Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osman kamil haydar

arkadaşlar selamlar bende 3 gün önce bu telefonu aldım. telefonun ekranıyla ilgili problemim var. güneş ışığında ekran görünmüyor tamamen karanlık. arka ışık yok gibi. akşam veya kapalı ortamda sıkıntı yok ama güneş ışığına çıktığımda ekran rezalet halde. kullanamıyorum bu nedenle. var mı bu sıkıntıyı yaşayıp çözebişlen yardımcı olabilir misiniz?

aydinlatma otomatikte mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerock069

mesaj geçerlilik süresini belirleyemediğimiz gibi bir de numaralarla konuşma sürelerimize bakamıyoruz...

her telefonda standart olan bunlar akıllı telefonda yok... garip bir alet bu

bunun çözümü yok mu?
  • arkadaşlar,yaklaşık 1 ay kadar önce satın almış olduğum,SE x10 MİNİ YENİ KASA telefonumu maddi sebeplerden dolayı,satmak durumundayım.faturası,şarj aleti ve kutusuyla teslim edebilirim.üzgünüm.
    537/249 94 49
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

arkadaşlar selamlar bende 3 gün önce bu telefonu aldım. telefonun ekranıyla ilgili problemim var. güneş ışığında ekran görünmüyor tamamen karanlık. arka ışık yok gibi. akşam veya kapalı ortamda sıkıntı yok ama güneş ışığına çıktığımda ekran rezalet halde. kullanamıyorum bu nedenle. var mı bu sıkıntıyı yaşayıp çözebişlen yardımcı olabilir misiniz?

hocam aydınlatma nereden ayarlanıyor bulamıyorum bir türlü onun için otomatik mi değil mi anlayamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hocam aydınlatma nereden ayarlanıyor bulamıyorum bir türlü onun için otomatik mi değil mi anlayamıyorum.

ayarlarin icinde ekran ayarlarinda olmasi lazim arkadasim

• minicm 2.1.8 yayinlandi ama biraz bug varmis kamera tusunun calismamasi gibi. onun haricinde android 4.0 in animasyonlari eklenmis ve grafik performansi yeni surucuyle arttirilmis.

ben simdilik yuklemiycem, yakinda buglari duzeltilmisi cikar onu yukleriz.

bu arada telefonu 768mhz ye aldim. baya iyi boyle ama keske 1ghz olsaymis islemcimiz iste o zaman kaymak gibi olurdu hersey

ek not. bora bey bugun mesaj atan bendim baskasi olmadiysa, tel.i babam icin dusunuyordum ama pahali buldu bir de karmasik geliyor ona... kotu olmus sizin durum umarim yakin zamanda alici bulursunuz
  • Odysseus348 ,bende mesajınıza kısa cevap vermek durumunda kaldım,yoğundum,kusura bakmayın.bu arada,tel.tamamen orjinal,hiçbir root filan vs.yapılmadı,zaten yapmayıda bilmem.8 gb.lık hafıza kartı ile birlikte vereceğim.600 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 31 Ocak 2012; 8:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

Odysseus348 ,bende mesajınıza kısa cevap vermek durumunda kaldım,yoğundum,kusura bakmayın.bu arada,tel.tamamen orjinal,hiçbir root filan vs.yapılmadı,zaten yapmayıda bilmem.8 gb.lık hafıza kartı ile birlikte vereceğim.600 tl.

hocam dalga geçmiyosun dimi. telefonun sıfırı 430 tl.
  • buyrun görün fiyatını;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_st15i_blk-xperia-mini-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=57517

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 31 Ocak 2012; 9:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

Odysseus348 ,bende mesajınıza kısa cevap vermek durumunda kaldım,yoğundum,kusura bakmayın.bu arada,tel.tamamen orjinal,hiçbir root filan vs.yapılmadı,zaten yapmayıda bilmem.8 gb.lık hafıza kartı ile birlikte vereceğim.600 tl.

hocam dalga geçmiyosun dimi. telefonun sıfırı 430 tl.

bora beydeki x10 mini değil, xperia mini
  • 2.1.8 şimdilik yüklemeyin. Telefon yavaşladı; ekranda donmalar/kararmalar/karlılık var.
    Kernel v.9 üzerine yukledim (yuklerken, kernel v.8 ve ustu gerekiyor şeklinde anlamsız bir mesaj veriyor)
    Kernel v.10 ile birlikte deneyecegim, belki o zaman duzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

2.1.8 şimdilik yüklemeyin. Telefon yavaşladı; ekranda donmalar/kararmalar/karlılık var.
    Kernel v.9 üzerine yukledim (yuklerken, kernel v.8 ve ustu gerekiyor şeklinde anlamsız bir mesaj veriyor)
    Kernel v.10 ile birlikte deneyecegim, belki o zaman duzelir.

kernellere dikkat edin, büyük olasılık sorununuz v10 ile düzelecektir ama dediğim gibi kamera butonu çalışmaması gibi bir bug var. yalnız kullananlar hızın arttığından bahsediyorlar üzellikle 3d uygulamalarda. ayrıca benim kullandığım launcherpro da açılışta kapanmaya zorlamak gerekiyordu, o da düzeltilmiş. aslında baya gelişmiş bi rom ama ben gene de bir sonrakini bekleyeceğim
  • 2.1.6 dan sonra birşey yuklememiştim. En son 2.1.8'i görünce çekeyim bari dedim. Ama biraz daha bekleyelim o zaman. Sorunsuz version çekelim..
  • arkdaşlar bu gün akşama doğru sipariş verecek gibiyim de hizlial da kapak rengini değiştiriyorum ürün özellikleri değişiyor (hafıza 1gb ram 384mb ağırlığı 135 gr) falan diyor site şaşırıyor mu :D pembe kapaklara torpil mi geçiyorlar yoksa :D çünkü isim ve fiyat aynı kalıyor :D pembe alacağımdan bakmadım da pembeyi seçince bir şeyler değişecekk mi diye denedim değişti :D link:
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-x10-mini_02.044.1357.0214.htm#tabs

deneyin bi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cgokhans

arkdaşlar bu gün akşama doğru sipariş verecek gibiyim de hizlial da kapak rengini değiştiriyorum ürün özellikleri değişiyor (hafıza 1gb ram 384mb ağırlığı 135 gr) falan diyor site şaşırıyor mu :D pembe kapaklara torpil mi geçiyorlar yoksa :D çünkü isim ve fiyat aynı kalıyor :D pembe alacağımdan bakmadım da pembeyi seçince bir şeyler değişecekk mi diye denedim değişti :D link:
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-x10-mini_02.044.1357.0214.htm#tabs

deneyin bi :)

özelliklerinde yazan telefon başka bi telefon. yanlışlık olmuş.

• Bi siparişte ben verdim arkadaşlar :) birazda ben parmaklarınızı yorabilirm sorularımla :)
  • quote:

Bi siparişte ben verdim arkadaşlar :) birazda ben parmaklarınızı yorabilirm sorularımla :)

hayirli olsun :) android onceden kullanmadiysan allah kolaylik versin telefondan basini kaldiramayacagin abuk subuk bir suru uygulama yukleyecegin gunler seni bekliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bi siparişte ben verdim arkadaşlar :) birazda ben parmaklarınızı yorabilirm sorularımla :)

hayirli olsun :) android onceden kullanmadiysan allah kolaylik versin telefondan basini kaldiramayacagin abuk subuk bir suru uygulama yukleyecegin gunler seni bekliyor :)

Teknolojiye ayak uydurmak için bunu aldım zaten. :) ya çok aşırı küçük falan dyorlar bende şaşıracak mıyım acaba :) android neymiş onu da öğremiş oluruz öğrenemedim diye çöpe atacak halim yok :D şu anda tek tek sayfaları okuyorum ama bitmiyor ya :)
  • Bu internetten alış veriş ne kadar tehlikeli imiş :) şikayetim coma bi baktım hizlial a 360 sf şikayet var hepsiburadaya bkatım 999sf neyse dedim inş iyi bir ürün yollamışlardır. İstanbulda istanbuldaki başka bir kargoya nakledilmiş. şimdi yine gönderici kargoda diyor inşallah yarın sağlam bir şey getirirler :) bu arada daha elime geçmedi telefon ama root yapmadan kullanılacak bir dosya yöneticisi var mı? root yapmadan hafıza kartına programlar aktarılabiliyor mu? Hafıza kartı için ayrı işlemler yapmak gerekiyor mu?
  • ben sunu ogrendiùm ki telefon istiyorsan telefon alacaksin..
    iki tane xperia aldim biri minisi, herseyi guzel tikirinda ama gel gorki telefon olayi sifir, yani bildigimiz telefon ozelliklerini unutmuslar androidle ugrasirken... ikiisndede surekli hat dusuyor, iki dakikalik gorusme icin uc kere ariyorum hat dusmesinden, biri degil ikisiede ayni , yanliz ufakligin hakki var bugun aux tan aracin radyosuna bagladim ses harika en degme teyplere bile tac cikartir, diyorum al kendine bir 3210 bunuda radyo ve navigazyon olarak kullan,.... yoksa duvara carpacam bu gidisle
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.