Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1 buçuk aydır kullanıyorum henüz geliştirmek için bilgisayara baglayacak vaktim olmadı ama SE kalitesini herkes anlayamaz bende bugunden itibaren hem yeni bir DH üyesi oalrak bu grupta yer almak istiyorum benimde x10 um var bende mutluyuum :)
  • youtube de bir video izlerken gordum herif bi media player kullanıyordu ole bole derken buldum cok guzel bır uygulama tavsiye ederım.
    uygulamanın ısmı 3 dıye gecıyor ama markette yok slide me de arama yaparak buldum ismi su sekılde ''cubed''

album kapakları küp seklınde asagı yukarı cekerek efektıf sekılde hem album kapakları degısıyor hemde muzıgı degıstırmıs oluyorsunuz hem eglencelı hem cok hos denemekte fayda var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: battis

youtube de bir video izlerken gordum herif bi media player kullanıyordu ole bole derken buldum cok guzel bır uygulama tavsiye ederım.
    uygulamanın ısmı 3 dıye gecıyor ama markette yok slide me de arama yaparak buldum ismi su sekılde ''cubed''

album kapakları küp seklınde asagı yukarı cekerek efektıf sekılde hem album kapakları degısıyor hemde muzıgı degıstırmıs oluyorsunuz hem eglencelı hem cok hos denemekte fayda var :D

http://handheld.softpedia.com/progDownload/3-Cubed-Download-101988.html bu linkten indirebilirisiniz

• bombaciemre eline emeğine sağlık çok ama çok teşekkür ederim az daha bu telefonu atacaktım
  • ben bı sıteden barcode scannerla ındırdım bu dedıgın ''3'' ısımlı programı bence 5 para etmez:)guzelım mediascape varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 17 Ekim 2010; 1:54:49 >
  • merhaba arkadaşlar.bende yaklaşık 2aydır x10 kullanıcısıyım.satiodan geçtim.10 senedir se kullanıcısıyım.az öz olmayı sevenlerdir se ciler:)önemli eksiklerine rağmen aldım,memnunum.hasretle 2.1 i bekliyoruz.ben müziğe çok önem verdiğimden eq a sahp altyazı dstekli müthiş bir player var paylaşmak isterim.mixzing.
    telefon görüşme sırasındaki karşıyı zor duyma,multitoouch olmaması ve 1.6 ile gelmesi pazarlama adına tabiki.Görüntülü görüşme bana göre kullanılmayan bir özellik.Büyük ihtimal htc hd desire ye yetişmek için 2011 de 2.2 li yeni bir hd serisi yapacak ve bize onu aldırtacak.Kaltesi tartışılmaz fakat geriden gelmesi hoş değil tabi.bir sorum olacak youtube u ıp numarasanı her seferinde(farklı yerlerde) girmeden otomotik ayarda giremiyorum.dns leri ayarladığım halde.bişi eksik ama yardımcı olursanız sevinirim.co pilot webe bağlanmadan sesli yönlendirme yapıyormu.yoksa igo mu yükleyeyim.tekrar görüşmek üzere..

• igo yükledim(crackli) çalıştı.okdir.skype de androidler için yapılmış fakat 2.1.şu güncelleme gelmeden bir çok şeyden mahrum olacağız belliki..yine faydalı bir programcık vereyim; msn messenger-jiuzhang tech ltd.
  • Herkese selam
    X10i de mesaj yazarken ingilizce karakterler var Çç,Ğğ,Şş gibi türkçe karakterler konusunda deneyimli arkadaşlarımız varsa bilgilerini paylaşabilirlermi.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

merhaba arkadaşlar.bende yaklaşık 2aydır x10 kullanıcısıyım.satiodan geçtim.10 senedir se kullanıcısıyım.az öz olmayı sevenlerdir se ciler:)önemli eksiklerine rağmen aldım,memnunum.hasretle 2.1 i bekliyoruz.ben müziğe çok önem verdiğimden eq a sahp altyazı dstekli müthiş bir player var paylaşmak isterim.mixzing.
    telefon görüşme sırasındaki karşıyı zor duyma,multitoouch olmaması ve 1.6 ile gelmesi pazarlama adına tabiki.Görüntülü görüşme bana göre kullanılmayan bir özellik.Büyük ihtimal htc hd desire ye yetişmek için 2011 de 2.2 li yeni bir hd serisi yapacak ve bize onu aldırtacak.Kaltesi tartışılmaz fakat geriden gelmesi hoş değil tabi.bir sorum olacak youtube u ıp numarasanı her seferinde(farklı yerlerde) girmeden otomotik ayarda giremiyorum.dns leri ayarladığım halde.bişi eksik ama yardımcı olursanız sevinirim.co pilot webe bağlanmadan sesli yönlendirme yapıyormu.yoksa igo mu yükleyeyim.tekrar görüşmek üzere..

ses olayı kafamı kurcalıyor yolda falan giderken karşı tarafın sesi zor mu duyuluyor gerçekten

• ben youtube a giriyorum sorunsuzca bir kere ayar yaptım statik ip kısmından ondan sonra statik ip kısmı kapalı ama işten de evden de baglanıyor benim cihaz youtube a yurtdısından gelmis cihaz benimkisi.

dns 1 1.8.8.8 dns 2 8.8.4.4 bende ki dns ler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyhawk -- 18 Ekim 2010; 22:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon
    valla dostum karşı taraf zor duyuluyor.taksimde falan telefonu yapıştırman lazım.ama bu olumsuzluğu için sakın vazgeçeyim deme.değiyor.Kullanımı harika.sürekli gezinmek istiyorsun.Bu konuyu bluetooth ile çözeceğim.Yada kulaklık.Bu arada buda etkilemesin ama kulaklığı çok kötü.Gidip çok iyi bir kulaklık alacağım kulak içi tipi.bunun kulaklığı oturmuyor,havada kalıyor,dışarı ses veriyor.üzerinde bass reflex yazıyor fakat kulağın içine sokmaya çalışınca aa güzel diyorsun.Kumandalı bir kulak içi kulaklığı vardı.100tl civarıydı.önceki telefonu satarken verdim şimdi pişmanım.Aslında bence ne olursa olsun çok ama çok iyi bir kulaklık almak lazım.nedenmi tüm telefonlar 3.5 luk.Ne alırsan al kullanırsın.Bende öyle yapacağım.varsın dursun orjinali.
    Bu arada yine yararlı br program sölim.automatic task killer.kuruyosun naparsan yap ekranı kapattığında arkadaki tüm programları temizliyor(ayarı sana ait).

quote:

merhaba arkadaşlar.bende yaklaşık 2aydır x10 kullanıcısıyım.satiodan geçtim.10 senedir se kullanıcısıyım.az öz olmayı sevenlerdir se ciler:)önemli eksiklerine rağmen aldım,memnunum.hasretle 2.1 i bekliyoruz.ben müziğe çok önem verdiğimden eq a sahp altyazı dstekli müthiş bir player var paylaşmak isterim.mixzing.

ses olayı kafamı kurcalıyor yolda falan giderken karşı tarafın sesi zor mu duyuluyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyhawk

ben youtube a giriyorum sorunsuzca bir kere ayar yaptım statik ip kısmından ondan sonra statik ip kısmı kapalı ama işten de evden de baglanıyor benim cihaz youtube a yurtdısından gelmis cihaz benimkisi.

daha önce ıp adres girmiştim.silemiyorum.yeni dns leri gireceğim izin vermiyor.?nedir yöntem..
  • quote:

quote:

ben youtube a giriyorum sorunsuzca bir kere ayar yaptım statik ip kısmından ondan sonra statik ip kısmı kapalı ama işten de evden de baglanıyor benim cihaz youtube a yurtdısından gelmis cihaz benimkisi.

daha önce ıp adres girmiştim.silemiyorum.yeni dns leri gireceğim izin vermiyor.?nedir yöntem..

hocam oldu ya..adresimi yeniledim,dns leri senin rakamları yazdım.statiği kapattım.bağlandım.umarım başka yerde problem yapmaz.yarın bide işde deneyeyim.:)))
    bu arada yaşasın android kardeşliği..
  • bende silemedim ofisin icin ayarladıgım ip adresi kayıtlı gozukuyor telde ama statik ip kapalı durumda oldugu icin baglantıda sorun cıkmıyor evden girdigim zaman. ayarlar bu sekilde iş ip adresi ayarları ve bu yazdıgım dns ler yazılı ama statiik ip kapalı.
  • marketi açık olmayan arkadaşlar.slide sam programının 4.0 versiyonu çıktı.yenileyebilirsiniz.bilenler ohoo demesin pls:)))
  • quote:

bende silemedim ofisin icin ayarladıgım ip adresi kayıtlı gozukuyor telde ama statik ip kapalı durumda oldugu icin baglantıda sorun cıkmıyor evden girdigim zaman. ayarlar bu sekilde iş ip adresi ayarları ve bu yazdıgım dns ler yazılı ama statiik ip kapalı.

doğru ok ok.akşam yorgunluğu ya.statik kapalıysa sorun yok.kusura bakma geç düştü..
  • x10 um için fiyat performans olarak almaya karar verdiğim ürün orta segmentte SONY MDR-EX300SL oldu. sennheiser cx300-500 arasında gittim geldim ama,araştırmalarım sonucu hem ses kalitesi hemde telefonla marka uyumu olarak hemde rakam olarak sony ye karar verdim.
  • quote:

x10 um için fiyat performans olarak almaya karar verdiğim ürün orta segmentte SONY MDR-EX300SL oldu. sennheiser cx300-500 arasında gittim geldim ama,araştırmalarım sonucu hem ses kalitesi hemde telefonla marka uyumu olarak hemde rakam olarak sony ye karar verdim.

hayırlı olsun ;)
  • şu youtube ayarlarını tam olarak bi versenize bi türlü giremedim bide sizin ayarları deniyeyim modemim airtes
  • arkadaşalar yaklaşık 2 aydır x10 kullanıyorum çözemediğim bişey var. şimdi rehbere kişi ekliyorum eklediğim kişiyi sim e atmak istiyorum yapamıyorum

x1 birde sim e koplaya diye bi ibare vardı. bunda yok . ONUN DIŞINDA ''ARES FETTAM'' DİYE BENİDE KULÜBE EKLERMİSİN...

tuş kilidinde bazen ekran geç geliyor normal mi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.