Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 1 hafta once aldım bu telefonu gps bir turlu uyduya baglanamıyor benim gibi sorun yasayip cozen varsa yardımcı olursa sevinirim.... tesekkurler
  • arkadaşlar bu kameranın sırrını çözebilen var mı? aynı mesafeden aynı yeri 4-5 defa çekiyorum arasından birisi çok güzel harika diğerleri bulanık. ders programının fotosunu çektim birisi iyi gerisi berbat. bu gün yine bir şeyler çektim aynı mesafeden aynı şeyi tekrar tekrar çektim birisi net gerisi bulanık sinir oldum.
  • Arkadaşlar, bi arkadaş sony ericson mini 2. elini 280 TL. ye bırakıyor, ikinci elini bu fiyata almaya değer bi telefonmu?
  • Şöyle bir tecrübe paylaşayım..
    Geçen telefonu müzik setine bağladım kulaklık çıkşından. Belli bir süre sonra ses kısılır gibi oldu. Neyse daha sonra telefon görüşmesinde farkettim. Teli kulağa yaklaştırıp konuşunca kulaklıkdan gelen seste bir patlama olmaya başladı. Sanki hoparlör yırtılması gibi bir cızırdama. Halen de devam etmekte. Bakalım duruma göre servise götürüp bir durumu hakkında bilgi almam gerekecek sanırım. Garantiden filan yaparlarsa çok iyi olur tabi..

Yukarıdaki durumla karşılaştıkdan sonra telefonda en son 2.1.6 CM7 yüklüydü. Belki ROM'dan sonra birşeyler değişir ümidiyle CM7 2.1.9'a geçeyim kernel'ı da custom 11 versionuna yükselteyim dedim. O arada XDA'da "CyanogenMod 9 - V02" gördüm bahaneyle bunu da deniyelim bakalım diye yükledim telefona.

ROM'da bahsedilen tüm özellikler çalışıyor. Çok akıcı olmasada değişik ve güzel olmuş. Ama bizim ekran zaten ufak olduğu için fontlar ve genel görünüm biraz sıkıntılı geldi bana. Baktım sesde bir düzelme olmadı. 2.1.9 ve kernel 11 olayına gireyim dedim. CyanogenMod 9 - V02'dan sonra 2.1.9 ve 11 kernel ile telefon baştan doğmuş gibi oldu .. Hız, akıcılık, ekranların değişimindeki animasyonlar ve fontlar bambaşka bir keyifli geldi.

Velhasıl benim telefonun hoparlörü gene düzelmedi. Cızırtı devam etmekte. Servise bir gidip göstereceğim bakalım hayırlısı. Ama ROM olarak CM7 2.1.9 ve custom kernal 11 ile telefon şu an için 10 numara vaziyette.. CM9'un baya bir ekmek yemesi lazım.. Kulaklıkdaki hoparlörü sorunlu çıkarsa ve para olarak yüksek bir miktar isterlerse parçayı kendim temin edip kendi işimi kendim göreceğim detaylarını da burada sizlerle paylaşırım.

• garantieden hallederler bence, bende 2.1.9 kullanıyorum ama biraz bug var... aslında bizim telefon yetmiyor abi :) ram çok sıkıntı yaratıyor. yalnız Autokiller Memory Optimizer programının pro versiyonunu nette bulun yükleyin telefona, kendi hafıza profillerini deneyin. bu program görev sonlandırıcı bir program değil. androidin kendi görev sonlandırma sistemine müdahele ediyor. yani ekstradan yük gelmiyor direkt telefona ayar çekiyor yani. bizim telde gerçekten fazladan program arka planda açık kalıyor, bu program sayesinde kalan ram miktarına göre arka plandaki programları daha erken kapattırabiliyorsunuz.
  • arkadaslar Ttpod diye bi muzik calar buldum sesi diger oynaticilardan daha iyi gibi. eq biraz dandik ama ses guzel, ustelik kasmiyor ve sarki sozu destegi super sarki calarken kendi buluyor sozleri
  • mevcut arama/contacts programına alternatif bir uygulama bilen var mı?

go contacts kullandım ama memnun kalmadım. telefonun kucuk oldugunu dusunerek, ekranın tumunu kaplayan bir program iyi olurdu.
  • @Odysseus348
    Autokiller Memory Optimizer programını denerim bir ara. Bakalım servise verdim aleti beklemedeyim.

@multimode
    marketden "Photo Contacts Widget" diye tarattırırsan ulaşabilirsin "NextWorldMobile" firmasına ait. Kullanışlı bir uygulama. Aşağı link vereyim çıkarsa oradan bilgilerini görebilirsin.

https://market.android.com/details?id=com.asimag.widgets.contacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hc2ltYWcud2lkZ2V0cy5jb250YWN0cyJd

• Çok teşekkür ederim.
  • ben exDialer kullanıyorum oldukça güzel.

minicm 2.1.9 da a2sd olayını çözebilen var mı? sistem uygulamarını falan nasıl atıcaz ext bölüme? ext4 açtım hafıza kartında ama duruyor öyle, programları nasıl atıcağımı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

ben exDialer kullanıyorum oldukça güzel.

minicm 2.1.9 da a2sd olayını çözebilen var mı? sistem uygulamarını falan nasıl atıcaz ext bölüme? ext4 açtım hafıza kartında ama duruyor öyle, programları nasıl atıcağımı bulamadım

exdialer kullandım guzelmis, tesekkur ederim, ama sonunda yine stok programa dondum.

xda'de a2sd konusu tartisiliyor son gunlerde, bilmiyorum isinize yarar mı...
  • ya arkadaşlar benm kücük bir sorunum var ve ne yapcagımı bilmiyorum
    2 hafta oldu x10 miniyi alalı ama telefon kendiliginde kapanıyor acılıyor...ve bugun birsey daha farkettim yukarda uyarı bölümünde renkli renkli çizgiler oluştu..telefonu acıp kapattım düzeldi..konuya biraz baktım ama bulamadım..yardımsı olursanız sevinir...
  • cep telefonumu modem olarak nasıl kullanacağım ? wifi ilemi bağlayacağim ? tabletim ile birlikte kullanmak istiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

cep telefonumu modem olarak nasıl kullanacağım ? wifi ilemi bağlayacağim ? tabletim ile birlikte kullanmak istiyorumda

root edip Barnacle Wifi Tether programı ile wireless üzerinden bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzeen

ya arkadaşlar benm kücük bir sorunum var ve ne yapcagımı bilmiyorum
    2 hafta oldu x10 miniyi alalı ama telefon kendiliginde kapanıyor acılıyor...ve bugun birsey daha farkettim yukarda uyarı bölümünde renkli renkli çizgiler oluştu..telefonu acıp kapattım düzeldi..konuya biraz baktım ama bulamadım..yardımsı olursanız sevinir...

arada öyle sorunlar olabiliyor, benimkinde de olmuştu diye hatırlıyorum... sürekli olmuyorsa dert etmeyin bence.

bu arada dün telefonu birazcık göçerttim swap bölümü açayım dedim ama önce ext3 açmak gerekiyormuş sanırım ya da benim a2sd için açtığım ext4 bölümü ile çakıştı bilemiycem, telefon açılıyo ama launcher yok sadece üstteki bar açılıyordu o kadar, eve gidince hafıza kartına toptan format atmak zorunda kaldım neyseki bi gün önce ext4 için yedek almıştım. demem o ki CWM recovery de advanced ayarlarla oynarken dikkatli olun benim gibi acele etmeyin

• quote:

quote:

arada öyle sorunlar olabiliyor, benimkinde de olmuştu diye hatırlıyorum... sürekli olmuyorsa dert etmeyin bence.

bu arada dün telefonu birazcık göçerttim swap bölümü açayım dedim ama önce ext3 açmak gerekiyormuş sanırım ya da benim a2sd için açtığım ext4 bölümü ile çakıştı bilemiycem, telefon açılıyo ama launcher yok sadece üstteki bar açılıyordu o kadar, eve gidince hafıza kartına toptan format atmak zorunda kaldım neyseki bi gün önce ext4 için yedek almıştım. demem o ki CWM recovery de advanced ayarlarla oynarken dikkatli olun benim gibi acele etmeyin

ama bazen günde 3 4 kez kapanıyor :S daha kötü olmasından korkuyorum...

• quote:

quote:

quote:

çok fazla uygulama açıksa ramin bittiği durumlarda reset atıyordu, açık uygulamalar mı fazla sizde de?

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok fazla uygulama açıksa ramin bittiği durumlarda reset atıyordu, açık uygulamalar mı fazla sizde de?

aslında cok uygulamam da yok ama manuel olarak ayarlardan ne varsa kapattım bakalım yine olcak kapancak mı...cok fazla da anlamıyorum ki android ten...

• dakika 1 gol bir kapandı...
    bunu nasıl halletceeem ben yaa..umarım halledebilirim...
  • quote:

dakika 1 gol bir kapandı...
    bunu nasıl halletceeem ben yaa..umarım halledebilirim...

hiç uğraşma garantiye ver, büyük olasılık yazılımsaldır ama belli olmaz donanım da çıkabilir. ya da bilgilerini yedekle, my phone explorer kur windowsa tel. rehberini mesajlarını falan yedek al, hafıza kartını da komple bilgisayara at, sonra telefonu fabrika ayarlarına dönder. gene düzelmiyorsa garanti yolu gözükür
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.