Arkadaşlar bu cihazda işlem kaydı tutulmuyor mu.gelen giden aramalar kiminle kaç dakika görüşmüşüz vs. gibi.
Birde cihaz ile görüşme yaparken karşı taraftan bir telefon numarası almıştım.görüşme bittikten sonra aldığım numaranında kaybolduğunu gördüm.Bikaç defa denedim bunu.Bu boşluğu nasıl aşabiliriz bu dediğim en basit telefonlarda bile standart bir özellik garip geldi doğrusu
call meter 3g diye bir app var markette. arama , sms , data verilerini sakliyor her ayrintisina kadar.
diger sorun pek anlasilmiyor, numaralari nasil aldiniz?
Bir arkadaşın telefon numarası lazım oldu.Başka bir arkadaşı aradım.Konuşma anında arkadaş telefon numarasını söyledi bende telefona yazdım.Görüşme sonrasında yazdığım numarada kayboldu.Halbuki görüşme sonlansada yazdığım rakamların ekranda duruyor olması gerekirdi.
çok not alan biriyseniz hem bu sorununuzu çözecek hem not almanıza yarayacak bir program önereyim, Any.DO programın adı. markette bulabilirsiniz, ekrana vidgetini eklerseniz konuşma sırasında ana ekrana geçerek istediğiniz notu kolayca alırsınız hatta numaraları kendi üzerinden de kaydedebiliyor yanlış hatırlamıyorsam, sonradan kopyalamayla vs. uğraştırmıyor yani. ben hergün kullanıyorum çok işime yarıyor
quote:
Orijinalden alıntı: focusone
quote:
Orijinalden alıntı: cgokhans
arkdaşlar yok mu mesaj yazarken her harf için çıkan ufak titreşimi kapatmanın yolunu bilen birisi?
ses ve goruntu ayarlarindan dokunsal geribildirimi kapattiniz mi?
Şimdi baktımda kapalı. Tick işareti yok üzerinde.
quote:
quote:
quote:
arkdaşlar yok mu mesaj yazarken her harf için çıkan ufak titreşimi kapatmanın yolunu bilen birisi?
bir faydasi yokmus zaten; titresimi hissetmedigimde n kpali saniyordum bendede titriyor ama rahatsiz etmiyor
quote:
quote:
quote:
quote:
bir faydasi yokmus zaten; titresimi hissetmedigimde n kpali saniyordum bendede titriyor ama rahatsiz etmiyor
rahatsız etmiyorda telefonun titremesinden dolayı kendi parçaları da titremesin diye dedim. kıyamadım keretaya :D
bu telefonu telefonu bugün almış bulunuyorum. sanırım olcukça iyi bir cihaz. forumda da çok yararlı bilgiler var, kendi sorularımı,sorunlarımı ve izlenimlerimi buradan paylaşırım
merhaba benim mini sık sık kendini yeniden başlatmaya başladı ne önerirsiniz ayrıca bazı uygulamalarda ekranda açılan google reklamlarından nasıl kurtulabilirim yazılım 2,1
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
arkadaşlar ne yapın edin şu minicm i yükleyin, yeni telefon almış gibi olucaksınız ya da en azından Launcherpro yükleyin, benim kullandığım ana ekran uygulamaları arasında dönüp dolaşıp en son karar kıldığım launcher bu. menü geçişlerinin arkadaşın hayvani samsung undan hızlı olduğunu görmek keyif verici
galiba ben bu minicm yi yanlış anladım ya da aramada minicm yazdım hiç bir sonuç yok. launcher de ise resimde göründüğü gibi değil. orada dünya gibi bir şeyin etrafında simgeler. ama yükledikten sonra simgelerim boyutu ufalmış telefonun ekranı değişmiş tamam. go sms miydi neydi onu kurdum o da telefonun kendi smsini kullanıyor yazarken. pek bi fark bulamadım :D kur sil yapıp duruyorum ya :D var mı önerebileceğiniz güzel oyunlar programlar vs? her şeyin telefon hafızasından yemesi kötü :(
Benimki android 2.1 yükseltemiyormuyuz?
quote:
quote:
arkadaşlar ne yapın edin şu minicm i yükleyin, yeni telefon almış gibi olucaksınız ya da en azından Launcherpro yükleyin, benim kullandığım ana ekran uygulamaları arasında dönüp dolaşıp en son karar kıldığım launcher bu. menü geçişlerinin arkadaşın hayvani samsung undan hızlı olduğunu görmek keyif verici
galiba ben bu minicm yi yanlış anladım ya da aramada minicm yazdım hiç bir sonuç yok. launcher de ise resimde göründüğü gibi değil. orada dünya gibi bir şeyin etrafında simgeler. ama yükledikten sonra simgelerim boyutu ufalmış telefonun ekranı değişmiş tamam. go sms miydi neydi onu kurdum o da telefonun kendi smsini kullanıyor yazarken. pek bi fark bulamadım :D kur sil yapıp duruyorum ya :D var mı önerebileceğiniz güzel oyunlar programlar vs? her şeyin telefon hafızasından yemesi kötü :(
minicm program değil, başlı başına bir rom. :) launcherpro yu yüklediniz mi anlamadım dünya dönüyor falan birşeyler yazmışsın mesaj uygulaması olarak ben pansi sms kullanıyorum, kullandığım en hafif en kolay sms programı. handcent, go sms falan da kullandım hatta bir iki tane daha kullandım adını hatırlamadığım ama bayadır pansi sms kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum.
whatsapp yükleyebilirsin, bir aydır falan kullanıyorum sürekli kullanır oldum, bedava mesajlaşma uygulaması ama herşey yollanıyor neredeyse. resim video ses falan yollamak çok güzel
quote:
quote:
quote:
minicm program değil, başlı başına bir rom. :) launcherpro yu yüklediniz mi anlamadım dünya dönüyor falan birşeyler yazmışsın mesaj uygulaması olarak ben pansi sms kullanıyorum, kullandığım en hafif en kolay sms programı. handcent, go sms falan da kullandım hatta bir iki tane daha kullandım adını hatırlamadığım ama bayadır pansi sms kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum.
whatsapp yükleyebilirsin, bir aydır falan kullanıyorum sürekli kullanır oldum, bedava mesajlaşma uygulaması ama herşey yollanıyor neredeyse. resim video ses falan yollamak çok güzel
hmm tamam :D bilmeyince program sandım :D rom mom bozmayayım şimdi telefonu :D ya program bakayım diyorum sayfanın sonu gelmiyor :( bir daha program arayacak olsam baştan tekrar başla. ayrıca camera 360 pro diye arattım kamera programıda bulamadım. bu arada normal kamerada ayar yapılmıyor 5 megapiksellik çekiyor fotoları değil mi? birde çekebildiği en iyi kalitede? nokiada o ayarları kendimiz ayarlıyordukta.
standart ayarda en iyi kalitede olması lazım. dijital zoom yok, eğer arıyorsan boşuna arama :) program istiyosun da bi sürü program var markette zaten deneye deneye bul zevki orda zaten
indir kaldır yapmaktan sıkıldım da :D birde dediğim gibi listenin sonu yok galiba gittikçe gidiyor. :D
bu duvarkağıdına çözüm bulan birisi var mı? kırp çıkıyor onunla da kare şeklinde kırpılabiliyor. kırptığı kısmıda çok kötü görünüyor. ne yapacağız ya :'(
quote:
Orijinalden alıntı: hazarbey23
merhaba benim mini sık sık kendini yeniden başlatmaya başladı ne önerirsiniz ayrıca bazı uygulamalarda ekranda açılan google reklamlarından nasıl kurtulabilirim yazılım 2,1
bende google reklamlarından muzdaribim anlayan bir arkadaş el atabilirmi
Bazı programlarda reklam var, bazılarında yok olmayan alternatif programları kurun. Bir de market uygulamasında secenekler icinde google reklamlarını kaldır secenegi var (sonlara dogru), bunu kaldırın.
quote:
bu duvarkağıdına çözüm bulan birisi var mı? kırp çıkıyor onunla da kare şeklinde kırpılabiliyor. kırptığı kısmıda çok kötü görünüyor. ne yapacağız ya :'(
bende uyuz oluyorum kırpma işine duvar kağıdını istedeğim gibi oturtturamıyorum ekrana...
kendi temaları nasıl oluyor aklım almadı zaten. duvarkağıdı yapacağım resim çok güzel görünüyor tam ekranda ama kırpma kare şeklinde. be geri zekalı üreticiler sanki ekran kare. ne kadar dangalaklar ya. telefon bazen hızlı oluyor bazen yavaş oluyor aklım almadı. şarj işide harbi doğruymuş. fazla kurcalamam 2 gün gider dedim daha 2 günü hiç doldurmadı :D mesaj yazarken uzun süremi alıyor zaten :) ama yinede seviyorum mini mi :)
quote:
kendi temaları nasıl oluyor aklım almadı zaten. duvarkağıdı yapacağım resim çok güzel görünüyor tam ekranda ama kırpma kare şeklinde. be geri zekalı üreticiler sanki ekran kare. ne kadar dangalaklar ya. telefon bazen hızlı oluyor bazen yavaş oluyor aklım almadı. şarj işide harbi doğruymuş. fazla kurcalamam 2 gün gider dedim daha 2 günü hiç doldurmadı :D mesaj yazarken uzun süremi alıyor zaten :) ama yinede seviyorum mini mi :)
mesajlaşma için qwerty klavye yükle arkadaşım, kendine niye eziyet ediyosun :))
quote:
quote:
mesajlaşma için qwerty klavye yükle arkadaşım, kendine niye eziyet ediyosun :))
iyide ufacık ekranda ufacık tuşlar olur denk getirmesi var zor olmuyor mu :)
Beyler Bende Var Tam 1 Ocakda Aldım Açıklıyorum;Kibrit Kutusu Kadar Gibi Birşey, Android 2.1 Ve Sony Ericsson Açıkladı .. Sadece X10 Mini Ve X10 Mini Prolarda 4.0 Android Güncellemesi Gelmeyecek Dedi .. Sesi Az Çıkıyor Yalan Konuşmayacağım .İlk Başlarda Az Çıkıyordu Sonradan Yükseldi Biraz, Hani Almadan Veya Alıpda Atan Tutanlara İnanmayın .. Kamerası 5 Megapixel Çekimler İyi Ama Zoom Özelliği Yok Ve Çektiğin Fotoyu Bilgisayar Attıktan Sonra Küçük Gösteriyor .. 600 Mhz İşlemcisi Var 256 Mb Ram'i Var.. Şarjı Derseniz 1 Gün Bile Gitmiyor Kullanırsanız .. Hele Skyfire İle Youtubeden Video İzlerseniz Şarj 1 Saat Ancak Gider Full İzlerseniz .. Ve Telefona Termometre Yükledim .. En Son 45 Dereceyi Görmüştüm, Full Proğram Açınca Tabi, Kulaklığı Çok İyi Bi Kulaklık Bu Konuda İyi Bi Seçim Yapmış Sony Ericsson Fakat Keşke Biraz Daha Özentili Bi Kulaklık Olsaydı Diyeceğim Şu .. Ben Sony Ericssondan Başka Telefon Kullanmam Bundan Sonra Fakat Şu Yöndem Bunu Diyorum .. Telefonları Ve Diğer Ürünleri Çok Sağlam .. Ha Yeni Bi Telefon Almak İsterseniz Hangisi Alırdınız Diye Sorsalardı, Xperia Arc S Alırdım .. Telefonu İnceledim .. Gerçekten Çok Ama Çok İnce Iphone'dan Büyük Ve Şarjı Daha Çok Gidiyor Seside Afedersiniz Ama Hayvan Gibi .. Şimdi Diyeceksiniz .. Bu Adam Bu Telefonu Neden Bu Kadar Kötüledi Diyeceksiniz .. Hayır Kötülemedim Sadece Eksilerini Söyledim .. Ha Tabi +larıda Vardır .. Ama Ben Eksiklerini Ele Aldım .. Tek Sevdiğim Yönü Android Olması Saygılar ..