Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar, 525 tl ye xperia mini aldım(prosuz) benden önce turkcell hat takmış kardeşim, fabrika ayarlarına geri dönüyorum ama turkcell menüleri var, acaba bu orjinal yazılımında mı var?
    2. ve en önemli sorum arka kapağın sol üst köşesine bastırınca içine girer gibi gıcır gıcır oynama oluyor ve bu beni rahatsız etti, acaba normal mi yoksa bir problem mi var teşekkürler(çok acil yardım lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

iyi akşamlar arkadaşlar, 525 tl ye xperia mini aldım(prosuz) benden önce turkcell hat takmış kardeşim, fabrika ayarlarına geri dönüyorum ama turkcell menüleri var, acaba bu orjinal yazılımında mı var?
    2. ve en önemli sorum arka kapağın sol üst köşesine bastırınca içine girer gibi gıcır gıcır oynama oluyor ve bu beni rahatsız etti, acaba normal mi yoksa bir problem mi var teşekkürler(çok acil yardım lütfen)

her ikiside normal. fabrikadan öyle geliyor telefon.
  • Teşekürler DeadIrony arkadaşım, içimi rahatlattın, bu arada gezmediğim dükkan kalmadı telefona göre kılıf bulamadım:SS
  • tüm minicilerin bayramını kutlarım.ADANA'dan sevgilerle.
  • arkadaşlar android markette sorun yaşıyorum, cihaza daha yeni format attım eski gmail hesabımı girdim ancak bir ögeye indir diyorum indirilecek diyor ama indirdmiyor, yeni google hesabı açtım cihaza yeniden format attım o hesabı girdim ama değişen bir şey olmadı yine indirmiyor. Ne yapmak gerekiyor?
  • kalın dğeilmi , arc ı taşımak bundan daha kolaydır
  • market sorunum hala sürüyor ne yaptıysam olmadı, inmiyor programlar :(
  • arkadaşlar acaba market Türkiye'ye mi kapandı ne oldu, markette gezinebiliyorum fakat indir dediğimde öge indirilecektir yazıyor ama inmiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede0680

arkadaşlar acaba market Türkiye'ye mi kapandı ne oldu, markette gezinebiliyorum fakat indir dediğimde öge indirilecektir yazıyor ama inmiyor :(

google uygulamalarını mı sildin bir şekilde? onları silince benim de öyle olmuştu, yükleyince geri geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

ilk zahiyatı verdim :) nası yaptım bilmiom ama minitask managerde bütün uygulamalar açık :)

yedekleme ve depolama yı kapattıgımda pin codu istiyo yani sim kartı kapıyo :S
    üstelik pin codunu girince kapadıgım programlar kendiliginden açılıyo roadsync alarm playnow mesajlaşma gibi şeyler tekrar açılıyo

bunu nasıl düzelticez bi fikri olan varmı :D
    yada sistemi 0 dan nasıl kurucam :):):)

"yedekleme ve depolama " evet bu uygulama kapatıldığında telefon reset atmış gibi yeniden pin kod girilmesi ister sistemi yeniden ecar. sadece görünen calışan uygulamalrdan bu neden olur, bende bir progrma kullanıyordum ve bunu bilmiyordum tüm uygulamaları kapatıyordum aynı şey yaşıyordum sonra bunu farkettim ve sistemde bunu onay dışı bıraktım yani bu uygulmaa hariç tüm calışan uygulamaalrı kapatsamda bir şey olmuyor.

kapattığın uygulamalrın acılması konusuna gelince ben bu yönde bir kaç program kullandım normal pc de yani windows daki gibi başlangıc yönetimi olayı yok buna benzer programlar olsada başlangıcta calışan programlar ve sistem calışdığı süre içinde calışan uygulamaları kapatmak olanağı sadece bir kaç program sayesinde manüel olarak kapatmakdır. tabi konu başındaki bahsettiğimiz yedekleme uygulaması kapatılmaması gerek, önemli olan burası.

• o tip programlari bence hic yuklemeyin. ben baya kullandim onlari simdi hic biri yok daha memnunum cunku android zaten bu isi kendi hallediyor, illa yukleyecekseniz android memory optimizer diye androidin programlari kalan bellek miktarina gore yaptigi ayarlarini degistirmeye izin veren bir program var bunu deneyin
  • arkadaşlar,gözünüz aydın olsun,bakın bu haberde ne var?
    http://www.chip.com.tr/konu/cep-devinden-android-mujdesi_30316.html
  • o haber 2011 de çıkan telefonlar için.x10 mini ve mii pro dahil değil..
  • Arkadaşlar x10 minim var bir problem yaşaımyordum fakat bazı google uygulamaları silindi sanırım ufaklık oynarken. Şuan internete bağlanıyor fakat birşey indiremiyorum bazı programları yeniden yüklemem gerekli .

Ne yapmalıyım?
  • gapps diye google da aratin google uygulamalari cikmasi lazim onu yuklerseniz sorun duzelecektir.
  • cevap için teşekkürler telefonumda cm7 yüklü ona uyan versiyonu bulup indirdim. sıkıştırılmış dosya olarak geldi ziple açıp sd kartın içine attım ama klasöre girdiğimde install ile ilgili bir dokuman bulamadım umarım doğru yapmışımdır deniyorum.

teşekkürler

Edit: Olmadı beceremedim :( ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 20 Kasım 2011; 14:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

cevap için teşekkürler telefonumda cm7 yüklü ona uyan versiyonu bulup indirdim. sıkıştırılmış dosya olarak geldi ziple açıp sd kartın içine attım ama klasöre girdiğimde install ile ilgili bir dokuman bulamadım umarım doğru yapmışımdır deniyorum.

teşekkürler

oyle değil zip dosyasını direk sd ye at xrecovery ile telefonu başlat xrecovery den yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

cevap için teşekkürler telefonumda cm7 yüklü ona uyan versiyonu bulup indirdim. sıkıştırılmış dosya olarak geldi ziple açıp sd kartın içine attım ama klasöre girdiğimde install ile ilgili bir dokuman bulamadım umarım doğru yapmışımdır deniyorum.

teşekkürler

oyle değil zip dosyasını direk sd ye at xrecovery ile telefonu başlat xrecovery den yükle

Okadar uzun zaman oldu ki xrecovery gibi programlarla sistemi yenileyeli. Uzun süredir sorunsuz kullandığım için hepsini unuttum inanın!... Zahmet olmazsa eğer detaylı anlatırsanız sevinirim acemiye anlatır gibi. Oysa ki cm7 bile yüklemiştim. Ama dediğim gibi uzun süredir sorunsuz kullanıyor ve telefonla ilgili hiçbirşey araştırmıyordum ve bildiklerimi de unutmuşum!....

Xrecovery vs tüm programlar görünüyor fakat açılmıyor. Çoğu programların üzernide "yeşil android simgesi" var yani sanırım programlar görünmüyor. SD kartta olan program kurulumlarına geldiğimdede program yüklenemedi diyor.

Cidden kafam çok karıştı... :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

teşekkürler

Okadar uzun zaman oldu ki xrecovery gibi programlarla sistemi yenileyeli. Uzun süredir sorunsuz kullandığım için hepsini unuttum inanın!... Zahmet olmazsa eğer detaylı anlatırsanız sevinirim acemiye anlatır gibi. Oysa ki cm7 bile yüklemiştim. Ama dediğim gibi uzun süredir sorunsuz kullanıyor ve telefonla ilgili hiçbirşey araştırmıyordum ve bildiklerimi de unutmuşum!....

Xrecovery vs tüm programlar görünüyor fakat açılmıyor. Çoğu programların üzernide "yeşil android simgesi" var yani sanırım programlar görünmüyor. SD kartta olan program kurulumlarına geldiğimdede program yüklenemedi diyor.

Cidden kafam çok karıştı... :D

Xrecovery Yuklemek icin yapmaniz gerekenler...

x10mini --->>http://www.mediafire.com/?lz6gwgohuakvbfo icin olan dosyayi indirin

1)indirdigimiz rar dosyasindan (busybox,chargemon,xrecovery) cikartiyoruz ve sd kartimizin icine atiyoruz
    2)sd kartimiza attiktan sonra bilgisayarla olan baglantimizi kesiyoruz ve root explorer ri aciyoruz sdcard/ olan
    busybox,chargemon,xrecovery dosyalarini menu tusuna basarak multiselect le 3 nude secip kopyaliyoruz (copy) sonra
    geri yapip /system/bin gidiyoruz Mount R/W basarak dosyalarimizi yapistiriyoruz (paste)
    3)Sonrada system/bin icine kopyaladigimiz 3 dosyadan chargemon ustune biraz bastigimizda acilan pencerede
    permissions gidiyoruz ve yukarida resimde gordugunuz gibi ayarliyoruz

alıntı

geriye kalan busybox,xrecovery.tar dosyalarina aynilarini yapiyoruz
    ve telefonu kapatip aciyoruz ve acilirke sony ericsson yazisi gozukmeden once bi cok kez
    geri tusuna basarak xrecovery i calistiriyoruz...

xrecovery yi yükledikten sonra minicm romunu ve gappsı atıyorsun tabi tel defterinin yedeğini falan alman lazım uçar yoksa sonra telefonu kapatıp açarken ok tuşuna basıp basıp çekiyorsun oradan direk xrec e atıyor tel seni sonra load moad biyerler vardı menüde heralde load from sd card olması lazım bunu seçiyorsun biraz bekliyorsun yeni rom atılmış oluyor aynısını gapps için de yapınca google uygulamaları geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urqun -- 21 Kasım 2011; 6:46:20 >

• arkadaşlar,yeni mini,vatanın sayfasında var,gelmiş;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep-Telefonu/products.aspx?L2=CELCEP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 21 Kasım 2011; 8:24:58 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.