Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dede0680

Arkadaşlar dünden beri cihazla başım belada, cihaz açılmıyor. Sony Ericsson yazısı geliyor sonra animsyonlu logo geliyor ve sürekli kendi kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Belki kurtarırım diye bir kaç tane rom indirdim hafıza kartına attım geri tusuna bastım filan ama ne gördü ne yükledi. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

kardesım bak anlatıyom pc com sony en yuksek surumunu ındır orda uptade servıce yı cıft tıkla aç sonra açılan ekranda telefonunu bul telefonunun ustunu tıkla kabloyu fılan takmıyorsun suan sonra telefonu batryadan cıkar 1 dak bekle sonra tak aç hemen geri tusuna basılı tut ve hemen usb kabluyu bagla yesıl ısık yanacak sonra yukle de cıkan ekranda telefonun surumunu ındırıp telefonunu kuracak. Googleandroid forumdan barkoko1 den alıntı yaptım bi dene sen.

• quote:

mnkry hocm ilgine teşekkür ederim, aslında deneyip denememekte kararsızım. Keşke orjinal romu olsada onu yüklesem. Serco hocam eğer navigasyon programları çalışmıyorsa yüklememin bir anlamı olmayacaktır çünkü en çok navigasyon programlarını kullanıyorum. Yinede bir inceleyim belki kafamın yattığı bir şey olur. Aslınd güzel temada işimi görür ama sağlam çalışan güzel bir tema bulmak istiyorum.

Şu aşamada "fatihergun" arkadaşın dediği yöntemle dönebilirsin geriye. Sony Eric.. sitesinden senin x10 miniye uygun "Update Service" ismindeki programı indirin. Bilgisayara programı kurun. Daha sonra programı çalıştırdığınızda zaten sizi yönlendirecektir. Sorunsuz şekilde telefona romu indirip kuracaktır. Bu şekilde yukarıda istediğiniz gib orjinal roma dönmüş olacaksınız. Root vs de gidecektir ama ilerde isterseniz tekrar yapabilirsiniz. Şu aşamada sizin ROM veya root'dan ziyade telefona renk getirme isteğiniz var anladığımı kadarıyla. O iilemler için de "adw launcher" veya "go launcher" tarzı arayüz programları var. Bu isimlerle tarattırırsanız kolaykıla bulabilirsiniz. Bu programlar sayesinde telefona istediğiniz gibi tema veya widgetler yükleyip kendi havanızı yaratabilirsiniz. Kolay gelsin.

• Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim şimdi Update Service'i indirip deneyeceğim umarım telefonuma kavuşurum. Evet aslında 2.1 in arayüzünden sıkılmış durumdayım o yüzden yeni güzel temalar yüklemek istiyorum. Umarım cihaz açılır ve yükleyebilirim.
  • Arkadaşlar sizden Allah razı olsun, cihazı açtım hemde 3-4 dk sürdü, eeee ne demişler işi ustasına sorun diye boşuna dememişler. Çok teşekkür ederim...
  • quote:

Arkadaşlar sizden Allah razı olsun, cihazı açtım hemde 3-4 dk sürdü, eeee ne demişler işi ustasına sorun diye boşuna dememişler. Çok teşekkür ederim...

onemli deil bnde baska bi yerdn buldum bilgi paylasildkca guzeldr
  • Eyw dostum...
  • beyler yeni kasa xperia miniler ne zaman gelecek türkiyeye.bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.
  • quote:

Arkadaşlar sizden Allah razı olsun, cihazı açtım hemde 3-4 dk sürdü, eeee ne demişler işi ustasına sorun diye boşuna dememişler. Çok teşekkür ederim...

Sizden de razı olsun, faydalı olduysa ne ala..
  • bir ara se.ye msj atmıştım,yılın 4.çeğreğinde demişlerdi.şuan da 4.çeğreğe girdik zaten,hala ses seda yok bakalım.
  • x10 mini telefonumu alalı 7 ay oldu fakat en büyük sıkıntım içindeki menüler oldu kampanyalı almadım fakat türkcell menüleri cıktı telefonda bunlarıda kaldıramadım boşuna elime dolanıyolar kaldırmanın bir yolu varmı ..
  • menülerin üstünde ikona 2 saniye basılı tut kaldırmak istediğin uygulamaların sağında kırmızı X işareti çıkıyor ordan sonrası da kolay zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

menülerin üstünde ikona 2 saniye basılı tut kaldırmak istediğin uygulamaların sağında kırmızı X işareti çıkıyor ordan sonrası da kolay zaten :)

neyazikki bu ikonlarda kaldırma ikonu cıkmıyor ve file menegerler ilede kalkmıyor :D
  • Titreşimi çok zayıf. Telefonumda kılıf kullanmayı sevmiyorum, pantalonumun cebinde duruyor, yine de duymuyorum. Sonra, dosya yöneticisi yok. Hafıza kartına giremiyorsun. Marketten bikaç tane file menejer indirdim ama onların teması yazı karakteri göze hoş gelmiyor. Şu da var ki, telefonun ikonlarını değiştirebiliyorsun, iyi bir özellik ama, geçen bi başıma olay geldi, acil durum, panik yaptım rehbere girip arkadaşı aramam lazım. Hop, rehber gitmiş yerine başka bişey gelmiş. Mal gibi kalıyorsun rehber nerde diye, beynini sulandırıyor. Son eleştirim de telefonun şekline şemaline olacak. Telefonun arka yüzü, ön yüzünden daha uzun olduğu için, ele tam oturmamak gibi bir sorunu var, elden düşürme ihtimali yüksek. Halbuki tersini yapsalardı, ele cuk oturacakmış.

Bunların haricinde aklımak gelmeyen bir iki can sıkıcı durum varsa vardır. Buna rağmen özellikleri verdiğim paranın her kuruşunu hakeden bir telefon bence. Telefon kendini güncelliyor, güncellemeye de devam edecek ne de olsa, symbian işletim sisteminden iyidir.

• ARKADAŞLAR ÖNEMLİ DUYURU :

cm7 ve gingerdx gibi gingerbread romları için ADOBE FLASH PLAYER 10.2 çıktı! youtube gayet güzel çalışıyor sırf bunun için bile denemeye değer. benim için telefonun en can sıkıcı 2 eksikliğinden biriydi(biri pil ömrü, biri flash desteğinin olmaması) şimdi oldukça memnunum :) bu olunca pil ömrünü de takmaz oldum çok iyi valla deneyin derim link aşağıda buradan yükleyebilirsiniz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155538

NOT: cihazın üzerinde gelen android 2.1 ile çalışmaz arkadaşlar! sadece gingerbread romları ile çalışıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348
    ARKADAŞLAR ÖNEMLİ DUYURU :
    cm7 ve gingerdx gibi gingerbread romları için ADOBE FLASH PLAYER 10.2 çıktı! youtube gayet güzel çalışıyor sırf bunun için bile denemeye değer. benim için telefonun en can sıkıcı 2 eksikliğinden biriydi(biri pil ömrü, biri flash desteğinin olmaması) şimdi oldukça memnunum :) bu olunca pil ömrünü de takmaz oldum çok iyi valla deneyin derim link aşağıda buradan yükleyebilirsiniz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155538

NOT: cihazın üzerinde gelen android 2.1 ile çalışmaz arkadaşlar! sadece gingerbread romları ile çalışıyor!
    eyvlh. sağolasın.. deneyelim bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnkry -- 27 Ekim 2011; 9:29:55 >

• Marketten indirdiğim programları hafıza kartına kaydediyor diye biliyordum ama öyle değilmiş, telefon kendi hafızasına kaydediyor. Biraz telefonu kurcaladım ama, bulamadım.

1. Telefondaki programları hafıza kartına nasıl atarım?
    2. Android marketten indireceğim programları direk hafıza kartına nasıl kaydedebilirim?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximianus67

Marketten indirdiğim programları hafıza kartına kaydediyor diye biliyordum ama öyle değilmiş, telefon kendi hafızasına kaydediyor. Biraz telefonu kurcaladım ama, bulamadım.

1. Telefondaki programları hafıza kartına nasıl atarım?
    2. Android marketten indireceğim programları direk hafıza kartına nasıl kaydedebilirim?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Link2sd diye bi' olay var onunla atılıyor. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Ben kullanmadığım için tam bilmiyorum.
  • arkadaşlar 300tl ye x10 mini buldum almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

arkadaşlar 300tl ye x10 mini buldum almayı düşünüyorum ne dersiniz?

temiz ise fiyat gayet makul bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4ozgur

arkadaşlar 300tl ye x10 mini buldum almayı düşünüyorum ne dersiniz?

garantiliyse kacırma derim
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.