Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

beyler ben telefonu rootladım sonra da rootexploreri yükledim ama program açılırken hata veriyor restart application hatasını alıyorum aaba telefondan herhangi bir programı nasıl restartlarım ? ya da bi çözümü var mıdır cwm kurmak istiyorum aslında

root explorer yerine es file explorer kullan

hocam bulup denedim ama root options a girince mount etmem gereken seçenek silinmiş halde duruyor. telefonu unroot yaptıktan sonra yeniden rootlasam düzelir herhalde, ama superoneclick ile unroot sırasında failed diye hata alıyorum. daha önceden system/bin in içine cwm nin dosyalarını kopyalamıştım acaba ondan mı hata veriyor ?

• MiniCM7-2.2.0 çıkmış.
  • quote:

quote:

quote:

beyler ben telefonu rootladım sonra da rootexploreri yükledim ama program açılırken hata veriyor restart application hatasını alıyorum aaba telefondan herhangi bir programı nasıl restartlarım ? ya da bi çözümü var mıdır cwm kurmak istiyorum aslında

root explorer yerine es file explorer kullan

hocam bulup denedim ama root options a girince mount etmem gereken seçenek silinmiş halde duruyor. telefonu unroot yaptıktan sonra yeniden rootlasam düzelir herhalde, ama superoneclick ile unroot sırasında failed diye hata alıyorum. daha önceden system/bin in içine cwm nin dosyalarını kopyalamıştım acaba ondan mı hata veriyor ?

valla ben cwm yi hiç yüklemedim :) xrecovery ile yüklenen gingerdx rom u yüklemiştim, sonra gingerdx cwm ye geçti tel otomatik cwm li oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: multimode

MiniCM7-2.2.0 çıkmış.

yüklerim bi iki güne... xperia mini launcher ı deniyorum bu aralar, şekli şemali çok güzel ve menüler akıcı yalnız bir sorunum var, bi programa gireyim çıkayım ana ekrandaki simgeler yeniden yükleniyor habire, launcher ı kapatmasın diye ayarlardan da işaretledim ama faydası yok bi çözüm bulamadım
  • quote:

quote:

MiniCM7-2.2.0 çıkmış.

yüklerim bi iki güne... xperia mini launcher ı deniyorum bu aralar, şekli şemali çok güzel ve menüler akıcı yalnız bir sorunum var, bi programa gireyim çıkayım ana ekrandaki simgeler yeniden yükleniyor habire, launcher ı kapatmasın diye ayarlardan da işaretledim ama faydası yok bi çözüm bulamadım

"Crystal" da iyidir.
  • bende artık x10 ailesine katılmaktayım siparişim kargoda umarım beğenirim :)
  • arc kullanıyorum miniye geçmeyi düşünüyorum telefon cok büyük geliyor sıkıldım birazda ne dersiniz günlük rutine fotoraf müzik face internet youtube gbi işlerde iyimidir bu cihaz
  • Xperia X10 minimi satacağım kullanmayı pek beceremedim :( ilgilenen olursa mesaj atsın... Temiz kullandım yaklaşık 5 veya 6 ay oluyor alalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

arc kullanıyorum miniye geçmeyi düşünüyorum telefon cok büyük geliyor sıkıldım birazda ne dersiniz günlük rutine fotoraf müzik face internet youtube gbi işlerde iyimidir bu cihaz

arctan sonra android 2.1 odun gibi gelecek sana... bence xperia mini bak x10 mini degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arc kullanıyorum miniye geçmeyi düşünüyorum telefon cok büyük geliyor sıkıldım birazda ne dersiniz günlük rutine fotoraf müzik face internet youtube gbi işlerde iyimidir bu cihaz

arctan sonra android 2.1 odun gibi gelecek sana... bence xperia mini bak x10 mini degil

Xperia mini fiyatını haketmiyor suanda bence alınmaz ödün gibi derken hantalmi yani birşey yüklemicem sonuçta

Birtek zynga poker ile top leven calistirirmi mark ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Xperia mini fiyatını haketmiyor suanda bence alınmaz ödün gibi derken hantalmi yani birşey yüklemicem sonuçta

Birtek zynga poker ile top leven calistirirmi mark ediyorum

hantallığından değil, android 2.3 ile 2.1 arasında kullanım kolaylığı açısından fark var... 2.3 te olan şeyleri bunda bulamayabilirsin.. ama sadece telefon amaçlı kullanıcaksan o zaman gayet iyi. tek kötü yanı pil, o da sırf telefon, mesajlaşma ile 2 gün gider. bu aralar fiyatlar aşırı bence de. x10 mini yi ben 450 tl civarına almıştım ki 6-7 ay olucak nerdeyse, fiyatları hala aynı gibi

• Ya arkadaşlar yardım edin lütfen. Şu güncelleme vs işlerini beceremiyorum birtürlü... en son mini cm7 yüklemiştim. Bu aralar internette sorun yaşıyordum dün de cm7 2.1.9'u yükleyeyim dedim. xrecovery den yükledim hani şu telefonu kapatıp açılırken geri tuşuna bastığımızda çıkan menüden zip dosyasını yükledim. Fakat telefon dünden beri "sony ericsson" yazısında takıldı kaldı. Kapatamıyorum da :( Ne yapmalıyım bir yardım edin lütfen.
  • Telefonun kapanması için üst tuş ile birlikte alt orta tuşa basın (olmazsa üst tus+alt sag/sol, hepsini deneyin)

SE PC Companion ile orijinal yazılımını yukleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: full79

gerçek bir iPhone nedir? bu kadar ucuz?http://x.vu/242623

refurb= alınmış ve iade edilmiş ve belki de tamirat görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: titox06

merhaba arkadaşlar ben 1 hafta once aldım bu telefonu gps bir turlu uyduya baglanamıyor benim gibi sorun yasayip cozen varsa yardımcı olursa sevinirim.... tesekkurler

bende bu soruyu merak ediyorum bekle bekle bi hal olduk ekran başında
  • quote:

Telefonun kapanması için üst tuş ile birlikte alt orta tuşa basın (olmazsa üst tus+alt sag/sol, hepsini deneyin)

SE PC Companion ile orijinal yazılımını yukleyin.

Cevap için teşekkürler ama ben bunların hepsini denedim sonuç alamadım :( PC comp. ile güncelleme yapmayı denedim telefon açılmadığı için yükleme başlayamıyor. "görüntülü tarif çıkıyor açılınca usb bağlana tıkla vs. gibi" hani usb bağladığımızda cihazdan yaptığımız bir olay varya onu istiyor dolayısıyla açılmadığı için de yükleme başlayamıyor kaldı öyle :( telefon 2 gündür açık hatta dün şarzı bitmiş tekrar şarza taktım öylece duruyor...
  • Bu telefon şu an hepsiburada'da 418TL, fiyatı uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bu telefon şu an hepsiburada'da 418TL, fiyatı uygun mu?

ben aldım ordan kardeş bugün elimde gayet güzel çok beğendim telefonu şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Ya arkadaşlar yardım edin lütfen. Şu güncelleme vs işlerini beceremiyorum birtürlü... en son mini cm7 yüklemiştim. Bu aralar internette sorun yaşıyordum dün de cm7 2.1.9'u yükleyeyim dedim. xrecovery den yükledim hani şu telefonu kapatıp açılırken geri tuşuna bastığımızda çıkan menüden zip dosyasını yükledim. Fakat telefon dünden beri "sony ericsson" yazısında takıldı kaldı. Kapatamıyorum da :( Ne yapmalıyım bir yardım edin lütfen.

xrecovery mi?? CWM yüklü değil mi sende? xrecovery ile minicm yüklenmez!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu8suf

quote:

Orijinalden alıntı: titox06

merhaba arkadaşlar ben 1 hafta once aldım bu telefonu gps bir turlu uyduya baglanamıyor benim gibi sorun yasayip cozen varsa yardımcı olursa sevinirim.... tesekkurler

bende bu soruyu merak ediyorum bekle bekle bi hal olduk ekran başında

gps test programını kurup deneyin, gps kapalı alanda çekmez, bağlanması 5 dk yi bulabilir
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.