Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yexer

@ metalok Bende cuma günü mesai saatinden sonra HB den aldım bugün gelmiş telefon. Ekran küçük yani ben çok basit şeyler için kullanacağımdan tam benlik telefon ama sizin beklentiniz nedir onu bilemediğimden birşey demiyeyim.

@Odysseus348 Faturasız hat kullanıyorum belki tarife hatta operatör deüiştirebilirim diye yükleme yapmamıştım hiç şu an çağrı bile atamıyorum. Sadece usb ile pc ye bağlayrak interneti kullanabiliyorum. Gözüme zor gelmişti o reverse tethering olayları falan. Sıkıntısız girebilirim uygulama falan yüklüyorum. Sd kartın çalışmaması tamamen benim ketoluğummuş :) şarj ederken çalımıyormuş.

2gb lık sd kartın 1.8 gb ı kullanılabilir alanından 1.2 gb kalmış daha hiçbirşey yapmadan. Büyük çoğunluğu silicem muhtemelen sd karttaki şeylerin. Bu tür uygulamaların kapladığı alanı gösteren, kaldırmaya silmeye yarayan bir uygulama var mı tavsiye edebileceğiniz ???

bende aynı soruların cevabını merak ediyorum hafıza kartı olayı özellikle birde mesaj yazarken her harfte titreşim yapmasını nerden kapatıyorduk onu bi türlü bulamadım sanırım bizde 2.3 versiyonu yüklemek zorunda kalacaz bu sd kart olayı nedeniyle. bu 2.1 versiyonda sanki eksik birşeyler...

• Herşeyi çözdüm gibi, saatlerdir orasını burasını kurcaladım telefonun bataryasının bitimi tahminimdende kısa sürüyor. Onun dışında tam istediğim gibi bir telefonmuş. Data trafiğini kontrol etmek için bir program yükledim hiçbirşey yapmadığım zamanlar çok fazla net harcıyor gibi geldi bana. Birşeyde kullanmadım doğru düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 3 Nisan 2012; 1:27:36 >
  • Şu an bu mesajı xperia'dan yazıyorum. Tuşlara alışmak gerek. İlk izlenimler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Herşeyi çözdüm gibi, saatlerdir orasını burasını kurcaladım telefonun bataryasının bitimi tahminimdende kısa sürüyor. Onun dışında tam istediğim gibi bir telefonmuş. Data trafiğini kontrol etmek için bir program yükledim hiçbirşey yapmadığım zamanlar çok fazla net harcıyor gibi geldi bana. Birşeyde kullanmadım doğru düzgün.

Öncelikle hayırlı olsun.
    Yeni çalışmaya başladığı için, şu an birçok gereksiz program çalışıyor telefonunuzda. Zamanla onları bulup kapatırsınız, sarj ömrü de uzayacaktır.
  • Telefonun internet kullanımı çok rahat. Ama alengirli şifreler girerken tuşlama hataları adamı sinir edebilir. "Dsffe44XbNKkL" gibi bir şifre girmek ölüm.
  • Bataryayi verimli kullanmak için hangi programları kullanmak gerekiyor?
  • @metalok Ben direk klavye programı indirdim, go keyboard u denedim ama bu telefon için pek olmuyor zor kullanması ama şimdi thickbuttons programını indirdim onu kullanıyorum. x10mini için en iyi qwerty klavye sanırım. Yazacağınız olası kelimelere göre bir sonraki harfi büyütüyor hemen alıştım tavsiye ederim.

root olaylarına girmedim şimdilik ama girmek gerekiyor sanırım. Bu arada connectify veya benzeri virtual routerprogramını kullananlar var mı ? Basit bir wireless adaptörü kullanarak pc im deki alarak internetimden rahatça faydalanabilirmiiym?
  • Ekolayzır ayarını nereden yapıyoruz?
  • qwerty klavye denedim ama ben beceremedim. Parmaklarım büyük geliyor.
    extended battery diye bir uygulama kurdum. İşe yarar mı bilmiyorum.
  • Dediğim programda daha önceden yazılan kelimeleri hatırladığı için kullandıkça daha rahat oluyor yazma. Ama dün ilk defa whatsuppda yazışırken hafif donmalar yaşadım. Şimdi root alcam ama hangi programları silmek hangilerini durdurmak gerekiyor telefonu rahatlatmak için acaba ?
  • Birkaç farklı batarya tasarruf uygulaması denemem sonucunda, bu uygulamaların wi-fi bağlantısında sorun çıkardığıni fark ettim.
  • Root yapınca türkçe kullanabilir miyiz? Android 2.2 sürümünü mü yüklemiş olacağız?
  • Aynen türkçe kalıyor hiçbirşey değişmez. Root almak telefonunda daha fazla kontrol etmeni farklı romlar yüklemeni sağlıyor. Çeşitli romlar var ama onları yükleme durumunda değişirmi diye soruyorsun sanırım onu da ben bilmiyorum denemedim. Ama araştırırken okuduklarımdan anladığım kadarıyla eğer root alıp root işlemleri dolayısıyla telefonuna zarar gelmesi durumunda servise götürürdüğünde garanti kapsamı dışında kalması gibi bazı durumlar var. Bilgin olsun.
  • indirdiğimiz programlar neden telefona hep kaydediliyor hafıza kartına nasıl taşıyacaz bi türlü bulamadım..sistem hafızası dolacak boş yere
  • Yusuf, o dediğini yapabilmek için root etmek gerekiyormus. Henüz cesaret eden olmadı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd karta program atmak için çeşitli anlatımlar var gayet okolay görünüyor. Şimdilik ihtiyacım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Yusuf, o dediğini yapabilmek için root etmek gerekiyormus. Henüz cesaret eden olmadı )

küçücük bu işlem için root olayını yakıştıramadım sonye ya hay arkadaş daha ne anladık o zaman hafıza kartından.hiçbirşeyi hafıza kartına kaydetmiyor ki
  • Telefonu root ettim.

Aşağıdaki adreste yazılanlara göre root ettim.
    Turkcell menulerini nasıl kaldırıyoruz?

Uygulamaları yönet / Tüm programları seçiyorum. Turkcell programlarında kaldır seçeneği çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 5 Nisan 2012; 0:26:06 >
  • quote:

Telefonu root ettim.

Uygulamaları yönet / Tüm programları seçiyorum. Turkcell programlarında kaldır seçeneği çıkmıyor.

Andorid markette system dosyalarını silebilmek için ayrıca programlar var. Uygun bir tane vardır silebilmek için. Benim gözüm kesmedi bıraktım turkcell programlarını silmeyi :)
  • quote:

Telefonu root ettim.

sanırım android marketten sistem dosyası indirmen gerek onunla kaldırıyor.eski yazılarda öyle yazıyordu anımsadığım kadar..bu arada telefonun versiyonu kaç oldu? bende root olayına gireyim en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.