xpreia mini aldım yeni.burda yazılı olan ınternet ayarlarını yapmama ragmen vodofone musterı hızmetlerını aramama ragmen hala telefonumdan ınternete gıremıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: taner_81 xpreia mini aldım yeni.burda yazılı olan ınternet ayarlarını yapmama ragmen vodofone musterı hızmetlerını aramama ragmen hala telefonumdan ınternete gıremıyorum
Normalde tel hattınızın "Kablosuz özelliği ve Ağlar" menüsünden en altda "Mobil Ağlar" kısmı var oraya girip "Veri etkin" seçeneğini seçtiğiniz zaman girmesi lazım. Hat sorunsuz ise başkaca ekstra bir ayarı yok diye biliyorum. Sizin telefonun menüsünü çok da bilemiyorum açıkcası. Bir de x10 mini değil de sizin kullandığınız telefonun forumu var ">>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3' " isterseniz oraya sorun bu soruyu. Daha net bir cevap verir belki arkadaşlar.
Tam aradığım telefonu buldum diyordum ki pil hakkındaki yorumları okuyunca yine hayal kırıklığına uğradım ya. Samsung wave 723 alayım dedim ondada bazıları kendi kendine reset atma sorunuyla karşılaşmış, şaştım kaldım. Limitimi de daha fazla zorlayamam, Yine tuşlu takoz bişey alcam sanırım böyle giderse.
quote:
Orijinalden alıntı: taner_81 xpreia mini aldım yeni.burda yazılı olan ınternet ayarlarını yapmama ragmen vodofone musterı hızmetlerını aramama ragmen hala telefonumdan ınternete gıremıyorum
Normalde tel hattınızın "Kablosuz özelliği ve Ağlar" menüsünden en altda "Mobil Ağlar" kısmı var oraya girip "Veri etkin" seçeneğini seçtiğiniz zaman girmesi lazım. Hat sorunsuz ise başkaca ekstra bir ayarı yok diye biliyorum. Sizin telefonun menüsünü çok da bilemiyorum açıkcası. Bir de x10 mini değil de sizin kullandığınız telefonun forumu var ">>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3' " isterseniz oraya sorun bu soruyu. Daha net bir cevap verir belki arkadaşlar.
sony ericson musterı hızmetlerını aradım ordan hallaettım ınternet baglantılarını.
sevgili . x10 miniciler, ya ben bu telden anlamiyorum yada o beni anlamiyor; bir kac sorum var tel hakkinda ve inanin cozemedim ve en basit uygulamalar bunlar 1- burdan basliyorum, cagriyi sonlandirmak; normalde konusmayi bitirmeek icin teli kulaktan uzaklastirdigimiz zaman sag alttaki kirmizi tusa basiyoruz, gayet guzel; ama o arada ekrana dokunup baska bolumlere gectigimizde tekrar bu ekrarna donmek imkansiz ve en tepede telefon hala acik goruluyor ve hic bir sekilde nasil kapatilacagina dair bir yer bulunamadi, nasil olur bu kapatma isi? 2-mesajlari tektek silemeiyorum, en son mesaji silmek istedigimde sohbet silinsin mi diye soruyor ve butun mesajlari siliyor, son mesaji nasil silebilirim? 3-alarmi kuruyorum ama bir turlu calmiyor? ilk baslar caliyordu simdi calmiyor?
basitlikten yanaysanız android kullanmayın. android gerçekten çok fazla değişişm imkanı sunan birşey ama orijinal haliyle dediğiniz gibi en basit şeylerde bile sorun çıkarıyor. ama biraz kurcalarsanız envai çeşit isteğinize cevap verecek mesaj uygulamaları bulabilirsiniz. androidin olayı da bu zaten. ben pansi sms kullanıyorum gayette memnunum, hızlı basit ve normalden daha çok işlevi var. deneyebilirsiniz. en azından mesajlaşmanıza çare olur.
quote:
Orijinalden alıntı: focusone
sevgili . x10 miniciler, ya ben bu telden anlamiyorum yada o beni anlamiyor; bir kac sorum var tel hakkinda ve inanin cozemedim ve en basit uygulamalar bunlar 1- burdan basliyorum, cagriyi sonlandirmak; normalde konusmayi bitirmeek icin teli kulaktan uzaklastirdigimiz zaman sag alttaki kirmizi tusa basiyoruz, gayet guzel; ama o arada ekrana dokunup baska bolumlere gectigimizde tekrar bu ekrarna donmek imkansiz ve en tepede telefon hala acik goruluyor ve hic bir sekilde nasil kapatilacagina dair bir yer bulunamadi, nasil olur bu kapatma isi? 2-mesajlari tektek silemeiyorum, en son mesaji silmek istedigimde sohbet silinsin mi diye soruyor ve butun mesajlari siliyor, son mesaji nasil silebilirim? 3-alarmi kuruyorum ama bir turlu calmiyor? ilk baslar caliyordu simdi calmiyor?
alarmın çalışmaması android assistant/task killer gibi bir uygulamanın alarmı bloke etmesinden kaynaklanıyordur. Diğer konuları ise telefonu root ettiyseniz kolayca çözebilirsiniz.
evet task killeri silince caldi...
cm 2.1.7 ve kernel 9 çıkmış bu arada...
quote:
Orijinalden alıntı: multimode
yükledim, hızlı arama gelmiş ama bug var sanki bende ilk girişte akıllı arama çalışmıyor ikinci girişten sonra çalışıyor.onun dışında pek bi değişim farketmedim ben. he bir de otomatik ışık daha iyi gibi. yazarken aklıma geldi bir de kilit ekranındaki balon stilleri değişebiliyor, 3 seçenek var artık. ben zaten ics stili eklemiştim şimdi direkt roma ekli
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
quote:
yükledim, hızlı arama gelmiş ama bug var sanki bende ilk girişte akıllı arama çalışmıyor ikinci girişten sonra çalışıyor.onun dışında pek bi değişim farketmedim ben. he bir de otomatik ışık daha iyi gibi. yazarken aklıma geldi bir de kilit ekranındaki balon stilleri değişebiliyor, 3 seçenek var artık. ben zaten ics stili eklemiştim şimdi direkt roma ekli
Arkadaşlar bu kernel yüklemek için android uygulaması var mı acaba? flashtool.exe ile yükleyemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Adembirdir
quote:
quote:
Arkadaşlar bu kernel yüklemek için android uygulaması var mı acaba? flashtool.exe ile yükleyemiyorum.
tff dosyaları sağdaki sekmede gözükmüyor mu sorun ne?
eğer öyleyse bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını ingilizce amerika yap, türkiye ayarıyla olmuyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Adembirdir
quote:
quote:
tff dosyaları sağdaki sekmede gözükmüyor mu sorun ne?
eğer öyleyse bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını ingilizce amerika yap, türkiye ayarıyla olmuyor.
Eve gidince dediğini bir yapayım hocam. Bu arada kernel 6-7-8-9 nerden bulabilirim acaba?
xda nın x10 mini android development forumunda var arkadaşım, naa 09 kernel çıktı en son
Birde teknolojiye ayak uydurmak lazım diye dokunmatik ve andorid olsun istiyordum. Delirtir mi ki acaba beni :D Birde her şeyi Türkçe değil mi ki çözülemiyor bu telefon?
arkadaşım alacaksan x10 mini alma, xperia mini al ya da walkman al. x10 mini tamam iyi hoş ama açık söylemek gerekirse biraz ittire kaktıra adam olan bi telefon. onun yerine al bi xperia mini rahat et
maddi durum güzel olsa expreriaların büyüklerinden alacağım da bunu bile zorla aldırtırım expreia mini ne kdardır ki?
670 falandı... bekle ya da acelesi yoksa.
Arkadaşlar. GingerXperia V23 kullanıyorum. KErnel olarak ne gerekiyorsa yaptım. fakat nAa_08 ve nAa_09 ikisinde de kernel versiyon kısmında birşey yazmıyor. hatta en son Alf kernel ı bile attım. Ekran açılırken logo çıkıyor evet ama ayarların içinde kernel kısmı boş görünüyor? bu durumu bilen var mı?
arkadaşlar selamlar bende 3 gün önce bu telefonu aldım. telefonun ekranıyla ilgili problemim var. güneş ışığında ekran görünmüyor tamamen karanlık. arka ışık yok gibi. akşam veya kapalı ortamda sıkıntı yok ama güneş ışığına çıktığımda ekran rezalet halde. kullanamıyorum bu nedenle. var mı bu sıkıntıyı yaşayıp çözebişlen yardımcı olabilir misiniz?