Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgokhans

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

kendi temaları nasıl oluyor aklım almadı zaten. duvarkağıdı yapacağım resim çok güzel görünüyor tam ekranda ama kırpma kare şeklinde. be geri zekalı üreticiler sanki ekran kare. ne kadar dangalaklar ya. telefon bazen hızlı oluyor bazen yavaş oluyor aklım almadı. şarj işide harbi doğruymuş. fazla kurcalamam 2 gün gider dedim daha 2 günü hiç doldurmadı :D mesaj yazarken uzun süremi alıyor zaten :) ama yinede seviyorum mini mi :)

mesajlaşma için qwerty klavye yükle arkadaşım, kendine niye eziyet ediyosun :))

iyide ufacık ekranda ufacık tuşlar olur denk getirmesi var zor olmuyor mu :)

ya arada baska harfe gidiyor elin ama cok daha kullanisli. bu mesaji tel.den yazdim mesela :-) yazmam 1 dk yi bulmamistir gayet rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi temaları nasıl oluyor aklım almadı zaten. duvarkağıdı yapacağım resim çok güzel görünüyor tam ekranda ama kırpma kare şeklinde. be geri zekalı üreticiler sanki ekran kare. ne kadar dangalaklar ya. telefon bazen hızlı oluyor bazen yavaş oluyor aklım almadı. şarj işide harbi doğruymuş. fazla kurcalamam 2 gün gider dedim daha 2 günü hiç doldurmadı :D mesaj yazarken uzun süremi alıyor zaten :) ama yinede seviyorum mini mi :)

mesajlaşma için qwerty klavye yükle arkadaşım, kendine niye eziyet ediyosun :))

iyide ufacık ekranda ufacık tuşlar olur denk getirmesi var zor olmuyor mu :)

ya arada baska harfe gidiyor elin ama cok daha kullanisli. bu mesaji tel.den yazdim mesela :-) yazmam 1 dk yi bulmamistir gayet rahat

bi deneyeyim o zaman :) ya şarj acayip gidiyo foruma bile telefonla giriyorsunuz helal :) ben bi günlük spor haberleri günde 4-5 facede bir şey varmı diye bakıyorum şarj öyle 1 gün yetiyor :D
    1) bu arada daha önceden e işarti çıkmazdı şimdi E işareti çıkıyor gitmiyorda. internetten benden habersiz bir şeyler mi indiriyor? birde ben internette gezerken bile gelmezdi o işaret.
    2)son olarak vodafone 3g bağlantısı bu gün kaybolmuş. zatne tıkladığımda hala 2g ile dolaşıyordu da. burdura geldim bu gün 3g yokta ondan mı göstermedi ki :)

• Bende hepsiburadadan x10 mini siparişi verdim..428 tl 12 taksit , birde 500 üzeri wordkarta %10 puan kampanyası var..390 gibi bir fiyata gelmiş oldu bana..Nokia 6220c telefonumu eşime vericem,özellikleri bunla eşdeğer nerdeyse ama internette tuşlarla gezinmek yorucu olmaya başlamıştı:)Bu arada Android sürümünün ilerde 2.2 olması gibi bir ihtimal varmıdır?Yada biz yükseltebiliyomuyuz?Cahilim yazılım konularında..Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Bende hepsiburadadan x10 mini siparişi verdim..428 tl 12 taksit , birde 500 üzeri wordkarta %10 puan kampanyası var..390 gibi bir fiyata gelmiş oldu bana..Nokia 6220c telefonumu eşime vericem,özellikleri bunla eşdeğer nerdeyse ama internette tuşlarla gezinmek yorucu olmaya başlamıştı:)Bu arada Android sürümünün ilerde 2.2 olması gibi bir ihtimal varmıdır?Yada biz yükseltebiliyomuyuz?Cahilim yazılım konularında..Saygılar

android 2.2 gelmeyecek. resmi olmayan cyanogen romlarını indirip 2.3 versiyon kullanabilirsiniz ama kurmak biraz uğraştırıcı
  • benim bu günlerde internet sorunlu olmaya başladı bilginiz var mı? bazen internette dolaşamıyorum hata veriyor. baştan açmak zorunda kalıyorum telefonu. kablosuz ağlardan mobil ağlara tıklıyorum vodafone 3g yi kendisi seçmişse internete girmiyor. yani girmedği zamanlarda hep öyleydi. 2g yi seçiyorum tekrar aratıyorum yine 3g seçilmiş oluyor. ne yaparsam yapayım girmiyorum ve 3g yi seçiyor kendisi. 3g için vodafoneden ayrı bir ayar mı almam gerekiyor ki?
  • Arkadaşlar benim cihaz nete bağlanıyor wifiden fakat google.android marketten birşey indirdiğimde veya direkt telefondan indirdiğimde yükleme işlemi başlamıyor. Ne olmuş olabilir ne yapmalıyım?

Arkadaşlar birde dikkatimi çeken atıyorum facebook veya başka bir uygulama diyelim bazı uygulamalarda uygulama iconu değil de android iconu oluşmuş sanırım bir şekilde birşeyler silindi bizim ufaklık bir ara eline geçirmiş sanırım o birşeyleri bozdu... Neler silinmiş olabilir ne yapmalıyım lütfen bilgilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 16 Şubat 2012; 9:31:00 >
  • quote:

Arkadaşlar benim cihaz nete bağlanıyor wifiden fakat google.android marketten birşey indirdiğimde veya direkt telefondan indirdiğimde yükleme işlemi başlamıyor. Ne olmuş olabilir ne yapmalıyım?

Bunun bir çok farklı nedeni olabilir. Muhtemel çözüm yollarını yazıyorum:
    -telefonu tekrar başlatın
    -farklı bir wifi bağlantısı üzerinden tekrar deneyin
    -google talk’a bağlanın
    -ayarlarda, senkronizasyon/backgrund data’nın acık olduğundan emin olun. tekrar acıp kapatın
    -google hesabınıza sifre degistirerek veya farklı bir kullanıcı adı ile tekrar girin.
    -settings -> applications -> manage applications kullanarak cache yi silin.
    -factory reset yapın

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

quote:

Arkadaşlar benim cihaz nete bağlanıyor wifiden fakat google.android marketten birşey indirdiğimde veya direkt telefondan indirdiğimde yükleme işlemi başlamıyor. Ne olmuş olabilir ne yapmalıyım?

Bunun bir çok farklı nedeni olabilir. Muhtemel çözüm yollarını yazıyorum:
    -telefonu tekrar başlatın
    -farklı bir wifi bağlantısı üzerinden tekrar deneyin
    -google talk’a bağlanın
    -ayarlarda, senkronizasyon/backgrund data’nın acık olduğundan emin olun. tekrar acıp kapatın
    -google hesabınıza sifre degistirerek veya farklı bir kullanıcı adı ile tekrar girin.
    -factory reset yapın

Kolay gelsin.
    quote:

-factory reset yapın

Kolay gelsin.

Cevap için teşekkürler fakat bu bölümü nereden yapacağımı bulamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: bonder

quote:

-factory reset yapın

Kolay gelsin.

Ayarlar uygulamalar manage applications içinde yüklenenler/tümü/SD kart/running şeklinde dort menu var,
    ikinciyi (all) sececeksiniz, orada oncelikle marketi bulun
    clear cache yapacaksınız.
  • quote:

quote:

quote:

-factory reset yapın

Kolay gelsin.

Ayarlar uygulamalar manage applications içinde yüklenenler/tümü/SD kart/running şeklinde dort menu var,

Dediklerinizi "market feedback agent" dosyasını açıp "verileri temizle" ye kadar yaptım. Fabrika ayarlarını nereden yapacağımı bilemediğim için sanırım işlemi tamamlayamadım.

Vallahi kusura bakmayın acemilik kötü birşey :)

Sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-factory reset yapın

Kolay gelsin.

Dediklerinizi "market feedback agent" dosyasını açıp "verileri temizle" ye kadar yaptım. Fabrika ayarlarını nereden yapacağımı bilemediğim için sanırım işlemi tamamlayamadım.

Vallahi kusura bakmayın acemilik kötü birşey :)

Sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum.

Ayarlarda "privacy" (sondan yedinci sanıyorum) içinde son menu. Fabrika ayarlarına geri don/factory data reset.
    :)

Yüklediginiz herseyin gidecegini unutmayın. Market sorununun düzelececegi de garanti degil.

• Tekrar çok teşekkürler deneyeceğim.... :)
  • Sıfırlama işlemini yaptım. Hatta birsürü telefon kaydım gitmiş neyse önemsemedim... yapacak birşey yok. Onun dışında market vs programları tekrar yükledim marketten birşey indirebiliyorum (telefondan fakat indirmeye başlıyor unsuccesfull diyor) yani indiremiyor. Google Market (internet pc'den girdiğmde ise) telefona veri gönderilmiyor yani pek hallolmadı gibi.. :(
  • Telefonu fabrika ayarlarına cevirdikten sonra, google hesapınızı kullanarak giris yapmış olmalısınız, google talk'a baglanmiş olmalısınız.
    Bu durumda marketin çalışması gerekir.

Wi-fi baglantisinda engelleyici birşey olabilir, son ihtimal 3g uzerinden baglanmaya calisin.
  • Google hesapları vs hepsi tamam ilk açılışta tanıttım hatta aktif durumda. Bakalım düzeltmeye çalışacağım... :(
  • quote:

Onun dışında market vs programları tekrar yükledim

Marketi sizin yuklememeniz gerekir. (Bunu ancak rooted cihazlarda flash programı ile yapabilirsiniz)

Sizin durumunuzda, google hesabınız ile ilk bağlantıyı yaptıktan sonra market ikonu cikar ve actıgınızda kullanıcı sozlesmesini kabul edersiniz.
    Marketin bu şekilde yüklenmesi gerekir.
  • Neyse teşekkürler umarım düzeltebilirim
  • arkadaşlar bana arızalı bir ürün mü geldi yoksa sorun easy batary saver mi? soruna gelecek olursak telefonla konuşurken telefon kendisini baştan açıyor. dikkatimi çekti 2 defa oldu ikisinde de enerji tasarrufu modunda idi telefon. ayrıca vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm 3g için ayrı ayar yok dediler peki benim telefonda 3gyi görünce niye internet bağlantısı olmuyor. 3g varken niye hep kendisi ben 2gyi seçmeme rağmen yine 3gyi seçiyor? fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

arkadaşlar,yaklaşık 1 ay kadar önce satın almış olduğum,SE x10 MİNİ YENİ KASA telefonumu maddi sebeplerden dolayı,satmak durumundayım.faturası,şarj aleti ve kutusuyla teslim edebilirim.8 gb.lık hafıza kartı ile birlikte vereceğim.600 tl.üzgünüm. 537/249 94 49

yok mu ilgilenen arkdaşlar.
  • S.a arkadaslar

400 lira gibi limitim var w610i mi de satacağım. x10 mini almayı düşünüyorum. Yorumlar genelde olumlu olumsuz özelliklerini sayanlarda var. İlk kez android kullanacağım. O yüzden tereddütteyim.
    Ben sık mesajlaşan biriyim günde 2-3 saat telefon görüşmesi yaparım. Bunun yanında sürekli olmasa dahi ara ara nette gezinmek face vs vs
    Oyun falan oynamak için. Kamerası güzel çeksin yeterli benim için. sürekli uygulama falan yükleyeceğimi sanmıyorum pek anlamam zaten.
    Teli özetlyecek olursak
    - Donma takılma yavaşlama yok
    - Dokunmatiğinde sorun yok
    - Hem wifi hem hattan sorunsuz nete bağlanıyor
    - Kamerasında zoom yok ama görüntü güzel
    - Klavye kullanımında sorun yok
    - Netten ( facebooktan) falan video izlenebiliyor
    - Anladım kadarı ile güncellemesi falanda yok artık
    - Bilmedim başka sorunu var mı acep ???

Eğer doğru anladı isem bu telefonu almayı düşünüyorum. Başka Model tavsiyeleriniz varsa oda olabilir

----Telefon benim ellerime göre çok küçük vazgeçtim almaktan. Pro modeline veya Live With Walkman a bakaçağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 19 Şubat 2012; 15:49:04 >

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.