmmm lutfennn yardimci olur musunuz
benım bıldıgım modem olarak kullanılamıyo.yanlıs bılıyor olabılırım ama
quote:
abiler ben teli alali bir hafta oldu benide yazin hatta su an telden yaziyorm :-) ben se musteri hizmetlerini uc gun once aradim ve bana 2.1den bikac ay sonra 2.2 froyoya gececegini soledi cok sevindim sizlerde bir sorar misiniz 0212 473 77 77
baska bı sıtede daha yazmıstın galıba aynı bu yorumu:) inş dedıgın gıbıdır froyo olayı
quote:
Orijinalden alıntı: shimoda
Arkadaşlar android tabanlı programları pc de çalıştırıp deneyebileceğimiz bir emülatör uygulaması filan var mı? Deneyip yüklemek daha avantajlı olurdu zaman kaybı ya da beğeni açısından.
bilgisayarda android SDK'nın yüklü olması yeterli diye biliyorum
evet bacardimojito abi bir tek benle kalmasin bu soranlarin sayisi herkes arayip bi sorsa nasil sevimistim adam 2.2 froyo da gelecek deyince gaga verilmis bebeler gibi :-):-) hayirlisi abi sizde bi arayin sorun lutfen hicdigil kullanicalardan talep oldugunu bilsinler abi 2.2 ye imze toplamada da yazmistim o yorumu :-D
bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mkoyak
bunlar 2.1'i bile ne kadar geç yayınlıyorlar ki henüz ortada yok. 2.2 bana uzak bir ihtimalmiş gibi geliyor.
mkoyak abim haklısın da şimdi ben kendim sordum öle dedi müşteri hizmetlerinden abim bir herkes arasa sorsa hiçdiğil millet biraz rahatlar hem müşteri hizmetleride talep olduğunu görür dediğim gibi
Emek harcayan herkese teşekkürler. Biraz zar zor da olsa istediklerimi yapmaya başlayabildim sayenizde.
quote:
quote:
mkoyak abim haklısın da şimdi ben kendim sordum öle dedi müşteri hizmetlerinden abim bir herkes arasa sorsa hiçdiğil millet biraz rahatlar hem müşteri hizmetleride talep olduğunu görür dediğim gibi
SE nin turkıyede cok buyuk bı pazarı yok. bızım gıbı 3.dunya ulkelerının ısteklerını goz onunde bulundurmazlar zaten
co pilot navigasyon programı.öncelikle uygulama için teşekkürler bende indirdim ve kullanıyordum çok güzel bir program ama bu gün uyarı verdi.(üzgünüz google checkout sipariş numaranız geçersiz diyor 15 haneli bir numara istiyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz?mailime öyle bir numara gelmedi sadece benim girdiğim şifre geldi ve zaten ben onu kullanmıyordum ekranda ''atla'' ya dokunup programı kullanıyordum ..
quote:
Orijinalden alıntı: bacardimojito
quote:
quote:
SE nin turkıyede cok buyuk bı pazarı yok. bızım gıbı 3.dunya ulkelerının ısteklerını goz onunde bulundurmazlar zaten
haklısın abi bizi pazar olarak bile görmüyor adamlar
asphalt 5 linkine gerekli indirme sitesine girdiimde hata ile karşılaşıorm linki yenileyebilme imkanımız varmı ?
İyi Akşamlar Herkese =)
arkidişler x10 nu landaki bi bilgisayar gibi pc mizden görebilirmiyiz?
Ben telefonu almanyadan kuzenıme getirttim. sim kilit yok vodafone hattımı taktım kullanıyorum. Market uygulaması sorunsuz çalışıyor. ve aradıgım herseyı bulup telefonuma yukleyebılıyorum. şimdi tek yapmam gereken pasaporta kaydetmem...
ve youtube yasak olmasına rağmen sorunsuz girip video izleyebiliyorum. buda sanırım almanyadan gelmesınden kaynaklanıyordur.