Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda mesaj zil sesini nasıl değiştiriyoruz. bulamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

üstatlarım,igo may way yükledim,ekranın sol üst tarafından itibaren oluştu.ekranın tamamını kaplamıyor,3/4 ünü kaplıyor.aklıma çözünürlük konusu geliyor,sizce neden olabilir,acaba nasıl ayarlayabilirim?
    bir de igo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

iGO yu sildim ve sygic yükledim.araştırdığıma göre en kullanışlısı bu programmış.gerçekten güzel,kullanışlı.bilgilerinize.ilgilenen arkadaşlarıma linki:
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-sygic-aura-11-2-2-ilacli

• quote:

quote:

üstatlarım,igo may way yükledim,ekranın sol üst tarafından itibaren oluştu.ekranın tamamını kaplamıyor,3/4 ünü kaplıyor.aklıma çözünürlük konusu geliyor,sizce neden olabilir,acaba nasıl ayarlayabilirim?
    bir de igo ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

iGO yu sildim ve sygic yükledim.araştırdığıma göre en kullanışlısı bu programmış.gerçekten güzel,kullanışlı.bilgilerinize.ilgilenen arkadaşlarıma linki:
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-sygic-aura-11-2-2-ilacli

sesli tarif etme, hızlanma uyarısı ve poiler mevcut mu?

• şimdi bakıyorum da, iyi ki bu telefonu almamışım diyorum. yoksa ilk defa SE nin ağır kazığını yiyecektim. Almamakla çok doğru karar vermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

şimdi bakıyorum da, iyi ki bu telefonu almamışım diyorum. yoksa ilk defa SE nin ağır kazığını yiyecektim. Almamakla çok doğru karar vermişim

Biz kazikmi yedik şimdi? Burdaki herkes akilsizmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

şimdi bakıyorum da, iyi ki bu telefonu almamışım diyorum. yoksa ilk defa SE nin ağır kazığını yiyecektim. Almamakla çok doğru karar vermişim

bunu böyle yorumlamak bence çok yanlış ,diyeceksiniz ki neden ?

Benim için Android 2.1 de kalması çok kötü bir durum. bakınız burada benim için ifadesini kullanıyorum. Bu telefona güncellemede gelmeyecek .Eğer size 2.1 yetiyorsa bunda sorun yok .ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa sizin için neden sorun olsun ki .ama 2.1 benim hiçbir ihtiyacımı karşılamıyor
  • quote:

quote:

quote:

Benim için Android 2.1 de kalması çok kötü bir durum. bakınız burada benim için ifadesini kullanıyorum. Bu telefona güncellemede gelmeyecek .Eğer size 2.1 yetiyorsa bunda sorun yok .ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa sizin için neden sorun olsun ki .ama 2.1 benim hiçbir ihtiyacımı karşılamıyor

Ben yanlış yorumladığımi sanmıyorum, kendi adınıza konuşmuş olabilirsiniz ama kullandığınız ifade bence yanlış, objektif olarak bir daha okuyun yazınızı isterseniz...
    Bu arada ben iPhone 4 kullanıyorum se yi kızım için aldım almadan önce araştırdım fiyat performans olarak en iyi telefon olarak bu çıktı karşıma, 1 ay kadar kullandım eğer benimde telefon ihtiyacım olsa idi hiç düşünmeden bunu alırdım, kızım gayet memnun telefonundan...

• yeni kasasında 2.3 var zaten.

ibokozan kardeş,henüz programı tanıyamadım.inceleyip bilgilendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 10 Aralık 2011; 8:26:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Kendi bakış açınızdan haklı olabilirsiniz ama olaya şu açıdan bakmanızda da fayda var. Ağır kazık biraz ağır olmuş hakkaten :o) her üreticinin izlediği yolu Sony de izliyor. Bana kalırsa hakkıyla izleyen sayılı üreticilerden. Bu telefon üzerine kaç telefon çıkarmış Sony sitelerine baktınız mı? Tonlarca tel var, her bir modele günümüzdeki güncellemeleri getirmeleri mümkün değil. Kaldıki ben şu an Custom 2.3.7 android kullanıyorum, 1 aya kalmaz ICS 4.0.1'e geçerim.

• ibokozan kardeş,evet,sesli uyarı,poiler var.ayrıca trafik radarlarınıda gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 11 Aralık 2011; 7:43:21 >
  • arkadaslar dun itibariyla xperia x10 mini aldim... su kadar saat oldu ben ona bakiyorum o bana..
    ne zormus arkadas zil sesini bile zor ayarlayabildim. neyse benim en buyuk derdim android diye aldik daha internetten tek video oynatamadim en azindan youtube bile yok... eminim yukarilarda vardir ama aramaktan yoruldum sabahin besi altisi gozler gitti. bu fakire bi yardim nasil youtube girdimde videolari nasil oynatcez... sabah sabah kusura bakmayin garip yazmis olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

arkadaslar dun itibariyla xperia x10 mini aldim... su kadar saat oldu ben ona bakiyorum o bana..
    ne zormus arkadas zil sesini bile zor ayarlayabildim. neyse benim en buyuk derdim android diye aldik daha internetten tek video oynatamadim en azindan youtube bile yok... eminim yukarilarda vardir ama aramaktan yoruldum sabahin besi altisi gozler gitti. bu fakire bi yardim nasil youtube girdimde videolari nasil oynatcez... sabah sabah kusura bakmayin garip yazmis olabilirim..

Geçmiş olsun. Bence kısa yoldan geri verin. Başka bir telefon bakın. Bu telefonu kullanmak tam bir eziyet çünkü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

bu telefonda mesaj zil sesini nasıl değiştiriyoruz. bulamadım ben

Ayarlar-Ses içinde üstten beşinci. (Telefon sesinden sonraki "notification ringtone / bildirim-uyarım sesi" )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimode -- 12 Aralık 2011; 15:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

arkadaslar dun itibariyla xperia x10 mini aldim... su kadar saat oldu ben ona bakiyorum o bana..

Geçmiş olsun. Bence kısa yoldan geri verin. Başka bir telefon bakın. Bu telefonu kullanmak tam bir eziyet çünkü .

elden aldim geri vermem hediye edicez artik bir tanidiga... ciden karmasik bir suru seyi varmis gibi ama ta fi tarihli telefonlarda olan zoom bile yok kamerada. sadece dort ayari var.. yada benimp eklemem lazim sa ... ver gitsin en iyisi...

• quote:

quote:

quote:

elden aldim geri vermem hediye edicez artik bir tanidiga... ciden karmasik bir suru seyi varmis gibi ama ta fi tarihli telefonlarda olan zoom bile yok kamerada. sadece dort ayari var.. yada benimp eklemem lazim sa ... ver gitsin en iyisi...

android, dokunmatik, ve sony ericson ile ilkdefa karşılaştığım için, teknoloji ile iç içe olduğum halde ben bile kullanmakta zorlandım. telefonu aldığımda bluetooth obex yoktu içinde. onu kurdum, program yükleyicisi koymamışlar onu kurdum, heves güves igo navigasyon kurdum. neyin nerde olduğunu çok kurcalamak gerekiyor. bence telefonu seviyorsanız hemen vazgeçmeyin. çünkü çok tatlı bir tasarımı var. bu telefondan önce 5800 gibi dokunmatik telefonlara heveslenirdim. kapasitif olmayanlara hiç bulaşmadan çağ atlamışım iyi ki... ekranı oymaya gerek yok. bu telefonda çok hassas ekran :)

bir de ekran küçük olduğu için ana ekranda hiç bir simgede etiket yok. simgeleri yorumlamak gerekiyor. örneğin adam ve artı kişi ekle,

mesajın yanındaki dik çizgi okunmamış mesajı anlatıyor.

ayrıca telefonda dikkat ettiğim bir şey de mesajlar menüsünde sol tuştan açılan menüler de çok az... sanırım sadece sil var,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokozan

quote:

quote:

quote:

android, dokunmatik, ve sony ericson ile ilkdefa karşılaştığım için, teknoloji ile iç içe olduğum halde ben bile kullanmakta zorlandım. telefonu aldığımda bluetooth obex yoktu içinde. onu kurdum, program yükleyicisi koymamışlar onu kurdum, heves güves igo navigasyon kurdum. neyin nerde olduğunu çok kurcalamak gerekiyor. bence telefonu seviyorsanız hemen vazgeçmeyin. çünkü çok tatlı bir tasarımı var. bu telefondan önce 5800 gibi dokunmatik telefonlara heveslenirdim. kapasitif olmayanlara hiç bulaşmadan çağ atlamışım iyi ki... ekranı oymaya gerek yok. bu telefonda çok hassas ekran :)

bir de ekran küçük olduğu için ana ekranda hiç bir simgede etiket yok. simgeleri yorumlamak gerekiyor. örneğin adam ve artı kişi ekle,

mesajın yanındaki dik çizgi okunmamış mesajı anlatıyor.

ayrıca telefonda dikkat ettiğim bir şey de mesajlar menüsünde sol tuştan açılan menüler de çok az... sanırım sadece sil var,,,

epeydir ugrasmaktayim ve yavas yavas tanidikca fena olmadigini anliyorum telefonun.. genede kullanimi biraz zor yaniki ekran kucuk ve hep bende nedense basmak istedigimin yanina basiyorum.. neyse ilk baslarda youtube izleyemiyordum simdi canli tv izliyorum :) ... epey eksigi var basta flash birturlu kuramiyorum, oyunlar cok basit simdilik... genede eglenceli ozellikle ayfonda gordugum ozellikleri arastirip bulup yuklemek hosuma gidiyor/// nede olsa 60 euroluk telefon nerde 600 euro nerde 60 /.. gecenlerde basima gelen olay hafizadan degilde numara cevirerek arama yapmak da epey zormus, resmen ne yapacagimi bilemedim... :) saka degil nerden tuslari cikaracagimi epey aradim arkadasta bakiyo ne oluyor diye..:) herbi moku varda arama yapmiyor mu ? diye dalgasinida gecti..

• arkadaşlar mininin orijinal halinden memnun olmayanlar için bir de benim mini nin son halini göstereyim, benim de ilk dokumatik ve ilk android telefonum bu ve android hakkaten bişeyler ekledikçe bambaşka bir hal alan bir sistemmiş onu öğrendim... telefonun tek can sıkan yanı pili şu an için... 1 gün hakkaten bir telefon için çok kısa. işte bir kaç ekran görüntüsü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 24 Aralık 2011; 17:24:03 >

• en son resim de telefonu sarj cihazina baglayniz yazisi cuk oturmus..
    yanliz ekrani kaplayan tus lardan bende istiyorum.
  • Valla bende Şu od işine gireyimmi diye düşünüyorum.zor mudur bu işler.sırf android 2.1 var ve güncellenmeyecek diye.satıp yeni nesil xperia mini alasım var.mod işinden anlayan arkadaşlar kısaca özetleyebilirmi eksilerini artılarını?
  • eksisi: yok heralde... bazen stabilite sorunları olabiliyordu ama son sürümlerle baya sağlam oldu. hatta orijinal 2.1 de de arasıra kapanma yapıyordu. şimdilerde kapandığını falan hiç hatırlamıyorum.

artıları:

+Adobe Flash var, flashlı sitelere girebilmek çok büyük artı
    +tema desteği
    +overclock yapabilme(benimki şu an 729 mhz de telefon daha akıcı)
    +durum çubuğundaki kullanışlı kısayollar, önceden widgetlerle uğraşırdım şimdi herşey derli toplu
    +galerisi, telefona dair diğer programları falan genel olarak daha kullanışlı

daha vardır heralde şimdi işten çıkmam gerekiyor aklıma geldikçe yazarım
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.