Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evveet sayın multimode ve mnkry,bugün işyerimdeki kablosuza bir arkadaşımın yardımıyla bağlandım.şuan çok mutluyum.meğer ne kadar zevkliymiş.zaten mevcut olan gmail hesabımı telde de aktifleştirdim,yalnız markete giremiyorum,bir de kendinde yüklü olan navigasyon,konum bulmada başarısız.igo yükleyeceğim herhalde.sizlerinde önerinizle,ASTRO yu yükledim,başarılı.şimdilik yazacaklarım bunlar,tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş
    evveet sayın multimode ve mnkry,bugün işyerimdeki kablosuza bir arkadaşımın yardımıyla bağlandım.şuan çok mutluyum.meğer ne kadar zevkliymiş.zaten mevcut olan gmail hesabımı telde de aktifleştirdim,yalnız markete giremiyorum,bir de kendinde yüklü olan navigasyon,konum bulmada başarısız.igo yükleyeceğim herhalde.sizlerinde önerinizle,ASTRO yu yükledim,başarılı.şimdilik yazacaklarım bunlar,tekrar teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: tatakli
    arladaşlar ben root yaptım telefona superoneclivk ile sonrasında nasıl unroot yapabilirim ve nasıl superuser'ı silebilirim. acil yardımlarınızı bekliyorum.
    @borakarakaş
    Süper sizin adınıza çok sevindim. Araba yola çıktı artık, bundan sonrası çok daha kolay, hızlı ve zevkli olacaktır.

@tatakli
    Çok emin olmamakla birlikte, telefondaki bilgilerinizin bir yedeği varsa (rehber, program vs.) Sony'nin Update Utility programı ile telefonu bilgisayara bağladığınızda sizi yönlendirerek herşeyi sıfırdan kuracaktır.

• Eşime 8 ay önce aldığım X10 mini'yi satıyorum. Telefondan hiç memnun kalmadım malesef. İşleyiş berbat, kullanışlılık sıfır, pil ömrü rezalet. İçinde bir sürü gereksiz program yüklü geliyor silmek imkansız. Senkronizasyon vs. işlemleri kapatılamıyor. Wifi bağlantısı problemli. İndirdiğin uygulamalar hafıza kartına atılamaması ayrı bir skandal zaten. Bunun için bir sürü işlem yapmak gerekiyor. Yazılım güncelleme diye bir şey yok. Kısacası telefon kafasına göre takılıyor. Macera arayanlar buyursun alsın derim. Ben bir daha androide bulaşmam .
  • gmailime girebildiğim halde,diğer uygulamalara girmek için,''gmail hesabı açmam'' isteniyor.zaten bir hesabım var diyor ve kull.adımı,şifremi yazdığım halde,kabul etmiyor.açmaya çalışıyor,ulaşılamadı filan gibi birşeyler yazıyor.bunu nasıl halledebilirim acaba?
  • arkadaşlar acil YARDIM.dün akşam mutlu mesut bir şekildeydim.sabah tel.imi açtığımdan beri,her 2 dakikada bir kendini kapatıp açıyor.acaba dün yüklediğim BATTERY SAVER la bir alakası varmıdır,yoksa başka bir ayarımı var ve bilmeden orayı aktif ettim?lütfen acil yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 3 Aralık 2011; 10:45:02 >
  • quote:

gmailime girebildiğim halde,diğer uygulamalara girmek için,''gmail hesabı açmam'' isteniyor.zaten bir hesabım var diyor ve kull.adımı,şifremi yazdığım halde,kabul etmiyor.açmaya çalışıyor,ulaşılamadı filan gibi birşeyler yazıyor.bunu nasıl halledebilirim acaba?

bu sorunu çözdüm,meğer arka plan veri trafiğini açmam gerekirmiş ki,gmail hesabım senkronize olabilsin.battery saver ı kaldırdım ama ondan değilmiş.ama 2 dk.da bir kendini kapatıp açmasını hala çözemedim.YARDIM LÜTFEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 3 Aralık 2011; 11:54:09 >
  • quote:

quote:

gmailime girebildiğim halde,diğer uygulamalara girmek için,''gmail hesabı açmam'' isteniyor.zaten bir hesabım var diyor ve kull.adımı,şifremi yazdığım halde,kabul etmiyor.açmaya çalışıyor,ulaşılamadı filan gibi birşeyler yazıyor.bunu nasıl halledebilirim acaba?

bu sorunu çözdüm,meğer arka plan veri trafiğini açmam gerekirmiş ki,gmail hesabım senkronize olabilsin.battery saver ı kaldırdım ama ondan değilmiş.ama 2 dk.da bir kendini kapatıp açmasını hala çözemedim.YARDIM LÜTFEN.

Sorun nedir alamadım. Telefon mu 2dk'da bir kendini açıp kapıyor. Resetler gibi.

• evet.battery saver dan sanıyordum,kaldırdım,ama devam ediyordu.şuan usb ile pc.ye bağladım,güncelledim.şimdilik sorun yok gibi ama belki de usb ile bağlı diye yapmıyor olabilir diye düşünüyorum.
  • pc.den usb bağlantısını çektim ve yaklaşık 15-20 dk.dır deniyorum,şuan için bir sorun yok,düzeldi.boşuna panik yapmışım.ama işte bilmeyince,böyle oluyor.
  • quote:

pc.den usb bağlantısını çektim ve yaklaşık 15-20 dk.dır deniyorum,şuan için bir sorun yok,düzeldi.boşuna panik yapmışım.ama işte bilmeyince,böyle oluyor.

Bahsettiğiniz olay normal bir durum değil aslında. Kontrollü bir şekilde kullanın bakalım tekrar yapacak mı, çok fazla birşey kurmadınızda telefona. Sorun devam ederse göstermekte fayda var diye düşünüyorum.

• kap olayını hallettim ağalar :) raddison kulaklık kabı :D
  • Arkadaşlar X10 minidemi klavye var yoksa X10 Mini Pro damı Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablolu Bluetooth

Arkadaşlar X10 minidemi klavye var yoksa X10 Mini Pro damı Var

x10 mini pro ve yeni versiyonu mini pro da kızaklı qwerty klavye mevcut...
  • günaydın,mnkry bey,c.tesi sorun düzeldi,dediğiniz gibi sürekli kontrollü kullanıyorum,bir sorun yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 5 Aralık 2011; 8:15:42 >
  • arkadaşlar şu videodaki gibi kart simgesinde ve şebeke sinyali simgesinde çarpı işareti var ve bir yeri aramıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=5BhB_rhBqyE

fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi, bunun uçak modu ile ilgisi var mı lütfen yardım edin telefonu kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibokozan -- 6 Aralık 2011; 20:47:11 >
  • üstatlarım,igo may way yükledim,ekranın sol üst tarafından itibaren oluştu.ekranın tamamını kaplamıyor,3/4 ünü kaplıyor.aklıma çözünürlük konusu geliyor,sizce neden olabilir,acaba nasıl ayarlayabilirim?
    bir de igo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
  • quote:

üstatlarım,igo may way yükledim,ekranın sol üst tarafından itibaren oluştu.ekranın tamamını kaplamıyor,3/4 ünü kaplıyor.aklıma çözünürlük konusu geliyor,sizce neden olabilir,acaba nasıl ayarlayabilirim?

acayip şarj yiyor ben de yükledim gerçekten çok ihtiyacınız yoksa hevesinizi almak için yüklenir sadece.
  • quote:

üstatlarım,igo may way yükledim,ekranın sol üst tarafından itibaren oluştu.ekranın tamamını kaplamıyor,3/4 ünü kaplıyor.aklıma çözünürlük konusu geliyor,sizce neden olabilir,acaba nasıl ayarlayabilirim?

Bu programın değişik ekran çözünürlüklerine göre birçok versionu var. Muhtemelen elinizdeki version sizin ekran çözünülüğünü desteklememekte. Bu sitede veya google'da sizin telefonun modelini yazarak sizin tele uygun çözünürlükteki versionunu bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnkry -- 7 Aralık 2011; 11:30:59 >
  • minimi yeni modele terfi için satıyorum hiçbir arızası yok kulaklık,siyah ve kırmızı kapak mevcutkutusunda teslim edeceğim ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum ankaradayım 400tl düşünüyorum
  • hayırlı satışlar...
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.