Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonder

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Telefonun kapanması için üst tuş ile birlikte alt orta tuşa basın (olmazsa üst tus+alt sag/sol, hepsini deneyin)

SE PC Companion ile orijinal yazılımını yukleyin.

Cevap için teşekkürler ama ben bunların hepsini denedim sonuç alamadım :( PC comp. ile güncelleme yapmayı denedim telefon açılmadığı için yükleme başlayamıyor. "görüntülü tarif çıkıyor açılınca usb bağlana tıkla vs. gibi" hani usb bağladığımızda cihazdan yaptığımız bir olay varya onu istiyor dolayısıyla açılmadığı için de yükleme başlayamıyor kaldı öyle :( telefon 2 gündür açık hatta dün şarzı bitmiş tekrar şarza taktım öylece duruyor...

pc companion da yüklenmesi lazım, bana da bir kere aynısı oldu o sayede kurtarmıştım.. telefonu açarken geri tuşuna basılı tutmak gerekiyordu diye hatırlıyorum, bi menü gelmesine falan gerek yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: titox06

merhaba arkadaşlar ben 1 hafta once aldım bu telefonu gps bir turlu uyduya baglanamıyor benim gibi sorun yasayip cozen varsa yardımcı olursa sevinirim.... tesekkurler

bende bu soruyu merak ediyorum bekle bekle bi hal olduk ekran başında

gps test programını kurup deneyin, gps kapalı alanda çekmez, bağlanması 5 dk yi bulabilir

teşekkürler çözdüm

• Ben de az önce hepsiburada'dan sipariş verdim bakalım ne çıkacak kutudan?

İlk sorum: Ben internet bağlantısını wi-fi olarak kullanacağım. Telefonu açar açmaz internete girmesini engellemek için ne yapmak gerekiyor.

Telefon elime geçmeden soruya geçtim )

Ama avea kullanıyorum. Adamlar internete bağlanmayı düşündüğüm an para düşüyorlar, öyle de insafsızlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 31 Mart 2012; 0:11:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonder

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Telefonun kapanması için üst tuş ile birlikte alt orta tuşa basın (olmazsa üst tus+alt sag/sol, hepsini deneyin)

SE PC Companion ile orijinal yazılımını yukleyin.

Cevap için teşekkürler ama ben bunların hepsini denedim sonuç alamadım :( PC comp. ile güncelleme yapmayı denedim telefon açılmadığı için yükleme başlayamıyor. "görüntülü tarif çıkıyor açılınca usb bağlana tıkla vs. gibi" hani usb bağladığımızda cihazdan yaptığımız bir olay varya onu istiyor dolayısıyla açılmadığı için de yükleme başlayamıyor kaldı öyle :( telefon 2 gündür açık hatta dün şarzı bitmiş tekrar şarza taktım öylece duruyor...

pc companion da yüklenmesi lazım, bana da bir kere aynısı oldu o sayede kurtarmıştım.. telefonu açarken geri tuşuna basılı tutmak gerekiyordu diye hatırlıyorum, bi menü gelmesine falan gerek yok yani

Olmadı birtürlü :(

• ram kullanımı az olması için minumum hangi programlar olmalı acaba? sizde hangi çalışan uygulamalar ve kaç mb kullanım aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Ben de az önce hepsiburada'dan sipariş verdim bakalım ne çıkacak kutudan?

İlk sorum: Ben internet bağlantısını wi-fi olarak kullanacağım. Telefonu açar açmaz internete girmesini engellemek için ne yapmak gerekiyor.

Telefon elime geçmeden soruya geçtim )

Ama avea kullanıyorum. Adamlar internete bağlanmayı düşündüğüm an para düşüyorlar, öyle de insafsızlar )

o kolay, veri baglantisini kapaticaksin bi daha girmez, sadece wireless baglancagin zaman kablosuz baglantiyi acarsin
  • arkadaşlar harika bir launcher buldum sonunda!

360 launcher:

Buradan indirebilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345601

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=T98OlmNOu4M&feature=player_embedded#!]

şimdiye kadar kullandığım hem görsellik hem akıcılık açısından en iyi launcher kesinlikle bu
  • xperia ve gio arasında kaldım. Kamera benim için önemli. Pili sanırım gionun daha iyi.
    Dokunmatik hangisinde daha iyidir? Müzikte zaten sony rahat öndedir diye düşünüyorum.
    Daha önceden de sony kullandım 5 sene kadar. Gönlüm sony'den yana ama bir görüş alayım dedim?
  • gio kullanmadım ama dokunmatik olarak x10 mini iyidir. müzik istiyorsan live with walkman al derim maddi durum yetiyorsa
  • quote:

gio kullanmadım ama dokunmatik olarak x10 mini iyidir. müzik istiyorsan live with walkman al derim maddi durum yetiyorsa

Cevap için tşk. Müzik benim için kıstas değil. İyi bir mp3 player'ım var. Önemli olan konular dokunmatik,kamera,batarya. İnternette önemli değil.
  • pil den sinifta kalir, cogu android de durum ayni gerci
  • Selam arkadaşlar,

Bende yeni xperia x10 mini alanlardanım elime geçmedi daha kargoda ama yorumları okurken birşey takıldı aklıma cevabını bilen varsa seviniirim.

Bazı yerlerde bu telefonun turkcell çıkışlı olduğu yazıyor. Bunun anlamı nedir. Ben avea kullanıcısıyım, aveadan internet bağlantısı alarak giremiyormuyum ?

Birde bazı telefonlarda rahat oluyormuş baızlarında olmuyormuş x10 için durum nedir bilmiyorum şöyle bir olay var; kablolu modem kullanıyorum pc de telefondan pc ye usb ile bağlanarak pcdeki internet bağlantısı ile telefondan internete girebilirmiyim. Biraz araştırdım yabancı sitelerde reverse tethering diye bir olay var ama biraz karışık geldi daha telefonda elimde olmayınca. Basit bir çözümü var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Benim telefon da Adana Yurtiçi Kargo şubede yarın elime ulaşır herhalde. Ben de avea kullanıcısıyım. İnternete girmede problem olacağını sanmıyorum. Umarım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Benim telefon da Adana Yurtiçi Kargo şubede yarın elime ulaşır herhalde. Ben de avea kullanıcısıyım. İnternete girmede problem olacağını sanmıyorum. Umarım olmaz.

Şimdi bir arkadaş öyleyse bile sadece turkcell menüleri olur dedi, eğer öyle birşey olursada root ederek onlardan kurtulabilinir heralde diye düşünüyorum. Ama bu turkcell çıkışlı olması ne demek biri aydınlatsa daha iyi olcak. En azından telefon için aveaya yükleme yapmayayım direk turkcelle geçeyim internete girememe gibi bir durum varsa.
  • Acaba diyorum siparişi Samsung S5830 olarak mi değiştirseydim. Bu telefon çok küçük yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Selam arkadaşlar,

Bende yeni xperia x10 mini alanlardanım elime geçmedi daha kargoda ama yorumları okurken birşey takıldı aklıma cevabını bilen varsa seviniirim.

Bazı yerlerde bu telefonun turkcell çıkışlı olduğu yazıyor. Bunun anlamı nedir. Ben avea kullanıcısıyım, aveadan internet bağlantısı alarak giremiyormuyum ?

Birde bazı telefonlarda rahat oluyormuş baızlarında olmuyormuş x10 için durum nedir bilmiyorum şöyle bir olay var; kablolu modem kullanıyorum pc de telefondan pc ye usb ile bağlanarak pcdeki internet bağlantısı ile telefondan internete girebilirmiyim. Biraz araştırdım yabancı sitelerde reverse tethering diye bir olay var ama biraz karışık geldi daha telefonda elimde olmayınca. Basit bir çözümü var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

benim paketin üzerinde vodafone logosu vardı :) ama telefonu turkcell olarak açtım içinde turkcell android uygulamalarıyla karşılaştım internete girersin

• Evet bu akşam elime geçti alet. İnternete girebiliyorum usb ile. Yanlız bir sorun yaşadım sd kartı içinde var ama sd kartını tanımıyor bir türlü. Bellek bilgilerine bakayım dedim sd kart kullanılamıyor diyor. Bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.

Turkcell uygulamaları falan var benimkinde rahatsız ederse root edersem silebilirim sanırım. Yanlız şu sd kart kullanılamıyor sorununa çözüm bulursam çok iyi olur.
  • quote:

Evet bu akşam elime geçti alet. İnternete girebiliyorum usb ile. Yanlız bir sorun yaşadım sd kartı içinde var ama sd kartını tanımıyor bir türlü. Bellek bilgilerine bakayım dedim sd kart kullanılamıyor diyor. Bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.

Turkcell uygulamaları falan var benimkinde rahatsız ederse root edersem silebilirim sanırım. Yanlız şu sd kart kullanılamıyor sorununa çözüm bulursam çok iyi olur.

Ben cuma günü sipariş verdim hala elime ulaşmadı. Merak ettiğim: ekranın, internet için yeterli büyüklük sağlayıp sağlamadığı?

SD kartın ne olduğu pek anlamıyorum. Önceki telefonum K810İ idi. Onun rehberini 512mb'lık hafıza kartına atmıştım. K810'un ne tür hafıza kartı kullandığını bilmiyorum. K810'unun kartını X10 kullanıyor mu ki?

Kartın üzerinde M2 yazıyor.

Düzeltme 2: Her iki telefonun kullandığı kartlar farklı imiş.

Ben M2'deki rehberi Xperia'ya nasıl atacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 2 Nisan 2012; 21:26:17 >

• quote:

Evet bu akşam elime geçti alet. İnternete girebiliyorum usb ile. Yanlız bir sorun yaşadım sd kartı içinde var ama sd kartını tanımıyor bir türlü. Bellek bilgilerine bakayım dedim sd kart kullanılamıyor diyor. Bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.

sd kartına bi format at istersen

reverse tethering için bi ara baya uğraşmıştım, android 2.1 de mümkün değil... ancak 2.3 te bilgisayardan adhoc bağlantı(bilgisayardan bilgisayara gibi) açarak girebilirsiniz
  • @ metalok Bende cuma günü mesai saatinden sonra HB den aldım bugün gelmiş telefon. Ekran küçük yani ben çok basit şeyler için kullanacağımdan tam benlik telefon ama sizin beklentiniz nedir onu bilemediğimden birşey demiyeyim.

@Odysseus348 Faturasız hat kullanıyorum belki tarife hatta operatör deüiştirebilirim diye yükleme yapmamıştım hiç şu an çağrı bile atamıyorum. Sadece usb ile pc ye bağlayrak interneti kullanabiliyorum. Gözüme zor gelmişti o reverse tethering olayları falan. Sıkıntısız girebilirim uygulama falan yüklüyorum. Sd kartın çalışmaması tamamen benim ketoluğummuş :) şarj ederken çalımıyormuş.

2gb lık sd kartın 1.8 gb ı kullanılabilir alanından 1.2 gb kalmış daha hiçbirşey yapmadan. Büyük çoğunluğu silicem muhtemelen sd karttaki şeylerin. Bu tür uygulamaların kapladığı alanı gösteren, kaldırmaya silmeye yarayan bir uygulama var mı tavsiye edebileceğiniz ???

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.