Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam dün itibari ile x10 mini sahibi olmuş durumdadır.

şu anda kafamıza takılan şey. telefonun bataryasını göremedim ben kapağı açınca, batarya dahili sanırım. alış veriş sitelerinde batarya var satılıyor. fakat nasıl değişecek ömrü bitince ?
  • Teknik servis değişimini yapar hocam büyük ihtimalle veya direk değişim olur iphone gibi :) merak ettim kaça aldınız hocam cihazı ?
  • quote:

arkadaşlar nAa kernel 6 ile minicm 2.1.5 dehşet ül vahşet olmuş, 2.1.4 bile baya iyiydi hatta yüklerken tereddüt ettim bu nasıl olsa iyiydi diye ama telefon resmen vites yükseltti :)

2.1.4u update etsem mi diye dusunuyordum, hemen yapıyorum o zaman.

Bu arada, MiniCM7 nin tek kotu ozelligi flash destegi olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimode -- 30 Kasım 2011; 11:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348
    arkadaşlar nAa kernel 6 ile minicm 2.1.5 dehşet ül vahşet olmuş, 2.1.4 bile baya iyiydi hatta yüklerken tereddüt ettim bu nasıl olsa iyiydi diye ama telefon resmen vites yükseltti :)

nAa kernel 6 kernel'lı 2.1.4 vardı bende. Şöyle bi baktım çok fazla kayda değer bir ekleme olmamış deyip 2.1.5'i yüklememiştim. Biraz daha bekleyelim bakalım şu 2 ay içerisinde yeni romlar patlatılacak gibi. Direk o güncellemeleri yaparız olmazsa. XDA'da bizim telefonlar için "ICS | Android 4.0.1" çalışmaları başlamış onu yükleriz olmazsa.. muhtemel CM7 de CM8 olarak yepyeni bi şekilde çıkabilir karşımıza. Bizim ufaklıklarlar maşallah atom karınca gibi herşey yükleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

Teknik servis değişimini yapar hocam büyük ihtimalle veya direk değişim olur iphone gibi :) merak ettim kaça aldınız hocam cihazı ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/118899/sony-ericsson-xperia-mini.aspx

bu linktem aldım hocam. cevap için teşekkürler.

axess 8 taksit yaptırdım.

520 tl idi.

taksit 50 tl fark yaptı.

telefonda resimlerin tümünü seçip bluetooth ile yollamayı başaramadım. yöntemi var mı yoksa program mı yükleyim ? ne önerirsiniz ? tamam bluetooth file transfer diye program var obex...

onunla hallettim :) millet incelemeyi yapmış fakat bir kaç resim de ben koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibokozan -- 30 Kasım 2011; 15:42:17 >

• orjinal kap, ve pause ileri geri yapabilen orjinal kulaklık paket içerisinden çıkmaması canımı sıktı. daha doğrusu bu iki resmi görünce canım sıkıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan
    orjinal kap, ve pause ileri geri yapabilen orjinal kulaklık paket içerisinden çıkmaması canımı sıktı. daha doğrusu bu iki resmi görünce canım sıkıldı.

Malesef burada satılan telefonlarda birçok şey kırpılıp satılıyor. Ekipmanları geçtim fuzuli programları yükleyip satıyorlar bide üstüne üstelik
  • çok haklısın turkcellin bir dolu uygulaması vardı sanki ne işime yaracayacaksa. bilgisayar alırsın içinde windows çakılı olur, telefon alırsın istemediğin uygulamalar çakılı olur ? sistem böyle malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

2.1.4u update etsem mi diye dusunuyordum, hemen yapıyorum o zaman.

Bu arada, MiniCM7 nin tek kotu ozelligi flash destegi olmaması.

flash var hocam onceki mesajlarimda link vermistim :) yalniz 240p videolari iyi oynatiyor 360p lerde kasiyor gene de coook iyi bir suru sitede flash derdi kalmiyor deneyi derim. flash icin bence en az 800 mhz lik islemci lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş
    arkadaşlar,evdeki pc.me,http://www.applopedi.com dan bazı uygulamaları indirdim.bu APP dosyalarını,tel deki hafıza kartının içine direk mi atmalıyım yoksa bir dosya oluşturup da mı ,o dosyanın içine atmalıyım?

indirdiğiniz dosyalar muhtemelen APK uzantılı dosyalardır. Hafıza kartından yükleyeceğiniz uygulamaların yerini bilip tele müdahele edildiğinde tekrardan kolayca kurmak isterseniz. Hafıza kartınızda " programlar ", "oyunlar" vs. diye bir klasörler açıp indirmiş olduğunuz uygulamaları/oyunları onun içerisine kopyalabilirsiniz. Daha sonra Astro file manager benzeri bir programla o klasördeki uygulamaları seçerek telefona yükleyebilirsiniz.

Diğer türlü hafıza kartınada direk atarak da yükleme yapabilirsiniz. Bu şekilde dosya sayısı arttıkça hangi program neydi diye birçok dosya arasında programı aramanız gerekebilir.

dediğinizi yaptım,ama olmadı.önce programları tek tek hafıza kartına attım,olmadı,sonra bir dosya açtım onun içine atarak yaptım yine olmadı,acaba neyi eksik yaptım.

• olmayan nedir? programı hafıza kartına atamıyor musunuz?
    yoksa hafıza kartına attığınız programı çalıştıramıyor musunuz?

birinciyse, usb connected uyarıcı cıktıgında turn on usb secenegi yapmanız gerek yoksa kopyalama yapamazsınız.
    ikincisiyse; önce appsaver veya astro file manager yukleyip, karta yuklediginiz dosyaları (bu sefer de turn off usb storage yapacaksınız) telefona yuklemek gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnkry
    quote:

arkadaşlar,evdeki pc.me,http://www.applopedi.com dan bazı uygulamaları indirdim.bu APP dosyalarını,tel deki hafıza kartının içine direk mi atmalıyım yoksa bir dosya oluşturup da mı ,o dosyanın içine atmalıyım?

indirdiğiniz dosyalar muhtemelen APK uzantılı dosyalardır. Hafıza kartından yükleyeceğiniz uygulamaların yerini bilip tele müdahele edildiğinde tekrardan kolayca kurmak isterseniz. Hafıza kartınızda " programlar ", "oyunlar" vs. diye bir klasörler açıp indirmiş olduğunuz uygulamaları/oyunları onun içerisine kopyalabilirsiniz. Daha sonra Astro file manager benzeri bir programla o klasördeki uygulamaları seçerek telefona yükleyebilirsiniz.

Diğer türlü hafıza kartınada direk atarak da yükleme yapabilirsiniz. Bu şekilde dosya sayısı arttıkça hangi program neydi diye birçok dosya arasında programı aramanız gerekebilir.

dediğinizi yaptım,ama olmadı.önce programları tek tek hafıza kartına attım,olmadı,sonra bir dosya açtım onun içine atarak yaptım yine olmadı,acaba neyi eksik yaptım.

Programları APK dosyalarını hafıza kartına atıkdan sonra. Hangi programı kullandınız tam bilemiyorum ama Marketde bulunan "Astro File Manager, ES File Explorer veya Ghost Commander" programlarından birini kullanarak hafıza kartına attığınız yerdeki dosyayı seçerek telefonunuza kurmanız gerekmekte. Zaten ilgili dosyayı seçince size telefonda kuracağı yeri ve kullanacağı hizmetleri soran bir ekran gelir orada "Yükle" seçeneğini seçerseniz telefona programı yükler.

• şimdi telden hafıza kartını çıkartıp,card okuyucu ile pc.me takıp,pc.mde bir dosyada kayıtlı olan8-10 uygulamayı,dediğim gibi önce tek tek haf.kartının içine attım,olmadı,sonra yanlış yaptığımı düşünerek,bir dosya açıp onun içine kopyalayarak atıım ama yine olmadı.benim hattım konturlu ve int.bağlantım da yok.işyerindeki pc.min wireless şifresini de buradaki kimse bilmiyor.o yüzden daha gmail hesabım olmasına rağmen tel.de aktifleştiremedim.bu da başka bir sorunum.bu yüzden appsaver veya diğer programı da yükleyemedim.teknoloji özürlüyüm ama gayret ediyor ve öğrenmeye çalışıyorum.bu uygulamaları dünkü çocuklar şakır şakır yaptıklarına göre ben neden yapamıyorum diye de kendime kızıyorum.yaşımın 50 olması bunu engellemez.öğrenmek istiyorum.
  • tel.den int.te henüz giremediğim için astro veya diğer prog.ları da doğal olarak indiremedim.işyerimdeki pc.de team wiever sayesinde pc.tamircim uzaktan müdahale ediyor,keşke telimde de aynı şey olsa da sizler bana uzaktan yardımcı olabilseniz.
  • quote:

tel.den int.te henüz giremediğim için astro veya diğer prog.ları da doğal olarak indiremedim.işyerimdeki pc.de team wiever sayesinde pc.tamircim uzaktan müdahale ediyor,keşke telimde de aynı şey olsa da sizler bana uzaktan yardımcı olabilseniz.

Yukarıda bahsettiğim işlemler zor işlemler değil, telefonunuzda wireless veya internet bağlantısı sağlayabilseniz şip şak halledersiniz. Ama bir şekilde o dosya yöneticisi programı tele kurmanız gerekmekte.
  • tamam,tel.imi usb kablosuyla şuan kullandığım işyeri pc.me veya evdeki pc.me bağlamış olsam,int.te girebilirmiyim tel.imle.bir de teli.pc.ye bağlarken,tel açık mı,kapalı mı olamsı gerekiyor acaba?

bir int.te girebilsem,ASTRO yu zaten okumuştum,önce onu indireceğim ama o kapıyı geçemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 1 Aralık 2011; 10:28:14 >
  • önce... öğlen bir starbucksa gidin :)

elinize kagit kalem alın, wifi baglantisini acin, baglanti kuruldugu zaman web browseri acin, tt net giris sayfasi acilmis olmali, ttnet uyesi degilimi secin, mesaj kutunuza ttnet sifresi ve kullanıcı adı gelecek, bunları not edin ve ttnet sayfasinda bu bilgileri girin.
    sonra -telefonunuzda phone setup gibi bir menu olmasi gerek- oradan telefonunuzu/gmail hesabınızı aktiflestirin.

market app’i kullanarak markete girin. search menusunden astro file manager bulup yukleyin. sonrasi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

önce... öğlen bir starbucksa gidin :)

elinize kagit kalem alın, wifi baglantisini acin, baglanti kuruldugu zaman web browseri acin, tt net giris sayfasi acilmis olmali, ttnet uyesi degilimi secin, mesaj kutunuza ttnet sifresi ve kullanıcı adı gelecek, bunları not edin ve ttnet sayfasinda bu bilgileri girin.
    sonra -telefonunuzda phone setup gibi bir menu olmasi gerek- oradan telefonunuzu/gmail hesabınızı aktiflestirin.

market app’i kullanarak markete girin. search menusunden astro file manager bulup yukleyin. sonrasi kolay.

süperr

civarda starbucks'da yoksa bi alışveriş merkezine dalın, mutlaka wifi olan bir yer vardır. Kablosuz ağ bağlantılarını taratın. Kilit resmi olmayan bir bağlantı yakalayıp buna bağlan deyin zaten şifre vs istemeden bağlanacaktır. Markete uygulamasını kullanarak markete girip astro veya benzer uygulamayı yükleyip olayı bitirin.

• sayın multimode ve mnkry ilginize teşekkür ediyorum,iş yerinden bir çıkabilirsem o dediklerinizi harfiyyen yapacağım.sonucu paylaşacağım,tekrar teşekkürler.
  • arladaşlar ben root yaptım telefona superoneclivk ile sonrasında nasıl unroot yapabilirim ve nasıl superuser'ı silebilirim. acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.